Κυριακή 19 Μαΐου 2019

ΒΙΒΑ Λ' ΑΝΩΜΑΛΙΑ



Μάνα αν ξεκίνησες να διαβάζεις αυτή τη μαλακία, για το καλό της ψυχικής σου υγείας ΣΤΑΜΑΤΑ!

Ευχαριστώ!













          Είστε ανώμαλοι; Παπάρια είστε, να γίνετε ρε! Αν και πιστεύω εσείς που με διαβάζετε, μια ανωμαλία την έχετε, να το κοιτάξετε, μπορεί να είναι σοβαρό!



          Καταρχήν το τι θεωρείται ανώμαλο, «εκτός φυσιολογικού», είναι τελείως υποκειμενικό. Κανονικά όλοι όσοι κάνετε σεξ για ευχαρίστηση και ουχί για αναπαραγωγή είστε ανώμαλοι. Αν και δε νομίζω να υπάρχουν πλέον άνθρωποι που κάνουν σεξ μόνο για αναπαραγωγή επειδή θα είναι μεγάλη η αμαρτία που θα βαραίνει τα τσουτσούνια τους και θα καούν στα γκαζάκια της κολάσεως. Επίσης μιλάμε για το είδος μας, χόμο σάπιενς με άι φόουν και 10ευρη κάρτα που έγινε 12ευρη. Καθένας με το είδος του, άνθρωπος με άνθρωπο, χρυσαυγίτης με πίθηκο, ματατζής με γουρούνι κ.ο.κ.

          Ας ξεκινήσουμε με την περίπτωση που το γκομενάκι σας δε σας κάνει πίπα ή γλειφομούνι επειδή σιχαίνεται.

ΧΩΡΙΣΤΕ! ΧΘΕΣ! Δε χρειάζεται να γίνει με το ζόρι για να ικανοποιηθεί ο ένας, αν δεν αρέσει απλά χωρίστε.

          Οκ, συνεχίζουμε. Το σεξ στην Ελλάδα είναι ένα τεράστιο θέμα ταμπού. Κι εσείς οι μπαραμπάκοι που περηφανεύεστε για τον Γκρικ Λόβερ συνήθως δεν μπορείτε να βρείτε ούτε την κλειτορίδα. Μαλάκες αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα και δε σας κάνω πλάκα.

-          -Αγάπη μου, σήμερα που είναι τα γενέθλιά μου θα μου γλείψεις το μουνάκι;
-         -Βεβαίως αγάπη μου, 30 ολόκληρα δευτερόλεπτα!

Τι είναι αυτά τα πράματα ρε; Καθίστε ρε μαλάκες ανάμεσα στα πόδια της και δώστε πόνο σα να είναι το τελευταίο πράμα που θα κάνετε στη γη. Α ναι, και να ξυρίζετε πούτσα και μουνί, είναι καλύτερη η αίσθηση και για τους δυο.

Οι λέξεις πέος και αιδοίο δε θα χρησιμοποιηθούν εδώ γιατί αυτές οι λέξεις παραπέμπουν σε γιατρούς και βιβλία βιολογίας και αν είσθε καυλωμένοι και ακούσετε μια από τις δυο αυτόματα ξενερώνετε.

Πίσω στο θέμα ταμπού. Πραγματική ιστορία που μου είπε φίλος και θα σας διηγηθώ το τέλος. Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Όπα, λάθος ιστορία. [...] και έρχεται να πληρώσει, βγάζει το πορτοφόλι και όπως πάει να βγάλει τα λεφτά του πέφτουν τα προφυλακτικά και λιώσαμε όλοι στα γέλια.

Ε;

Γουάτ;

Τι γελάτε ρε μαλάκες;

Αντί να του πείτε και μπράβο που δε θέλει να σπείρει κωλόπαιδα που σε 16 χρόνια θα βάζουν νίκελ σκατουλάκια στα παπιά τους ακούγοντας τον Κιάμο της εποχής, γελάτε; Για ποιο λόγο; ΧΑΧΑ κοίτα μαλάκα έχει καπότες! Κάνει σεξ ή είναι πάντα προετοιμασμένος ΧΑΧΑ!

