Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ (Η ΟΥΓΚΑΜΑΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)- Μετά από λαϊκή απαίτηση ήρθε η ώρα για το 2ο μέρος…

- Μετά από τι;

- Μετά από λαϊκή απαίτηση λέω…

- Ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

- Σκάσε! Αφού το ζητήσανε τόσα και τόσα άτομα…

- Τι λέει ρε ο μαλάκας!;!;

- Ζητώ συγνώμη από τους εκατομμύρια αναγνώστες μου. Επιστρέφω αμέσως…
Οκ. Αφού λυθήκανε ορισμένα τεχνικά προβλήματα επιστρέφουμε στο σίκουελ του ρατσισμού που θα προκαλέσει δυσκοιλιότητα και μαλάκυνση στους σιδερολοστούς των χρυσαυγιτών. Άμα δεν έχετε διαβάσει το πρώτο μέρος δεν πειράζει, δε χάσατε και τίποτα να πάτε στην προηγούμενη ανάρτηση να το διαβάσετε αμέσως!

Θα συνεχίσω λίγο την προηγούμενη ανάρτηση λόγω και των τελευταίων γεγονότων… Το ρατσισμό που βγάζουν οι ουγκ χρυσαυγίτες δεν είναι μόνο «αφτί ίνε αλβανί, εμίς ίμαστε έλινες» αλλά και απέναντι σε Έλληνες οι οποίοι είναι αναρχικοί ή κομμουνιστές γιατί ως γνωστών τα κομμούνια πρέπει να γίνουνε σαπούνια, είναι όλοι τους άπλυτοι και άλλες τέτοιες κλαπαρχιδιές. Δηλαδή επειδή εσύ μπορεί να έχεις διαφορετικά πολιτικά ή κοινωνικά πιστεύω από αυτά τα όντα τους χρυσαυγίτες πρέπει να πεθάνεις.

Αυτοί θέλουν απλά να ψοφήσουν όλοι οι αναρχικοί, αριστεροί κτλ. Και αυτό φαίνεται από τα λεγόμενά τους. «Σκατά στους αναρχηκούς, να παιθάνουν όλι, σκοτόστε όπιον μας αντισταίκετε» και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Προσοχή! Ακολουθεί φράση χρυσαυγίτη που όμως δεν μπορεί να διαβαστεί από χρυσαυγίτη γιατί δεν έχει ορθογραφικά λάθη: «Θα έρθει και η ώρα σας σκουλήκια. Όταν θα γίνουμε εξουσία θα σας αφανίσουμε όλους!». Και δεν το λέει ένας αυτό, το λένε πολλά τέτοια ζώα. Άμα εσένα σου έστελνε μήνυμα ένας παλιός σου εχθρός από την Αμερική «Μόλις γυρίσω Ελλάδα θα σε κρεμάσω ανάποδα και μετά θα σε σκοτώσω» δε θα πήγαινες στην αστυνομία να δώσει σήμα στα αεροδρόμια και μόλις πατήσει αυτός Ελλάδα να τον μπαγλαρώσουνε; Το ίδιο ακριβώς είναι με το προηγούμενο! Δε σε γουστάρω; Σε σκοτώνω! Τελείωσε!

Να πα να δείτε το V for Vendetta αν δεν το έχετε δει για να καταλάβετε πως περίπου θα είναι η κατάσταση αν βγούνε τα χρυσά αυγά στην εξουσία. Φασισμός, θεοκρατία, λογοκρισία, μη ύπαρξης ελευθερίας λόγου ή άποψης, φόνοι κτλ κτλ.

Όλο αυτό το πράγμα πάντως οφείλεται κυρίως στην έλλειψη παιδείας. Έχετε δει ποτέ φοιτητικές παρατάξεις της Χρυσής Αυγής σε πανεπιστήμια. Εγώ πάντως όχι. Γιατί; Επειδή είναι αμόρφωτα ζώα και δεν πηγαίνει κανείς τους για σπουδές. (όχι, δεν υποστηρίζω τις υπόλοιπες παρατάξεις). Γιατί ακόμα και ένας πίθηκας που έχει μορφωθεί δε θα πάει να υποστηρίξει αυτούς που δολοφόνησαν τον παππού του (Χίτλερ) ή που στέρησαν βασικές ελευθερίες (ή σκότωσαν ή εξόρισαν) τον πατέρα του (χούντα).

