Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ - ΣΚΑΤΟΥΛΑΚΙΑ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ - ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ - ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΗΣΤΕΥΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ;



          Δεν ξέρω τι ακριβώς θα γράψω, δεν ξέρω καν γιατί το ξεκίνησα αλλά μιας και βρήκα τον τίτλο (τίτλος είναι αυτός ρε ηλίθιε ή ολόκληρη πτυχιακή;) ας γράψω καμιά μαλακία γιατί είμαι σαδιστής και μ’ αρέσει να σας βλέπω να υποφέρετε…… Μουαχαχαχαχαχαχαχα [insert different evil laugh here] [insert music that makes the hairs of your hand horny here] [insert ugly satanic red face with horns here] [insert aganaktismeno anagnwsti who yells “τελείωνε ρε ηλίθιε με τις μαλακίες” here].

          Ταινίες τρόμου λοιπόν. Κάποιες ταινίες τρόμου δεν είναι ακριβώς τρόμου αλλά κωμωδίες σκέτες και ας έχουν αποκεφαλισμούς, αίματα και κομμένα τσουτσούνια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το «Freddy vs Jason». Από τον πρώτο σκοτωμό μέχρι τον τελευταίο κυλίστηκα στο πάτωμα γελώντας (rofl – είδατε τι μαθαίνω;). Για όσους θέλουν να νοικιάσουν κωμωδία σας τη συνιστώ!

          Στην ταινία που όντως ψιλοέχεσα το βρακάκι μου ήταν «Η κατάρα», γνωστή και ως «The Grudge» στο χωριό μου, σε αντίθεση με το «The ring» που είχε ακουστεί περισσότερο αλλά τελικά δεν αποδείχτηκε και τίποτα σπουδαίο. Γενικά, ταινίες όπως «Η κατάρα», «Λευκός θόρυβος» με τις απότομες σκηνές που με κάνουν να τινάζομαι από την καρέκλα και να χρωματίζω το βρακί μου καφέ με πράσινες μπιλίτσες από τον αρακά που είχα φάει για βραδινό, μου αρέσουν.


         
          Ζόμπι: Είναι ένας πρώην άνθρωπος, πρώην υδραυλικός, πρώην μάνατζερ πολυεθνικής με ειδικότητα στο διαχωρισμό στατιστικών πινάκων της eurovision, πρώην στριπτιτζού, πρώην κακιά πεθερά ειδικευμένη στο βουντού με κούκλες φτιαγμένες πάνω από ινδιάνικα νεκροταφεία, πρώην χοντρό παιδάκι που του κλέβανε το γλειφιτζούρι και έκλαιγε. Τώρα δεν έχει νοημοσύνη απλά θέλει να φάει κάποιον ζωντανό άνθρωπο ωμό, αλλά άμα του φτιάξω μια καρμπονάρα θα δεις πως θα την καταβροχθίσει σαν τον Καπαμαρού. Συνήθως βρίσκεται να προχωράει στους δρόμους σέρνοντας τα πόδια του και μουγκρίζοντας σα να έχει σύνδρομο down. Αν σε δαγκώσουν γίνεσαι κι εσύ ένας πρώην αργόσχολος που δεν έχει τι να κάνει στη ζωή του και διαβάζει τις μαλακίες ενός υποτιθέμενου προέδρου του κώλου και θα αρχίσεις με τη σειρά σου να σέρνεις τα πόδια σου και να μουγκρίζεις σα να έχεις σύνδρομο down.


BRAAAAAAAAAAAAAAINS!!!!


          Τώρα που είπα ινδιάνικο νεκροταφείο, τι το ιδιαίτερο έχουν οι ψόφιοι Ινδιάνοι και δεν πρέπει να χτίζεις από πάνω τους γαμώ τα μοκασίνια τους γαμώ; Και όταν ήταν ζωντανοί γιατί βάζανε ολόκληρο τον πετεινό πάνω στην κεφαλή τους (πολύ Λούκυ Λουκ διαβάζω);


