Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΝΟΜΟΙ



      Είναι γνωστό πως η βλακεία του ανθρώπου είναι ατελείωτη και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα ακόμα και σε κάποιους νόμους που ψηφίζουν οι χώρες. Σας παρουσιάζω μερικούς κουλούς νόμους που υπάρχουν ακόμα και με κόκκινα θα σχολιάζω. Με πράσινα δε θα κάνω τίποτα. Ούτε με μπλε.


Στο Αρκάνσας των ΗΠΑ ο άντρας έχει δικαίωμα να δέρνει τη σύζυγό του αλλά όχι περισσότερες από μια φορά το μήνα. Γι’ αυτό οι Αρκανσιώτες ή Αρκάνσιοι ή Αρκανσίτες πηγαίνουν συχνά εκδρομές σε άλλες πολιτείες ώστε να πλακώνουν τις γυναίκες τους με την ησυχία τους!

Στο Κολοράντο των ΗΠΑ η εκτόξευση πυραύλων σε αυτοκίνητα είναι παράνομη. Μα έχω πολύ καλή ορατότητα από το μπαλκόνι μου. Μπορώ να κάνω high score! Μα αφήστε με να το ανατινάξω!

Στο York της Αγγλίας είναι νόμιμη η δολοφονία Σκοτσέζων με τη χρήση τόξων, εκτός τις Κυριακές. Τις Κυριακές μετράμε τα πτώματα. Όποιος έχει τα περισσότερα κερδίζει το χρυσό βέλος.

Στο Κολοράντο των ΗΠΑ είναι παράνομο να φιλάς μια γυναίκα ενώ κοιμάται. Αν τη ναρκώσεις και την πηδήξεις;

Στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ η ποινή για κάποιον που πηδάει από κάποιο κτήριο είναι θάνατος. Οπότε άμα είναι να παρανομήσετε να πηδήξετε από το 10ο όροφο για να γλυτώσουμε και τα γραφειοκρατικά.

Στη Φλόριντα των ΗΠΑ οι πολίτες απαγορεύεται να κυκλοφορούν στους δρόμους με λιγότερα από 10 δολάρια στην τσέπη. Γιατί στη Φλόριντα σκεφτόμαστε και τους κλέφτες. Τσάμπα θα κουραστούν αυτοί δηλαδή;

Στη Γαλλία απαγορεύεται τα ζευγαράκια να φιλιούνται σε σταθμούς τραίνων. Γιατί δεν μπορώ εγώ να περιμένω το τραίνο και να βλέπω εσάς να φιλιέστε και να μπαλαμουτιάζεστε! Θέλω κι εγώ!

Στη Γαλλία απαγορεύεται να ονομάσεις ένα γουρουνάκι Ναπολέων. Κατσαρίδες και σκουλήκια όμως μπορείς.

Στη Γαλλία είναι παράνομο να κατουρήσεις σε ασανσέρ. Να χέσεις;

Στο Λε Λαβαντού (ή κάπως έτσι) της Γαλλίας απαγορεύεται σε κάποιον να πεθάνει εάν δεν έχει προνοήσει για τον τόπο της ταφής του. – Από τι πέθανε γιατρέ; - Ανακοπή καρδιάς. – Δεν έχει τέτοια! Να τον επαναφέρεις μέχρι να βρει τόπο ταφής. Τι νόμιζε δηλαδή; Ότι θα τη σκαπουλάρει πεθαίνοντας; Ici est le Lavandou!

Στην Ελβετία απαγορεύεται να τραβήξεις το καζανάκι ή να ρίξεις νερό στην τουαλέτα μετά τις 10μ.μ. Οπότε αν σε πιάσει βραδινό κόψιμο να μυρίζεις τα σκατά σου μέχρι να ξημερώσει.

Στο Μπαχρέιν ο άντρας γυναικολόγος επιτρέπεται να κοιτάει τα γεννητικά όργανα της γυναίκας αλλά μόνο μέσω καθρέφτη. Απίστευτη διευκόλυνση της δουλειάς τους!

Στο Λίβανο αν κάνεις σεξ με αρσενικό ζώο τιμωρείσαι με θάνατο. Ελεύθεροι να γίνουν όλοι ζωομπήχτες, αλλά μη μας πούνε και πούστηδοι!

Στην Ταϊλάνδη αν πετάξετε την τσίχλα που μασάτε στο πεζοδρόμιο, πληρώνετε πρόστιμο 600 δολαρίων. Αν είναι και Μπιγκ Μπάμπολ τη γαμήσατε!

Στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ απαγορεύονται οι γορίλες στο πίσω κάθισμα των αυτοκινήτων. Αν θέλετε να πάτε βόλτα τον γορίλα σας κύριε να τον βάλετε μπροστά να τον βλέπουμε όλοι, εντάξει;

Στη Φλόριντα των ΗΠΑ απαγορεύεται να κλάσεις δημόσια μετά τις 18.00 κάθε Πέμπτη. Καλά δεν το ξέρατε ότι οι απογευματινές κλανιές της Πέμπτης βρωμάνε σαν χρησιμοποιημένο προφυλακτικό με γεύση κάτουρου βουτηγμένο σε σκατά;

Στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ όταν κάποιος μπαίνει στο ασανσέρ πρέπει να έχει τα χέρια διπλωμένα μπροστά του και να κοιτάει την πόρτα. Παρατηρήστε ότι αυτό συμβαίνει και σε πολλές αμερικάνικες ταινίες! Ε τι δηλαδή; Να χουφτώνουμε όποια βρούμε μπροστά μας στο ασανσέρ; Οοοοοοο μπαρδόν, με συγχωρείτε, ήταν τυχαίο!

Στην Ινδονησία ο αυνανισμός τιμωρείται με αποκεφαλισμό. Θα βγει και σε ταινία: «Ο ακέφαλος μαλάκας».

Στην Ιταλία αν ένας άντρας φοράει φούστα μπορεί να συλληφθεί. Εκτός αν κάνει επίσκεψη ο Ρουβάς.

Στην Αλαμπάμα απαγορεύεται να δίνεις αλκοόλ σε ψάρι. Κι εγώ που θέλω να τα πω με το λαυράκι μου σαν άντρας με ψάρι πρέπει να το κεράσω φραπέ;



Πηγές: Δεξία κι αριστερά στο γούγλ, δε θυμάμαι……


Υ.Γ.: Τις μέτρησα δεν έμεινε καμία, δεν ξαναπιάνω το μπουρδέλο το G3!!!!!!

8 σχόλια:

  1. Sweet Home Alabama, where the fish can't drink alcohol. Αυτό. Και να μην φάει κανείς γύρο, κεμπάπ, βρώμικο και τα λοιπά στην Ελβετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο "μπροστά" είναι οι φίλοι μας οι αμερικάνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουφοί νόμοι άλλων εποχών, state law ή ακόμα χειρότερα county-law, διατάξεων με βάση...δεδικασμένα δικομανών κτλ. Στην ουσία δεν χρησιμοποιούνται και ούτε επικαλούνται. Ακόμα και το περίφημο πέρι Ινδονησίας...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά άμα τους χρησιμοποιούσαν πιο πολλοί θα ήταν οι μέσα από τους έξω

      Διαγραφή
  4. 1. Μην είσαι φαλλοκράτης! Ένα καλό ξυλο αρκει μια φορά τον μήνα
    3. Τις Κυριακές τα ακονίζουν
    5. Πολύ αυστηροί...
    13. Με θυληκά είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό;
    18. Αποκεφαλισμός; Σε ποιο κεφάλι όμως;
    19. Για αυτό συλλάβαν προχθές ένα γκρουπ Σκωτσέζων τουριστών;

    Καλός Πολίτης Πρόεδρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες; Δεν ξέρουν οι καημένοι οι Σκωτσέζοι και τους μπαγλαρώνουν

      Ευχαριστώ!

      Διαγραφή