Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΕΣ



          Γιατί είναι χέστης. Αλλά ας μη λέμε πάλι τα ίδια. Αν είναι να λέμε τα ίδια συνέχεια ας γυρίσω καλύτερα σειρά για τον Αντένα με πρωταγωνιστή το Χάρη Ρώμα στο ρόλο ενός γεροπαράξενου. Εναλλακτικός τίτλος αυτού του κειμένου: «ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ». Για την αηδιαστική, την αποκρουστική, την ηλίθια, την  τη-βλέπω-και-παθαίνω-42-εγκεφαλικά-και-μου-φυτρώνει-κόλπος-στη-βλεφαρίδα ταινία «Ο διάολος φοράει Πράντα» θα μιλήσω. Έχει βαθμολογηθεί και με 6,7 ενώ θα έπρεπε να είχε πάρει αρνητική βαθμολογία!

          Την είδα τις προάλλες στην τηλεόραση και επειδή είμαι γνωστός μαζόχας και κατσίκι στο μυαλό την είδα όλη. Δεν είμαι κανένας κριτικός ταινιών, εξάλλου μου αρέσει π.χ. ο Ράμπο και σε κανέναν κριτικό ταινιών δεν αρέσει ο Ράμπο γιατί είναι αμερικανιά και ψεύτικο και μπλα μπλα μπλα ενώ τον Τιτανικό, αυτή την άθλια κουράδα που είχαν το θράσος να την αποκαλέσουνε ταινία, το θεώρησαν επίτευγμα για τη μεγάλη οθόνη που πέρα από τη βύθιση του πλοίου και τους ανθρώπους να κάνουν αμπλουμπλουμπλαφρρρρρρρρ καθώς το νερό τους τσάκιζε το εσωτερικό, δεν είχε τίποτα καλό. Σκατά! Αλλά χεστήκανε όλοι γι’ αυτά. Τα μόνα αληθινά κιόλας. Το ενδιαφέρον ήταν στραμμένο στον άπλυτο λεχρίτη που πηδούσε μια αριστοκράτισσα. Μπράβο! Ρεαλισμός! Άπλυτος ρεαλισμός! Ναι μα ο Ντι Κάπριο (Ντι Κάμπριο;) ήταν ιππότης και προστάτευσε την άλλη την πουτάνα και στο τέλος την άφησε να ανεβεί μόνη της σε εκείνο το ξύλο που επέπλεε για να σωθεί. Ο Ράμπο ρε ξέρετε τι θα έκανε; Θα έβρισκε ένα ούζι κάπου παρατημένο (όπως αυτά που βρίσκεις στο δρόμο σου στα First Person Shooter παιχνίδια και κανείς δεν ξέρει ποιος μαλάκας παρατάει τα όπλα του δεξιά και αριστερά σε κοινή θέα) και θα τους γάζωνε όλους. Και στη σκηνή με το κούτσουρο που επέπλεε (επιπλέων κούτσουρο;) θα έβρισκε άλλο ένα, θα ανέβαινε κι αυτός πάνω, με το ένα χέρι θα κρατούσε και τα δυο κούτσουρα και με το άλλο κρατώντας το σουγιά του θα έκανε κουπί και σε 20 λεπτά θα έφτανε στο Αμέρικα, θα πετούσε στο δρόμο την άλλη τη μαλακισμένη γιατί είναι άχρηστη και θα πήγαινε σε κάποιο καταγώγιο να έπινε ουίσκια. ΝΑ ΑΝΤΡΑΣ! Ακόμα κι ο Μακ Γκάιβερ (Μαγκάιβερ) αν ήταν εκεί ρε, θα είχε πάνω του ένα πρόχειρο συνδετήρα, ένα μελανοδοχείο, θα έπαιρνε το σουτιέν της γκόμενας και τη δεξιά της κάλτσα και θα έφτιαχνε μια προπέλα που όσο πιο πολύ την έγλειφε η γκόμενα τόσο πιο γρήγορα θα πήγαινε! Ναι, αλλά ο Λεονάρντο είναι ο πιο όμορφος άντρας και νια νια νια νια…… Γι’ αυτό βλέπετε ταινίες άχρηστες κορασίδες; Επειδή ο άλλος είναι όμορφος; Με το ίδιο σκεπτικό το «Hot nurses having anal fun with students» είναι ταινιάρα!

          Τι έλεγα; Πάλι άσχετες μαλακίες γράφω ρε πούστη μου! Α ναι, γι’ αυτή τη γαμημένη κωλοταινία που αν δεν την έχετε δει ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ γιατί μπορεί να θέλετε να πυροβολήσετε τα μάτια σας. Δεν πρέπει να έχει υπάρξει άλλη ταινία που να με έχει εκνευρίσει τόσο πολύ. Η Anne Hathaway (αν δεν κάνω λάθος), που για συντομία θα την ονομάζουμε εδώ «Γαμημένη κρυφοτσουλάρα του κερατά», είναι μια γκόμενα που μόλις τελείωσε φοιτήτρια, ντύνεται σα λέτσος, μισεί τη μόδα, έχει γκόμενο ένα μάγειρα, δυο φίλους που κανείς δεν ξέρει τι κάνουν, έναν πατέρα που εμφανίζεται κάποια στιγμή στην ταινία, μια μητέρα που δεν εμφανίζεται ποτέ και επειδή της ήρθε το χαράτσι της ΔΕΗ αποφασίζει να πάει για συνέντευξη σε ένα περιοδικό μόδας όπου την προσλαμβάνει μια γριά ασπρομαλλούσα καριόλα που δε χωνεύει ούτε τη σπλήνα της και έχει να δει χαρά στα σκέλια της από τότε που οι άνθρωποι σταμάτησαν να σκαρφαλώνουν πάνω στα δέντρα και για συντομία θα την ονομάζουμε «γριά ασπρομαλλούσα καριόλα που δε χωνεύει ούτε τη σπλήνα της και έχει να δει χαρά στα σκέλια της από τότε που οι άνθρωποι σταμάτησαν να σκαρφαλώνουν πάνω στα δέντρα».

          Και ξεκινάει δουλειά η γαμημένη κρυφοτσουλάρα του κερατά αφού την προσέλαβε η γριά ασπρομαλλούσα καριόλα που δε χωνεύει ούτε τη σπλήνα της και έχει να δει χαρά στα σκέλια της από τότε που οι άνθρωποι σταμάτησαν να σκαρφαλώνουν πάνω στα δέντρα γιατί κατάλαβε ότι έχει τσαγανό και μπορεί να δουλέψει μετά από μία ολόκληρη πρόταση που της είπε η γαμημένη κρυφοτσουλάρα του κερατά. Και αφού πιάνει δουλειά την κοροϊδεύουν όλοι (όλες μάλλον για να το πω καλύτερα) μπροστά της για τη στιλιστική της εμφάνιση, πίσω από την πλάτη της, δεξιά της, αριστερά της και κάτω από το μπούτι της. ΚΑΙ. ΚΑΙ επαναλαμβάνω όλες αυτές οι γαμημένες λένε πως είναι χοντρή. ΧΟΝΤΡΗ! Ποια;


ΑΥΤΗ!!!!!!



Χοντρά εγώ βλέπω μόνο τα τσιμπουκόχειλά της. Και όχι με την κακή έννοια!



          Γαμώ τη μασχάλη της μάνας σας!!! Δεν ξέρω γιατί είπα μασχάλη. Δεν έχω φετίχ με τις μασχάλες…………. Νογκζίμα, το τέλειο αντιμασχαλητικό για να μη βρωμάτε σαπίλα στο δρόμο. Άμα βγάλουμε κάτι και για το μουνί θα σας ενημερώσουμε…..

          Η γαμημένη κρυφοτσουλάρα του κερατά φυσικά ισχυρίζεται ότι μισεί τη μόδα, δεν της αρέσουν τα παπούτσια, οι γόβες, οι τσάντες, τα φορέματα και τα γυναικεία μπιζού. Επαναλαμβάνω. Γυναίκα. Δεν τις αρέσουν τα παπούτσια. Ούτε οι τσάντες. Χα! Χαχα! Αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα……… εκχμμμ… συγνώμη… Και λέει πως δε θα φορέσει πράγματα της μοδός και άλλα τέτοια κουραφέξαλα, αλλά τελικά πείθεται να τα φορέσει γιατί…… τι γιατί; Κρυφοτσουλάρα του κερατά είναι και αυτό δεν είναι τίποτα ακόμα. Εντάξει, σε περιοδικό μόδας δουλεύει, λογικό είναι να μη ντύνεται σα λέτσος. Αλλά η γαμημένη με το που φοράει τα ρούχα για πρώτη φορά σκάει ένα χαμόγελο τριπλάσιο απ’ του Τζόκερ και μόλις τη βλέπουν όλες με τα καινούρια ρούχα μένουν άφωνες, γουρλώνουν τα μάτια σαν να τους τα φουσκώσανε με τρόμπα, ανοίγουν το στόμα τόσο πολύ λες και είναι έτοιμες να τσιμπουκώσουν 5 πέη μαζεμένα και τελικά σκάνε απ’ τη ζήλια τους, αφρίζουνε και βγάζουνε περισσότερους καπνούς και από πυρκαγιά που έχει εξαπλωθεί σε ακτίνα 78 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Και έκανε και ναζάκια η γαμημένη όταν τα πρωτοφόρεσε ότι δεν τα ‘χει συνηθίσει γαμώ το Μπέρτο Λούτσι της γαμώ. Άμε φάε κανα λούτσο να στανιάρεις! Αμ δε! Τον γκόμενο τον είχε χεσμένο (για να μη μιλήσω για τους φίλους), ακόμα και στα γενέθλιά του. Γιατί; Μα γιατί πρέπει να πάει σε πασαρέλες και κολεξιόν μόδας και άλλες τέτοιες πίπες.

          Ας αφήσουμε προς το παρόν τη γαμημένη κρυφοτσουλάρα του κερατά και ας περάσουμε στο δεινόσαυρο στο αφεντικό της, τη γριά ασπρομαλλούσα καριόλα που δε χωνεύει ούτε τη σπλήνα της και έχει να δει χαρά στα σκέλια της από τότε που οι άνθρωποι σταμάτησαν να σκαρφαλώνουν πάνω στα δέντρα. Αυτή λοιπόν η βρωμιάρα είναι η ιδιοκτήτρια του περιοδικού Runaway και αν δεν ήταν περιοδικό μόδας αλλά μουσικής ιδιοκτήτης του θα ήταν ο Bon Jovi. Αυτή η σκατοσοβατισμένη κωλόγρια νομίζει ότι είναι ο πορθυπουργός (καλά το έγραψα – ατάκα Thor). Ποιος πορθυπουργός; Ο πλανητάρχης. Ποιος πλανητάρχης; Ο γαλαξιάρχης! Γαμώ το μουνί σου που δεν το γαμάει ούτε δονητής με AIDS πλέον! Άσε, δεν το γαμώ, χάρη θα σου έκανα. Αυτή, σαν «σωστό» αφεντικό, φέρεται στους υπαλλήλους της σα σκουπίδια. Μπαίνει μέσα, πετάει το παλτό της, που είχε σκοτώσει 45 συγγενείς της δεινόσαυρους για να το φτιάξουν, στο γραφείο της γραμματέας, για καλημέρα ούτε λόγος ούτε πρόλογος, απαιτεί έτοιμο καφέ, έτοιμη μπριζόλα μέσα σε ένα τέταρτο που τελικά αποφασίζει ότι δεν της κάνει και δεν τη θέλει – τσάμπα έτρεχες στους δρόμους να βρεις μπριζόλα άχρηστο γραμματόσκυλο, απαιτεί να της βρούνε αεροπορικό εισιτήριο να πετάξει παρόλο που όλα μα ΟΛΑ τα αεροδρόμια είναι κλειστά και δεν πετάνε ούτε οι μύγες – και μετά βρίζει τη γραμματέα που δεν της βρήκε το εισιτήριο λες και φταίει αυτή, τους ανεβάζει όλους άχρηστους και τους κατεβάζει ακόμα πιο άχρηστους και τις περισσότερες φορές συνεννοείται με νοήματα λες και της κόψανε τη γλώσσα που μακάρι να της την κόβανε χωρίς αναισθητικό και μετά να την σφηνώνανε στον πάτο της για να κάνει γλυφοκώλι στον εαυτό της.

          Η πλάκα ήταν όταν η σάπια γριά αποφάσισε να μιλήσει για 2 ολόκληρα λεπτά για τον εαυτό της και για τον άντρα της που την παράτησε επειδή ήταν αηδιαστική και απορούσε με όλους αυτούς εκεί έξω που έλεγαν μόνο άσχημα λόγια γι’ αυτήν. Η γαμημένη κρυφοτσουλάρα του κερατά φάνηκε να συγκινείται με την ιστορία της γριάς. Άντε γαμήσου μωρή μαλακισμένη καρακάξα, καλά κάνουν όλοι και σε βρίζουν, είσαι μια τελευταία, μια τελειωμένη εγωίστρια που τα θέλει όλα στο πιάτο και πρέπει να πεθάνεις με βίαιη αφαίρεση του λεπτού σου εντέρου από τα ρουθούνια!

          Η γαμημένη κρυφοτσουλάρα του κερατά είναι πραγματικά το πουτανάκι της γριάς. Μπριζόλα μέσα σε ένα δίλεπτο θέλει η γριά; Το πουτανάκι θα τρέξει να τη βρει. Γαργάλημα στις πατούσες θέλει η γριά; Αμέσως θα τρέξει το πουτανάκι. Δονητή για το μουνί της θέλει η γριά; Θα τρέξει σε sex shop το πουτανάκι να της αγοράσει και να τον αφήσει σπίτι της.

          Έχει παρατήσει τη ζωή που είχε, φίλους, γκόμενο, οικογένεια για τι; Όπως μας επαναλαμβάνουν κάθε 5 λεπτά σε αυτήν την καταραμένη ταινία όλα γίνονται για τη ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ! Η δουλειά που όλες ονειρεύονται; Γιατί; Μα γιατί είναι στο μεγαλύτερο περιοδικό μόδας, πηγαίνουν ταξίδια στα Παρίσια να παρακολουθούν ηλίθιες πασαρέλες με κοκαλιάρες να πηγαίνουν πάνω κάτω φορώντας πανάκριβα αλλά άθλια στο μάτι σεντόνια  φορέματα και μπορούν πιο εύκολα να πάρουν το καινούριο φόρεμα του Λουίς Βιτόν Μπετόν Αρμέ. Η γαμημένη παρατάει το γκόμενό της για να τρέχει στο Παρίσι όπου θα κάτσει σε έναν ξανθό φλωρομπινέ που φοράει συνέχεια ένα κασκόλ επειδή της υποσχέθηκε ότι θα στείλει κάτι άρθρα της στους New York Times ή κάπου αλλού, δε θυμάμαι. Πώς λέγεται αυτή η κυρία με μια λέξη; Ακριβώς!


ΠΟΥΤΑΝΑ


          Τι μας διδάσκει με λίγα λόγια λοιπόν αυτή η ταινία; Γυναίκες, να είστε πιο λεπτές απ’ το καλαμάκι του φραπέ για να είστε ωραίες, να φοράτε και να κυκλοφορείτε με ότι πιο ακριβό υπάρχει, όχι για να είστε αρεστές στα άτομα του αντίθετου φύλου, αλλά για να δείξετε πως είστε πιο «σπουδαίες» από τις υπόλοιπες παρτόλες φίλες σας. Γιατί ο άντρας ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΥ αν κυκλοφορείς με τσάντα των 20000 ευρώ, αυτό το κάνει μόνο για να νιώσεις εσύ καλά! Επίσης, να παρατήσετε το γκόμενο και τους φίλους σας γιατί κάπου θα βρεθεί και για σας ένας ξανθός φλώρος με κασκόλ να σας πάρει απ’ τον κώλο μόνο και μόνο για μια δουλειά κάπου. Είναι σωστό να γίνετε πουτάνες. Και μην ξεχνάτε, το σημαντικότερο γεγονός για εσάς θα είναι να πάτε σε πασαρέλα κάπου στο Παρίσι ή σε άλλη «φαντεζί» πόλη μαζί με διάσημες πουστράντζες και κάργιες γριές που πέρασαν κλιμακτήριο λίγο πριν το Μπιγκ Μπανγκ.