          Ρε πούστη μου, ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω σ’ αυτές τις ταινίες. (Παρένθεση για τις γυναίκες: Αν αηδιάζετε με τη σκέψη ότι κάποιος μπορεί να βλέπει αυτές τις ελεεινές ταινίες και να του αρέσουν να πάτε να δείτε την ταινία της Λάκτα και κλάστε αγάπη μετά). Πώς γίνεται τα ζόμπι να εξαπλώνονται σε ολόκληρο τον κόσμο; Αυτά θα έπρεπε να είναι πρωταγωνιστές σε ταινίες του Ξανθόπουλου. Πηγαίνουν τόσο αργά που ο Αίσωπος έβγαλε μύθο με αγώνα δρόμου μεταξύ ενός ζόμπι και ενός σαλιγκαριού και ήταν τόσο βαρετός που κανείς δεν κατάφερε να τον διαβάσει μέχρι τέλους με αποτέλεσμα κανείς να μη μάθει ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα. Φήμες λένε ότι έχουν σχεδιαστεί ειδικά ρομπότ που προσπαθούνε να τον διαβάσουνε ολόκληρο αλλά διαλύονται από υπερφόρτωση βαρεμάρας. Όταν έχεις μπροστά σου ένα ζόμπι σε απόσταση κατουρήματος προλαβαίνεις να πιείς φραπέ, να παίξεις τάβλι, να φτιάξεις άλογα από το ΙΚΕΑ, να κάνεις μπάνιο, να γυρίσεις ακριβώς στο ίδιο σημείο που ήσουν και αυτά ακόμα θα προσπαθούν να σε φτάσουνε. Τόσο δύσκολο είναι να πάρεις ένα ρόπαλο / λοστό / βαριά / κάτι τέλος πάντων και να αρχίζεις να του κοπανάς το κεφάλι; Τι; Ήταν γυναίκα σου; Ακόμα πιο εύκολο. Θα βαράς και θα βρίζεις «Παλιογαμημένη σκρόφα, πουτάνα βρωμιάρα, θα σου ανοίξω το κεφάλι που με καταπίεζες τόσο καιρό, δε μ’ άφηνες ούτε μια μπύρα να πιω, το χειρότερο λάθος της ζωής μου ήταν που σε παντρεύτηκα, πάω να βρω τη μάνα σου να της ανοίξω κι αυτής το κεφάλι που μου έκανε τη ζωή πατίνι, ποδήλατο, μηχανάκι, αυτοκίνητο και δυο τρία οχήματα ακόμα!». Υπάρχουν βέβαια σε ορισμένες ταινίες και τα ζόμπι που τρέχουν. Οκ, εξαιρούμε το γεγονός ότι υπάρχει στρατός και ΟΠΛΑ που μπορούν να τους ανοίξουν το κεφάλι και υποθέτουμε ότι τους έφαγαν κι αυτούς. Θα μου πείτε ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΤΑ ΖΟΜΠΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ; Και άντε, να πήγανε σε μερικά νησιά. Σε όλα όμως; Μα σε όλα; Στην Αυστραλία πως διάολο βρέθηκαν; Στη Μαδαγασκάρη; Στην Κρήτη; Στο Γαϊδουρονήσι;




