Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΤΑΜΠΕΛΕΣ

Ταμπέλες υπάρχουν.

Είναι αυτές:
          Αλλά είναι και αυτές που βάζουμε σε ανθρώπους. Εμείς θα μιλήσουμε για τις τελευταίες. Τις latter που θα λέγανε και στο χωριό μου και αυτό το αγγλικό το έγραψα μόνο και μόνο για να σας πληροφορήσω ότι όταν είχα ακούσει για πρώτη φορά αυτή τη λέξη νόμιζα ότι ήταν ένα είδος καφέ. Αλλά προσπερνάμε το πόσο καθυστερημένος ήμουν και είμαι και πάμε στο ζουμί. Και η γριά η κότα μπορεί να έχει το ζουμί αλλά μόνο για το πιλάφι. Εσείς που χρησιμοποιείτε αυτή την έκφραση επειδή πηδάτε σάπιες εξηντάρες με κυτταρίτιδα ακόμα και στα ματόκλαδα δίχως να είστε ζιγκολό επειδή δε σας κάθεται ούτε η εξάτμιση ενός καγκουράμαξου είστε προφυλακτικά. Για τον πούτσο.

          Σύμφωνα με τους περισσότερους Έλληνες ο κόσμος χωρίζεται πάντα σε δυο κατηγορίες. Σε μας και στους άλλους. Αν συμφωνείς μαζί μας ΠΡΕΠΕΙ να συμφωνείς σε όλα όσα λέμε ενώ αν διαφωνείς έστω και για ένα πράμα είσαι με τους άλλους.

- Μα, ξέρεις, εγώ απλά διαφωνώ στο σημείο που.......

- Απ! Προδότης! Αποστάτης! Αιρετικός! Στην πυρά! Στον προκρούστη! Στην κρεμάλα! Στην τρίλιζα! Στο τάβλι!

          Για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει (ψέμματα σας λέω, έχω καταλάβει, ο κόσμος είναι ηλίθιος, αλλά το κρατάω μυστικό) πρέπει να είμαστε πάντα των άκρων. Μέση λύση δεν υπάρχει ποτέ και αν υπάρξει ποτέ στο μυαλό κάποιου είναι απλώς μια ουτοπία. Το πιο κλασσικό παράδειγμα είναι η πολιτική. Αν π.χ. έχεις ψηφίσει ΤΣΙΠΡΙΖΑ πρέπει να συμφωνείς σε όλα όσα λέει ο σύριζας, να προσκυνάς τον Τσίπρα και να αρχίζεις να τον παίζεις μπροστά στην οθόνη μόλις δεις άρθρο για το Βαρουφάκη. Αντίστοιχα αν ψήφισες χρυσαύγουλα πρέπει να συμφωνείς στα όσα λέει ο Μιχαλολιάκος και να χαιρετάς ναζιστικά απαγγέλλοντας τον εθνικό ύμνο ταυτόχρονα (οξύμωρο αυτό) όταν βλέπεις τη σκατόφατσα του Κασσιδιάρη. Αντιστοίχως αντίστοιχα αντιστοιχιζόμενα αν ψήφισες Νέα Δικτατορία πρέπει να είσαι πεπεισμένος για την έλευση του αντίχριστου επειδή ο σύριζας είναι στην εξουσία, να θεωρείς το Σαμαρά τον καταλληλότερο πορθυπουργό που έχει περάσει και θα περάσει ποτέ από την Ελλάδα, να μην τον θεωρείς σε καμία περίπτωση ακροδεξιό και να θεωρείς τον Άδωνι ως πρότυπο άντρα και βουλευτή.

          Και εκεί που ήταν όλα ωραία και ρόδινα με λουλουδάκια και σκατουλάκια και είχες μόνο τους ΚουΚουΈδες να διαφωνούν με οποιαδήποτε άποψη βγήκε μετά τη βύθιση του Τιτανικού ακόμα και αν ήταν δικές τους οι απόψεις και να σε κατηγορούν ως γρανάζι του συστήματος και φιλοαμερικάνο για κάποιον απροσδιόριστο λόγο, ενώ κάποιος πρέπει να τους ενημερώσει ότι ο κόσμος προχωράει και εξελίσσεται, και τους γράφαμε κι εμείς στα καλαμπαλίκια μας και ήμασταν όλοι ευτυχισμένοι σε ευτυχισμένα πελάγη ευτυχίας, τώρα βλέπεις τους πάντες να βάζουν ταμπέλες στους πάντες. Ρε, αυτοί μπορούν να καταλάβουν από τον τρόπο που καπνίζεις αν είσαι αριστερός, δεξιός, κεντρώος, μπροστάς ή όπισθενς.
Μουσικό διάλειμμα. Τραγουδήστε μαζί μου:

All the money flowers
In her own hug
She is a doll
And she deserves them
Ouch!
She doesn't look like anyone.
Επιστρέφουμε μετά το ευχάριστο μουσικό διάλειμμα.

          Έχω σταματήσει εδώ και καιρό να μιλάω για «σοβαρά» θέματα στο ίντερνετ επειδή ο κόσμος δεν ξέρει τι σημαίνει διάλογος και ανταλλαγή απόψεων και απλά σου κολλάνε μια ταμπέλα ύστερα από ένα πόρισμα που βγάλανε απευθείας από τον πάτο τους.

          Σας έχω νέα. Κανείς δεν μπορεί να συμφωνεί με όλες τις απόψεις κάποιου. Κανείς. Εκτός αν είστε κομματόσκυλα και συμφωνείτε πιστά με τη γλώσσα έξω την κάθε άποψη του Άδωνι ή του Τσίπρα. Αλλά όπως έχω ξαναπεί η κομματικοποίηση τυφλώνει περισσότερο και από τη μαλακία που για κάποιο λόγο που δε γνωρίζω είχε γίνει της μόδας παλιότερα να στο λένε όταν τον έπαιζες στα κρυφά σκεφτόμενος τον κώλο της Μιμίκας ενώ τώρα λένε μόνο ότι απλά γεμίζεις καυλόσπυρα, μάλλον επειδή δεν υπάρχουν πολλοί τυφλοί ενώ όλος ο κόσμος τον έκανε σφεντόνα. Και όπως όλοι γνωρίζουμε από το Μάστερ Τζι όποιος δεν τον παίζει τακτικά κλαίει με τις διαφημίσεις της Λάκτα.

          Τι λέγαμε πριν αρχίσουμε τις μαλακίες; Α, ναι. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ανταλλαγή απόψεων και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να αλλάξει γνώμη γιατί ο ίδιος γνωρίζει την απόλυτη αλήθεια. Συνήθως για τα πάντα. Δε πα να είναι αριστερός, δεξιός, αναρχικός ή ο Χατζηστεφάνου, δεν έχει σημασία. Γνωρίζεις πάντα την απόλυτη αλήθεια και δεν δέχεσαι καμία κριτική για τίποτα αλλιώς αυτομάτως ο άλλος είναι φασίστας ή συριζαίος, ανάλογα την περίπτωση.Ακολουθεί χειροκρότημα, αργό και ειρωνικό...

***** κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ *****          Και έτσι επειδή κανείς δε δέχεται αρνητική κριτική για τα λεγόμενά του αυτομάτως βάζει μια ταμπέλα στον άλλον ακόμα και αν διαφωνεί σε ένα συγκεκριμένο σημείο από όλα αυτά που είπες. Και θα σε κρίνει. Θα σε κρίνει σκληρά. Θα σε έκρινε πιο σκληρά και από το θεό τη Δευτέρα Παρουσία αν γινόταν ποτέ Δευτέρα Παρούσια. Ναι, οκ, συμφωνώ ότι όλοι έχουμε τα κολλήματά μας σε κάποια θέματα και πολύ δύσκολα μπορεί να αλλάξουμε γνώμη για κάτι αλλά σε όλα ρε πούστη μου; Σε όλα; Δηλαδή όταν ο άλλος προσπαθεί με επιχειρήματα να σου αποδείξει κάτι εσύ αντί να τον ακούσεις, να προβληματιστείς, να ανταλλάξεις 5-6 κουβέντες χωρίς να χρειαστεί να συμπεριλάβεις βρισιές μέσα, τον κρίνεις μόνο; Και άντε, αυτό να το καταλάβω από ακροδεξιά άτομα, γιατί σε γενικές γραμμές οι ακροδεξιοί είναι αμόρφωτοι (που δεν ξέρουν Χριστό από ιστορία για παράδειγμα και γι’ αυτό ακούνε Λιακόπουλο) ή Σαμαρικοί. Αλλά να το βλέπεις τόσο έντονα και από αριστερούς που υποτίθεται ότι είναι λίγο πιο «μορφωμένοι»; Να τη χέσω τη μόρφωσή σας όταν με την παραμικρή διαφωνία με ανεβάζετε φασίστα και με κατεβάζετε δεξιό. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις ίδια είναι τα σκατά, δεξιά και αριστερά.
          Πάμε σε ακόμα ένα διάλειμμα. Άνοιξε κι εδώ Μικέλ σαν ένδειξη μιας ακόμα πόλης που δε σέβεται τον εαυτό της. Και άνοιξε στο χειρότερο δυνατό σημείο. Σχετικά μακριά από το κέντρο, χωρίς θέα, σε ένα πολυσύχναστο δρόμο που γίνεται της πουτάνας από φασαρία, ακριβώς δίπλα σε βενζινάδικο, απέναντι από μαγαζί που πουλάει χρώματα. Και ναι, όπως θα μαντέψατε μαζεύει πολύ κόσμο, δεν ξέρω γιατί (ψέματα σας λέω πάλι, ξέρω, ο κόσμος είναι ηλίθιος αλλά σσσσσςςςςςς, μην το πείτε πουθενά). Αν βέβαια άνοιγα εγώ μαγαζί σε αυτό το σημείο, μοίραζα τσάμπα καφέ και προσέφερα τσάμπα και λαπ ντανς το μαγαζί θα ήταν άδειο. Γιατί ποιος λογικός άνθρωπος θα ερχόταν σε μέρος που έχει μια ανάμικτη μυρωδιά βενζινίλας και καυσαερίου με τα αμάξια να τρέχουν στο μισό μέτρο δίπλα σου παίζοντας ντάπα ντούπα στο φουλ για να πιεί κάτι που μοιάζει με καφέ αλλά δεν είναι καφές; Απόδειξη είναι το απέναντι μαγαζί που ήταν κάποτε σουβλατζίδικο και έκλεισε γιατί δεν πατούσε άνθρωπος, μετά έγινε μεζεδάδικο και έκλεισε γιατί δεν πατούσε άνθρωπος και τώρα είναι κεφετέρια-μεζεδάδικο και ναι, ακόμα δεν πατάει άνθρωπος. Αλλά άμα ο κόσμος είναι ηλίθιος και τρέχει σα σκυλί πίσω από την κάθε φίρμα κάτι τέτοια μαγαζιά όχι μόνο μένουν ανοιχτά, αλλά γεμίζουν κιόλας. Α, και η μία μεριά του μαγαζιού έχει αντί για τοίχο μια γκαραζόπορτα. Μα τη μπαναγία, γκαραζόπορτα!
          Τέλος και με το δεύτερο ηλίθιο διάλειμμα και επιστρέφουμε.
         
          Πιστεύω ότι είμαι (περίπου) κανονικός άνθρωπος. Μπορώ να κάνω μια κουβέντα, να συμμετέχω σε μια συζήτηση με οποιονδήποτε δεν είναι μισάνθρωπος. Γιατί, αλήθεια, αν μισείς τους ανθρώπους πήγαινε πέσε από κανα γκρεμό να γλυτώσουμε κι εμείς αλλά κι εσύ που δεν μπορείς να βλέπεις κάτι που μισείς. Μπορώ και έχω κάνει συζητήσεις με νεοδημοκράτες, με συριζαίους, με κουκουέδες, με αναρχικούς, με πολλούς. Και έχω διαπιστώσει ότι οι περισσότεροι, από όποια «κατηγορία» κι αν προέρχονται, όποια ιδεολογία και να υποστηρίζουν δε γουστάρουν να ακούσουν αντίθετη άποψη. Μιλάω με κουκουέδες και μόλις διαφωνήσω σε κάτι είμαι αυτόματα είτε φασίστας είτε γρανάζι του συστήματος. Μιλάω με δαπίτες και μόλις διαφωνήσω μεταμορφώνομαι σε συριζαίο. Μιλάω με συριζαίο και μόλις διαφωνήσω ξαναγίνομαι είτε φασίστας είτε νεοδημοκράτης. Ρε παπάρες, χαλαρώστε λίγο! Πότε θα καταλάβετε ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να τις ακούμε ακόμα κι αν δε συμφωνούμε; Στο ίντερνετ γίνεται του Μηδενιστή της πουτάνας. Γι’ αυτό και έχω σταματήσει να ασχολούμαι. Μας πειράζει όταν κάποιοι δεν μπορούν να πουν τις απόψεις τους ελεύθερα και ζε σουί σαρλί και άλλα τέτοια αλλά άμα ειπωθεί άποψη διαφορετική από αυτή που εμείς ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ γουστάρουμε, αμέσως να πέσουμε να τους φάμε. Αν διαφωνήσουμε μαζί του τότε αμέσως βάζουμε ταμπέλα στον άλλον και δεν ξανασχολούμαστε μαζί του δε πα αυτός ο άλλος να έχει πει 150 σωστά πράματα και μία μόνο μαλακία.