          Το χειρότερο όλης της ταινίας; Ο μπάσταρδος ο γκόμενος της που όταν αυτή η γαμημένη σταματάει τη δουλειά στο πορνοπεριοδικό και αποφασίζει να τον ξαναδεί, αυτός ο ΜΑΛΑΚΑΣ αντί να της βάλει τη μούρη στο μπλέντερ και να τη σερβίρει στο εστιατόριο που δούλευε όπως θα έκανε ένας αληθινός άντρας (π.χ. ο Ράμπο), κάθεται και την ακούει και την προσκαλεί κιόλας μαζί του στη Βοστώνη που θα πάει να παριστάνει το σεφ. Ή Βαρκελώνη. Δε θυμάμαι και δεν έχει σημασία. Ντροπή των αντρών!



Τη βαφτίζω την πιο γαμώχριστη ταινία έβαρ (αυτό ήταν με αξάν) και τη βαθμολογώ με μείον 380. Γαμιέστε όλοι όσοι συμμετείχατε σε εκείνη την ταινία. Γαμιέται ο σεναριογράφος, ο σκηνοθέτης, οι ηθοποιοί, οι κομπάρσοι, οι ηχολήπτες, οι καμεραμέν, τα σκυλιά που παίξανε, τα κτήρια που δέχτηκαν τέτοιο κόσμο, οι γόβες που καταδέχτηκαν να φορεθούν από αυτά τα άτομα, ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΒΛΕΠΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ!



Υ.Γ.: Αρκετές προτάσεις ενδέχεται να μην είχαν καμία απολύτως συνοχή.

Υ.Γ.2: Στα παπάρια μου!

39 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι αυτή ήταν η καλύτερη ανάλυση έβαρ (με αξάν) που έχω διαβάσει για τη συγκεκριμένη ταινία. Ο μοναδικός λόγος που την είχα δει ήταν γιατί μου αρέσει η γαμημένη κρυφοτσουλάρα του κερατά, σαν γυναίκα. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όσο καλή κι αν είναι πρέπει να αυτοκτονήσει για να εξιλεωθεί που έπαιξε σ αυτήν την ταινία!!

      Διαγραφή
  2. Άμα η Αν Χάθαγουεϊ μετράει για χοντρή, εγώ μετράω για βασίλισσα της Αγγλίας και των λοιπών κτήσεων (Αυστραλία, Καναδάς και τέθοια). Δεν έχω δει την ταινία και δεν προτίθεμαι να κάνω τέτοιο κακό στον εαυτό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μην την δεις, εκτός αν αποφασίσεις να δώσεις κάποια μέρα τέλος στη ζωή σου...

      Διαγραφή
  3. Σου έχω έτοιμη δουλειά στο μεγαλύτερο περιοδικό για reviews κινηματογράφου!
    Η δουλειά που όλοι ονειρεύονται!
    Μόνο που η διευθύντρια είναι μια γριά ασπρομαλλούσα καριόλα που δε χωνεύει ούτε τη σπλήνα της και έχει να δει χαρά στα σκέλια της από τότε που οι άνθρωποι σταμάτησαν να σκαρφαλώνουν πάνω στα δέντρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά από αυτή την κριτική ο Νίνο Φένεκ Μιχελίδης θα σκίσει τα πτυχία του!
    Όμως, να μου επιτρέψεις μια διόρθωση. Το σωστό αξάν για το "έβερ", είναι το "έβα"
    Το "ρ" δεν ακούγεται. Όσον αφορά την αγγλική προφορά. Τώρα για την αμερικάνικη, δεν τον κόβω κιόλας. Τον λαιμό μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολόσωστη η Αθηνά! Έβαααα και στραβώνεις και λίγο το στόμα καθώς το λες.