          Βρικόλακες / Βαμπίρ: Είναι και αυτοί πρώην αθρώπηδες αλλά τελείως διαφορετικοί από τα ζόμπια. Για να γίνεις βρικόλακας πρέπει να σε δαγκώσει στο λαιμό με τους κυνόδοντες ένας άλλος βρικόλακας και να σου ρουφήξει το αίμα. Έτσι τρέφονται αυτοί, ρουφώντας αίμα, σαν τα κουνούπια, τα οποία στην αρχή απλά τσιμπούσαν περαστικούς για το χαβαλέ τους μέχρι που ένα τσίμπησε κάποιον βρικόλακα και από τότε άρχισε να μεταλλάσσεται το είδος τους και όλα πλέον ρουφάνε αίμα. Το πρώτο κουνούπι που τσίμπησε βρικόλακα είναι γνωστό και ως Kounoupus Vampirus του γένους Bloodsucker motherfucker. Οι βρικόλακες διατηρούνε τη νοημοσύνη τους απλά γίνονται πολύ πιο δυνατοί και για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο πιο ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο, ενίοτε και στο ίδιο φύλο εάν είναι γκέι και φοράνε ροζ μπέρτα με στρασάκια. (Παρένθεση για τις γυναίκες: Αν σας έρχεται το twilight στο μυαλό όταν ακούτε για βρικόλακες ψοφήστε αργά και βάναυσα γιατί τα έχω ξαναπεί και βαριέμαι να τα ξαναλέω. Είμαι σίγουρος ότι αν βγει μια ταινία με κάποιο ζόμπι αγαπούλα πάλι τα ίδια θα κάνετε. Γαμώτο! Είμαι σίγουρος ότι θα βγει τέτοια ταινία! «Zombie Love: A rotten flesh addictShit! Where did my fuckinarm go?»). Οι βρικόλακες πεθαίνουν αν τους χώσεις ένα παλούκι………… στην καρδιά πρόστυχοι!, αν τους βγάλεις έξω να τους δει ο ήλιος και σε μερικές περιπτώσεις με ασημένιες σφαίρες. Γι’ αυτό αν έχετε σκοπό να κάνετε το τραπέζι σε κάποιο βρικόλακα μη βγάλετε έξω το καλό σας ασημικό σερβίτσιο γιατί θα μείνει νηστικό το καμάρι μου! Δεν καταλαβαίνω! Δηλαδή άμα τους αφαιρέσεις το κεφάλι με το σπαθί του Χαϊλάντερ θα τρέχουνε σαν τις παλαβές αποκεφαλισμένες κότες δεξιά κι αριστερά και θα χτυπάνε σε κολόνες; Είχα δει μια ταινία που ένας κυνηγούσε βρικόλακες και είχε πάει κάποια στιγμή σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι σε μια έρημο όπου ήταν σφηκοφω…… βαμπιροφωλιά. Και ο μαλάκας ο ηλίθιος ο άχρηστος έμπαινε μέσα, τα έδενε ένα ένα και τα έσουρνε έξω στον ήλιο για να ψοφήσουν αντί να πάρει μια μπαζούκα, μια χειροβομβίδα, κάτι που να κάνει μπαμ τέλος πάντων και να την πετάξει μέσα στο σπίτι να τα γαμήσει όλα. Υπάρχουν και οι ντεμί βρικόλακες όπως ο Blade (τι Blade ρε μαλάκα; Χαχαχαχαχα σιγά μην είναι και Tsoygkrana) και δεν ψήνονται όταν βγαίνουν στον ήλιο αρκεί να φοράνε γυαλιά ηλίου και να έχουν πασαλειφτεί με καροτέν. Επίσης, οι βρικόλακες σε ορισμένες περιπτώσεις μετατρέπονται σε νυχτερίδες για να διανύουν μεγάλες αποστάσεις και με αυτόν τον τρόπο δεν είναι απαραίτητο να κοιμούνται μέσα σε τάφους αλλά ανάποδα μέσα σε σπηλιές.


Όχι άλλη κέτσαπ! Φέρτε ΜΑΓΙΟΝΕΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ



          Σχεδόν σε όλες τις ταινίες τρόμου αν δεν πεθάνουν όλοι, αυτή που θα επιζήσει θα είναι η πιο μουνάρα της παρέας. Πρώτα θα πεθάνει κάποιος άσχετος κατά τύχη, μετά 2-3 συμπρωταγωνιστοκομπάρσοι, μετά ο μαύρος, μετά το κλασσικό τσαμπουκομουνόπανο μετά η κολλητή της μουνάρας και τέλος ο (πρώην) γκόμενος της μουνάρας. Τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να σκυλιάσει η μουνάρα, να καθαρίσει τον κακό (τον κακό λέει χαχαχαχαχα), να χαμογελάσει σατανικά και να αρχίζει να λιμάρει τα νύχια της με αλυσοπρίονο.


          Επίσης, σε όλες τις ταινίες κανείς δεν έχει ένστικτο επιβίωσης. Μα κανείς όμως. Ειδικά οι γκόμενες οι οποίες χρησιμεύουν μόνο για να τρέχουν άσκοπα γύρω γύρω και να ουρλιάζουν σαν τις υστερικές γριές που περάσανε κλιμακτήριο.


          Και τώρα ο ορισμός της ηλιθιότητας: Ο δολοφόνος έχει ήδη σκοτώσει 2-3 άτομα. Κάποια στιγμή και με κάποιο τρόπο τα μελλοντικά θύματα του δολοφόνου καταφέρνουν να τον ρίξουν κάτω / ακινητοποιήσουν / αφοπλίσουν. Και τι κάνουν μετά; Τον πυροβολούνε στο κεφάλι; Του σαπίζουν τη μάπα με μπουκέτα; Του ρίχνουν μια κοτρώνα στη μούρη του; Τον μαχαιρώνουν στην καρδιά; ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ! Προτιμάνε να τρέξουν προς μια άγνωστη κατεύθυνση. Μάλιστα! Να τρέξουν! Εκεί είναι που σηκώνεσαι από τον καναπέ και φωνάζεις στην οθόνη στο δολοφόνο να τρέξει να τους σφάξει γιατί τους αξίζει!



          Τα φαντάσματα είναι τελείως ηλίθια. Χωρίζονται σε δυο κατηγορίες, στα καλά και στα κακά. Πάντα ηλίθια όμως. Γιατί; Γιατί τα καλά υποτίθεται ότι δεν σε πειράζουν, απλά θέλουν να τα βοηθήσεις και αντί να σου δείξουν ήρεμα και ωραία, σου βάζουν γρίφους και σε καθοδηγούνε πάντα προσπαθώντας να σε τρομάξουν. Τα κακά αντί να κοιτάξουν πως θα πάνε στον άλλο κόσμο να παίξουνε στα ζάρια την είσοδό τους στον παράδεισο με τον άι Πίτερ περιφέρονται σαν τα βλαμμένα σε στοιχειωμένα σπίτια χωρίς εντοιχιζόμενες κουζίνες και τρομάζουν τον κοσμάκη. Εγώ πάντως όταν γίνω φάντασμα (θα γίνω!) θα πηγαίνω στη Βουλή να τρομάζω υπουργούς και μετά θα παίρνω μάτι σε γυναικείες ντουζιέρες. Μόνο που δεν ξέρω αν θα μου σηκώνεται……

Παρακάτω σας παρουσιάζω έναν αληθινό διάλογο που είχα κάποτε με ένα καλό φάντασμα το οποίο ήθελε να του ελευθερώσω την ψυχή, η οποία ήταν παγιδευμένη στον κώλο ενός γαϊδάρου:

Μουά: Τι σκατά θέλεις εσύ και εμφανίζεσαι μπροστά μου;

Καλό φάντασμα που η ψυχή του ήταν παγιδευμένη στον κώλο ενός γαϊδάρου (ΚΦΠΗΨΤΗΠΣΚΕΓ): Μποοοουυυυυυυυυυυυυ!!!!

Μουά: Τι μπου ρε μαλάκα;

ΚΦΠΗΨΤΗΠΣΚΕΓ: ΜΠΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥ!!!!

Μουά: Μη μου υψώνεις εμένα τον τόνο! Λέγε τι θες!

ΚΦΠΗΨΤΗΠΣΚΕΓ: ΜΠΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!

Μουά: Μπουμπούκια και μπουχέσες!

ΚΦΠΗΨΤΗΠΣΚΕΓ: ΜΠΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!

Μουά: Μπουλντόζες και μπούμερανγκ!

ΚΦΠΗΨΤΗΠΣΚΕΓ: ΜΠΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!

Μουά: Άκου να σου πω! Αν δεν έμαθες να μιλάς σε ανθρώπινη γλώσσα πάρε ένα χαρτί και στυλό και γράψε μου τι θες.

(Του δίνω χαρτί και στυλό που τα είχα πρόχειρα φυλαγμένα στον κώλο μου)

ΚΦΠΗΨΤΗΠΣΚΕΓ: ΜΠΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥ!!!!

Μουά: Μπούξινος ρε μαλάκα! Σκάσε και γράφε!

(Το φάντασμα γράφει: Θέλω να με βοηθήσεις. Η ψυχή μου είναι παγιδευμένη στον κώλο ενός γαϊδάρου, και μου δίνει το χαρτί).

Μουά: Στον ΜΠΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΤΣΟ ΜΟΥ! Βαριέμαι να σε βοηθήσω, φεύγω!


Τρου στόρι!

40 σχόλια:

  1. δηλαδή εσύ τώρα το βρίσκεις αστείο να κοροϊδεύεις τέθοια πράματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δες το Insidious να βρωμίσεις κανά σόβρακο να γουστάρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδιά δεν ήθελα να το γράψω γιατί δεν ξέρω πόσα βρακάκια σας απομένουν να λερώσετε αλλά... sinister.

      Περίμενα να ξημερώσει για να κοιμηθώ.

      Διαγραφή
    2. θα το τιμήσω!