          Και φυσικά σα σωστοί ΕΛληνάρες που είμαστε, όταν κάνουμε κάποιο λάθος ή πούμε μαλακία δεν το παραδεχόμαστε ΠΟΤΕ αλλά αντιθέτως συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τη μαλακία μας με σθένος και το μόνο που καταφέρνουμε είναι να γελοιοποιούμαστε περισσότερο. Επίσης, σας έχω πάλι νέα. Οι απόψεις κάποιου μπορεί να αλλάξουν με τον καιρό. Κάποιες δικές μου έχουν αλλάξει με τον καιρό, θέλω να πιστεύω προς το καλύτερο. Αν το κάνανε όλοι αυτό θα βλέπαμε τελείως διαφορετικά τα πράματα. Δε λέω πως εγώ είμαι τέλειος, ένας παπάρας είμαι αν και θα έπρεπε να το λέω σαν ο μέγας απεσταλμένος του ενός και μοναδικού Θεού, του Κόναν.

          Δυο πράγματα:
Αυτά είναι δυο τελείως άσχετα πράγματα.


- Κόψε τις μαλακίες!
- Καλά, συγνώμη!


          Δυο πράγματα λοιπόν, δυο λέξεις που έχουν γίνει της μόδας τελευταία λόγω της ανόδου της «αριστεράς». Φασισμός και ρατσισμός.

          Φασισμός. Άπαξ και διαφωνήσεις με κάποιον συριζαίο ή τις επιλογές της κυβέρνησης είσαι φασίστας. Δεν έχει σημασία τι πιστεύεις ή ποιες είναι οι απόψεις σου, αν είναι σωστές ή όχι. Είσαι φασίστας, it goes and its finished! Και μάλιστα, κάποιοι δε δέχονται και κουβέντα. Και αν είσαι στα ίντερνετς σε διαγράφουν, σε κάνουν μπαν, πλοκ και τέθοια γιατί μόνο όποιοι συμφωνούν με μας είναι σωστοί άνθρωποι και ουχί ζώα. Εγώ διακρίνω σε σας μια φασιστική συμπεριφορά. Και ας μην παραβλέψουμε το γεγονός ότι φασίστες δεν είναι μόνο δεξιοί αλλά και αριστεροί, όπως οι μαλάκες του ΠΑΜΕ όταν κλείνουν τα λιμάνια και ανεβάζουν πανά στον Παρθενώνα. Φασιστικές συμπεριφορές έχουν και αναρχικοί της πούτσας που κλείνουν και άμα λάχει ναούμ τραυματίζουν ανθρώπους σε σχολές και μετά πάνε και ζωγραφίζουν με σπρέι σε αγάλματα. Φασιστικές συμπεριφορές μπορείς να διακρίνεις και στους αγρότες όταν κλείνουν τους δρόμους με το έτσι θέλω ή ακόμα και ο Δαβίδ Αβραμίδης. Και φυσικά η δεξιά βία είναι πάντα κακή ενώ η αριστερή ή η αναρχική είναι καλή και αναγκαστική. Επίσης αποφασίσαμε ότι τη δικαιοσύνη πλέον πρέπει να την καθορίζουμε μόνο εμείς. Αναφέρομαι στα τελευταία γεγονότα με το Γιακουμάκη που σύμφωνα με τους περισσότερους αυτοί που κάνανε ότι κάνανε στο παιδί πρέπει να ευνουχιστούν, να κρεμαστούν ανάποδα και να τους υποβάλλουμε σε αργά βασανιστήρια. Και μετά φυσικά κάνουμε πορείες για αντι-bullying.****κλαπ κλαπ κλαπ****Ακόμα ένα ειρωνικό χειροκρότημα. Όσο και αν δε με πειράξει καθόλου αν αυτοί που κάνανε ότι κάνανε στο Γιακουμάκη ψοφήσουμε και τους φάνε τα σκουλήκια (θα χαρώ κιόλας) αυτό δε σημαίνει ότι παίρνουμε δάδα και τσουγκράνα και τρέχουμε να τους σφάξουμε.Η νέα αντι-bullying πορεία. BURN THEM, BURN THEM!


- Ναι, καλά, αν ήταν παιδί σου να δούμε τι θα έλεγες τότε.

Δεν είναι. Ούτε δικό σας είναι. Και από πότε οι τιμωρίες καθορίζονται με βάση τους γονείς ή τον όχλο; Ευτυχώς η δικαιοσύνη δε λειτουργεί έτσι. Δε λειτουργεί συναισθηματικά. Αλλιώς κλέβεις; Σου κόβουμε το χέρι απ’ τη ρίζα. Βρίζεις; Σου κόβουμε τη γλώσσα. Σκότωσες; Έστω και εν βρασμώ ψυχής; Σε σκοτώνουμε κι εμείς τελετουργικά, κατά προτίμηση αφού σε βασανίσουμε πρώτα. Έδειρες το γιο μου; Να δείρουμε εσένα και το γιο σου μαζί. Και θα φτάσουμε σε ένα σημείο όπου κάποιος θα σκοτώνει κάποιον και θα έχει κάποια δικαιολογία όπως ότι τον κεράτωσε ή του πείραξε το παιδί ή οτιδήποτε. Άντε ρε, και μετά όποια γυναίκα δε συμπαθεί κάποια άλλη επειδή είναι ομορφότερη να την καίει με τη δικαιολογία ότι είναι μάγισσα και κουνώντας το ραβδάκι της και τον κώλο της μαζί της έκλεψε τον άντρα. Γιατί όπως έχουμε διαπιστώσει τόσες χιλιάδες χρόνια όταν τη δικαιοσύνη την αποφάσιζε ο κάθε μπαραμπάκος όλα ήταν καλά, δεν υπήρχαν δολοφονίες, βιασμοί και σκατά στην κεφαλή μας.


Πάμε στο επόμενο γιατί συγχύζομαι και δεν κάνει γιατί όταν συγχύζομαι κλάνω προς όλες τις κατευθύνσεις σαν ένδειξη διαμαρτυρίας.
Ας κάνουμε πρώτα ακόμα ένα διάλειμμα γιατί αποφάσισα να γίνω Σταρ Τσάννελ από τις πολλές διακοπές. Στη δουλειά παίζει συνέχεια ερτόπεν και ακούω τόσες πολλές ατάκες που άμα τις θυμόμουν και τις έγραφα όλες θα μπορούσαν άνετα να γίνουν η νέα εξαλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Όπως μια καλεσμένη σε μια εκπομπή που είχε πει ότι ο Tus ήταν γαμάτος όταν πρωτοξεκίνησε και μετά τον φάγανε οι πίστες και τα κλάμπια. Μάλιστα…… Αλλά το άλλο που άκουσα το τερμάτισε νομίζω. Ένας ραδιοφωνοαπαυτός προσπαθούσε να εξηγήσει τι είναι η έντεχνη μουσική και επειδή δεν μπορούσε και είπε καμιά 20αριά φορές κάμποσα μακρόσυρτα εεεεεεεεεεεεεεεε, τελικά είπε «για μένα η έντεχνη μουσική είναι η διαχρονική». Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα γεια σου ρε Μπαχ έντεχνε! Γεια σου κι εσένα Μότσαρτ έντεχνε! Έχω ξαναπεί ότι για τη μουσική περί ορέξεως…… Αλλά μου τη σπάνε αυτοί που ακούνε το συγκεκριμένο είδος γιατί το παίζουν συνέχεια πχιοτικοί και σπουδαίοι γι’ αυτό κι εγώ αναγκάζομαι να κράζω. Λοιπόν, ας δώσουμε έναν ορισμό να ξεμπερδεύουμε. Έντεχνη μουσική: Είναι το ελληνικό είδος μουσικής που δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, την ακούνε και καλά ψαγμένα άτομα, στην πλειοψηφία τους γυναίκες που περιμένουν τον πρίγκιπα με τ’ άσπρο άλογο να τις παντρευτεί και να τρέχει σα σκυλάκι πίσω τους ή ακόμα χειρότερα περιμένουν κάποιον άντρα από αμερικάνικη ασπρόμαυρη ταινία ο οποίος θα είναι ο άντρας που θα τις φροντίζει και θα τις προσέχει και σε καμία περίπτωση δε θα τις δέρνει και θα τις έχει χεσμένες όπως ήταν πάρα πολλοί όταν γυρνούσαν εκείνες τις ταινίες, και επειδή αυτό το είδος μουσικής, κατά προτίμηση κλαψομουνίασης, δεν έχει που να μπει λόγω έλλειψης χαρακτηριστικών του κοτσάρουν τον όρο έντεχνο, ειδικά αν είναι κάποιος τραγουδιάρης που τους αρέσει, μπας και ακουστεί λίγο ψαγμένο ή λίγο καλλιτεχνικό, κάτι που συνήθως δεν είναι τίποτα από τα δυο. Αυτός πρέπει να είναι ο μεγαλύτερος ορισμός που έχει δοθεί ποτέ.
Χαίρομαι που ξεμπερδέψαμε και μ’ αυτό το θέμα και συνεχίζουμε. Ρατσισμός. Οκ, τα ‘χω ξαναπεί πάνω κάτω γι’ αυτό τώρα θα σταθώ στο ρατσισμό και στο χιούμορ. Το χιούμορ δεν κάνει διακρίσεις, δεν κοιτάει ηλικίες, φύλα, σεξουαλικές προτιμήσεις, προβλήματα, ζωντανούς, νεκρούς, είδη ζώων και είδη υγιεινής. Τρανή απόδειξη είναι ο Αρκάς. Το αν σ’ αρέσει κάτι και γελάς μ’ αυτό ή όχι και αν είναι καλό χιούμορ ή όχι είναι συνήθως κάτι το υποκειμενικό. Αλλά κάποιοι «προσβάλλονται» αν κάνεις χιούμορ για γκέι, για μετανάστες, για μαύρους ή οποιαδήποτε άλλη «ευαίσθητη» ομάδα ανθρώπων και σου γκαρίζουν με ντουντούκα μέσα στο αυτί ότι είσαι ρατσιστής, σεξιστής, τα κέρατά σου τα τράγια. Γαμώ τις ταμπέλες σας γαμώ! Plot twist: Σ’ αυτήν την περίπτωση οι ρατσιστές είστε ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ! Όου γες, καλά ακούσατε. Στο χιούμορ θεωρούνται όλοι ίσοι και το αστείο είναι πολλές φορές ανάλογα την περίπτωση του καθενός και δεν υπάρχουν διακρίσεις. Εσείς δημιουργείτε αυτές τις διακρίσεις. Θεωρείτε αυτά τα άτομα διαφορετικά, ειδικές περιπτώσεις, μειοψηφία, οτιδήποτε που πρέπει να προστατευτεί για κάποιο λόγο από τα πάντα. Οπότε εσείς τους βάζετε σε καλούπια και σε ομάδες και αυτό σας κάνει εσάς ρατσιστές. Λυπάμαι που το ακούτε από ένα μαλάκα σαν κι εμένα αλλά έτσι είναι. Αν θέλετε να βελτιωθείτε μην παρεξηγείτε με το οτιδήποτε.

- Μα πρόεδρε, αυτοί οι [προσθέστε μια ομάδα ανθρώπων της αρεσκείας σας εδώ] έχουν υποφέρει, έχουν υποστεί τα όσα, έχουν, έχουν, έχουν.

          Ακριβώς! Και για να μην συνεχιστεί αυτή η κατάσταση να μην τους βάζετε σε ειδικά καλούπια αλλιώς εξακολουθούν να είναι ειδικές περιπτώσεις. Όπως ζητάνε ισονομία (και καλά κάνουνε), έτσι θα «υποστούν» και το χιούμορ όπως όλοι οι υπόλοιποι. Αν το χιούμορ περιορίζεται μόνο σε στρέιτ, ημεδαπούς, άσπρους άντρες αυτό δεν είναι ρατσισμός;


          Ακούστε τώρα για τι άλλο με λένε ρατσιστή. Λέω ότι δεν πρέπει να δεχτούμε άλλους μετανάστες για κάποια χρόνια γιατί έχουμε πολλούς, παραπάνω απ’ όσους μπορούμε να θρέψουμε / προσέξουμε. Και πέφτουν κάποιοι που περιμένουν πως και πως το κάθε «θύμα» τους ,να με φάνε ζωντανό και να βγάλουνε όλη τη χολή και την αγαμία τους πάνω μου. Και ενώ εξηγώ ότι δεν πρέπει να δεχτούμε άλλους γιατί τώρα ούτε όλους τους Έλληνες μπορούμε να βοηθήσουμε να ζήσουν ανθρωπινά ούτε τους μετανάστες που ήδη έχουμε. Και αν δεν μπορείς να βοηθήσεις αυτούς που ήδη έχεις και φέρνεις κι άλλους λογικό είναι να υπάρχουν ακόμα περισσότεροι σε άθλια κατάσταση, λογικό είναι να αυξηθεί η εγκληματικότητα γιατί αυτός που δεν έχει να φάει θα κλέψει, μπορεί ακόμα και να σκοτώσει για λίγα χρήματα. Και θέλετε να διογκωθεί αυτό το πρόβλημα; Και πάλι όμως ακούω παπαριές του τύπου «ναι, αλλά κι αυτοί άνθρωποι είναι», «και πού θα πάνε;», «άμα ζούσες στη χώρα τους δε θα τα έλεγες αυτά» κτλ κτλ. Δε λέω πουθενά ότι δεν είναι άνθρωποι, δε λέω πουθενά ότι δεν πρέπει να ζήσουν, καλά κάνανε και φύγανε από τη χώρα τους σε περίπτωση ας πούμε πολέμου, αλλά μπορούν να πάνε αλλού αλλιώς και αυτοί ακόμα κι εδώ θα είναι σκατά αλλά κι αυτοί που είναι ήδη εδώ με τον καιρό θα είναι χειρότερα. Μπορεί σε κάποιους να ακούγεται σκληρό και απάνθρωπο αλλά είναι ακριβώς τ’ αντίθετο. Αν πάνε αλλού που μπορεί να τους προσέξουν καλύτερα και αυτοί θα ζήσουν καλύτερα αλλά και εμείς γιατί θα προσπαθούμε να φτιάξουμε τη ζωή αυτών που είναι ήδη εδώ. Αν παίρνουμε και παίρνουμε συνέχεια χωρίς να μπορούμε να προσφέρουμε κάπου χάνεται η μπάλα. Ας ομαλοποιηθεί η κατάσταση εδώ και μετά οκ, όσους μπορούμε κάθε φορά να παίρνουμε. Γιατί είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε;


          Και ένα τελευταίο γιατί σας κούρασα και κουράστηκα κι εγώ και αυτό φαίνεται που έχω να πω κάτι αστείο τουλάχιστον 2-3 παραγράφους. Αν κάποιος μιλήσει για την αρχαία Ελλάδα, πει ότι θαυμάζει τους αρχαίους Έλληνες ή τον τάδε αρχαίο πάντα θα υπάρξουν αυτοί που βάζουν κάρβουνα στο φραπέ τους αντί για ζάχαρη και έχει γίνει το μυαλό τους πιο αργό και απ’ τον καρβουνιάρη και σου πετάνε ένα «είσαι χρυσαυγίτης» ή κάτι παρόμοιο και νομίζουν ότι καθάρισαν μαζί σου και οποιαδήποτε άλλη κουβέντα μαζί τους απαγορεύεται μέχρι να κάνεις λοβοτομή. Καταρχάς απ’ αυτό μαθαίνουμε ότι όσοι διδάσκουν ιστορία σε σχολεία ή όσοι ιστορικοί ασχολούνται με την αρχαία Ελλάδα είναι χρυσαυγίτες γιατί για κάποιο λόγο όλοι αυτοί θέλουν να πάρουμε πίσω τη Μπόλη, να επεκταθούμε μέχρι την Ινδία και να έχουμε τον Άνθιμο πρόεδρο της δημοκρατίας μέχρι να κρυώσει ο ήλιος. ΟΧΙ ΗΛΙΘΙΕ! Επειδή εσύ έχεις κουκούτσια από καρπούζι μέσα στο κεφάλι σου αντί για μυαλό και είσαι ανίκανος να καταλάβεις το πόσο σπουδαίους αρχαίους είχαμε οι οποίοι, όσο και να κωλοχτυπιούνται μερικοί από την άλλη πλευρά, δεν έχουν καμία σχέση με τους σημερινούς ΕΛληναράδες, καλύτερα να ράψεις το στόμα σου με μια σακοράφα για να μην ξεστομίζεις τέτοιες μαλακίες γιατί ορισμένοι δε φοράμε περικεφαλαίες και τρώμε τα τούβλα σου στο κεφάλι. Όταν λέμε ότι θα ήταν καλό να μαθαίναμε πώς να σκεφτόμαστε όπως οι αρχαίοι, επειδή σε αντίθεση με μας, βάζανε τη λογική τους, άσχετα αν κατέληγαν σε σωστά ή λάθος συμπεράσματα λόγω έλλειψης τεχνολογίας δεν είναι επειδή ονειρευόμαστε να γίνουμε Σπαρτιάτες ούτε επειδή τα βράδια έχουμε ονειρώξεις με σάρισες. Αν συνδέεις την αρχαία Ελλάδα με τους σημερινούς κοτοφασίστες είσαι το ίδιο ηλίθιος με αυτούς που συνδέουν την αρχαία Ελλάδα με την εκκλησία. Τόσο απλό!
Υ.Γ.: Παγίδα για τους Νεοδημοκράτες: Αν ο σύριζα κάνει κωλοτούμπες και χούλα χούπα που μας έχετε πρήξει τα τσιμπιρδόνια τόσο καιρό αυτό δε σημαίνει ότι είμαστε στο ίδιο σημείο με πριν που φιλάμε κατουρημένες ποδιές και ρουφάμε τα φλόκια των Γερμανών; Άρα δε συνεχίζεται η πολιτική της ΝουΔου; Άρα εσείς δε θα έπρεπε να χαιρόσασταν αν ο Αλεξάκης συνέχιζε το πρόγραμμα του Αντωνάκη του πιτσαδώρου;

44 σχόλια:

 1. 1. Έχεις πιει μικέλ, θα πεις ότι έτυχε παλιότερα, έχεις πιει όμως μικέλ, είσαι τελειωμένος, έχεις πιει μικέλ ότι και να πεις πλέον είσαι ένα δίποδο πλάσμα που ακολουθεί τα τρεντς και έχει πιει μικέλ.

  2. Τα ρατσιστικά ανέκδοτα αναπαράγουν στερεότυπα αρκετές φορές αρνητικά. Οπότενες μπορεί εσύ να το θεωρείς αστείο αλλά ο κλέφτης-Αλβανός ανέκδοτο όταν ακουστεί από ένα παιδάκι 10 ετών πουχού, θα φανεί ωραίο ανέκδοτο μεν αλλά θα είναι η χιλιοστή φορά που ένα στερεότυπο θα επαναληφθεί στα αυτιά του... Αυτά τα ανέκδοτα βέβαια αξίζουν να τα λες σε ψευτοδήθεν κουλτουρέ γκόμενες που νομίζουν ότι έμαθαν ποίηση επειδή διάβασαν ένα βιβλίο της Δημουλά ή σε εναλλακτικά ανθρωπάκια που διάβασαν Νίκο Δήμου και νόμιζαν ότι διαβάζουν Χάιντεγκερ. Θα πεις το ανέκδοτο στα κνώδαλα, θα τρομάξουν με το ρατσισμό που σε διακατέχει και θα πιστέψουν ότι είσαι η μετενσάρκωση του Γκέμπελς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. 1. Δεν έχω πιει. Την τοποθεσία σχολίασα πιο πολύ και ότι και στο Θιβέτ να ανοιχτεί Μικέλ θα πάει η τρεντιά μαζεμένη εκεί. Έχουν πιει όμως άτομα και μου είπαν ότι είναι σαν τα σταρμπακς. Και έχω πιει καφέ από στάρμπακς δυστυχώς.

   2.Δε μίλησα για ρατσιστικά ανέκδοτα, είπα για χιούμορ που επειδή μπορεί να στοχεύει κάποιες ομάδες ανθρώπων κάθε φορά μπορεί ορισμένοι να παρεξηγούνται χωρίς λόγο. Και ναι, μπορεί να δημιουργηθούν στερεότυπα, δε διαφωνώ, αλλά μπορείς να τα ξεχωρίσεις άμα εχεις λίγο μυαλό, όχι πολύ, ελάχιστο. Και όταν κάποια στερεότυπα επαναλμβάνονται συνέχεια χωρίς καμία αλλαγή καταντάνε βαρετά. Αυτό το τελευταίο είναι γαμάτο, πρέπει να το εφαρμόσω!

   Διαγραφή
 2. Ντάξει! Θέλω βραβείο που έφτασα ως κάτω !
  Το εθνικό μας ασυνείδητο φταίει : "ρε ξέρεις ποιος είμαι εγώ;" Έτσι δεν μεγαλώνουν οι περισσότεροι;
  Κι άντε μετά να δεχτούν την άποψη του άλλου!
  Πολύ καλή ανάλυση για το φασισμό και την αυτοδικία! Το ρατσισμό φυσικά και δεν το εξάντλησες...αναρωτιέμαι βέβαια αν εξαντλείται! ...☺

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. http://apitis.blogspot.gr/2013/08/blog-post.html
   http://apitis.blogspot.gr/2013/09/blog-post.html
   http://apitis.blogspot.gr/2013/12/blog-post.html

   ορίστε κι άλλα και θα πάρεις άλλα τρία βραβεία. Αλλά μέχρι εκεί γιατί τα περισσότερα είναι μεγάλα και ξεμένω από βραβεία!

   Διαγραφή
  2. απαπα!
   Αυτό είναι κανονικό ...homework!
   Τι ήθελα και μιλούσα ☺αχαχαχα!

   Διαγραφή
  3. Και μετά διαγώνισμα σε όλη την ύλη!

   Διαγραφή
 3. Κατ` αρχάς ζήλεψες τη συνέπειά και την τσαχπινιά μου και ανέβασες δεύτερο άρθρο και εσύ, ΖΗΛΙΑΡΗ! Κατά δεύτερον μου έκλεψες την ιδέα, διότι ήθελα να γράψω κι εγώ για τις ταμπέλες- όχι βέβαια, του δικού σου βεληνεκούς και επιπέδου- και πλέον δεν μπορώ, διότι θα λες ότι σε αντιγράφω και θα ζητάς κλόπυ ράητ, δικαιώματα και άλλα τέθοια.

  Αυτό ακριβώς το θέμα είχα με τα κομματόσκυλα στη σχολή, οπότε και σταμάτησα να πηγαίνω στις συνελεύσεις : για τους μεν ήμουν (και όχι μόνο εγώ, αλλά όλοι όσοι διαφωνούσαμε με τις απόψεις τους) φασισταριό και για τους δε αναρχοάπλυτη. Δεν το καταλαβαίνεις; Απλή κοινή λογική είναι, φευ!

  Όταν, πχ για το σχέδιο Αθηνά, τους είχα πει να κατεβαίναμε όλοι μαζί με κοινό πανό «Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών», και όχι κάθε κόμμα με το δικό του, για να δείξουμε έστω για μια φορά στα χρονικά, ότι είμαστε ενωμένοι και έχουμε όλοι κοινό στόχο με χλεύασαν! Και όταν είδα στην πρώτη γραμμή πανό κόμματος και όχι της Φιλοσοφικής, παθαίνω κρίση υστερίας και αρχίζω να κατεβάζω καντήλια. Ευτυχώς βρήκα υποστήριξη από έτερους ανεξάρτητους και βάλαμε πρώτη γραμμή το πανό της Φιλοσοφικής. Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα σε μηνύσω, θα σου πάρω τα σουτιέν και τις νερομπογιές! Εκτός αν βρεθεί καταλάθος κανα καφάσι μπύρες έξω από την πόρτα μου...

   Α ναι μωρέ, αναρχοάπλυτος, πώς την ξέχασα αυτή τη λέξη; Και ανθέλληνας βεβαίως βεβαίως!

   ΧΑ! Το να προσπαθήσεις να πείσεις κομματόσκυλα να κατέβουν με ουδέτερο πανό είναι πιο δύσκολο από το ν' αδυνατίσεις το Βενιζέλο.