Εν τω μεταξύ, όταν λες για χούντα στα ζώα το μόνο που μπορούν να σου πουν είναι «ναι, αλλά τόσα χρόνια νδ-πασόκ μπλα μπλα μπλα μόνο για μας λέτε». Δε σημαίνει ότι υποστηρίζουμε νδ-πασόκ-σκατά ανεγκέφαλο βουβάλι. Απλά μας έχει μάθει η ιστορία τι πούτσα έχουν περάσει όλες οι χώρες με το φασισμό. Και αν κάποιοι δεν το μάθανε από την ιστορία το μάθανε από τους γονείς τους που τα περάσανε από πρώτο χέρι στη χούντα. Επίσης τα χρυσαύγουλα το μόνο που έχουνε να πούνε για τη χούντα είναι «κάνανε έργα». Κάνανε έργα. ΚΑΝΑΝΕ ΕΡΓΑ. Σου απαγορεύουμε την ελευθερία λόγου και έκφρασης, δε σ’ αφήνουμε να βγεις από το σπίτι, δεν μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου γιατί παντού έχουμε ρουφιάνους, σ’ αναγκάζουμε να πουλήσεις τα οικόπεδά σου για να πάρεις 2 τενεκέδες λάδι, σε σκοτώνουμε άμα δε σε γουστάρουμε, άμα είσαι αριστερός ή μας αντιμιλήσεις αλλά οκ, δεν πειράζει, γιατί κάναμε έργα!!!! Εμείς τροφοδοτήσαμε τη μισή Ελλάδα με ηλεκτρικό ρεύμα. Αν δεν ήμασταν εμείς δε θα είχες τώρα ρεύμα. Αλήθεια ρε!!

ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!

 
Άλλος ρατσισμός τώρα για να ψιλοαλλάξουμε θέμα. Αν θέλετε να διαβάσετε κι άλλα για χρυσαύγουλα δείτε εδώ, εδώ κι εδώ.
Θρησκευτικός ρατσισμός. Είναι ουσιαστικά το αντίθετο της ανεξιθρησκίας. Συναντάται σε διάφορες χώρες όπως στην Ελλάδα, στην Αμερική και σε άλλες που προσκυνάνε τον Αλλάχ με τα χείλη να φιλάνε το άπλυτο πάτωμα και τον κώλο αψηλά, πιο ψηλά από το doggy style. Σε Αλλαχοχώρες αν πεις ότι η μόνη χρησιμότητα που έχει το Κοράνι είναι για να σκουπίζεις τον κώλο σου αν σου έχει τελειώσει το κωλόχαρτο το πιο πιθανόν είναι να σε λιθοβολήσουν, μετά να σε αποκεφαλίσουν και τέλος να φάνε το κουφάρι σου αφού κάψουν μερικές πρεσβείες δυτικών χωρών.

Στην Ελλάδα αν πεις το ίδιο ακριβώς πράγμα δε θα σου κάνουν τίποτα γιατί κανείς δεν πιστεύει στο Κοράνι. Αν όμως αντικαταστήσεις τη λέξη «Κοράνι» με «Αγία Γραφή» θα σε θεωρήσουν ανορθόγραφο γιατί μετά η πρόταση θα έχει ως εξής: «…η μόνη χρησιμότητα που έχει το Αγία Γραφή είναι…». Οπότε αναθεωρούμε και πάμε για νέα πρόταση. Στην Ελλάδα αν πεις live και ουχί μέσα σε κάποιο άχρηστο forum ότι η μόνη χρησιμότητα που έχει η Αγία Γραφή είναι για να μαζεύεις τα σκατά του σκύλου σου που άφησε πάνω στο πόδι σου όταν τον πήγαινες βόλτα στο πάρκο, το πιο πιθανό είναι να απομακρυνθούν από κοντά σου, να είσαι δακτυλοδεικτούμενος σαν άθεος ή σατανιστής (για κάποιον απροσδιόριστο λόγο), να σου κρατάνε μούτρα σαν 5χρονα που δεν τους πήραν γλειφιτζούρι, η μάνα σου να σε αποκληρώσει ή να μη σε πιστεύει επειδή νομίζει ότι τρολλάρεις και να σε χωρίσει η γκόμενα επειδή αυτή ήθελε στο γάμο της να πάει στην εκκλησία ντυμένη νυφούλα (κλισέ για ξέρασμα) ενώ εσύ δε θες να χρυσοπληρώσεις παπάδες και πολυέλαιους για μισή ώρα φιέστα. Και στην τελική, 5 μήνες είστε μαζί. Θες και γάμο μωρή; Όπα, συγνώμη, ξεφεύγω…