Σκεφτείτε τον εαυτό σας όταν ήσασταν μικρότεροι και πηγαίνατε στο περίπτερο να ζητήσετε καπότες. Αν όχι όλοι, σίγουρα οι περισσότεροι από μας τις ζητούσαμε ντροπιαστικά και ενίοτε με κατεβασμένο το κεφάλι λες και ζητούσαμε να φάμε σκατά αρουραίου με καραμελωμένα κρεμμύδια με μια πρέζα.

Φοβάται ο κόσμος να δοκιμάσει............

Α ναι, πρέζα αλάτι εννοούσα.

Φοβάται που λέτε ο κόσμος να δοκιμάσει καινούρια πράματα είτε από περιέργεια είτε από εμπειρία ακόμα και αν τα βλέπει στις τσόντες και καραγουστάρει. Ααααα όχι αυτό είναι πολύ κίνκι, αυτό είναι πολύ ανώμαλο, αυτό θα με κάνει σα γκέι, αυτό θα με κάνει να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να με μισώ. Και καταλήγουν τελικά με το γκομενάκι απλά να αλλάζουν στάσεις στο σεξ και να το θεωρούνε και πολύ ουάου και προχωρημένο και κοίτα τι κάνουμε! Δεν είμαστε γαμάτοι; Πραγματικά, όταν ακούω από ζευγάρια ότι το καινούριο που δοκιμάσανε είναι η στάση του μισότυφλου κατσαβιδωτοτρύπανου πελαργού βγάζω σπυριά στο λεπτό έντερο. Προφανώς δε θα μάθετε από μένα τι μπορείτε να κάνετε. Έτσι κι αλλιώς τα βλέπετε στις τσόντες, γουστάρετε αλλά στην πραγματική ζωή κωλώνετε να δοκιμάσετε. Κι αν το πείτε στο γκομενάκι σας και σας κοιτάξει με αηδία ή με μισό μάτι ή σας πει ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ τι είναι αυτά τα πράματα, μην καταπιέσετε τη σεξουαλική σας ζωή. Προχωρήσετε στο επόμενο γκομενάκι, κάποια στιγμή θα βρείτε κάποιο που να γουστάρετε και οι δυο πολύ, αν όχι σε όλα, τουλάχιστον στα περισσότερα. Στο χωριό μου το «νορμάλ» σεξ είναι γνωστό και ως ετεροκανονικό. Υπάρχουν άτομα που γουστάρουν ΜΟΝΟ ρομαντικές καταστάσεις. Εσείς που κάνετε ΜΟΝΟ έρωτα και γουστάρετε ΜΟΝΟ έτσι, σας λυπάμαι! Αλλά έχετε προσπαθήσει να δώσετε λίγο καύλα στη ζωή σας;

Επίσης, η εγκεφαλική καύλα, γνωστή και ως εγκεφαλικό γαμήσι υπάρχει.

Και μιας και αναφέρθηκα πιο πριν στις τσόντες, έχω να πω αυτό: Άντρεεεεε ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται αστείο που το γράφω αλλά είναι αρκετοί που δεν το πιστεύουν. Απλά είναι πιο δύσκολο να βρούνε τσόντα που να γουστάρουν πολύ. Και στην πραγματική ζωή δεν είναι σαν τις τσόντες, δεν πέφτουμε σαν τα κριάρια πάνω!

Επίσης. Επίσης λέω! Επειδή το ακούω και το διαβάζω πολύ αυτό. Ούτε η μαλακία είναι δικό μας προνόμιο. Ναι, θα πούνε κάποιοι βλακωδώς, δεν είναι, αλλά η γυναίκα χρειάζεται ατμόσφαιρα, κεράκια και αρχιδιές. Εμείς πιάνουμε την πούτσα μας και την παίζουμε όποτε να ‘ναι....... Μου είναι αδύνατον να περιγράψω με γήινα λόγια το μέγεθος της ασχετοσύνης αυτής της σκέψης. Όχι, δε χρειάζονται ούτε κεράκια ούτε ρομαντική μουσική. Και πραγματικά δεν έχετε ιδέα, καμία ιδέα όμως που και πως μπορεί μια γκόμενα να τρίψει το μουνί της, σε μέρη και περιπτώσεις που εσείς δεν μπορείτε καν να βάλετε στο μυαλό σας.



Παρένθεση

(

Ναι, το ξανάκανα παλιότερα αυτό το «αστείο», κανείς δε γελάει πλέον :(

Παρένθεση λοιπόν. Για να μην πεταχτεί καμιά έξυπνη τσουτσού να μου πει: «Σιγά ρε γαμιά του σύμπαντος, γκουρού των σχέσεων και μάστορα των ανωμαλιών, κατούρα και λίγο», να τον πληροφορήσω ότι δεν το παίζω ούτε γκουρού ούτε η φονική σεξουαλική μηχανή. Λέω 5 πράματα που φοβάται ο κόσμος ή που δεν έχει ιδέα, κυρίως στη συντηρητική κωλοχώρα μας, και τα κατακρίνει κι από πάνω δίχως να ξέρει που παν τα τέσσερα. Όλοι ήμασταν κάποτε άσχετοι, ημιμαθείς και τσάμπα μάγκες. Κι εγώ κι εσείς και ο μεγαλύτερος ανωμαλιάρης του γαλαξία. Δε μας περνάει κανείς πράματα μέσα από καλώδια σαν το Μάτριξ. Κλείνει η παρένθεση

)

ΝΑΙ ΟΚ, ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ!



Επικοινωνία κωλόπαιδα! Μιλήστε με το / τη σύντροφό σας. Μην ντραπείτε να πείτε πράματα. Δε χρειάζεται να είναι όλα μαζεμένα. Ένα ένα, σιγά σιγά, μπέιμπι στεπς. Πείτε τι γουστάρετε, ανταλάξτε ιδέες. Αν σας κοροϊδέψει μάλλον δε θα έπρεπε να ήσασταν μαζί.

Σεξ τόιζ. Χρησιμοποιήστε τα, δεν είναι του διαβόλου. Δείτε τι αρέσει στον καθένα σας. Αγοράστε καινούρια. Προς γυναίκες: Δεν είναι καμιά ντροπή να τα χρησιμοποίησετε,  ίσα ίσα που φτιάχνει και η σεξουαλική σας ζωή. Μη λέτε απαπαπα δεν τα θέλω αυτά τα πράματα και τι θα πει το αγόρι μου και να φοβάστε να τα χρησιμοποιήσετε. Προς άντρες: Μαλάκες κωλοπαιδαράδες, επειδή ξέρω ότι μερικοί είστε ηλίθιοι και σκέφτεστε «γιατί να χρησιμοποιήσουμε σεξ τόιζ; Είναι σα να θέλει η γκόμενα να με αντικαταστήσει, εγώ δηλαδή δεν είμαι αρκετός;», σας παρακαλώ, μην το σκέφτεστε έτσι σε καμία περίπτωση. Και ναι, καμιά φορά δεν είσαι αρκετός. Αν και για να κάνεις τέτοιες σκέψεις πιθανότατα να μην είσαι σχεδόν ποτέ αρκετός. Υπάρχουν όλων των ειδών τα καλούδια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, μη λέτε ε και τι να τα κάνω αυτά; Να τα βάλω στον πάτο μου; Οκ, κάποια είναι για τον πάτο σας, άμα γουστάρετε βάλτε τα!

Θέλω να κάνω και μια ερώτηση σε αυτούς που ψάχουν παρθένα ή κάποια που να έχει πάει με 3-4 άντρες και τη θέλουν και υπερκαυλιάρα στο κρεβάτι:


ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ Ή ΓΙΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ;


Τι νομίζετε ρε μπαγλαμάδες; Ότι η γκόμενα έχει διακόπτη ον/οφφ και μόλις σας γνώρισε γύρισε ο διακόπτης στο ον και ξαφνικά έγινε σεξ μασίν; Όσες περισσότερες εμπειρίες έχει, συνήθως τόσο καλύτερη γίνεται. Και λέω συνήθως γιατί στην Ελλάδα εκτός από διπλοπαρκαρίσματα έχουμε και συντηρητισμό. Και τον Έλλην τον ενδιαφέρει απλά να χώσει το μηδαμινό του τσουτσουνάκι σε μια τρύπα και να χύσει 4 λέπτα μετά. ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΤΑ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ! Ε μαλάκες, να σας πω για ένα μουνί που γάμησα χθες μπλα μπλα μπλα...... Καλύτερα να γαμούσες εξάτμιση από στρογγυλοφάναρο μαλάκα που το παίζεις και γαμιάς. Ναι ρε, η γκόμενα θα έχει πάει με 10, 20, 50, 100, 1000 πριν από σένα. Πρώτον, τι σε κόφτει; Ό,τι γουστάρει θα κάνει. Και δεύτερον, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ! Αποκτάει εμπειρίες, μαθαίνει πράματα αλλά εσύ της ψωλής σου το χαβά! Φερδεμόρ (που γράφαμε και στις εκθέσεις στα αγγλικά) όπως σ’ αρέσει εσένα να κάνεις ουάν νάιτ σταντ, έτσι αρέσει και σ’ αυτήν και αν σου πει ότι δεν έχει κάνει υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ψέμματα κυρίως γιατί φοβάται μην την χαρακτηρίσεις με γνωστές όμορφες λέξεις, όπως πουτάνα, καριόλα, τσουλάκι κτλ, λες και έκανε κάτι κακό και θα έπρεπε να ντρέπεται.

Εντ νάου φορ σάμθινγκ κομπλίτλι ντίφερεντ που λένε και οι Μόντι οι Πάιθον. Όχι κομπλίτλι αλλά τέλος πάντων. Ομορφιά. Η ομορφιά είναι καθαρά υποκειμενική. Παρόλο που τόσα χρόνια γίνεται μια πλύση εγκεφάλου με το τι «πρέπει» να θεωρείται όμορφο και βλέπουμε συνέχεια κάποια «πρότυπα ομορφιάς» το τι γουστάρει ο καθένας είναι δική του τραγιάσκα δικό του καπέλο. Εμένα ας πούμε μου αρέσουν κυρίως οι κοντές με ωραίο κώλο. Και προσθέτω και τον παράγοντα της καύλας. Αν μου βγάζει κάτι καυλιάρικο ακόμα καλύτερα. Και να τον προσθέσετε κι εσείς, θα σας κάνει καλό. Αν μου δείξεις μια εντυπωσιακή κοπελιά που άλλοι θα λέγανε «ΟΥΑΟΥ ΜΑΛΑΚΑ! Δεκάρι καθαρό, είναι δυο μέτρα ξανθιά με βυζάρες και τίγκα στο μέικ απ, τον έχω βγάλει όξω και τον κοπανάω στο βρώμικο μπιντέ μου» και μια πιο μέτρια κοπελιά (με τα στάνταρ ομορφιάς που υπάρχουν) αλλά είναι κοντή με κωλάρα και ίσως κάτι πιο ασυνήθιστο πάνω της (περίεργα μαλλιά, πολλά σκουλαρίκια, πολλά τατουάζ κ.α.) θα σου πω ότι η κοντή μ’ αρέσει πολύ περισσότερο από την άλλη. Η πλάκα είναι ότι οι περισσότεροι που περιμένουν την υπερμουνάρα και το απόλυτο σεξ σίμπολ να πέσει ανάμεσα στα σκέλια τους είναι αυτοί που δε γουστάρουν πιο «μέτριες» γκόμενες (σύμφωνα με τα δικά τους στάνταρ) και έτσι έχουν από ελάχιστες έως καμία εμπειρία και αν Αν ΑΝ λέω βρούνε κάποια που πραγματικά να γουστάρουν δεν έχουν ιδέα πως να συμπεριφερθούν και τι να κάνουν. Και επειδή εσείς γουστάρετε κάποια δε σημαίνει ότι σας γουστάρει κι αυτή. Αν αποφασίσατε εσείς από μόνοι ότι αυτήν θέλετε δε σημαίνει ότι σας θέλει κι αυτή!

Άλλοι που θεωρούνται ανώμαλοι και μη φυσιολογικοί και απαπαντροπή είναι οι γκέι. Γιατί; Όσο ανώμαλο είναι το πρωκτικό σεξ ή η πίπα που κάνεις εσύ άλλο τόσο ανώμαλοι είναι και οι γκέι. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΟΛΟΥ! Και τι θα πει να μην προκαλούν; Επειδή εσένα προσωπικά δε σ’ αρέσει θα πρέπει αυτοί να κρυφτούν σε λαγούμια για να μην τους βλέπεις. Κι εμένα δε μ’ αρέσουν οι φουσκωτοί στις παραλίες που παίζουν ρακέτες και γκαρίζουν ΟΥΑΑΑΑΑ σε κάθε χτύπημα. Να μπουν και αυτοί σε λαγούμια. Και στον άλλον δεν του αρέσουν κάποιοι άλλοι κ.ο.κ. Ας μπούμε όλοι σε τρύπες να μη βλεπόμαστε μεταξύ μας μέχρι να πάρουμε όλοι τη μορφή του Σμίγκολ. Και μετά θα έχει πρόβλημα ο Φρόντο με το Σαμ!