   Διαγραφή
  2. Οκ, μήνυμα ελήφθη. Δώσε μου διεύθυνση μόνο σε παρακαλώ και σου στέλνω ΔΥΟ καφάσια- γιατί είμαι και χουβαρντού. (Με τα σουτιέν δεν είχα θέμα, αλλά όχι και τις νερομπογιές μου ρε Πρόεδρε, γίνεσαι αμείλικτος!)

   Μα είναι δυνατόν;! Εδώ εγώ σκέφτομαι να στείλω επιστολή στον Μπαμπινιώτη να τις συμπεριλάβει στο λεξικό του.

   Τον Benny να τον αφήσεις στην ησυχία του, είναι ένα αγόρι με καμπύλες και πολύ σέξυ!

   Διαγραφή
  3. Στείλε εσύ τις μπύρες και αφήνω και τα σουτιέν και τις νερομπογιές και τις πλαστελίνες ήσυχες!
   Αναρχοάπλυτος συνώνυμο με ανθέλληνας = λέξη που χρησιμοποιείται από χρυσαυγίτες/δεξιούς της πούτσας για να περιγράψει όποιον δεν είναι χρυσαυγίτης/δεξιός της πούτσας.

   Διαγραφή
 4. Μην περιμένεις να βρεις λογική στους ιντερνετικούς διαλόγους.Είναι η επιτομή των double standards και των γενικεύσεων, ως απόρροια της έλλειψης πολιτισμού πώςταλέωηρουφιάνα. Μοιάζει με την Απέλλα στην αρχαία Σπάρτη που όποιος φώναζε δυνατότερα, θα υπερίσχυε η άποψή του αφού όλοι σπεύδουν να επιβληθούν κι όχι να κάνουν διάλογο.
  Επίσης, σχετικά με τις πολιτικές τοποθετήσεις, θα θελα να ξερα ποιος τους είπε ότι πρέπει να συμφωνείς με όλες τις θέσεις του κόμματος σου και να τους πω ότι η φανατίλα κι η μαλακία τυφλώνουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το κόμμα είναι ενήμερο για τις «φωνούλες».Κάνουν τη βρώμικη δουλειά με «περίτεχνο» τρόπο. Αν παρατηρήσεις οι τηλε-πολιτικοί, είναι ιδιάζουσες περιπτώσεις, μηδενός εξαιρουμένου...το κόμμα έχει τη δυνατότητα να βάλει στο πόστο αυτό, άλλους, λιγότερο «επαναστατημένους»! Άντε μετά να βρεις πρόσφορο έδαφος όμως να κάνεις την τούμπα...όλα έχουν το νόημα τους στο παιχνίδι που παίζεται.

   Διαγραφή
  2. Αυτό που είπε ο ανώνυμος^
   Πραγματικά γι αυτούς αν διαφωνήσεις με θέση κόμματος ή παίρνεις το μπούλο ή μένεις στην άκρη.

   Διαγραφή
 5. Ορθώς ομιλείς καίτοι αλκοολικός. Επίσης εμείς είχαμε Mikel πριν γίνουν μέινστριμ, άρα είμαστε χίπστερς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλά ρε τα Μικέλ σερβίρουν φραπέ ή έχει τους καφέδες του σταρμπακς; Γιατί χωρίς φραπέ πώς πηγαίνετε οι Σαλονικείς εκεί;

   Διαγραφή
  2. Κανονικά ρε. Φράπα. Εδώ στη Θεσσαλονίκη και σε σουβλατζίδικο να πας και να ζητήσεις φραπέ θα στον κάνουνε.

   Διαγραφή
  3. Ααααα μια φορά είχα ζητήσει από ένα κρεπατζίδικο εδώ στις 6 μετά τα ξύδια, μου φτιάξανε, ήπια μια γουλιά και πήρα ταξί να πάω για ύπνο.

   Διαγραφή
 6. Δίνεις ρέστα σε κάποια άρθρα σου!!
  Σ' αυτό ξεπέρασες τις προσδοκίες μου.. είναι τεράστιο! Αλλά θυμάμαι και άλλα παλιότερα σου επίσης τεράστια.
  Ο καφές στα Mikel είναι χάλια!!! ΜΗΝ ΠΑΤΑΤΕ!!!
  Κατά τ' άλλα, μεγαλώσαμε σε μία κοινωνία που λέει πως είναι καλό να δείχνουμε με το δάχτυλο τους άλλους, όσους είναι διαφορετικοί από εμάς. Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ απ' όλα, είναι που περιμένουμε την αλλαγή από το υπερπέραν! Έτσι, στα ξαφνικά.Εμείς δε θα αλλάξουμε γιατί δε γουστάρουμε, αλλά η κοινωνία είναι σάπια και πρέπει να αλλάξει.. μόνη της!
  Κλαπ κλαπ κλαπ μαλάκα άνθρωπε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Επιτελους, ενα κοριτσι με οραμα. Η giwta ar θα αλλάξει τούτο το μάταιο κόσμο.

   Θα σε βάλω φόντο στο πισι μου να σταυροκοπιέμαι για πάρτη σου...

   Διαγραφή
  2. Γιώτα, το λέω και το ξαναλέω όσο εμείς παραμένουμε σάπιοι ας μην περιμένουμε να αλλάξει κάτι γύρω μας. Στα σκατά θα κολυμπάμε μέχρι να βάλουμε μυαλό (αν βάλουμε).

   Ανώνυμε γιατί σταυροκόπημα και όχι να την κεράσεις καμιά μπύρα κσερογό;

   Διαγραφή
  3. Και μια και δυο, πρώτη φορά θα 'ναι σάμπως που η σωτηρία του κόσμου θα εξαρτηθεί από τις πράξεις μου;

   Κάτι για Εδεμ άκουσα, και ψάρωσα...αυτό!

   Διαγραφή
  4. έχε το νου σου, οι ιλλουμινάτι κρύβονται από πίσω.

   Διαγραφή
 7. Εχω μεινει αλαλη με το ποσο συμφωνω σε ολα! Αλλα ρε φιλε καθε τοσο ελεγα οτι θα σ γραψω στα σχολια γι αυτο, γι αυτο, αλλα στο τελος τα ξεχασα.
  Τα μονα που θυμαμαι ειναι οτι τα σκατα ειναι ιδια ειτε δεξια ειτε αριστερα κι επισης οτι κραζεις αλλα ξερεις μεχρι και τι υπαρχει σε μια μικρη γωνια εκει στην ακρη στα μικελ!!!!
  Ταμπελες: υπηρχαν παντα, αλλα γνωριζουν μια νεα περιοδο ανθησης τωρα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πρέπει να βάλει σελιδοδείκτες/ γραμμοδείκτες ο μπλόγκερ.