Όταν σου επιβάλλουν μια θρησκεία με το ζόρι αυτό είναι φασισμός. Και ο φασισμός οδηγεί σε ρατσισμό. Μετά δε σε νοιάζει αν σου πει ο άλλος ότι δεν πιστεύω στο θεό για τον τάδε λόγο και να τα επιχειρήματά μου ή πιστεύω στο τεράστιο μακαρόνι τέρας ή όπου πιστεύει ο καθένας επειδή μπλα μπλα μπλα. Εσύ αμέσως θα τον κρίνεις ως αντίχριστο ή απόγονο του Σατανά ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Μην κρίνετε ίνα μη χεστούμε εδώ μέσα βραδιάτικα! Μεσημεριάτικα! Ξέρω ‘γω…

Εγώ πάντως έχω πετύχει περιπτώσεις όπου επειδή ο άλλος είναι π.χ. άθεος κάποιοι τον βάζουν στο περιθώριο. Δεν τους νοιάζει αν είναι καλός άνθρωπος, σημασία έχει ότι είναι άθεος. Έτσι καταλαβαίνουμε αν κάποιος είναι άξιος ή καλός άνθρωπος. Ο άλλος όμως ο παπάς που βίαζε παιδάκια είναι χριστιανός. Δεν έχει σημασία τι έκανε ε; Αυτό είναι παλιό περιστατικό που θυμάμαι (ένα από τα πολλά που υπάρχουν). Και είχανε βγει οι κωλόγεροι και οι σκατόγριες με τις μαγκούρες και συμπαραστέκονταν στον παπά που τον είχαν μπαγλαρώσει για παιδεραστία επειδή λέγανε ότι είναι καλός παπάς και καλός χριστιανός! Όταν ο παπάς κάνει τον κώλο του εγγονού σου σουρωτήρι θα σου πω εγώ αν θα τρέχεις να του συμπαραστέκεσαι ή αν θα τρέχεις να βάλεις τη μαγκούρα σου στον πάτο του!

Μια μέρα που μιλούσα με την τότε σπιτονοικοκυρά μου, η οποία είναι τέρμα χριστιανή αλλά πάρα πολύ καλός άνθρωπος, της έλεγα για το βιβλιοπωλείο που βγάζω φωτοτυπίες, ο οποίος ήταν πολύ φτηνός. Και μου είπε ότι ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου είναι μάρτυρας του Ιεχωβά αλλά δεν την ενοχλεί. Αυτό έλειπε! Αυτό που την ενοχλούσε ήταν που άκουγε από διάφορες άλλες κάργιες ότι δεν πρέπει κανείς να ψωνίζει από αυτόν επειδή δεν είναι χριστιανός ορθόδοξος! Και μια από αυτές μάλιστα, λέει, προσπάθησε να του το κλείσει το μαγαζί μόνο και μόνο γι’ αυτόν το λόγο αλλά φυσικά τσίμπησε τ’ αρχίδια του και το βούλωσε!

Φυσικά, ο θρησκευτικός ρατσισμός δεν ισχύει μόνο στην περίπτωση του χριστιανισμού αλλά σε όλες τις θρησκείες. Κι εγώ επικεντρώνομαι στο χριστιανισμό γιατί αυτή είναι η «επίσημη θρησκεία» της Ελλάδας. Οπότε μη μου λέτε για τους μουσουλμάνους που είναι χειρότεροι και Τζιχάντ και μπλα μπλα μπλα πέη θαλασσί. Άντε γαμηθείτε με γιαταγάνι και μη μας πρήζετε τις μπάλες.

Ο αντίστροφος ρατσισμός σε αυτήν την περίπτωση εκδηλώνεται κυρίως από άθεους που μετά από υπέρτατη σοφία και χρόνια διαλογισμού αποφάσισαν ότι δεν υπάρχει θεός και αφού αυτοί δεν πιστεύουν στο θεό δε θα πρέπει να πιστεύει κανένας. Κανένας! Κι εγώ πιστεύω ότι ο χριστιανισμός είναι μικρόβιο για την ανθρωπότητα αλλά όταν επηρεάζει κριτικές σκέψεις, επιστήμη, καταστάσεις, διάφορα τέλος πάντων. Αν ο άλλος θέλει να πιστεύει στον DJ Christ ή στο Φλούδα ή στον Ασταδιαλλάχ και κρατάει την πίστη για τον εαυτό του μαγκιά του και καμάρι του! Αλλά ο αντίστροφος ρατσιστής δε συμβιβάζεται με αυτό! ΟΧΙ! Θα υποτιμήσει τη νοημοσύνη όσων πιστεύουν σε κάποια θρησκεία, θα πηγαίνει σε παιδάκια και θα τους λέει καλύτερα να πουλάτε ναρκωτικά παρά να πηγαίνετε κατηχητικό, θα βρίσκει γέρους 350 ετών και θα προσπαθεί με λογικά επιχειρήματα να τους πείσει να μην πιστεύουν! Άλλο το να κοροϊδεύεις τους φίλους σου μέσα στην πλάκα της συζήτησης επειδή πιστεύουν, άλλο να πιάσετε τις φιλοσοφίες για τέτοιο θέμα μετά από ένα καφάσι μπύρες, άλλο να βρίζεις την εκκλησία επειδή χέστηκε για τους ανθρώπους, άλλο να βρίσκεις τυχαίους γέρους στη μέση του δρόμου και να τους λες «Σε ένα όραμα που είχα χτες βράδυ με επισκέφτηκε ο Χριστός και μου είπε ότι ο γιος του Εωσφόρου θα κατέβει στη Γη και θα πεθάνουν όλοι όσοι δεν εξομολογήθηκαν την τελευταία βδομάδα» για να τους τρομάξεις και άλλο αυτό που κάνουν οι άθεοι. Οι οποίοι είναι και συνήθως πιο κότες και από τις παρουσιάστριες μεσημεριανών εκπομπών και στην αληθινή τους ζωή δε λένε ότι δεν πιστεύουν παρά μόνο ανώνυμα μέσω ίντερνετ.

Το να μην ανακατεύεται η εκκλησία σε θέματα του κράτους, της παιδείας και γενικά οπουδήποτε δεν έχουν θέση οι τράγοι με τα μούσια (παντού δηλαδή), να μην τους πληρώνουμε από την τσέπη μας, να τους φορολογήσουμε μπας και ξεχρεώσει η Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση και καλό θα ήταν να μην τα μπερδεύουμε εκτός αν έχουμε αρνητικό IQ και πιστεύουμε ότι οι παπάδες είναι απεσταλμένοι του θεού οι οποίοι κατέβηκαν στη γη για να μας βοηθήσουν να σώσουμε την άθλια ψυχή μας από τα γκαζάκια της κολάσεως.

ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ!!!! ΘΑ ΚΑΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!!!!!
Δυστυχώς για εσάς θα υπάρξει και τρίτο μέρος γιατί δεν τελειώσαμε με τους μαλάκες, υπάρχουν και άλλα είδη ρατσισμού. Αριβεντέρτσι, τσάο μπαμπίνο, ορεβουάρ, ρεζερβουάρ, καρμπιρατέρ, υδραυλικό τιμόνι και άλλα τέτοια…

39 σχόλια:

 1. Ήσε ρατσηστής, κακώς, άθεως, αντήχρηστος, αναρχωάπλητος, αξήρηστος και αλκωωληκώς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συμφωνώ και επαυξάνω Πρόεδρε
  (ακόμα και περί γάμου)
  και ευχαριστώ για το link.

  Και τρίτο, και τέταρτο μέρος χρειαζεται γιατί πού να τελειώσει κανείς μαζί τους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νομίζω με τις συγκεκριμένες καηγορίες τελείωσα, δε θέλω να τους αφιερώσω άλλο χρόνο, υπάρχουν κι άλλοι που έχουν σειρά να μπουν στο καζάνι της κοροϊδίας.

   Διαγραφή
 3. kalo aderfe alla sygkrineis mia katastash kai 8rhskeies me enan tropo zwhs nmz eisai apolutos gt polu apla den ton exeis zhsh mia fash einai san na les oti h fwtia kaei xwris na exeis balei to xeri sou pragmamatika na deis oti kaei..lol...try again

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δε χρειάζεται να βάλεις το χέρι σου στη φωτιά για να καταλάβεις ότι καίει, πανέξυπνε. Το επιχείρημά σου κάνει ένα μεγάλο μπλουμ στο νερό.

   Διαγραφή
  2. Αγαπητέ Ντιμίτρις, μάλλον ντράπηκες να διαβάσεις όλο το κείμενο γιατί αναφέρω ότι η ιστορία μας έχει διδάξει μπλα μπλα μπλα... Δε χρειάζεται απαραίτητα να ζήσεις μια κατάσταση για να ξέρεις πως είναι ενώ έχουν υπάρξει ίδιες πιο παλιά και όπως λέει και ο Θωμάς ξέρεις ότι η φωτιά καίει, δε χρειάζεται να βάλεις το χέρι σου..
   Τώρα για τις θρησκείες δεν ξέρω ακριβώς τι θέλεις να πεις αλλά δε γαμιέται;;
   try again... 2 lives left...

   Διαγραφή
 4. Σταμάτα να γράφεις πριν κατεβάσεις 2 καφάσια μπύρες γιατί γράφεις σωστά και δομημένα και νομίζω ότι σε έχουν απαγάγει!

  Υ.Γ. Μπράβο που μου θύμησες το V και έχω να το δω χρόνια!
  Ο Θεός να σε έχει καλά!Μπουαχαχαχαχαχαχαα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πες το του Θωμά... Εγώ το βλέπω κάθε τρίμηνο και με φτιάχνει κάθε-μα-κάθε-φορά. Εκείνος επιμένει να μην το βλέπει.

   Θωμά και πρόεδρε, εγώ θέλω να θέσω το εξής φιλοσοφικό ερώτημα. Προφανώς για να ξέρεις ότι η φωτιά καίει, είτε είχες βάλει το χέρι σου στο παρελθόν, είτε κάποιος σου το είπε, και θα υποθέσω ότι είναι το δεύτερο, γιατί αν είναι το πρώτο, αναιρείται το επιχείρημά σας. Συνεπώς γιατί όταν κάποιος σου λέει ότι ένα παγκάκι είναι φρεσκοβαμμένο πας και το ελέγχεις με το δάχτυλο; Γιατί να πιστεύεις τους άλλους όταν σε βολεύει; Γιατί να μην αναζητάς την αλήθεια μόνος σου, όσο μπορείς, βέβαια, και όσο επικίνδυνο κι αν φαίνεται;

   Διαγραφή
  2. Τόμμυ ζητώ συγνώμη, δε θα ξαναεπαναληφθεί, πρώτα μπύρες και μετά γράψιμο!

   Διαγραφή
  3. Μάστερ το να κοιτάξεις ένα παγκάκι αν είναι φρεσκοβαμμένο δεν είναι τίποτα γιατί δεν έχεις να χάσεις τίποτα σπουδαίο πέρα από το λερώσεις λίγο το δαχτυλάκι σου. Αν έρθει ένας επιστήμονας και σου πει ότι ο γαλαξίας μας έχει δισεκατομμύρια αστέρια θα τον πιστέψεις κι αν όχι θα το ψάξεις μόνος σου (μιας και δεν μπορείς να τα μετρήσεις μόνος σου). Αν ο ίδιος επιστήμονας σου πει ότι το παγκάκι είναι φρεσκοβαμμένο θα το κοιτάξεις γιατί μπορείς και δεν είναι κάτι σπουδαίο. Στη φωτιά όμως είναι μέσα ο πόνος. Δε θες να πονέσεις οπότε δε θα βάλεις το χέρι σου στη φωτιά. Και κυρίως στο φασισμό που δε θες να δεις φασίστες να κυβερνούν επειδή ξέρεις (έχει ξαναγίνει πάρα πολλές φορές) ότι θα διαλυθούνε όλα σου τα δικαιώματα και υπάρχει πιθανότητα να σε σκοτώσουν κιόλας χωρίς λόγο. Και δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτός. Δεν μπορείς και δεν πρέπει πάντα να αναζητάς μόνος σου την αλήθεια αλλιώς πήγαινε κι εσύ να γίνεις αστροναύτης για να δεις πως είναι ακριβώς η επιφάνεια της σελήνης.