      Διαγραφή
  5. το τι έχω ενθουσιαστεί με τις συντομίες που χρησιμοποιείς δεν λέγεται!!! αυτό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχοντας διαβάσει και το βιβλίο και έχοντας δει και την ταινία ,θα σου πω ότι το βιβλίο μου άρεσε,ενώ η ταινία όχι.
    Τώρα για το ρεζουμέ της υπόθεσης μιά χαρά τα λες.
    Μάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ήξερα ότι υπήρχε και σε βιβλίο αυτή η αηδία... δε θα το διάβαζα έτσι κι αλλιώς!!

      Διαγραφή
  7. Να τα πιάσουμε από την αρχή,η Anne Hathaway εξιλεώνεται για όποια παπαριά στην οποία έχει παίξει με τη σκηνή από το "Dark Knight Rises" με τη κωλάρα και το κολάν.
    Άν θεωρείς αυτό την πιο γαμώχριστη ταινία έβαρ προφανώς δεν έχεις δει το Sex and the City 2, το The Lake House, το Bride Wars...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σεχ και η πόλη δεν την κατατάσσω σαν ταινία αλλά σαν μια συνέχεια της σειράς. Και ναι, είναι η πιο γαμώχριστη σειρά έβαααα. Τα άλλα δυο (μάλλον ευτυχώς) δεν τα χω δει...

      Διαγραφή
    2. Είσαι πολύ τυχερός που δεν τις ξέρεις,όπως επίσης είσαι πολύ τυχερός που δε ξέρεις ότι το gossip girl είναι χειρότερη σειρά από το sex and the city :p

      Διαγραφή
    3. αυτό φαίνεται αηδιαστικό από το όνομα και μόνο!

      Διαγραφή
  8. Κι όμως παρουσίασε το μοντέλο της σύγχρονης πουτάνας.
    Διδακτική θα την χαρακτήριζα την ταινία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφιερωμένη η ταινία σε όλες τις παρτόλες της σύγχρονης κοινωνίας και πως να τα βγάλουν πέρα!

      Διαγραφή
  9. Ελα ρε που δεν είσαι κριτικός ταινιών. Είσαι και παρά είσαι. Έιναι τόσο καλή η ανάλυση που έκανες που δεν θα δω την ταινία στα σίγουρα.
    Η Χεσαγουέι είναι ωραίο μουνί πάντως. Και δυστυχώς παίζει την καριόλα. Κρίμα. Όχι πως περίμενα κάτι διαφορετικό από μια ταινία που έχει αυτόν τον τίτλο.

    (Μην τα πάρεις στραβά αλλά θα μου άρεσε ανάμεσα στα γραφόμμενα σου να έβλεπα περισσότερες φωτογραφίες. Το έχεις κάνει σε κάποια ποστ και κωλολέει Π.χ. ήθελα να δω την μουτσούνα της γριάς ασπρομαλλούσας καριόλας που δε χωνεύει ούτε τη σπλήνα της και έχει να δει χαρά στα σκέλια της από τότε που οι άνθρωποι σταμάτησαν να σκαρφαλώνουν πάνω στα δέντρα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ήταν η Μέριλ Στριπ αν θυμάμαι καλά (βρωμιάρα, τσογλάνα, άντε γαμήμσου)
      Κι εγώ θα ήθελα να έβαζα περισσότερες φωτογραφίες απλά βαριέμαι να ψάχνω συνήθως. Άσε που παλιά είχε πρόβλημα ο μπλόγκερ και δε μου ανέβαζε πάντα της φωτό και από τότε αποφάσισα να μην ανεβάζω...

      Διαγραφή
  10. Τι επαγγέλλεσαι,είπαμε;! Είδα την ταινία πριν κάτι βδομάδες,δεν έγραψες την ανάρτηση εγκαίρως! Κάποιο ηθικό δίδαγμα θα 'χει κι αυτή,απλώς το δικό μας,κοινό θνητό και μικρό μυαλό δεν μπορεί να συλλάβει το μεγαλείο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επαγγέλομαι ελεγκτής δηλητηριασμένων τροφών για γυμνοσάλιαγκες!

      άμα αυτή η ταινία έχει κάποιο ηθικό δίδαγμα δεν μπορεί να το συλλάβει ούτε ο ίδιος ο σεναριογράφος! Επίσης, άμα έχει ηθικό δίδαγμα θα κάτσω να με γαμήσει η γριά ασπρομαλλούσα μπλα μπλα μπλα με στράπον!

      Διαγραφή
  11. «Hot nurses having anal fun with students»...κι έμεινα εκεί και άλλο δεν διάβασα!

    Γιατί η ταινία είναι «Hot SCHOOL nurses having anal fun with students» χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπαρδόν! Μέγιστη παράλειψη!
      έλα πες την αλήθεια, την έψαξες μετά στο γουγλ!

      Διαγραφή
    2. Ένας ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ του αντικειμένου δεν καταδέχεται την βοήθεια κανενός γούγλη!


      (αλλά σκέψου βρε, είναι πιο πιασάρικο οι νοσοκόμες του σχολείου με τους μαθητές παρά σκέτες νοσοκόμες ;) )

      Διαγραφή
    3. μαθητές όμως που να έχουν μείνει μερικές τάξεις για να είναι ενήλικοι, μη μας πάνε και μέσα!

      Διαγραφή
  12. Ελα,ας πούμε την αλήθεια, αυτο το κείμενο δεν είναι νηφάλιο κείμενο (για αυτο σου αρέσε μαλακα Ιταλέ?Ναι προπαμπλι, χωρίς αξαν).

    Απίθανη ανάλυση, όπου διαφοροποιείς τις "αμερικανιές" με τις αμερικανιες. Ναι ο Ράμπο γαμω τις ταινιες, διότι αυτό που πας να δεις και περιμένεις σου δείχνει, ενω το άλλο πατάτα διότι προωθεί μια αισχρή ανορεκτική ζωή...Μπράβο, (μ΄πης είσαι κριτικός ταινιών?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεκίνησε μη νηφάλιο, στη μέση ήταν νηφάλιο και μετά ξανά πιωμένο!
      Κοινώς ζωή γαμημένης προωθεί!

      Διαγραφή
  13. Και κάνουν κριτική σε περιοδικά και πληρώνονται κάτι κακογαμημένα πουτανάκια που τα έχουν με σεφ και τον κερατώνουν με τύπους με κασκόλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γαμάει . Ειδικά όταν ταιριάξες τον Γιαννάκη τον Ράμπο με την τελευταία σκηνή του τιτανικού. Θυμάμαι που όσοι μαλάκες πήγαινε τότε στον κινηματογράφο,έκραζαν τις γκόμενες που χειροκροτάγαν οταν έβλεπαν τα μάτια του Ντι κάμπριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να συννενοηθούμε όλοι οι άντρες παγκοσμίως όταν πηγαίνουμε σινεμά και βλέπουμε κανα μουνί να αρχίζουμε να ουρλιάζουμε κι εμείς σαν υστερικοί όπως κάνουν κι αυτές (όπως με μια διαφήμιση της Heineken που έπαιζε πριν 2-3 χρόνια)

      Διαγραφή
    2. *να δούμε πόσο ωραία θα τους φανεί το σκηνικό..

      Διαγραφή
    3. Εγώ λέω να την πετάμε εξω και να την κουδουνάμε όση ώρα κρατάει το πλάνο πάνω στην ηθοποιό. Έτσι για το σπάσιμο!

      Διαγραφή
    4. χαχαχαχα κι όσοι έχουν γκόμενα να γυρίσουν σε αυτή και να της πούνε "εσύ γιατί δεν είσαι τόσο μουνάρα μωρή σαλούφα;"

      Διαγραφή