      Αυτό το "περίμενα να ξημερώσει για να κοιμηθώ" το έκανα και φοιτητής χωρίς κανένα συγκεκριμένο λόγο...

      Διαγραφή
  3. Υπάρχει ο τύπος που μου κάνει βιολογία στο φροντιστήριο. Αν και λέει ότι το κάνει για αποτοξίνωση. Για τα λοιπά η μόνη επαφή που έχω με το είδος είναι το Θρίλερ του Μάικολ, δηλαδή καμία επαφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όταν βγάλεις δίπλωμα θα σου δώσω να οδηγήσεις το αγροτικό του πατέρα μου, εκεί να δεις τρόμος!

      Διαγραφή
  4. Δεν ξέρω τι λες εσύ, αλλά:

    1) Πάω να φάω κουνέλι με μακαρονάδα και μετά να δω Supernatural. Είμαι στην τέταρτη σεζόν. Γουστόζικη σειρά.

    2) Μην είσαι τόσο καυστικός με την νηστεία. Όπως το γνωστό ανέκδοτο με τον παπά, ο οποίος, καθώς μιλούσε με μια τύπισσα περί νηστείας, της λέει: ''Σήμερα έφαγα τρία πιάτα φασολάδα. Μα, είναι νηστεία αυτό;''. Θεός. (Τα θαλασσινά τα σπάνε.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1) κι εγώ κουνέλι έφαγα αλλά στιφάδο. Δεν έχω αξιωθεί ακόμα να δω σουπερνάτσουραλ (τιτς)

      2) αρνήσου το αρνί σου!!

      Διαγραφή
  5. Βλέπω αρκετά συχνά ταινίες τρόμου. Μόνο «Η Κατάρα» μ' έχει καταφέρει και κάτι άλλες με εξορκισμούς,που,λέει,είναι βασισμένες σε πραγματικά γεγονότα. Αν και τώρα που το σκέφτομαι,ούτε αυτές είναι τρομακτικές,απλώς σε αιφνιδιάζουν 100 φορές περισσότερο απ' τις άλλες. Κατά τ' άλλα,ούτε αηδιάζω,ούτε τίποτα. Σιγά! Όσο γι' αυτές με τα ζόμπι και τα βαμπίρια,πιο πολύ με τρομάζουν οι ρομαντικές κομεντί,παρά αυτές. Για τo Insidious,που λέει κι ο Perinio,έχω ακούσει τα καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνάω αλλά και τα ζομποβαμπίρια έχουν την πλάκα τους κι αυτά. Μπορεί να μην είναι για να τρομάζεις αλλά περνάει σίγουρα πιο ευχάριστα η ώρα από το να βλέπεις όπως είπες ρομαντικές κομεντί!

      Διαγραφή
  6. Τώρα μη σε πανικοβάλω, αλλά υπάρχει ταινία με άνθρωπο που ερωτεύεται ζόμπι... Λέγεται Warm Bodies και ήρθε στην Ελλάδα με τον αινιγματικό τίτλο-γρίφο: "Αγάπησα ένα ζόμπι".

    Βέβαια κατατάσσεται ως κωμωδία οπότε διατηρώ ελπίδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω χωρίς να είμαι χάντρεντ περσέντ σίγουρος ότι κι αυτό Τουαϊλαϊτοειδές είναι.

      Διαγραφή
    2. ΧΑ! Το ήξερα! άμα είναι κωμωδία βέβαια μπορεί να αλλάζει το πράμα...

      Διαγραφή
    3. "Warm Bodies is a 2013 American paranormal romantic zombie comedy film"

      Και επειδή πήρε και γενικά καλές κριτικές, πιστεύω ότι πραγματικά το βλέπει από μια σατιρική πλευρά.

      Διαγραφή
    4. Αν το έχουν κάνει για να σατιρίσουν το twilight τότε καλά κάνουν, αλλά επειδή βλέπω ρομάντικ εκεί στην περιγραφή κάτι δε μ' αρέσει...

      Διαγραφή
  7. Μα δεν έχουν πολύ πλάκα οι ταινίες τρόμου;
    Εμείς στο σπίτι δεν νηστεύουμε γιατί οι γαρίδες, τα χταπόδια και τα συναφή είναι πολύ ακριβά και ανεβάζουν τη χοληστερίνη και είμαστε και μεγάλοι άνθρωποι και δεν θέλουμε! Και τα όσπρια μας πέφτουν βαριά. Νομίζω ότι αρκούν αυτές οι δικαιολογίες!
    Άντε, καλό τριήμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. sto "world war Z" (to vivlio) ta zompia phgan sta nhsia perpatwntas sto vu8o ths 8alassas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      καλά και βρέθηκαν σε όλα τα νησιά;

      περπατώντας λέει χαχαχαχαχαχαχαχα τους δαγκώνανε οι καρχαρίες και γινόντουσαν κι αυτοί ζόμπι;

      περπατώντας χαχαχαχαχαχαχαχα πόσα χρόνια κάνανε δηλαδή για να φτάσουνε; είχανε και πυξίδα μαζί;

      Διαγραφή
    2. http://www.youtube.com/watch?v=uOSN2s8FY8Q

      Ιδού η απάντηση. Τους έχει φάει όλους ο Lucio Fulci χρόνια πριν. Underwater Zombies vs Shark.

      Καλά είναι και το Shockwaves πιο πριν, αλλά είναι άλλο mindset τούτο.

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχα ο νέος κυρίαρχος του βυθού

      Διαγραφή
  9. Τα ζόμπι είναι άθεα και δε νηστεύουν;
    ου 666

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επιτέλους μια ρεαλιστική ιστορία που περιγράφει την επαφή ανθρώπων και φαντασμάτων...

    Προλαβαίνεις να φτιάξεις φραπέ και να φτιάξεις αλογάκια του ΙΚΕΑ???τι λες ρε φιλε, άψογος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρεαλιστικότατη! Και αν δεν αρέσει στα φαντάσματα θα φέρουμε τους ghostbusters!

      Διαγραφή
  11. Λοιπόν θα προσπεράσω το οτι γέλασα σε όλη την ανάρτηση και μπράβο σου διότι το είχα και ολίγον ανάγκη σήμερα, και θα σου πω αυτό που μου θύμισες, την ταινία με την οποία δεν κατάφερα να κλείσω μάτι για κανα μήνα- και δίμηνο μην σου πω.

    Καταρχήν να σου πω οτι προτιμώ τα ψυχολογικά θρίλερ. Για όλα τα άλλα με τις σάλτσες και τις κέτσαπ απλά αδιαφορώ. Επίσης, όταν βλέπω ψυχολογικο θρίλερ προτιμώ να είμαι με παρέα και ίσως και φώτα αναμμένα. Επίσης να ξέρω οτι μετά το θρίλερ δεν θα κοιμηθώ μόνη σπίτι μου.

    Και αφού σου εξήγησα πως έχει, να σου πω οτι η ταινία που έκανα κανα δίμηνο να κλείσω μάτι ήταν το paranormal activity (το πρωτο εννοείται..στα άλλα απλά γελούσα). Μην με ρωτάς τι και πώς, παρόλο που ήξερα οτι δεν ήταν βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα (όπως το είχαν παρουσιάσει) εγω για κανα δίμηνο φοβόμουν μηπως την ώρα που κοιμάμαι κάποιο φάντασμα παίζει με το σεντόνι μου και τα κατσαρολικά στην κουζίνα!

    Ελπίζω να κλείσω μάτι απόψε, τωρα που μου το θύμισες! Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς και δεν είναι πραγματικά τα γεγονότα αλλά παρανόρμαλ ακτίβιτι;;;;;

      Δε μου άρεσε καθόλου, ούτε τρόμαξα, απλά είχα αρχίσει να χασμουριέμαι δυνατά από κάποια φάση και μετά που έπρεπε να περάσει κανα μισάωρο για να δεις απλά μια πόρτα να ανοίγει μόνη της.

      Μήπως έχεις παιδικό τραύμα και υποσυνείδητα σκέφτεσαι το μπαμπούλα που ερχόταν όταν είμασταν μικροί μέσα από τη ντουλάπα και γι' αυτό φοβάσαι;
      Μίλα μας, άνοιξε την καρδιά σου στον ψυχολόγο!







      Καλά ε, πάω να σπουδάσω ψυχολογία....

      Διαγραφή
  12. γεια!!
    αν θες παιξε στο νεο μπλογκοπαιχνιδο μου :
    http://stefanosmedia.blogspot.gr/2013/03/blog-post_17.html

    και γινε μελος στο μπλογκ μου αν θες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. γεια!!
    αν θες παίξε μπάσκετ!

    και γίνε μέλος στον πανελλήνιο σύλλογο διάσωσης των γκέι φλαμίνγκο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να μαι κι εγώ...! Δεν είμαι φάντασμα, ούτε βρικόλακας. Ζόμπι μπορεί..
    Καταρχάς, να σε ρωτήσω το εξής: αν είχες έμπνευση, τι θα έγραφες; Βιβλίο;
    Το προσπερνώ και κάνω τη διακριτική μιας κ είναι η πρώτη φορά που πέρασα από το "κονάκι" σου.
    Να δηλώσω, όσον αφορά τις τύπου τρομακτικές ταινίες πως αποφεύγω να τις βλέπω καθώς είμαι πολύ χέστης ειδικά αν πρόκειται για ψυχολογικά θρίλερ. Σπλατεριές βλέπω πιο άνετα (να θυμηθώ να το αναφέρω στον ψυχολόγο μου).
    Επίσης δν έχω δει καμία ταινία από τουαιλάιτ, αλλά προφανώς σύμφωνα με σένα δν χάνω κ τπτ. Τέλος, πρέπει να σημειώσω πως τα παιδικά κι εφηβικά μου χρόνια, γενικά τα χρόνια της ζωής μ πριν ξενιτευτώ για σπουδές κ δουλειά, τα πέρασα ζώντας σε ένα σπίτι χτισμένο πάνω σε νεκροταφείο. Όχι ινδιάνικο, αν αυτό κάνει κάποια διαφορά, αλλά αρχαίων ελλήνων...ετσι τουλ μου είχαν πει. Μούφες αυτά που βλέπετε στις ταινίες. Όλα καλά. Εμεις τουλ είχαμε άριστες σχέσεις με όλα τα παιδιά κ τους εφήβους κ τους μεγαλυτέρους...γενικότερα μ όλες τις ηλικίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχάς, έχω χάσει τη φόρμα μου τελευταία, τα παλιότερα ήταν μεγαλύτερα π.χ. http://apitis.blogspot.gr/2011/08/blog-post_16.html

      Τα σπλάττερ έχουν κι αυτά την πλάκα τους.

      Αν νοιάζεσαι για την ψυχική σου υγεία μη δεις το τουαϊλάιτ!!

      Οκ με το νεκροταφείο απλά αν δεις κάποιους τύπους με μακριά γενειάδα να συζητούν στην αυλή σου μπορεί να είναι ο Πλάτωνας ή ο Σωκράτης ή ο Θαλής ή δεν ξέρω, κάποιος θα είναι πάντως...

      Διαγραφή
  15. γεια σου συναδελφε!
    αν θες πες μου την αποψη σου για κατι που με απασχολει :
    http://stefanosmedia.blogspot.gr/2013/03/blog-post_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμένα δε με ασπασχολεί καθόλου οπότε η άποψή μου θα είναι ευγενική: ΧΕΣΤΗΚΑ!

      Διαγραφή
  16. χαχαχα ότι να'ναι!
    Εγώ δεν βλέπω θριλερ/ταινιες τρομου οπως θές πες το τελοσπάντων ωστόσο βλέπω εδώ οτι εκανες ολοκληρη διδακτορική διατριβή!
    Γιατι δεν γράφεις κανενα σενάριο;Πολλάπλά τα ωφέλη!Για να μιλησω και στη γλώσσα του Χωστηρα,τα γκομενακια θα σε τρέχουν και τα λεφτά θα σου τρέχουν απο τα μπατζάκια!
    Φιλιά Προεδρεε μου ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμένω να βρω τον κατάλληλο σκηνοθέτα να μπορεί να αποτυπώσει άριστα στη μεγάλη οθόνη το καταπληκτικότατο σενάριό μου ώστε μετά να με τρέχουν τα γκομένακια και τα λεφτά να μου τρέχουν από τα μπατζάκια!!

      Διαγραφή
  17. Θέλω την γνώμη σου για αυτό:
    http://www.youtube.com/watch?v=lvIBS9YPxYc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορώ να πω τη γνώμη μου γιατί δεν το έχω δει αλλά μου κάνει για κωμωδία. Τώρα αν το έχουν κάνει σε στιλ τουαϊλάιτ στην πυρά μαζί με το δημιουργό του!

      Διαγραφή