Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ







Αυτό το μαρούλι ξεριζώθηκε βίαια επειδή ΕΣΥ αποφάσισες να γίνεις χορτοφάγος! Δολοφόνε ανυπεράσπιστων μαρουλιών! Τα κοτσάνια χιλιάδων χόρτων, φυτών και λαχανικών έχουν βαφτεί στα χέρια σου!

Αφήστε τα μαρούλια να ζήσουν, φάτε κρέας!


Ήταν ένα κοινωνικό μήνυμα από τον Πρόεδρα ΑΠΙ.




Μάνα πρόεδρα: Άστα αυτά. Να κάτσεις να φας καμιά πρασινάδα που έχεις πήξει στο κρέας. 300 θα φτάσει η χοληστερίνη σου παιδάκι μου!

Πρόεδρας: Τι κάνεις εδώ; Πώς μπήκες μέσα στο μπλογκ;

Μάνα πρόεδρα: Η μανούλα μπαίνει παντού στη ζωή σου παιδάκι μου για να σε προσέχει!

Πατέρας πρόεδρα: Καλά σου λέει η μάνα σου ρε αχαΐρευτε, κάτσε φάε κανα χορταρικό.

Πρόεδρας: Εσύ πάλι πώς μπήκες εδώ;

Πατέρας πρόεδρα: Τι να σου πω, εγώ στο μέιλ μου ήθελα να μπω αλλά μάλλον δεν τα κατάφερα.

Κοπελιά πρόεδρα: Καλά σου λένε οι γονείς σου προεδροτζουτζουκομπουρεκάκι μου! Άντε γιατί έχω πάρει 24 γραμμάρια στο αυτί από πίσω και πώς θα τα χάσω τώρα; (κλαψ, λυγμ)

Πρόεδρας: Δε μπορώ να φάω χόρτα. Είναι για τα κουνέλια και τους βροντόσαυρους!
Μάνα πρόεδρα: Έλα ψυχή μου, καμάρι μου να φας μελιτζάνες που έχω φτιάξει του πατέρα σου.

Πρόεδρας: Δε θέλω. Οι μελιτζάνες μοιάζουν με μελανιασμένο καρούμπαλο!

Μάνα πρόεδρα: Δε θέλει τη μανούλα του…. (κλαψ, λυγμ)

Κοπελιά πρόεδρα: Ούτε εμένα θέλει…… (κλαψ, λυγμ)

Πρόεδρας: Τι έπαθες εσύ;

Κοπελιά πρόεδρα: ΤΙΠΟΤΑ!

Πρόεδρας: Τι τίποτα; Τι έχεις;

Κοπελιά πρόεδρα: ΤΙΠΟΤΑ

Πρόεδρας: Οκ!

Κοπελιά πρόεδρα: Μα καλά τόσο αναίσθητος είσαι; Δε βλέπεις ότι υποφέρω που πήρα 24 γραμμάρια; Γουρούνι!

Ζηλιάρα φίλη κοπελιάς πρόεδρα: Χώρισέ τον το μαλάκα! Είναι άχρηστος, μπεκρής και ηλίθιος! Μακριά του! Παρεμπιπτόντως πήρα το ίδιο φόρεμα που είχες αγοράσει προχτές και μου πάει τέλεια!

Πρόεδρας: Τι κάνει αυτή η χαμούρα εδώ;

Ζηλιάρα φίλη κοπελιάς πρόεδρα: μπλα μπλα μπλα μπλα (κανείς δεν ξέρει τι λέει, κανείς δεν της δίνει σημασία, αλλά αυτή συνεχίζει να μιλάει μόνη της για κανα μισάωρο).

Φίλοι πρόεδρα: Τι θα γίνει ρε μάλακα; Θα έρθεις από δω να φάμε τα παΐδια ή μήπως θες να περάσουμε από κει να σου φέρουμε κανα μπριάμ;

Χωστήρας: Θα γράψεις κανα κανονικό κείμενο ρε βλαμμένε να σε κοροϊδέψουμε ή θα γράφεις μαλακίες;

Coula: Κουλέαρ κάθε Τετάρτη βράδυ, μείνετε συντονισμένοι.

Άσχετος: Καλέ, εδώ είναι οι οντισιόν για το X-factor;

Πρόεδρας: Ρε θα μου πείτε πώς διάολο μπήκατε όλοι εσείς εδώ μέσα στο μπλογκ;

Όλοι μαζί: ΣΚΑΣΕ ΕΣΥ!

Πρόεδρας: Ασταδιάλα, μια μαλακία πρόταση ήθελα να γράψω μέχρι να ετοιμαστεί η κανονική ανάρτηση και μου το κάνατε μπουρδέλο εδώ μέσα. Χειρότερο μπουρδέλο κι απ’ τη βουλή γίναμε! Βαρέθηκα, πάω για μπύρες!



ERROR!

ERROR!

ERROR!

Blog malfunction!

Too many users have entered this useless blog.

Windows are forced to shut down, burn the town and kill the birds because they don’t know how to solve problems.
Plague is on its way to destroy mankind.


UPDATE (μου το θύμισε ο Τόμμυ):
 http://apitis.blogspot.gr/2011/12/blog-post_16.html

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ



          Κάποιος κάπου κάποτε, που δεν μπορώ να πω ποιος είναι (εκτός αν με κεράσετε 5-6 μπύρες) γιατί θέλει να παραμείνει πιο κρυφός και από άσσο σε μανίκι χαρτοκλέφτη στην άγρια δύση, με προσκάλεσε να παίξω το γνωστό βλογοπαίχνιδο «5 πράγματα που με συφιλιάζουν και μου δημιουργούν αιμορροΐδες» κι εγώ σα γνωστός μαλάκας που είμαι αποδέχτηκα την πρόσκληση. Λες και στο 90% των κειμένων μου δε γράφω για πράγματα που μου τη δίνουν, τώρα θα τα γράψω όλα!


1. Όσοι δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ: Πραγματικά, δεν ανήκετε σ’ αυτόν τον πλανήτη. Να πάρετε το διαστημόπλοιό σας και να πάτε αλλού κύριε, κατά προτίμηση στον πλανήτη ERROR404 του γαλαξία HUMOR NOT FOUND.


2. ΑΥΤΕΣ:




εκτός αν σχετίζονται με το καθάρισμα κοπράνων ελεφάντων στα τσίρκα, μπάνιο σε λάσπη παρέα με γουρούνια και γενικά κτηνοαγροτικές δουλειές!


3. Οι διαφημίσεις στο ραδιόφωνο που βάζουν συνέχεια μικρά παιδιά από 2-5 χρονών και προσπαθούν να μιλήσουν ή να τραγουδήσουν ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο και οι οποίες διαφημίσεις την περίοδο των Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάρες μέρες αυξάνονται με εκθετική μορφή με αποτέλεσμα να μου δημιουργούν τάσεις παιδοφιλίας γιατί δεν μπορώ να τα ακούω άλλο να μιλάνε ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΤΣΑΡΙΑ «Η ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ»! Ώρες ώρες θα μπορούσα να συμπαθήσω περισσότερο ακόμα και τις διαφημίσεις του Τζάμπο αλλά και εκεί μικρά έχουν  Ε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!


4. Ο Παντελίδης. Ξέρω, πολύ πρωτότυπο, αλλά πραγματικά τον μισώ αυτόν τον άνθρωπο. Πού είναι ο Kaboso όταν τον χρειάζεσαι να του ρουφήξει την ψυχή! Φήμες λένε ότι έχει βάλει ξύλο στο μπάνιο του γιατί τα πλακάκια που είχε βάλει αρχικά δεν άντεχαν να τον ακούνε και αυτοκτόνησαν ομαδικά. Φήμες ξαναλένε ότι είχε ένα πρόγονο, τον Αταλαντίδη, ο οποίος μια φορά τραγούδησε στον Μπετόβεν και ο τελευταίος κουφάθηκε! Ακόμα και τώρα κουφός είν…… τι πράγμα; Έχει πεθάνει πάρα πολλά χρόνια ο Μπετόβεν;…… Φήμες ξαναματαλένε ότι στο μαγαζί που τραγουδάει έχει ταμπέλα απ’ έξω που γράφει «Το μαγαζί και ο νταβατζοϊδιοκτήτης του δεν ευθύνονται για ζημιές που μπορεί να προκληθούν στα τύμπανα των αυτιών σας. Στο μπαρ πωλούνται ωτασπίδες για παν ενδεχόμενο». Σε ένα μόνο πράγμα τον παραδέχομαι τον Παντελίδη. Είναι ο πρώτος και μοναδικός που πέρασε στην κλαψομουνιά τον Πλούταρχο. Φήμες λένε ότι ΣΚΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ καλά, καλά, μη φωνάζεις πάω στο τελευταίο……


5. Τα γυναικεία περιοδικά τύπου Κοσμοψώλιταν που παρουσιάζουν τα ανορεξικά μοντέλα σα θεές και σα πρότυπα γυναικών. Το έχουμε ξαναπεί, το να μοιάζεις σα στέκα μπιλιάρδου πάνω σε σαρανταεννιαμισάποντες μπότες είναι το ίδιο ελκυστικό για τον άντρα όσο ελκυστικός είναι για έναν τυχαίο Νεάντερνταλ χρυσαυγίτη ένας Πακιστανός. ΚΑΙ επίσης για τις συμβουλές. Σε κάθε μα κάθε εξώφυλλο θα δεις: «Πώς να σας κάτσει και να σας έχει σα βασίλισσα», «πώς να του κάτσετε και τον έχετε σα βασιλιά», «322 μυστικές στάσεις του κάμα σούφρα που θα βελτιώσουν τις σεξουαλικές σας επιδόσεις τόσο πολύ που στο τέλος ακόμα και οι γείτονες θα κάνουν τσιγάρο». Πηγαίνετε να πηδηχτείτε πρώτα μπας και μάθετε καμιά συμβουλή της προκοπής και μετά γράφετε σε περιοδικά!


Τώρα πρέπει να καλέσω κι εγώ 5 άτομα γιατί άλλη δουλειά δεν είχαμε βραδιάτικα, τώρα που τελειώνει και η μπύρα…… Τέσπα, καλώ τον Προφήτη (ο οποίος δε με διαβάζει οπότε δε θα το δει, αλλά αν το δει θα πέσει πολύ γέλιο), το Ζάφωδα, τον Πολσεμανενενενενεν (αυτοί οι 3 είναι για να μαθαίνουμε και από κανα παλιό), τον περιοδικό επιστήμονα (μη γράψεις μόνο για περίοδο αυτή τη φορά!) και τον Κάνθαρο (από τον οποίο περιμένω χιουμοριστικό κείμενο, όπως έχει αρχίσει να συνηθίζει τελευταία!).

Αυτά

Εβίβες!