   Διαγραφή
 5. Τι να σου κάνει κι ο κάθε είδους φασίστας; Καθόλου μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι, τι περιμένεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λες άνοιξη να βάζουν μυαλό; Μπα.....

   Διαγραφή
  2. Πάντως για το φθινόπωρο, το σιγουρέψαμε, δεν βάζουν...

   Διαγραφή
  3. άμα είναι να κάνουμε μια καινούρια εποχή αν και την άνοιξη είναι το ίδιο πίθηκοι,=...

   Διαγραφή
  4. Δε βαριέσαι... Πεταμένα λεφτά... Δεν υπάρχει ελπίς!

   Διαγραφή
 6. "εθνικισμός με θρησκευτικές πλάτες".....πάμε για φούντο ψηλέ.....πάμε για φούντο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΕΛΑAA,μπράβο! Περιμένουμε το τρίτο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. V ειναι απλα ταινιαρα!!!! Κ συμφωνω μαζι σου. Ο ρατσισμος ειναι ρατσισμος απο οποια μερια κι αν προερχεται: ισια αντιστροφα, δεξια, αριστερα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Επηρρεασμένη απο τον χθεσινοβραδινό υπέρτατο Παπακωνσταντίνου πιστεύω τους ταιριάζει ένας και μόνο στίχος΄΄να πάνε νανανανα΄΄

  Κισιζ και καλό ΣΚ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ή αλλιώς fuck you racist bitches για να καταλαβαίνουν και οι ξένοι αναγνώστες που δεν έχω!

   Γκουντ ΣΚ!

   Διαγραφή
 10. Ο ρατσισμός παραμένει ρατσισμός από όπου και αν προέρχεται.
  Η καταπολέμηση του είναι παιδεία και πάλι παιδεία,και αντί να επικεντρώνονται σε αυτό,το υποβαθμίζουν και το τσακίζουν,τι να πεις.
  Ωραίο ποστ αλλά δεν διάβασα το πρώτο μέρος,ελπίζω να μην φάω τιμωρία :)
  καλώς σε βρίσκω!

  Α!η περιγραφή του προφίλ σου όλα τα λεφτά,είναι και 4 το πρωί και χαχανίζω σα βλάκας ακόμα!Άμα ξυπνήσω κανέναν θα τον στείλω για παράπονα σε σένα! :P
  άντε καληνύχτα μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να το διαβάσεις! Θα έχουμε απροειδοποίητο διαγώνισμα! Το νου σου!

   Δισκλέιμερ: Το Ανώτατο Παρακμιακό Ίδρυμα δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αιφνίδια ξυπνήματα γειτόνων. Παρακαλώ στείλτε τα παράπονά σας σε μια ασφαλιστική εταιρία γιατί δεν ξέρω που αλλού θα μπορούσατε να τα στείλετε. Ευχαριστώ!

   Διαγραφή
 11. κλινικά νεκρός30 Νοεμβρίου 2013 - 9:52 π.μ.

  γάμα καμια κατσικα βρε μαλάκα κτηνοβάτη ουρακοταγκε και μετα έλα να μας πεις τη γνώμη σου, σολύργελο, θέλεις και blog αγράμματε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το περασμένο καλοκαίρι πήγαμε διακοπές με την φίλη μου την Άννα στην Σαντορίνη. Μόλις είχα βγει από ένα δεσμό τεσσάρων χρόνων και είχα ανάγκη για κάτι νέο, μια περιπέτεια που θα με βοηθούσε να ξεπεράσω το οδυνηρό τέλος μιας σχέσεις που με πλήγωσε βαθιά. Η Άννα είναι μια καινούργια συνάδελφος στην δουλειά, η φιλία μας είναι πολύ πρόσφατη και η πρόταση της για διακοπές στις Κυκλάδες ήταν αυτό που χρειαζόμουν όσο τίποτε άλλο.

   Οι πρώτες μέρες μας στο νησί ήταν φανταστικές με πολύωρο μπάνιο την ημέρα και ατέλειωτο clubing τα βράδια. Μετά από ένα φοβερό ξεφάντωμα επιστρέψαμε αργά στο ξενοδοχείο μας παραπατώντας με μια απίστευτη ευθυμία από τον πολύ χορό και τα ακόμα περισσότερα ποτά που ήπιαμε. Χασκογελούσαμε όλη την ώρα στους διαδρόμους ψάχνοντας το δωμάτιο μας. Επιτέλους καταφέραμε να το βρούμε και μόλις μπήκαμε μέσα η ιδέα της Άννας για ένα κρύο ντους μου φάνηκε υπέροχη.

   Ξεντύθηκα και μπήκα πρώτη στο μπάνιο, η αίσθηση του νερού ήταν απολαυστική, σε λίγο η Άννα μπήκε και αυτή στο μπάνιο γυμνή και αφού βρέθηκε μαζί μου κάτω από την ντουζιέρα κοντοστάθηκε και με ρώτησε αν θα με πείραζε να κάνουμε ντους ταυτόχρονα. Ξεκαρδιστικά στα γέλια και της έδωσα το σαπούνι λέγοντας την ότι μπορεί να φανεί χρήσιμη σαπουνίζοντας μου την πλάτη. Γυρνώντας προς την άλλη πλευρά ένιωσα στην αρχή τα χέρια της να ταξιδεύουν σε όλο μου το κορμί και σε λίγο το σώμα της να κολλάει πάνω μου. Η ζάλη από τα ποτά και το υπέροχο άγγιγμα του κορμιού της, με ξεσήκωσαν. Ένιωσα την ανάσα της στο λαιμό μου και τα χέρια της να χαϊδεύουν το στήθος μου.

   Αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος, ξαφνιάστηκα και εγώ η ίδια όταν κατάλαβα πόσο μου άρεσε αυτό. Η Άννα πήρε γρήγορα την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ξεκίνησε γλείφοντας το στήθος μου και κατέβηκε χαμηλότερα φτάνοντας στο ευαίσθητο σημείο μου. Η γλώσσα της άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα μου χαρίζοντας μου μια πρωτόγνωρη απόλαυση. Δεν με είχε γλείψει άλλη φορά γυναίκα και η ιδέα και μόνο του απαγορευμένου, με ερέθιζε αφάνταστα.

   Ο πρώτος μου οργασμός ήρθε γρήγορα πλημμυρίζοντας το στόμα της με τα ερωτικά υγρά μου. Νιώθοντας απέραντη ευγνωμοσύνη αποφάσισα να της ανταποδώσω την ηδονή που μου πρόφερε. Οι ρόλοι τώρα άλλαξαν αυτή στεκόταν όρθια και εγώ γονατισμένη έγλειφα επιδέξια το μαγικό κουμπί της. Οι αναστεναγμοί της και οι συσπάσεις του κορμιού της φανέρωναν ότι αυτό που έκανα της άρεσε πολύ.

   - «Φαίη μου, είσαι υπεροχη» Ψιθύρισε.

   Το μουνάκι της πάλλονταν από ηδονή, παραδομένη στο άγριο γλειφομούνι μου. Τότε αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο, την γύρισα από την άλλη και έφερα εμπρός μου τον όμορφο πισινό της. Έχωσα το πρόσωπο μου ανάμεσα στα κωλομάγουλα βυθίζοντας την γλώσσα μου στην ροζ τρυπούλα της. Ένα βογκητό απολαύσεις της ξέφυγε.

   Προεδρας απι

   Διαγραφή