Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ......



… που όταν είσαι στο φανάρι σταματημένος και ανάψει πράσινο στο αμέσως επόμενο νανοδευτερόλεπτο ο οδηγός που είναι πίσω σου πατάει με μίσος και αγένεια την κόρνα. Έχει περισσότερη πλάκα όταν αυτός ο οδηγός είναι πρώτος στο επόμενο φανάρι και μόλις ανάψει πράσινο κορνάρει στον εαυτό του από συνήθεια.

… στις ταινίες που παίζουν ξύλο οι κακοί να πηγαίνουν ένας ένας να βαρέσουν τον καλό αντί να του ορμήσουν όλοι μαζί και να τον κάνουν τρυπημένο σακί για ελιές από τις μπούφλες.

… που πας τέρμα σουρωμένος να κάνεις σεξ και μετά από μια ώρα δεν έχεις τελειώσει ακόμα, η άλλη βαρέθηκε να τελειώνει και τελικά ανοίγει την τηλεόραση κατά τη διάρκεια του σεξ και βάζει τους μεν και δεν και έχω βαρεθεί να τους βλέπω πλέον.

… όταν πας σε μια δημόσια υπηρεσία και λες καλημέρα, ο άλλος ωα μουρμουρίζει αρχαίες κατάρες των Μάγιαζ μπας και σε ξεφορτωθεί.

… να προχωράς αμέριμνος στο δρόμο και ξαφνικά να ακούσεις ντουπ ντουπ ντουπ ΝΤΟΥΠ ΝΤΟΥΠ ντουπ ντουπ ντουπ από διερχόμενο καγκουράμαξο και στη συνέχεια ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠ «Μανίτσα μου εσύ».

… να ψάχνεις τα κλειδιά σου μόνο όταν βιάζεσαι να φύγεις.

… να έρχεται ο άλλος την ώρα που κοιμάσαι με μια κατσαρόλα και να αρχίζει να τη χτυπάει δίπλα απ’ τ’ αυτί σου και εσύ να τινάζεσαι, να κατουράς τα βρακιά σου και να χαίρεσαι που δεν είσαι 60 χρονών για να πεθάνεις από καρδιά.

… όταν σου λένε δες αυτό το βίντεο κλιπ τι μουνάρες έχει, λες και δεν υπάρχουν τσόντες να δω άμα θέλω να πάω να τραβήξω καμιά παχιά.

… όταν κάποιες πάνχοντρες φοράνε στρινγκ και εξέχουν τα κεφτεδοκωλομέρια τους δεξιά και αριστερά.

… όταν σου κάνουν πλάκα για μια πλάκα που σου κάνανε παλιότερα στην Πλάκα για πλάκα.

… που οι γυναίκες της παρέας ξεκωλιάζονται να χορεύουν με τα 70ποντα πάνω στις μπάρες σαν ξεβιδωμένες και μετά σου κάνουν παράπονα γιατί πάρκαρες 50 μέτρα πιο μακριά.

… όταν κολλάει το πισί σου για 3 δευτερόλεπτα κι εσύ εκνευρίζεσαι και χτυπάς το πληκτρολόγιο από τα νεύρα σου ενώ ξεχνάς ότι πριν από μερικά χρόνια έπινες ένα καφέ, έφτιαχνες σουτζουκάκια χωρίς επιτυχία, τα πέταγες, παράγγελνες 2 πιτόγυρα, τα έτρωγες, άνοιγες την τηλεόραση και έβλεπες μια ολόκληρη ταινία και όλα αυτά γιατί περίμενες τόση ώρα να ανοίξει το word.

… να χέζεσαι επί 2 ώρες και όταν τελικά πας τουαλέτα για να ξεφορτωθείς τον πρόεδρο κάνεις ένα πριτς ΠΛΑΦ και τελείωσες.

… να βλέπεις παρτόλες και λιγδιάρηδες στην τηλεόραση.

… που όταν……… ΑΡΧΙΔΙΑ πλάκα έχει, ασταδιάλα βραδιάτικα με συγχύσατε πάλι, πάω να πιω (αφορμή έψαχνα).

8 σχόλια:

  1. Σωστός ο παίχτης. Άκυρο. Ο αλκοολικός παίχτης. Ουπς, σε είπα αλκοολικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει πλάκα να με λένε αλκοολικό για πλάκα. Ή χωρίς πλάκα. Σπάτε πλάκα μαζί μου; Βρωμόπαιδα!

      Διαγραφή
  2. Να προσπαθείς να συννενοηθείς με άτομο που δεν ακούει. Κλασικό θα μου πεις αλλά αν σου τύχει στην πραγματικότητα σε πιάνει εκνευριστικό γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδικά όταν είσαι σε κανα μπαρ και δεν ακούει από τη μουσική και απαντάει ναι, ναι στο τέλος χωρίς να ξέρει τι του είπες.

      Διαγραφή
  3. χαχαχαχαχαχαχαα!!!!!

    είχες καιρό αρχιδάκο να γράψεις τόσο γαμάτο άρθρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει πλάκα να ρίχνεις το χεσίδι της ζωής σου και μετά να έχεις νεύρα επειδή το "φορτίο" είναι τόσο μεγάλο που δεν φεύγει από τη χέστρα με ένα flush, ενώ ξεχνάς πως υπάρχει και η λύση του κουβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή