Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΩΝ



          Έχετε γκόμενα; Έχετε γυναίκα; Έχετε χρόνια σχέση; Φοβάστε ότι κάποια στιγμή μπορεί να ξαμολήσετε μαλακισμένα μούλικα στο μάταιο τούτο κόσμο; Δε συμπαθείτε τα παιδιά; Δε συμπαθείτε τα μωρά; Δε συμπαθείτε τα έμβρυα; Προβληματίζεστε μήπως ο γιος σας βγει κάγκουρας; Αδερφή; Προβληματίζεστε μήπως η κόρη σας γίνει πουτάνα; Των Βορείων Προαστίων; Των Νοτίων; Μήπως γίνει τηλεπερσόνα, τηλεπαρουσιάστρια, μοντέλο, τραγουδιάρα, «πολυτάλαντη», κοινώς πουτάνα πολυτελείας; Τρέμετε στην ιδέα ότι θα πρέπει να αναθρέψετε ένα μαλακισμένο που θα σας σπάει τ’ αρχίδια κάθε three and few ζητώντας σας παιχνίδια, μηχανάκι ή λεφτά για πουτάνες και πρέζα; Προφανώς και δε θέλετε να πάρετε αυτό το ρίσκο! Γι’ αυτό πρέπει να πάρετε τα καινούρια προφυλακτικά POUTSEX. Φτιαγμένα από μεμβράνη τιτανίου είναι αδύνατον να σκιστούν. Μπορεί εσείς να νιώθετε ότι γαμάτε μια εξάτμιση από μηχανάκι, αλλά δε γαμιέται, τρύπα είναι κι αυτή! Σημασία έχει να είστε σίγουρος ότι όταν η κοιλιά της δικιάς σας φουσκώσει θα είναι από τις πολλές μπριζόλες και όχι από ένα καζανοκέφαλο κωλόπαιδο που όταν μεγαλώσει μπορεί να ακούει Χατζητζόν. Μπορεί η δικιά σας να νομίζει ότι απλά έχει βάλει έναν ακίνητο δονητή στο μουνί της αλλά μην αγχώνεστε! Με κάθε αγορά μιας κούτας προφυλακτικά POUTSEX δώρο ένας μαύρος με δωράκι 28 εκατοστών που θα της κάνει το αιδοίο καφενείο! POUTSEX και απαλλαγείτε από ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και μελλοντικά αρχιδάκια που θα πετάνε δυο κιλά πανέρια στον Κιάμο!




          Είστε φαν του ουάν νάιτ σταντ; Πηδάτε βρωμιάρες Αγγλίδες στην Ορφανίδου και στα Μάλια; Σπρώχνετε με πίεση ότι θηλυκό βρείτε μπροστά σας από μάγισσες μέχρι μπουλντόζες; Καρφώνετε πόρνες σε μπορντέλα και κωλομπαρέξ; Γαμάτε τη γειτόνισσα, την κόρη της γειτόνισσας και το γείτονα μαζί; Σας αρέσει το πρωκτικό σεχ; Να τον δίνετε και να τον παίρνετε; Τρέχετε στα γκέι μπαρ και γαμάτε ή γαμιόσαστε με όποιον βρείτε εκείνη τη στιγμή; Φωνάζετε ζιγκολό σπίτι να σας ανοίξει τον πάτο; Ότι και να κάνετε χεστήκαμε πολύ καλά το κάνετε! ΑΛΛΑ! Φοβάστε για αφροδισιακά νοσήματα. Ποιος ξέρει τι κρύβει η κάθε μία από τις παραπάνω. Ή τους παραπάνω. Ή όλοι μαζί στο μεγαλύτερο όργιο που έχει υπάρξει ποτέ. Εσείς θέλετε να προστατευθείτε από έιντζ (ή γκέιντζ, ανάλογα την περίπτωση), σύφιλες και λοιπά νοσήματα που έχουν πολύ αρνητικά αποτελέσματα στο πέος σας και στη ζωή σας. Γι’ αυτό σας παρουσιάζουμε τα προφυλακτικά POULO. Δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο πάνω τους όσον αφορά την υφή. Απλά βρωμάνε. Βρωμάνε πολύ. Βρωμάνε σε σημείο ξερατού. Μόλις το προφυλακτικό φορεθεί στο πέος σας ή στο πουλί σας ή στον πούτσο σας ή στη μαλαπέρδα σας ελευθερώνεται μια βρώμα τόσο έντονη που η παγκόσμια συνέλευση κουναβιών μοιάζει με άρωμα της (Χ)έστε Λόντερ μπροστά της. Κανείς δε θα θέλει να κάνει σεχ μαζί σας. Ακόμα και οι πλαστικές κούκλες ξεφουσκώνουν. Έτσι θα είστε πάντα προστατευμένος από οποιονδήποτε κίνδυνο. Μπορείτε επίσης να το φορέσετε σε ουρά του ΙΚΑ αν θέλετε να διώξετε τον κόσμο. Πάρτε τον POULO λοιπόν και προστατευθείτε!





          Είστε παντρεμένος 4 χρόνια; Πέντε; Έξι; Δέκα; Όσα και να είστε εσείς θέλετε να κάνετε παιδί. Να καμαρώσετε ένα γιο ή μια κορούλα. Αλλά η κακομοίρα η γυναίκα σας δε θέλει προς το παρόν και εσείς βιάζεστε γιατί ξέρετε ότι σε μερικά χρόνια θα γίνει σα γουρούνα και δε θα την πηδάτε με τίποτα. Τι θα κάνετε; Μα φυσικά θα αγοράσετε τα προφυλακτικά BORN TO BE TORN! Για εσάς που θέλετε να καμαρώσετε το γιόκα σας γιατρό παρόλο που θα γίνει πρεζέμπορας. Για εσάς που ονειρεύεστε την κόρη σας μεγαλοδικηγόρο παρόλο που θα πουλάει το κορμί της στα στριπτιτζάδικα σε 50χρονους καραφλούς μπυροκοίληδες. Για εσάς που θέλετε έναν μπέμπη να παίζετε μαζί του και αυτός να χέζει τις πάνες τους και μετά να σας φωνάζει η γυναίκα σας που έχει γίνει πλέον γουρούνα γιατί ακόμα δεν έχασε τα κιλά απ’ την εγκυμοσύνη: «Κώσταααααααααα σειρά σου να αλλάξεις το μωρό!». Τα BORN TO BE TORN είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να σκίζονται διακριτικά μετά από ένα λεπτό διείσδυσης στο μουνί της γυναίκας σας. Αλλά επειδή εσένα εκεί στη γωνία δε σε κόβω να διαρκείς πάνω από ένα λεπτό, πληρώνουμε τους περιπτεράδες να κάνουν τρύπες με καρφίτσα στις συσκευασίες των προφυλακτικών. Επίσης διατίθενται στην αγορά τα ειδικά BORN TO BE TORN spy edition τα οποία διαισθάνονται αν πηδάτε τη γυναίκα σας. Αν δεν την πηδάτε φουσκώνουν σα μπαλόνια και σκάνε! Εσείς τρομάζετε, η γκόμενα τρομάζει και αποτραβιέστε και οι δυο σας και έτσι έρχεστε στα συγκαλά σας και σταματάτε γιατί μπορεί να αρχίσετε να σπέρνετε μπάσταρδα δεξιά και αριστερά και άντε μετά να δείτε τι θα κάνετε! Προσοχή! Η περίπτωση που το προφυλακτικό αποφασίζει να φουσκώσει και να σκάσει είναι εντελώς τυχαία και δεν έχει καμία σχέση με το αν πηδάτε τη γυναίκα σας ή όχι. Αν είχαμε εφεύρει προφυλακτικά με τεχνητή νοημοσύνη δε θα οδεύαμε προς την πτώχευση σαν εταιρία. Πόσο ηλίθιος πρέπει να είσαι για να τα πιστεύεις αυτά δηλαδή; BORN TO BE TORN λοιπόν και γίνετε στάνταρ πατέρας!



Υ.Γ.: Για άλλες διαφημίσεις άσχετες, δείτε εδώ (σημαίνει ότι κάνουν κλικ στο «εδώ» ηλίθιε). Όχι αυτό το εδώ, το πρώτο!

24 σχόλια:

  1. βρίσκω το άρθρο ρατσιστικό.
    Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που είσαι πούστης και κράζεις τους όμοιούς σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρίσκω το σχόλιο ρατσιστικό
      θα έπρεπε να ντρέπεσαι που είσαι παθητικός και κράζεις τους ενεργητικούς!

      Διαγραφή
    2. βρίσκω το σχόλιό σου πιο αστείο από όλη την υπόλοιπη ανάρτηση

      γίνεται να κάνεις τα σχόλιά σου άρθρα;!

      Διαγραφή
    3. βρίσκω το σχόλιό σου λιγότερο ρατσιστικό απ' ότι συνήθως

      γίνεται να πας στη Χρισύ Αβγί να αυξήσεις τα επίπεδα ρατσισμού σου;

      Διαγραφή
  2. Τι θα γίνει αν φορέσω διπλή; Από κάτω Born to be Torn και από πάνω Poutsex?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα χύσεις ποτέ!

      Διαγραφή
    2. Συνδυασμός των παραπάνω προφυλακτικών μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτα ραδιενεργά ατυχήματα...

      Διαγραφή
  3. Kαπότας το ανάγνωσμα...

    Και αμα την γκαστρώσει ο μαύρος τι γίνεται? Αφού τον έχει κάνει δώρο η εταιρεία, άρα είναι ο μαύρος αποτελεί ευθύνη του άντρα που τον έχει αγοράσει μαζί με τις καπότες, άρα και πάλι πατέρας βγαίνεις, διότι ο μαύρος σου ανήκει και τον έβαλες για αντικαταστάτη. ΑΠΑΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οποιοδήποτε μούλικο βγει έγχρωμο δεν αποτελεί ευθύνη της εταιρίας.

      Πάρτε μάτι υπεύθυνα!

      Διαγραφή
  4. Συμφωνώ με το Χωστήρα η ανάρτηση σου είναι ρατσιστική και στο όργια ξέχασες να βάλεις το σκύλο! Οι κτηνοβάτες με μαλακία θα τη βγάλουν?

    Βέβαια εκτός από ρατσιστική τη βρίσκω και γαμηστερότατη!Μπουαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο σκύλος είναι άρρωστος αυτήν την περίοδο και δε θα κολλήσουμε τώρα τόσα άτομα... Ας περιμένει τη σειρά του... Οι κτηνοβάτες μπορούν να διασκεδάσουν περνώντας από το κοντινότερο κοτέτσι....

      Διαγραφή
  5. Aν και είμαι μαμά από επιλογή και θεωρώ ότι είναι το ομορφότερο συναίσθημα,το απόλαυσα το κειμενάκι,χαχαχαχαχα
    Καλό σου βραδάκι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χμμμμμ μήπως ο άντρας σου χρησιμοποιούσε ΜΠΟΡΝ ΤΟΥ ΜΠΙ ΤΟΡΝ;

      Διαγραφή
    2. Mporn to be more sexy χρησιμοποιούμε εμείς κατά πως φαίνεται...μουάχαχαχαχα....Δεν έμεινε ίχνος κιλού :p

      Διαγραφή
  6. Κάτι παρόμοιο με τον Snake σκέφτηκα...
    Παίρνεις την ευθύνη επάνω σου,εάν περιχαρής σου ανακοινώσει ότι μωρόοοο της,θα γίνεις μπαμπάαας και σου βγει το μωρό μαυράκι,ενώ εσύ είσαι άσπρος σαν το γάλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απώτερος σκοπός είναι να φτιαχτεί μια ανθρώπινη σκακιέρα προσφορά της εταιρίας μας!

      Διαγραφή
  7. Δεν την καταλαβαίνω τη λογική σου! Ακούς εκεί καπότα λαμαρίνα... να μου τη γδάρει σαν καρότο...

    Δε μου λες, το τιτάνιο σκουριάζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα τι έχουμε πάθει ξαφνικά, μέρες που είναι; Εγώ για τον πούτσο συζήτηση, εσύ για προφυλακτικά! Αντί να δημοσιεύουμε συνταγές για μελομακάρονα! Τσ τσ τσ...
    Πάντως για πιο σίγουρα, όπως μου έλεγε ένας φίλος μου φαρμακοποιός, τρία κι απ' έξω καλού κακού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για να καταλαβω, υπονοεις οτι η Ναντια Μπουλε ειναι πορνη πολυτελειας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αμα θες γινε μελος στα μπλογκ μου :
    http://anisixosblog.blogspot.gr
    http://stefanosmedia.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή