Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ



          Κάποιος κάπου κάποτε, που δεν μπορώ να πω ποιος είναι (εκτός αν με κεράσετε 5-6 μπύρες) γιατί θέλει να παραμείνει πιο κρυφός και από άσσο σε μανίκι χαρτοκλέφτη στην άγρια δύση, με προσκάλεσε να παίξω το γνωστό βλογοπαίχνιδο «5 πράγματα που με συφιλιάζουν και μου δημιουργούν αιμορροΐδες» κι εγώ σα γνωστός μαλάκας που είμαι αποδέχτηκα την πρόσκληση. Λες και στο 90% των κειμένων μου δε γράφω για πράγματα που μου τη δίνουν, τώρα θα τα γράψω όλα!


1. Όσοι δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ: Πραγματικά, δεν ανήκετε σ’ αυτόν τον πλανήτη. Να πάρετε το διαστημόπλοιό σας και να πάτε αλλού κύριε, κατά προτίμηση στον πλανήτη ERROR404 του γαλαξία HUMOR NOT FOUND.


2. ΑΥΤΕΣ:




εκτός αν σχετίζονται με το καθάρισμα κοπράνων ελεφάντων στα τσίρκα, μπάνιο σε λάσπη παρέα με γουρούνια και γενικά κτηνοαγροτικές δουλειές!


3. Οι διαφημίσεις στο ραδιόφωνο που βάζουν συνέχεια μικρά παιδιά από 2-5 χρονών και προσπαθούν να μιλήσουν ή να τραγουδήσουν ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο και οι οποίες διαφημίσεις την περίοδο των Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάρες μέρες αυξάνονται με εκθετική μορφή με αποτέλεσμα να μου δημιουργούν τάσεις παιδοφιλίας γιατί δεν μπορώ να τα ακούω άλλο να μιλάνε ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΤΣΑΡΙΑ «Η ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ»! Ώρες ώρες θα μπορούσα να συμπαθήσω περισσότερο ακόμα και τις διαφημίσεις του Τζάμπο αλλά και εκεί μικρά έχουν  Ε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!


4. Ο Παντελίδης. Ξέρω, πολύ πρωτότυπο, αλλά πραγματικά τον μισώ αυτόν τον άνθρωπο. Πού είναι ο Kaboso όταν τον χρειάζεσαι να του ρουφήξει την ψυχή! Φήμες λένε ότι έχει βάλει ξύλο στο μπάνιο του γιατί τα πλακάκια που είχε βάλει αρχικά δεν άντεχαν να τον ακούνε και αυτοκτόνησαν ομαδικά. Φήμες ξαναλένε ότι είχε ένα πρόγονο, τον Αταλαντίδη, ο οποίος μια φορά τραγούδησε στον Μπετόβεν και ο τελευταίος κουφάθηκε! Ακόμα και τώρα κουφός είν…… τι πράγμα; Έχει πεθάνει πάρα πολλά χρόνια ο Μπετόβεν;…… Φήμες ξαναματαλένε ότι στο μαγαζί που τραγουδάει έχει ταμπέλα απ’ έξω που γράφει «Το μαγαζί και ο νταβατζοϊδιοκτήτης του δεν ευθύνονται για ζημιές που μπορεί να προκληθούν στα τύμπανα των αυτιών σας. Στο μπαρ πωλούνται ωτασπίδες για παν ενδεχόμενο». Σε ένα μόνο πράγμα τον παραδέχομαι τον Παντελίδη. Είναι ο πρώτος και μοναδικός που πέρασε στην κλαψομουνιά τον Πλούταρχο. Φήμες λένε ότι ΣΚΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ καλά, καλά, μη φωνάζεις πάω στο τελευταίο……


5. Τα γυναικεία περιοδικά τύπου Κοσμοψώλιταν που παρουσιάζουν τα ανορεξικά μοντέλα σα θεές και σα πρότυπα γυναικών. Το έχουμε ξαναπεί, το να μοιάζεις σα στέκα μπιλιάρδου πάνω σε σαρανταεννιαμισάποντες μπότες είναι το ίδιο ελκυστικό για τον άντρα όσο ελκυστικός είναι για έναν τυχαίο Νεάντερνταλ χρυσαυγίτη ένας Πακιστανός. ΚΑΙ επίσης για τις συμβουλές. Σε κάθε μα κάθε εξώφυλλο θα δεις: «Πώς να σας κάτσει και να σας έχει σα βασίλισσα», «πώς να του κάτσετε και τον έχετε σα βασιλιά», «322 μυστικές στάσεις του κάμα σούφρα που θα βελτιώσουν τις σεξουαλικές σας επιδόσεις τόσο πολύ που στο τέλος ακόμα και οι γείτονες θα κάνουν τσιγάρο». Πηγαίνετε να πηδηχτείτε πρώτα μπας και μάθετε καμιά συμβουλή της προκοπής και μετά γράφετε σε περιοδικά!


Τώρα πρέπει να καλέσω κι εγώ 5 άτομα γιατί άλλη δουλειά δεν είχαμε βραδιάτικα, τώρα που τελειώνει και η μπύρα…… Τέσπα, καλώ τον Προφήτη (ο οποίος δε με διαβάζει οπότε δε θα το δει, αλλά αν το δει θα πέσει πολύ γέλιο), το Ζάφωδα, τον Πολσεμανενενενενεν (αυτοί οι 3 είναι για να μαθαίνουμε και από κανα παλιό), τον περιοδικό επιστήμονα (μη γράψεις μόνο για περίοδο αυτή τη φορά!) και τον Κάνθαρο (από τον οποίο περιμένω χιουμοριστικό κείμενο, όπως έχει αρχίσει να συνηθίζει τελευταία!).

Αυτά

Εβίβες!

47 σχόλια:

  1. Λοιπόν οι μπότες αυτές πάνω σε πόδια εικοσάρας γαμάνε και δέρνουν!!Με κερνάς τρια καραφάκια τσίπουρο και συμφώνησες!Οκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βότκες δε θα πρεπε να πίνεις εσύ κανονικά;

      Διαγραφή
    2. Εγώ σου πα τσίπουρο για να σου ρθει πιο φθηνα,αλλα οκ κερνα βοτκες!

      Διαγραφή
    3. θα πιείς τσικουδιά που την έχω και τσάμπα και θα πεις κι ευχαριστώ!!!

      Διαγραφή
  2. Τώρα εγώ θέλω να παραγγείλω από την πιτσαρία "Η Στρογγυλή Παρμεζάνα". Με ιντρίγκαρες άγρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ζύμη φτιάχνεται από αγνά υλικά και τον ιδρώτα του κυρ Θάνου που το χει. Κυριολεκτικά από τον ιδρώτα του έτσι όπως στάζει...

      Διαγραφή
  3. στα περιοδικά μόδας κάνεις ένα μικρό λάθος, γιατί η μιση τους ύλη είναι στυλ "νιώσε υπέροχα με αυτό που είσαι" και η άλλη μιση με το "πως θα χάσετε εκατόν πενηντα δύο χιλιάδες κιλά μέσα σε 3 μέρες....γαμάτο ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός! Είναι και αυτά μέσα. χαχαχαχα "Νιώσε καλά μωρή φάλαινα αλλά χάσε καλού κακού 2 τόνους λίπος να νιώθουν καλά και αυτοί που κάθονται δίπλα σου στα λεωφορεία"

      Διαγραφή
  4. Αυτές οι γαμημένες γαλότσες.................. (δε λέω άλλα,αρκετά με σύγχυσε η φώτο που έβαλες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήμουν σίγουρος ότι αυτό θα σχολίαζες, έχεις κι εσύ μια αδυναμία στις γαλότσες..

      Διαγραφή
    2. Βγαίνει και σε λέοπαρ το ξερατό. Δε θέλω να δω άλλες για 5-6 χρόνια,μέχρι να επανέλθω πλήρως στα συγκαλά μου από το σοκ!

      Διαγραφή
    3. Μπορεί να βγαίνει και σε ξερατό, ποτέ δε ξέρεις που φτάνουν αυτοί που σχεδιάζουν γαλότσες...

      Διαγραφή
  5. Αναρωτιέμαι τι να κάνουν οι διαφημιστές τα παιδάκια που βάζουν να λένε τα τερατουργήματα τους. Shit just got serious.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όπως αυτή http://www.youtube.com/watch?v=-hR1YNBPQkE άκου πως κάνουν τα παιδάκια! Καταγγέλω αυτόν που κάνει τις διαφημίσεις του τζάμπο για πιθανή παιδεραστία! (μπας και γλυτώσουμε από τις διαφημίσεις του!)

      Διαγραφή
  6. Ε μην το χέσουμε! Θα μπορούσες να συμπαθήσεις την περσινή διαφήμιση του τζάμπο με τη Στανίση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατί μου ξυπνάς τέτοιες αναμνήσεις; γιατί;;;;;;;;

      μπουχουχουχουχου!!!

      άσε με, πάω να κλάψω σε μια γωνία τώρα!!

      Διαγραφή
  7. Θα προσπαθήσω να γράψω το κείμενο, και πραγματικά έχω και υλικό, αλλά ειλικρινά δεν έχω χρόνο γαμώ το κέρατό μου!

    Από κει και πέρα, είσαι φάουλ για το κοσμοπόλιταν. Το κατεξοχήν νούμερο ένα περιοδικό για να μαθαίνουμε για τα του εχθρού! Μόνο μην με ρωτήσεις τι να μαθαίνουμε.

    Επίσης, λίγα τα λόγια σου για τον Παντελίδη. Το παιδί νοιώθει ευάλωτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε λες ο Παντελίδης να είναι σε μόνιμη περίοδο και να του βγαίνει σε κλάψα mode;;;;

      Διαγραφή
    2. Να γράψεις καλέ! Μας είχες μουρλάνει τόσο καιρό στα ποδοσφαιρικά! Τι να πούμε και εμείς που ακόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε το οφσάιντ δηλαδή;

      Διαγραφή
    3. Θα κάνω μια απόπειρα αύριο. Θα πιω δυο-τρεις μπύρες και θα το προσπαθήσω. Και αν είσαι τυχερή θα σου εξηγήσω και το οφσάιντ.

      Διαγραφή
    4. άμα δεις και δεν τα καταφέρνεις πιές 5-6 μπύρες ακόμα και ξαναπροσπάθησε!

      Διαγραφή
    5. Θέλουμε Κάνθαρο χιουμοράκι! Άντε,μη χρονοτριβείς. Πίνε και γράφε.

      Διαγραφή
    6. Ο λαός απαιτεί τον πιωμένο τον Κωστή!

      Διαγραφή
    7. Πάντα ο λαός είχε το προνόμιο να βλέπει τον Κωστή πιωμένο

      Διαγραφή
  8. Φρίκη. Ζω την απόλυτη φρίκη αυτή την περίοδο. Ευχετήρια διαφημιστικά πακέτα (χώρια οι στάνταρ διαφημίσεις), σε κάθε μισάωρο της εκπομπής μου. Εκεί να δεις παιδάκια... Οι στάνταρ είναι επιεικώς αισχρές (τουλάχιστον δεν έχουν παιδάκια), αλλά τις έχω συνηθίσει και δεν τις ακούω πλέον. Τα γιορτινά πακέτα είναι... πως να τα περιγράψω τώρα... άστα να πάνε στο διάολο είναι... Και θα τα έχουν, σου λέει και όλη αυτή την εβδομάδα που έρχεται. Μήπως να παραιτηθώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαλε αυτο για διαφήμιση Αθηνα!!θα εχεις μεγάλη επιτυχια!

      http://www.youtube.com/watch?v=36GCetKburU

      Διαγραφή
    2. Αθηνά στα βαρέα και ανθυγιεινά ελπίζω να είσαι ε; Αλλιώς να κάνεις μηνύσεις! Και πριν κάθε διαφημιστικό πακέτο να βάζεις το τραγούδι του Ρασκό να σου ακούγονται πιο ευχάριστα μετά οι υπόλοιπες!

      Διαγραφή
    3. @Ρασκόλνικωφ
      Μα τους χρειάζεται! Και μετά, εάν υπάρχουν λιλιπούτειοι ακροατές, να τρέχουν με κλάματα στις μαμάδες τους! Και μετά να με κυνηγάει το ΕΣΡ! Ωραία θα περάσουμε!

      Διαγραφή
    4. @Πρόεδρος Α.Π.Ι.
      Και μηνύσεις πρέπει να τους κάνω και στην επιθεώρηση εργασίας πρέπει να τους καταγγείλω και το ΙΚΑ πρέπει να φωνάξω και μη σου πω και στον Ριζοσπάστη πρωτοσέλιδο πρέπει να τους κάνω!
      Αλλά είμαι καλός άνθρωπος και συμπονετικός και δεν μου πάει να τους διαλύσω!

      Διαγραφή
    5. Είδες η καταραμένη η κρίση; Ούτε βαρέα κ ανθυγιεινά δε σ αφήνει να κολλήσεις χωρίς να τρέχεις στα δικαστήρια!!

      Διαγραφή
  9. γυναίκα είμαι, αλλά αυτές τις γελοιες μπότες, απορώ πως τις φοράνε οι γυναίκες. ούτε για να ταίζεις τα γουρούνια δεν είναι αυτή η πλαστικούρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα έλεγα ότι είναι καλές στο να τις πετάς στο δόξα πατρί σε υπουργούς αλλά τελικά οι γόβες στιλέτο πιο καλή δουλειά κάνουν!

      Διαγραφή
  10. καλε, καλή χρονιά δεν είπα.
    καλή χρονιά με υγεία και μπύρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά με υγεια, μπύρες, ουίσκια, βότκες, τζιν και ότι σκατά πίνει ο καθένας!!

      Διαγραφή
  11. Πέραν τις μαλακίες που γράφουν τα κοσμοψωλιάρικα περιοδικά μας προσφέρουν άπειρες στιγμές γέλιου. Και όμως ρε μαλάκα ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΛΗΣΕΙΣ !!!!! Πιστεύω πως για να γελάνε τα αγοράζουν και όχι για να παίρνουν στα σοβαρά τα θέματα. Η μήπως όχι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑ! Ξέρεις πόσο είναι το IQ της μέσης τσούλας; Οριακά πάνω από της αμοιβάδας, οπότε τα συμπεράσματα βγάλτα μόνος σου!

      Διαγραφή
  12. Μου ήρθε περίοδος από την φώτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικό! Άμα ήσουν γυναίκα θα σου κοβόταν η περίοδος! Ή θα περνούσες κλιμακτήριο!

      Διαγραφή
  13. οι γαλότσες είναι άθλιες.
    ΑΛΛΑ!
    Εγώ μισώ περισσότερο τις μπότες ugg ( οπτικό δείγμα )
    Είναι σαν παπούτσια playmobil!
    (τίποτα προσωπικό με τα playmobil)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχουνε διαφορετικό βαθμό ασχήμιας θα έλεγα... ο καθένας με τα γούστα του βέβαια!

      Διαγραφή
  14. Απαντήσεις
    1. Σε έναν Κόναν πατέρα αυτοκράτορα;;;

      Διαγραφή
    2. Στο κοσμοπόλιταν φαλλοκρατικό γουρούνι.
      Να ξέρεις οτι ο καζαμίας,ο τσελεμεντές και τα φυλλαδια λιντλ εχουν περισσότερο ενδιαφερόν.
      Τα τεύχη του καλοκαιριού έχουν απίστευτο χαβαλέ μια γκόμενα φίλου το κουβάλησε στο καράβι και διάβασα τις 10 και μια στάσεις για σεξ στην πισίνα..ΕΚΛΑΙΓΑ.

      και χώρισαν μετά απο ένα χρόνο.

      Διαγραφή
  15. Συμφωνώ και επαυξάνω
    με μια ένσταση:
    οι γαλότσες στα χωράφια ή σε χειμωνιάτικες παραλίες επιβάλλονται (δεν είναι ανάγκη αν είμαστε άνω των 10-11 να τις πάρουμε ανθισμένες, υπάρχνουν και μαύρες-πράσινες ή έστω κίτρινες για τους ιστιοπλόους). Εκεί, εις τα λασπομένας εξοχάς εμετικότερη είναι η γόβα (που συνήθως φοράω).

    Καλό σαββατοκύριακο Πρόεδρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε λάσπες οκ το δέχομαι, αλλά να τις φοράνε έξω στους δρόμους για οποιαδήποτε άλλη δουλειά, δεν το δέχομαι! Επειδή τους είπανε κάποιοι μαλάκες να τις φοράτε είναι ωραίες, δε σημαίνει ότι είναι ωραίες!

      Διαγραφή