Κλείνοντας αυτό το καυλιάρικο κείμενο έχω να πω πως η ανωμαλία και το τι θεωρείται ανώμαλο όχι μόνο είναι απολύτως φυσιολογικό αλλά είναι και πολύ γαμάτο και πολύ σας λυπάμαι εσάς που δεν μπορείτε να απολαύσετε βασικές χαρές της ζωής. Στην τελική, χέστηκα κιόλας, άμα θέλετε να μείνετε μίζεροι ή να  ξινίζετε τη μούρη σας όταν ακούτε ή βλέπετε κάτι διαφορετικό από αυτό που έχετε συνηθίσει κακό δικό σας.









                          ΚΑΥΛΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!

12 σχόλια:

  1. Αυτοι που κατα τη γνωμη τους ο ερωτας περναει απο το στομαχι, λεγονται εντεροσεξουαλ

    Χωστηρας 2019

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, σα δε ντρέπεσαι που με βάζεις γριά γυναίκα να διαβάζω νυχτιάτικα τέτοια άρθρα!
    Να πάθω και καμιά γεροντοκαυλίαση,να μ' ανέβει και καμιά πίεση, να έρθω να πάθω κανένα ντουβρουτζά, με μείνετε χωρίς αρτίστα, να δω τι θα κάνετε!
    Και τι είναι τούτα τα σεξ τόις που λες;
    Τι θαρρείς; Ότι επειδή είχα κρατήσει τρεις μέρες στο σεξ σοπ του κολλητού μου στην Κριάρη 40 στην πλατεία 1866, επειδή είχε γρίπη ο χρυσός μου, αυτό παει να πει ότι ξέρω από τέτοια; Εγώ μονο την ταμειακή κοίταζα και τίποτε άλλο!
    Και μήτε και ξαναπήγα εκεί, γιατί το πούλησε σε δυο νέους τότε!
    Α πα πα τι έπαθα νυχτιάτικα η γραία!
    Αλλά καλά να πάθω, που δεν πάω για ύπνο απο νωρίς!
    Τίποτα, τίποτα, φεύγω μπας και σωθώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧαχαΧαχαΧαχαΧαχαΧαχαΧαχαΧαχα παίζει να είναι το καλύτερο σχόλιο που έχει γραφτεί εδώ μέσα!!

      Και όλα τα σεξ σοπ εδώ κλείσανε επειδή ήταν πανάκριβα. Ίντερνετς μόνο!

      Διαγραφή
  3. Συγνώμη, μάλλον κάτι έκανα λάθος. Στο blog του Προέδρου Α.Π.Ι. ήθελα να "μπω". Πως βρέθηκα στο ιστολόγιο του Ασκητή δεν ξέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ασκητής είναι άσχετος και κωλοπαιδαράς. Εμένα ν' ακούτε!

      Διαγραφή
    2. Εσύ έπρεπε να το διαβάζεις με μουσική υπόκρουση Steel Panther

      Διαγραφή
    3. Έλεγα να το διαβάσω με μουσική υπόκρουση το "S.F.C.C." και το "Four F Club" των Mentors, αλλά δεν μου ταίριαζαν οι στίχοι με το κείμενό σου!!!

      Διαγραφή
    4. Παλιότερα είχα πάει σε στριπτιτζάδικο και μια κοπέλα έκανε πολ ντάνσινγκ με Τερζή, οπότε ίσως και όλα να ταιριάζουν... δεν ξέρω, ίσως

      Διαγραφή
  4. από ολες τις ημέρες που θα μπορούσες να το γράψεις...διάλεξες την ημέρα από τα 100 χρόνια της γενοκτονίας των Ποντίων...μάλιστα...πολύ ωραία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή γράφω μεγάλα κείμενα δεν τα γράφω με τη μία αλλά διάφορες μέρες ακόμα και με αρκετές μέρες διαφορά και τα ποστάρω στην τύχη γιατί θέλω να γράψω κι άλλα και τα έχω ξεχάσει στο ενδιάμεσο

      Διαγραφή
    2. Επίσης δε γράφονται κείμενα μόνο με το ίδιο περιεχόμενο ανάλογα ποια μέρα είναι

      Διαγραφή