Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

STEFANOS AND OUR BALLS


          Όπως πολύ καλά γνωρίζετε τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί κάποιος από μπλογκ σε μπλογκ πρήζοντας μπάλες, αρχίδια και λοιπά στρογγυλά όργανα με σκοπό να προσηλυτίσει πιστούς για το δικό του μπλογκ κάνοντας σε οποιαδήποτε ανάρτηση βρει στο διάβα του copy paste «Γεια. Είμαι ο Στέφανος. Αν θες γίνε μέλος στο μπλογκ μου. Και βοήθησέ με στην ανάρτησή μου. Και κάνε λάικ στη σελίδα μου στο facebook». Ο φραπεδοφτιάχτης τηςΚρήτης έλεγε ότι θα έκανε ανάρτηση για τη μούρη του αλλά το μετάνιωσε οπότε πήρα εγώ την πρωτοβουλία μετά από σύσκεψη που έκανα με τον εαυτό μου στον καθρέφτη και με 1 μπουκάλι ρούμι άγνωστης προέλευσης από τα Λιντλ.


Το μπλογκ του είναι αυτό: http://stefanosmedia.blogspot.gr/


          Και έψαξα στα έγκατα του κώλου μου και μετά από πολύωρες αναζητήσεις σε τετράγωνες πυραμίδες και μάχες με μούμιες από πιθήκους (στα βάθη του κώλου μου κρύβονται πολλές εκπλήξεις. Νομίζω ότι κάπου εκεί υπάρχει και ένα ξεχασμένο σμαρτ) βρήκα έναν αραχνιασμένο πάπυρο ο οποίος έχει γραφτεί με εκχύλισμα από τα αρχίδια πολλών μπλόγκερ και έχει τίτλο «Η Βιογραφία μου» made in Stefanos koutra. Σας το παρουσιάζω όπως είναι:




          Γεννήθηκα κάτω από ένα δέντρο όπως οι κάμπιες και πάντα έσερνα τις μύξες μου όπως οι κάμπιες. Με μαμά χίπισσα και πατέρα νταλικιέρη ήξερα ότι είχα μέλλον μπροστά μου. Στην αρχή και επειδή η μάνα μου ήταν χίπισσα με φωνάζανε παιδί του παιδιού των λουλουδιών ή αλλιώς εγγόνι των λουλουδιών. Γι’ αυτό και αργότερα όταν έμαθα πως αυτό το γαριδάκι που είχα μέσα στο βρακάκι μου δε χρησιμεύει μόνο για κατούρημα, τον έκανα σφεντόνα καθημερινά βλέποντας τις γαρδένιες μέσα στις γλάστρες. Ο πατέρας μου με χτυπούσε κάθε φορά που με έβλεπε να βγαίνω από την τουαλέτα με περιοδικά κηπουρικής και από τα πολλά χτυπήματα πειράχτηκε ο εγκέφαλός μου και άρχισε να μου αρέσει ο Ευαγγελάτος. Έγινε το είδωλό μου και πήρα την απόφαση μια μέρα να γίνω μεγάλη και τρανή κουράδα σαν του λόγου του.

          Όταν γεννήθηκα βγήκε πρώτα ο κώλος μου και γι’ αυτό μου βγάλανε ανάλογο όνομα: Stef-anus που αργότερα το άλλαξα σε Στέφανος.

          Στο σχολείο πήγαινα σε όλα τα παιδάκια και τους έλεγα: «Γεια, είμαι ο Στέφανος. Έχεις πολύ ωραία μαλλιά. Και εμένα μου αρέσουν τα μαλλιά. Θες να γίνεις φίλος μου; Αν θες κάνε με και add στο facebook. Επίσης, αν θες παίξε το παιχνίδι μου με τους βώλους. Επίσης, μπορείς να με βοηθήσεις σε ένα πρόβλημα που έχω; Οι αρχιδότριχές μου είναι κατσαρές. Να τις αφήσω όπως είναι ή να τις ξυρίσω;». Καθώς τους τα έλεγα όλα αυτά παρατηρούσα τις μπάλες τους που μεγάλωναν σιγά σιγά και ήταν έτοιμες να εκραγούν. Όλοι με απέρριπταν και πήγαινα στη γωνία και έκλαιγα μόνος μου για μισή ώρα. Μετά ξαναπήγαινα σε όλα τα παιδάκια που είχα πάει και τους ξαναρωτούσα. Αυτή η ιστορία επαναλαμβάνεται μέχρι σήμερα με διάφορες παραλλαγές.

          Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ΚΝίτες συντρόφους μου που μου έμαθαν πώς να πρήζω τις μπάλες ανθρώπων χωρίς να λέω τίποτα ουσιαστικό.

          Το ίδιο έκανα και όταν ζητούσα δουλειά ως φοιτητής. Έλεγα στους εργοδότες: «Γεια. Είμαι ο Στέφανος. Ωραία καφετέρια. Κι εμένα μου αρέσουν οι καφέδες. Θες να δουλέψω για σένα; Αν θες κάνε με και add στο facebook. Επίσης, αν θες παίξε το παιχνίδι μου ‘ποιος θα πιει περισσότερα φρέντα καπουτσίνο σε μια ώρα’. Επίσης, μπορείς να με βοηθήσεις σε ένα πρόβλημα που έχω; Έχω 5 σύκα στην αριστερή τσέπη και 2 μελιτζάνες στη δεξιά. Αν φάω τις 2 μελιτζάνες πόσα ευρώ μου μένουν;».

          Δεν το έβαλα ποτέ κάτω και συνέχισα τα ίδια σε όποια γυναίκα την έπεφτα: «Γεια. Είμαι ο Στέφανος. Ωραία πιπόχειλα. Κι εμένα μου αρέσουν οι πίπες. Θες να τα φτιάξουμε; Αν θες κάνε με και add στο facebook. Επίσης, αν θες παίξε το πουλάκι μου. Επίσης, μπορείς να με βοηθήσεις σε ένα πρόβλημα που έχω; Όταν τον παίζω να βαράω μια με το αριστερό και μια με το δεξί ή να εναλλάσσω χέρια κατά τη διάρκεια του αυνανισμού;».

          Τα ίδια είπα και σε μια συμμαθήτριά μου καμιά 20αριά φορές, αυτή αγανάκτησε και μου έλεγε να πάω να γαμήσω κανα λουλούδι που το έχω απωθημένο. Ήταν παλιοκόριτσο, παλιοχαρακτήρας, τεντιμπόισσα και φοβόμουνα μη μου ρίξει κανα ανάποδο σκαμπίλι στον πωπουδάκο μου. Έτσι, μου βγήκε μίσος για αυτήν αλλά πάντα τη γούσταρα και ας μην το παραδεχόμουν πια. Γι’ αυτό μου βγαίνει το βρίσιμο προς αυτήν, για να καλύψω τα έντονα συναισθήματά μου σε αντίθεση με το βυζί μου που δεν το καλύπτω για να φαίνεται το σκουλαρίκι που έχω στη δεξιά μου ρώγα.

          Επειδή ήμουνα πάντα στούρνος στα μαθήματα και χάρη στο πρότυπό μου τον Ευαγγελάτο, αποφάσισα να σπουδάσω δημοσιοκαφρίλα και mass πρηξοcommunication. Έπιανα όλους τους καθηγητές μετά από κάθε μάθημα και τους έλεγα: «Γεια. Είμαι ο Στέφανος. Θες να με περάσεις; Αν θες κάνε με add στο facebook και κάνε λάικ στη σελίδα μου ‘How many seconds can you discuss with Stefanos without having your balls pumping like baloons’. Επίσης, μπορείς να με βοηθήσεις σε ένα πρόβλημα που έχω; Όταν επιτέλους γίνω μεγάλος δημοσιογράφος να δουλέψω στο Τηλεάστυ ή να δημιουργήσω δικό μου κανάλι όπου θα παρουσιάζω τις ειδήσεις και θα έχω 5-6 δικές μου εκπομπές;».

Με ενδιαφέρει πολύ η τηλεόραση. Λογικό. Μόνο γλάστρες παρακολουθούν πολύ τηλεόραση κι εγώ ωσάν γνήσιος φυσιολάτρης (φετίχ δηλαδή με τις παπαρούνες – αχ, πόσο τυχερή ήταν η Παναγία που τη γκάστρωσε ο κρίνος!) επόμενο ήταν να μου αρέσει να βλέπω τη μούρη του Λιάγκα.

Έγραψα και τρία βιβλία με τίτλους:

Stefanos and the Kidia
Stefanos and the Fridia
Stefanos and the Arxidia

τα οποία δεν εκδόθηκαν ποτέ. Πήγαινα στους εκδοτικούς οίκους και τους έλεγα: «Γεια. Είμαι ο Στέφανος. Θες να εκδόσεις τα βιβλία μου; Αν θες κάνε με και add στο facebook. Επίσης, αν θες παίξε με τη νοημοσύνη σου διαβάζοντας τα βιβλία μου. Επίσης, μπορείς να με βοηθήσεις με ένα πρόβλημα που έχω; Αν δεν εκδώσεις τα βιβλία μου να πάρω σβάρνα όλους τους εκδοτικούς οίκους ή να ανοίξω μπλογκ;». Έτσι κι έγινε λοιπόν. Πήρα σβάρνα όλους τους εκδοτικούς και δε μου έκδωσε κανένας τα βιβλία μου οπότε αποφάσισα να ανοίξω ένα μπλογκ για το οποίο θα σας μιλήσω σε λίγο.

Άνοιξα επίσης ένα site με το όνομα Stefanos and the Wikipedia το οποίο μου το κλείσανε για κάτι πνευματικά δικαιώματα που δεν μου τα μάθανε ποτέ στη σχολή και δεν ξέρω τι είναι. Υποθέτω θα έχει σχέση με τη vodka αλλά δεν πίνω ποτέ μου, από αλκοόλ πίνω μόνο Amstel.

Αφού μου κλείσανε το site και με μηνύσανε, έχασα όλα τα λεφτά μου και τριγυρνούσα σα ζητιάνος στους δρόμους και έπαιρνα από πίσω έναν έναν τους περαστικούς και τους έλεγα: «Γεια. Είμαι ο Στέφανος. Θες να μου δώσεις ένα ευρώ; Επίσης, αν θες κάνε με add στο facebook και όταν ξαναβρώ σπίτι και ίντερνετ θα σε αποδεχτώ. Επίσης, αν θες παίξε το παιχνίδι μου ‘πόσα κέρματα μπορείς να χωρέσεις στο άδειο μου ποτήρι’. Επίσης, μπορείς να με βοηθήσεις σε ένα πρόβλημα που έχω; Όταν ζητάω ένα ευρώ από περαστικούς να τους λέω ότι το θέλω επειδή πεινάω ή επειδή θέλω να βάλω βενζίνη;».

Αφού είδα ότι αυτή η μέθοδος δεν έπιανε αποφάσισα να πάρω σβάρνα όλα τα σπίτια της γειτονιάς και να ρωτάω έναν έναν τα ίδια και τα ίδια επί τουλάχιστον 42 φορές μέχρι που κάποιος δεν άντεξε, μου χάρισε την περιουσία του και κλείστηκε οικειοθελώς σε τρελάδικο.

Έτσι, με αρκετά λεφτά πλέον και τσάμπα ίντερνετ που είχε βάλει αυτός, έφτιαξα το 2009 ένα μπλογκ «Stefanos and the pornidia», το οποίο άλλαξε ονομασία με τον καιρό σε «Stefanos and the media» και στο οποίο δεν έμπαινε κανείς, οπότε εγώ πήγαινα στη γωνιά μόνος μου και έκλαιγα, γυρνούσα κάθε μισή ώρα πίσω στον υπολογιστή να δω αν μου άφησε κάποιος σχόλιο, δε μου άφηνε ποτέ κανείς και γυρνούσα στη γωνιά και έκλαιγα με το ένα πόδι όρθιο μπας και αλλάξει το γούρι. Γι’ αυτό αποφάσισα να γυρίσω στα παλιά και να αρχίζω να πρήζω άλλους μπλόγκερ όπως ακριβώς έκανα και στη ζωή μου. Την ιδέα μου την έδωσε ένα τρολλ σαν αυτά του Warcraft.

Τώρα πλέον γράφω στο μπλογκ μου για θέματα της τηλεόρασης που δεν ενδιαφέρει κανέναν και δουλεύω σε ένα βενζινάδικο ως τρόμπας καθώς μια μέρα ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου είδε πως φούσκωνα τις μπάλες τυχαίων περαστικών στο δρόμο ενώ προσπαθούσα να προωθήσω το μπλογκ μου live και με προσέλαβε αμέσως.

Είμαι ο Στέφανος και μια μέρα θα με δείτε να λέω τις ειδήσεις παρέα με τον Ευαγγελάτο!!!!

Και σας αφιερώνω και το παρακάτω τραγούδι:





Υ.Γ.: Για το βραβείο με το ροζ αρκουδομπλιαχ που πήρα θα γράψω σε καμιά βδομάδα όταν θα καταφέρω να κάνω το αρκούδι αλκοολικό σαν τα μούτρα  μου……

52 σχόλια:

  1. Καλησπέρα είμαι ο Ιταλός (και μόλις τελείωσα, αλλα πέρα απο αυτό) αμα θες γίνε μέλος στο blog μου γιατί και εγω για μαλακίες γράφω αλλα δεν έχω ούτε παιχνίδι ούτε κάποιο πρόβλημα να μου λύσεις! ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΕΙΜΑΙ ΡΕ !!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάνεις πόντους Ιταλέ! Βρες κάποιο παιχνίδι, στην ανάγκη δώσε στον κόσμο λινκ να κατεβάσει το serious sam ας πούμε!
      Πώς δεν έχεις προβλήματα; Ξέρεις τι θα κάνεις με το αυριανό φαγητό; Θα φας μπριζόλες ή μοσχάρι;

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα...είμαι το παλιοκόριτσο και έχω λιώσει στο γέλιο!!!
    Επιτέλους πήρε την απάντηση που του αρμόζει ο Στέφανος!
    Ξέρεις ότι μόλις τη δει βέβαια θα ψωνιστεί και από αύριο θα αλλάξει τροπάριο ε?
    ''Γειά,είμαι ο Στέφανος που έγραψε ανάρτηση ο Πρόεδρος για μένα.Αν θες μπες στο blog μου'',μουάχαχαχαχαχα
    Φιλάρες Πρόεδρε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα "Γεια είμαι ο Στέφανος και έχω γίνει διάσημος τρολλάροντας τους πάντες. Αν θες μπες στο μπλογκ μου και φέρε μου λουλούδια σαν δώρο να τραβήξω μία..."

      Διαγραφή
  3. Ακόμα και τον Βαξεβάνη σπαμάρει το παλικάρι!!!
    http://www.lifo.gr/uploads/image/370410/BUNN.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο anisixos και ο ΕίμαιΟΣτέφανοςΚάνεΜε Add είναι το ίδιο πρόσωπο;
      Μικρός που είναι ο κόσμος Παρτάλι!!

      Διαγραφή
    2. Νόμιζα ότι ήταν γνωστό της πάσης για αυτό δεν το ανέφερα...

      Διαγραφή
    3. Δες και αυτά:

      https://twitter.com/stefanosmax (έχει και φωτογραφία)

      https://twitter.com/anisixosblogaki

      Διαγραφή
    4. "Τηλεορασακιας, περιοδικοφαγος, media blogger. Fan των 3 doors down" χαχαχαχαχαχα ή θα ξεράσω ή θα πεθάνω από τα γέλια....

      Διαγραφή
  4. "one does not simply fucks with Stefanos"
    "I don't usually go to blogs, but when I do I fart on Stef"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Τέτοια σπάμερ έχουν σπανίσει στις μέρες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να δώσουμε γροθιά στο κατεστημένο!!

      Διαγραφή
  6. Νομίζω ότι ο Στέφανος πήρε αυτό που του άξιζε. Μπράβο Πρόεδρε!
    Και ας πει κάποιος στον Στέφανο ότι μια αμοιβάδα γράφει καλύτερα ποστς από αυτόν. Και καλύτερες λίστες για τα ψώνια μην σου πω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρέπει να του το λένε οι ίδιες οι αμοιβάδες..

      αυτό με τα ψώνια τι ήταν ρε πούστη μου χαχαχαχα όσο το σκέφτομαι δεν μπορώ να μη γελάω!!

      Διαγραφή
  7. Ρε, αυτός με βάφτισε συναδέλφισσα! Πάλι καλά που δεν με είπε και Pieper, Beeper ή πως λέγεται τέλος πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανθαρούλα η καλύτερη σχολιάστρια μπάλας

      Διαγραφή
    2. Έλα, μην με πειράζεις. Έχω αισθήματα.

      Διαγραφή
    3. Φροντίζω την επαγγελματική σου καρριέρα. Θα μπορούσες να βάλεις μια ξανθιά περούκα και να λες τα αθλητικά στον ΑΝΤ1 στη θέση της άλλης που ψευδίζει...

      Διαγραφή
  8. Ρίχνω χλέπα πράσινη στο χρώμα του χαρτακιού Rizla-Βάζελου-το καυλί του Tommy Stark από την αγαμία και τέθοια, τέλος πάντων ρίχνω πράσινη χλέπα στη μάπα του Στέφανου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαχαχαχαχαχαχα!
    Α ρε Πρόεδρε!Πάλι καλά που δεν έχει ανακαλύψει και το δικό μου βλογ!Να με ζαλίζει!
    Φιλιά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επόμενο τρολάρισμα μπαίνουμε στο μπλοκ του Στέφανου και ποστάρουμε συνδέσμους με τα μπλοκ τα δικά μας.

    Καλά το τα είπες. Ελπίζω να πάρει γραμμή λίγο και να κόψει. Εκτός και αν γουστάρει οπότε.....καλά θα περάσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έκανες την αρχή απ' ότι είδα..

      μακάρι να τα γουστάρει να γελάσουμε λίγο!!

      Διαγραφή
  11. Κρατιέμαι να μην αρχίσω να κακαρίζω,γιατί δεν είναι σωστό και γιατί θα γίνω κακιά,κάτι που φυσικά δεν μου πάει,γιατί είμαι γνωστό κορίτσι μάλαμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να αρχίσεις, τώρα που χρειάζεται δε θα αρχίσεις; όλοι αυτό κάνουμε!

      Διαγραφή
  12. Καλησπέρα, είμαι η Μαρία. Αν θέλεις γίνε μέλος στο μπλογκ που δεν έχω. Μου αρέσει κι εμένα το ποτό, αν θέλεις έλα να μου πεις ποια βότκα είναι καλύτερη γιατί έχω πρόβλημα και δεν μπορώ να διαλέξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μαρία έλαβα το σχόλιό σας. Θα σου πρότεινα τη Στολστναγαιχαγιαλαχαπωςλέγεται που είναι καλή και "φτηνή". Αν θες κάνε με αντ στο φβ και παίξε το παιχνίδι του παιχνιδιού μου...

      Διαγραφή
    2. Από ποιο σούπερ μάρκετ είναι "φτηνότερη";
      Εγώ κάνω τα ψώνια μου από όπου έχει τις καλύτερες προσφορές

      Διαγραφή
    3. από το σουπερμάρκετ-παντοπωλείο-κάβα-ξηροί καρποί "Τα άπαντα του Θανασάρα". Δίπλα απ το περίπτερο του Κώστα

      Διαγραφή
  13. Καλησπέρα Πρόεδρε,
    κι εμένα με ενοχλεί ο Στέφανος, κι έχω κι άλλα προβλήματα. Αν θες κάνε με add..μπλα μπλα μπλα...
    ___
    P.S. Το stef-anus απολαυστικό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα σε κάνω add και θα σε βοηθήσω στα προβλήματά σου. Επίσης, αν θες παίξε το παιχνίδι μου που δεν έχω ακόμα δημοσιεύσει...

      Διαγραφή
  14. Καλησπέρα Πρόεδρε,
    είμαι ο Thor και μου έσπασε κι εμένα τα αρχίδια ο Στέφanus. Πολλάκις. (Σοβαρά). Αν θες, κάνε με add για να μοιραζόμαστε βιντεάκια με harlem shake: the porn edition.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα προβληθούν στο σάιτ του αγαπητού σε όλους μας πλέον Στέφανου, Stefanos and the Pornopedia

      Διαγραφή
  15. Τελικά ο Στέφanus μας φέρνει πιο κοντά... Συναντιόμαστε από καιρό στου Χωστήρα, και πού και πού μπαίνω κι εδώ και σε διαβάζω, ΑΛΛΑ ήταν ο Στέφanus η αιτία που σου αφήνω το πρώτο μου σχόλιο!
    Λίγες φορές γελάω φωναχτά όταν διαβάζω κείμενα, κι αυτή ήταν μια απ' αυτές...
    Και πάνω που μαθαίνω απ' το σχόλιο του παρταλιού ότι παίζει ταυτοπροσωπία με τον anisixos (προφέρεται "ανίσιξος"), κάνω ένα ψάξιμο και πέφτω σε λαβράκι:

    http://sourotiri.blogspot.gr/2007/10/anisixos.html

    Ο τύπος πρήζει μπάλες από το 2006 !!! (εφτά χρόνια φαγούρα κανείς;)
    Κι όταν τα πράγματα ζορίζουν απ' το πολύ κράξιμο, κλείνει το μπλογκ, το παίζει αυτοκτονημένος, και ξανά προς την πρήξα τραβά, με άλλη περσόνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε συ λες να είναι διπλή / τριπλή / τετραπλήδενξέρωκιεγώτι προσωπικότητα;

      2006 ε; αυτό ισοδυναμεί με πρήξιμο πολλών μα πολλών αρχιδιών!

      Stef-anus: connecting people

      Διαγραφή
  16. χαχαχαχαχα....κανει καλο προμοσιον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πρόεδρα αυτό που έκανες δεν ήταν σωστό...αλλά ήταν γαμάτο! Μα Stef-anus? χαχαχααχα ΘΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είμαι ξάδερφος του παιδιού. Δεν είναι σωστό να τον προσβάλλεις έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι ανθρώπινο ον, δεν είναι σωστό να μας προσβάλλει αυτός έτσι...

      Διαγραφή