   Ναι, πάντα υπήρχαν οι ταμπέλες απλά τώρα νομίζω ήρθε η βιομηχανική τους επανάσταση.

   Διαγραφή
 8. Υπάρχουν άνθρωποι που λένε κάποιον χρυσαυγίτη επειδή θαυμάζει τους αρχάιους Ελληνες; Σοβαρά τώρα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. αμέ! και είναι και πολλοί μπορώ να σου πω. Μην αναφέρει κάποιος το οτιδήποτε σχετικά με την αρχαία Ελλάδα, αμέσως να του κολλήσουν ταμπέλα στη μάπα.

   Διαγραφή
 9. «Δε πα να είναι αριστερός, δεξιός, αναρχικός ή ο Χατζηστεφάνου,»..
  Θα το λατρέψει ο καλός μου φίλος...

  Καλό βράδυ πολυγραφότατε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δε νομίζω να το λατρέψει ιδιαίτερα αλλά δεν πειράζει. Γνώμες υπάρχουν.

   Διαγραφή
 10. Εξαιρετικό άρθρο, θα συμφωνήσω σχεδόν απόλυτα - αλλά θα βάλω χιλιάδες αστεράκια στο latter - και μένα για καφές μου έκανε κάποτε!

  Die Mikel, die!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είδες; Πρέπει να είναι κάποιο είδος συνωμοσίας για να μπερδευόμαστε. Για κάποιο λόγο.

   Διαγραφή
 11. ΠΑ-ΡΑ-ΛΗ-ΡΗ-ΜΑ !
  Απ' τα καλά όμως. Τα πολύ καλά.
  Έχω την εντύπωση ότι ήταν τόσο καλό για 'σένα (που τα 'πες και ξεθύμανες) όσο και για 'μένα (που γέλασα και ξεθύμανα από κάτι άλλα)
  Είναι μεγάλη ψυχοθεραπεία τελικά το blogging.
  Η επόμενη μπύρα που θα πιω θα είναι στην υγειά σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τα λέω για να μην πάρω κανα καλάσνικοφ και αρχίσω να θερίζω κόσμο. Ηλίθιο κόσμο!

   Να πιεις, να πιεις, θα πιω κι εγώ στην υγειά σου να ξαναπιείς εσύ σε μένα και ξανά εγώ σε σένα και πάει λέγοντας μέχρι να κουτουλάμε σε κολόνες.

   Διαγραφή
 12. ως Πασοκογενής Συριζαία ξεροκέφαλη Πόντια θα σου πω απλά...Συγνώμη έχω πάντα δίκιο.
  ως Άθεη Εθνικοαναρχική Πόντια θα σου πω απλά...ο κόσμος είναι ηλίθιος
  ως Ιερή Δούλη και Blogger θα σου πω δες το blog μου dude δεν μιλήσαμε ποτέ για σοβαρά θέματα στο ιντερνετ απο την ημέρα που η Θεά Καφροδίτη το χάρισε στους πιστούς της.
  ως Λίζα θα σου πω..πότε θα πάμε για καφέ, γιατί δεν συναντάμε τέτοια άτομα στη ζωή μας;
  κοίτα να δεις πόσες ταμπέλες με χαρακτηρίζουν είμαι γαμάτη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είσαι πλέον πιο δακτυλοδεικτούμενη και από το Λιακόπουλο! Μήπως να ξεκινούσες δική σου εκπομπή;

   Διαγραφή
  2. Θέλω να ξεκινήσω την δική μου αίρεση

   Διαγραφή
  3. Γαμάτη ιδέα! Θα βγάλεις και κανα φράγκο!

   Διαγραφή
 13. Καλά τα λες μέσες-άκρες (τρόπος του λέγειν γιατί δεν κατάφερα να το διαβάσω ολόκληρο, θέλει τρία μεροκάματα και δεν πληρώνομαι σε καφάσια μπύρες), αλλά ο CONAN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ βλάσφημε! Ο ένας και μοναδικός θεός είναι ο Crom και ο Conan ο προφήτης του...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα έχεις τρία καφάσια (ένα για κάθε μεροκάματο). ΧΑ! Εδώ κάνεις λάθος. Μην πολυπιστεύεις τα κόμικ και τα τέθοια για τον Κρομ, αυτά είναι σχέδια των Ιλλουμινάτι που θέλουν να απομονώσουν το Θεό Κόναν και τη θρησκεία, την Κονανολογία. Ο Κρομ ήταν θεός αλλά μόλις ανυψώθηκε ο Κόναν στη Βαλχάλα πήρε το θρόνο του με το σπαθί του!

   Διαγραφή
 14. Λογικό να σκέφτεται έτσι αρκετός κόσμος, είναι εύκολο να κατηγοριοποιείς τους ανθρώπους, απλοποιείς και ξεμπερδεύεις εύκολα, άσε που αν δεν ανήκεις σε μία κατηγορία, περιθωριοποιείσαι και δε σε παίζουν τα άλλα παιδάκια, δε μπορεί να είσαι Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ, με ανώμαλους δεν μιλάνε, "γι αυτό διαλέγεις μία πλευρά ανάλογα του τι είδους γκόμενα γουστάρεις, δεν μιλάς πολύ και κρατάς την γνώμη σου για τον εαυτό σου" θα σου πει κάποιος άλλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό ακριβώς, είναι εύκολο. Δε θα κάτσουμε να σκεφτούμε, να κρίνουμε, να βάλουμε λίγο το νιονιό μας να δουλέψει, αυτά είναι κουραστικά και δύσκολα πράματα. Θέλουμε την εύκολη και γρήγορη λύση, θέλουμε να ανοίξουμε μαγαζί και σε 2 μήνες να έχουμε ξεχρεώσει και να βγάζουμε κέρδος.

   Διαγραφή
 15. Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που γράφεις για τις ταμπέλες στους ανθρώπους αλλά αυτά μόνο ένας φασίστoαριστερόσατανιστoχριστιανός θα τα έγραφε ή ΑΠΙΤΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή