Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΔΙΕΣΗ ΤΕΣΣΕΡΑ



          Το υπουργείο μεταφορών σε συνεργασία πάντα με τον αξιόπιστο κύριο Λιάπη θα αλλάξει την πινακίδα του stop επειδή φαίνεται να μην μπορούν να την αντιληφθούν οι ΕΛληνες οδηγοί και έχετε κοντέψει να με στουκάρετε τουλάχιστον 5 φορές ζώα που περπατάτε με λάθος της φύσης στα δυο πόδια. Η νέα πινακίδα θα είναι έτσι:



          Γενικά στους στενούς δρόμους παρατηρείται το εξής φαινόμενο. Οι οδηγοί που έχουν στοπ προχωράνε χωρίς να μειώσουν ταχύτητα 2-5 μέτρα μπροστά από την πινακίδα ώστε να μπορέσουν να φύγουν αμέσως αν προλάβουν ενώ αυτοί που δεν έχουν στοπ κόβουν ταχύτητα ή σταματάνε τελείως γιατί ξέρουν ότι αυτοί που έχουν στοπ θα προχωρήσουν και υπάρχει ο κίνδυνος τρακαρίσματος. Κάτι πάει λάθος ρε ή μου φαίνεται;;;;;


          Μας πρήξατε τ’ αρχίδια ότι λόγω οικονομικής κρίσης φέτος θα μας χτυπάνε την πόρτα 25χρονα τεκνά να μας λένε τα κάλαντα. Έγινε σε μένα. Μετά από τουλάχιστον ενάμισι λεπτό που μου χτυπούσαν το κουδούνι και αναγκάστηκα να σηκωθώ με τη τσίμπλα στο μάτι να ανοίξω για να μη μου σπάσουνε τα τύμπανα βλέπω στην πόρτα δυο 25χρονους. «Να πούμε τα κάλαντος;». Τους κοιτάω καλά καλά. «Πόσο χρονών είστε ρε;», τους ρωτάω. «Εεεεεε ντεκαέτσι ντεκαετά εκεί». «Άι στο διάολο», απαντάω με το γνωστό μου πλούσιο λεξιλόγιο και τους κλείνω την πόρτα στη μούρη!



          Στη δουλειά μου χρησιμοποιούμε βαζελίνη, κραγιόν, ασετόν και ένα πράγμα που το λέμε δονητή. Αλήθεια! Κάποιοι κακοήθεις θα λέγανε τώρα ότι δουλεύω σε πιάτσα στη Συγγρού, αλλά ο Μανολιός θα σας διαψεύσει μιας και είναι ο μόνος που έχω γνωρίσει από εσάς. Εκτός αν θέλει τρολλάρει και πει ότι παίρνω και 50 ευρώ τη φορά! Μην πεις μαλακία, δε θα σε κεράσω μπύρα στο Άβαλων όταν αξιωθείς να έρθεις από ‘δω!



          Το πιο άχρηστο πράγμα στο σύμπαν ολόκληρο είναι το παρακάτω:













          Το βρήκατε! Είναι το σπιρτόκουτο. Αφού έχουμε αναπτήρα ρε μαλάκες!


          Τους μαλάκες τους γέρους που είναι 865 χρονών γιατί τους αφήνουν να οδηγάνε ακόμα; Αφού έχουν ορατότητα μέχρι το καπό από τον καταρράκτη, το οπτικό τους πεδίο δεν ξεπερνά τη μισή μοίρα, τα φλας δεν τα ανάβουν γιατί όταν βγάλανε δίπλωμα δεν τα είχανε ενσωματώσει ακόμα στα αυτοκίνητα και μερικοί λόγω Αλτσχάιμερ κάνουν κύκλους όλη τη μέρα ψάχνοντας να βρούνε κάτι που δε θυμούνται τι είναι και δε θυμούνται καν αν είχαν ξαναπεράσει από το ίδιο σημείο.

          Επίσης γιατί τους αφήνουν να ψηφίζουν; Όπως δεν αφήνουν ένα 15χρονο να ψηφίσει επειδή μπορεί να μην έχει ωριμάσει αρκετά για να έχει ικανή κριτική σκέψη έτσι πρέπει να γίνει και με τους γέρους οι οποίοι με τα χρόνια έχουν πάθει μαλάκυνση ή άνοια και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο και συνεχίζουν να ψηφίζουν ΝουΔού. Τις επιλογές σας τις κάνατε, πάει, τώρα ήρθε η σειρά των νέων να τα κάνουν πουτάνα.

          Το μόνο που ξέρουν να κάνουν αυτοί οι γέροι είναι να παίζουν πρέφα στα καφενεία και να σχηματίζουν ουρές στις τράπεζες, γιατί πρέπει να πάνε Δευτέρα να σηκώσουν λεφτά, την Τρίτη να καταθέσουν λεφτά, την Τετάρτη να κάνουν ενημέρωση, την Πέμπτη να δουν αν τους έχουν μείνει λεφτά στο λογαριασμό και την Παρασκευή να μην ξέρουν γιατί πηγαίνουν και να ρωτάνε στον υπάλληλο τι βάζουν στα σουτζουκάκια για να γίνουν πιο νόστιμα.

 Αληθινή ιστορία:
- Πάμε απέναντι ρε μαλάκα!
- Κάτσε περίμενε, έρχεται αμάξι, μπορεί να στρίψει.
- Αφού δεν έχει βγάλει φλας.
- Και; Στην Ελλάδα είμαστε!
Τελικά το αμάξι έστριψε…


          Επειδή όλοι έχουν πει την κουράδα τους για τον Mikeiuouieous λέω να πω κι εγώ τη δική μου κουράδα και μόλις τις κάνουμε 300 να τις στείλουμε στη βουλή να κυβερνήσουνε. Κάποιοι έχουν πρόβλημα που έκανε τα Μπραφ και σιγά σιγά παράτησε το μπλογκ. Ούτε εμένα μου άρεσε που παράτησε το μπλογκ αλλά όσον αφορά τα μπραφ πολύ καλά έκανε. Έκανε κάτι πολύ πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα, είναι πολύ καλός σε αυτό, άρα γιατί να μη βγάζει και φράγκα; Δεν είναι ότι τα γάμησε όλα για να παρουσιάζει το ντάνσινγκ γουίθ δε σταρς, καφροβιντεάκια κάνει όπως του αρμόζει. Και το geek wars γαμάει και το Θάψε το σενάριο καλό φαίνεται μέχρι στιγμής. Ναι έχει κάνει παπαριές όπως το Χάρλεμ Σέικ και που βγήκε σε μια πανάθλια εκπομπή στον Άλφα αλλά τουλάχιστον ελπίζω να τέλειωσε με αυτά. Μακάρι να συνεχίσει να βγάζει καφρίλες όπως ξέρει γιατί το κάνει καλά. Και αυτό που ακούω συχνά ότι έγινε το πουτανάκι του Σίλα, του Ερμόλαου και της λοιπής παρέας είναι μαλακία ολκής. Δηλαδή εσύ που είσαι σε μια δουλειά και έχεις ένα μαλακισμένο αφεντικό πάνω απ’ το κεφάλι σου, σε κατσαδιάζει χωρίς λόγο, δε σου πληρώνει υπερωρίες ή σου κάνει οτιδήποτε άλλο εσύ τι θεωρείσαι; Το πουτανάκι του θεωρείσαι! Και κακά τα ψέματα όλοι έχουμε δουλέψει σε τέτοιους. Τουλάχιστον ο Μαλάκιους κάνει κάτι που του αρέσει. Πόσοι είναι σε δουλειές που πραγματικά τους αρέσουν; Ελάχιστοι θα έλεγα! Ναι, το comedy lab έχει μαζέψει ένα κάρο μαλάκες, δε διαφωνώ, αλλά υπάρχουν κάποιοι αρκετά αξιόλογοι εκεί μέσα. Δεν καταλαβαίνω το λόγο αλλά κάποιοι νομίζουν ότι άμα έχεις μπλογκ αυτομάτως απαγορεύεται να κάνεις οτιδήποτε άλλο πέρα του μπλόγκινγκ (βιντεάκια, ταινίες, ραδιοφωνική εκπομπή, συγγραφή βιβλίου). Αν το κάνει καλά γιατί να μην το κάνει;

          Ακόμα ρε και ο Χοντροπίδης μπορεί να μην είναι το πιο αστείο που κυκλοφορεί στο ίντερνετ αλλά βγάζει γέλιο αρκετές φορές και ευτυχώς που υπάρχει ο Χοντροπίδης και ο κάθε Χοντροπίδης γιατί αν περιμένουμε να ακούσουμε τα ανέκδοτα του Στάθη στο Ράδιο Αρβύλα να γελάσουμε κάτι πάει λάθος με την πάρτη μας. Εγώ συνήθως προτιμώ να βλέπω ξένες σειρές, ταινίες, βιντεάκια που βγάζουν περισσότερο γέλιο, αλλά χαίρομαι και από αυτούς στην Ελλάδα που προσπαθούν και κάνουν κάτι αξιόλογο.



          Προσωπικά τον καλύτερο τραγουδιστή της μέταλ θεωρώ το Rob Halford. Μετά ακολουθούν με τυχαία σειρά, Dio, Eric Adams, Bruce Dickinson, Midnight και Harry Conklin. Αυτό το έγραψα για να πουν οι μεταλάδες τη δική τους γνώμη γιατί βλέπω να σχολιάζετε οι περισσότεροι σχετικά με τον Μάικιους οπότε να πούμε και πράμα άλλο.



          Τη λέξη μποϊκοτάζ ο ΈΛλην την έχει γραμμένη με ανεξίτηλη μπογιά στα παπάρια του. Αυτό που πάνε να αφήσουν τα μαγαζιά ανοιχτά και τις Κυριακές επειδή και καλά δεν προλαβαίνει ο κόσμος να ψωνίζει ξέρετε μαλάκες τι αποτέλεσμα θα έχει; Να σε αναγκάζει ο εργοδότης σου να πηγαίνεις όλες τις Κυριακές για δουλειά και αυτό θα επεκταθεί και δε θα γίνεται μόνο στα καταστήματα αλλά και στα γραφεία και γενικά σε οποιαδήποτε δουλειά. Μετά θα έρθει και η κυβέρνηση και θα σου πει «Τι; Θες και διπλό ημερομίσθιο τις Κυριακές; Πέος! Το κόβουμε, αφού όλοι δουλεύουν πλέον Κυριακές!» και θα δείτε τι ωραίο παλούκι θα εισχωρήσει βαθιά στον πρωκτό μας μετά. Αν δε θέλετε να γίνει κάτι τέτοιο απλά ΜΗΝ ΨΩΝΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ (εκτός από μπύρες από το μινιμαρκετέα της γειτονιάς σας). Αν δεν ψωνίσετε τίποτα τότε οι μαγαζάτορες δε θα ανοίξουν ποτέ ξανά τις Κυριακές, γιατί δε θα τους συμφέρει οικονομικά. Αλλά φευ! Το πολύ πολύ να γίνει καμιά διαμαρτυρία αλλά μετά θα κατέβεις βρωμερή σκουληκαντέρα της αβύσσου να αγοράσεις παντόφλες και στρινγκ την Κυριακή, γιατί όπως είπα και πριν το μποϊκοτάζ δεν μπορούμε να το εφαρμόσουμε. Θυμάμαι πριν κάμποσα χρόνια που είχε αυξηθεί η τιμή της ντομάτας και του καρότου υπερβολικά πολύ για κανα μήνα νομίζω και τι έκανε ο σωστός ΈΛληνας; Σωστά μαντέψατε! Έτρεχε και αγόραζε ντομάτες και καρότα! Ρε παπάρα άθρωπα αν θες να πέσουν οι τιμές μην αγοράσεις ντομάτα και καρότο για ένα μήνα. Δε θα πάθεις τίποτα απολύτως αν δε φας την ντοματούλα σου και το καροτάκι σου για ένα μήνα! ΗΛΙΘΙΕ! Θυμάμαι είχε ρωτήσει ένας δημοσιοκάφρος έναν περαστικό που ψώνιζε τι γνώμη έχει γι’ αυτό και απαντούσε δυνατά «Αίσχος! Ντροπή!» και τέτοια. Και όταν τον ρώτησε ο δημοσιοκάφρος τι ψώνισε, μέσα σε όλα του είπε και ντομάτες και καρότα. ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΧΗΓΕ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ! Είσαι ο βασιλιάς των ηλιθίων και παίρνεις και το χρυσό καρότο να το βάλεις ασάλιωτο στον πάτο σου!



          Συγχαρητήρια σε όσους Χανιώτες συμμετείχαν στο Ζάντα Ραν… Σάντα… ΣΑΝΤΑ! Santa Run γαμώ το κεφάλι μου! Άντε και του χρόνου με περισσότερες μπύρες!

32 σχόλια:

  1. Παράτα τη ζωγραφική και πιάσε το φώτοσοπ. Έχει και οκτάγωνο και πολύγωνο μη σου πω.

    Ευτυχώς που η μαμά μου δεν βλογάρει γιατί θα μου έλεγε "Είδες; Δεν είναι τα σεμεδάκια που σου έφτιαξα το πιο άχρηστο πράγμα στο σύμπαν, αλλά τα σπίρτα. Στρώσε τώρα παντού τα σεμεδάκια που σου έφτιαξα. Είδες το παλικάρι; Μέχρι και στο καζανάκι έχει βάλει σεμεδάκι"!

    Να συγχαρώ κι εγώ με τη σειρά μου όλους τους Χανιώτες που συμμετείχαν στο Santa Run, παρά την καταρρακτώδη βροχή! Και του χρόνου 4.000 Αγιοβασίληδες να τριγυρνούν στα Χανιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος κάθεται να μαθαίνει τώρα φώτοσοπ...βαριέμαι!

      καλά αν η δική μου μάνα βλόγαρε θα ερχόταν κάθε μέρα στα σχόλια και θα έγραφε "θα έρθεις σήμερα από το σπίτι; θα φτιάξω παστίτσιο!"

      Αν κάνει και καλό καιρό του χρόνου μπορεί να μαζευτούν και 5 χιλιάρικα!

      Διαγραφή
    2. Αυτές είναι οι σωστές μανάδες, όχι σαν κι εμένα που όταν έρχεται ο γιος μου επίσκεψη του λέω: Τι προτιμάς να παραγγείλουμε; Καμιά πίτσα ή κανένα γύρο;
      Αλλά κάτι τέτοιες σαν κι εμένα είναι που έχουμε φέρει τα πάνω-κάτω και πάει κατά διαόλου αυτή η χώρα! Αίσχος!

      Διαγραφή
    3. Φτου σας! μανάδες λέει μετά!!!

      μακάρι να το έκανε και μένα αντί να μου έλεγε "έφαγες πολύ κρέας, φτάνει, όσπρια μέχει να φύγεις!!"

      Διαγραφή
  2. Έτσι για αντίδραση ρε μαλάκα θα πηγαίνω κάθε Κυριακή όποτε είναι ανοιχτά τα μαγαζιά και θα ανανεώνω τη γκαρνταρόμπα μου. ΠΕΟΣ!
    Υ.Γ. Λευτεριά στον Μάικιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ είσαι πολύ αντιδραστικός χαρακτήρας τελευταία! Έτσι σας μάθανε εκεί ψηλά στη σχολή; Ή μήπως φταίει ο Τερκενλής;;;;

      Διαγραφή
  3. Συμφωνάω και το ξέρεις. Και που σαι, Harry Conklin ρε μουνιά! Jag Motherfuckin Panzer. Μεγάλη γκολάρα έβαλες πρόεδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί διαλύθηκαν οριστικά τελικά ε;

      Διαγραφή
    2. Active είναι ακόμα. Βγάλανε το The Scourge of the Light το 2011 και φέτος ένα box-set και τον Απρίλη που έρχεται...παιζουν Αθήνα. Ετοιμάσου!

      Διαγραφή
    3. Μωρέ για το scourge το ξέρω, μετά δε δήλωσαν ότι διαλύθηκαν;;; Τέλος πάντων, ευτυχώς ζουν και βασιλεύουν ακόμα δόξα σοι ο Κρομ!

      Διαγραφή
  4. Αυτά τα λείψανα που πιάνουν ακόμα τιμόνι στα χέρια τους,ενώ βρίσκονται ήδη σε διαδικασία αποσύνθεσης,ποτέ δε θα τα καταλάβω. Αφού ρε μαλάκα μπάρμπα σε πέντε λεπτά θα πεθάνεις ούτως ή άλλως,πρέπει να πάρεις κι άλλους μαζί;

    Σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ,ιδίως εκεί με τον Μάικιους και τα ανοιχτά μαγαζιά τις Κυριακές.
    (τα σπίρτα πάνω στην κουτάλα με ξεπέρασαν :p)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον είναι επειδή στους γέρους φταίνε οι πάντες. Φταίνε οι πολιτικοί, φταίνε τα παιδιά τους, φταίει η νεολαία που κατρακυλάει, φταίνε τα δέντρα, φταίνε τα πεζοδρόμια, όλα! Δε θα τους πάρει έτσι απλά ο χάρος, θα πάρουν κι άλλους μαζί τους πριν την ώρα τους!!

      Διαγραφή
  5. Το χα σκεφτεί κάποτε ότι στους γέρους κάποτε πρέπει να παίρνουν το δίπλωμα.
    Άκου τώρα σκηνικό. Χριστουγεννιάτικο τραπέζι κι ο μπαμπάς μου κι η θεία μου προσπαθούν να πείσουν τη γιαγιά μου, που είναι 84, να μην ψηφίσει Σαμαρά. Τζάμπα κόπος.
    Στο παρελθόν υπήρξα αυστηρή με τον Μάικιους, κυρίως μετά το Κούνημα Χάρλεμ.Έχοντας μεγαλώσει, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι, ok, ας κάνει ό,τι θέλει, ακόμα κι αν δεν μας αρέσει, πάντα θα έχουμε τα παλιά του άρθρα.
    Και, κλείνοντας, θα μετατραπώ σε σπαστική χιψστερού, λέγοντας ότι θα εκτιμούσα τον Κόντοπα αν δεν είχε γίνει ο θεός του κάγκουρα. Δεν είναι και τελείως χάλια, συγκρίνοντας τον με τον Τζέρεμι, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μόνος ίσως τρόπος είναι να της πάτε ψεύτικο ψηφοδέλτιο όπου θα σημειώσει το Σαμαρά και να την πείσετε ότι άμα έχεις την ταυτότητά της μπορείτε να ψηφίσετε εσείς γι αυτήν. "Που να τρέχεις τώρα ρε γιαγιά στις εκλογές να περιμένεις στην ουρά, σημείωσε εδώ στο ψηφοδέλτιο, βάλε την υπογραφή σου και θα ρίξουμε εμείς την ψήφο σου!"

      Ούτε εμένα με τρελαίνει ο Κοντόπας αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι χίλιες φορές να βλέπω αυτόν ή κάποιους άλλους που μπορεί να βγάζουν έστω και λίγο γέλιο παρά να βλέπω αίσχη στην τηλεόραση που θεωρούνται "επιτυχίες", όπως πχ η πολυκατοικία. Μα το δωδεκάθεο με το Σεφερλή γελάω περισσότερο απ ότι με την πολυκατοικία!

      Ο Τζέρεμι είναι για τη χωματερή και αν εξαιρέσεις κάποιες μουνόψειρες που τον γουστάρουν επειδή είναι όμορφος δεν έχει ιδιαίτερο κοινό. Μιλάμε πάντα για άτομα άνω των 17-18 ετών γιατί αν το μεγαλύτερο κοινό σου είναι παρακάτω ηλικίας να πας να κάνεις βιντεάκια με τα ζουζούνια...

      Διαγραφή
  6. Χορταστικότατο το πόστ μετά από τόσο καιρό που έχεις να γράψεις.
    Τώρα μια που είπες "πάμε απέναντι ρε μαλάκα" θα ξεφύγω λίγο αλλά το καλοκαίρι από Κρήτη περνάτε απέναντι στη Γαύδο ή στα Κουφονήσια για διακοπές και είναι γαμάτα; Ειδικά μου έλεγε ένας φίλος Ηρακλειότης ότι η Γαύδος είναι ότι πρέπει για κάμπινγκ. Ισχυεί; Για διαφώτισε με .
    Ξέφυγα αλλά δεν βαριέσαι;

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα Κουφονήσια απ' ότι έχω ακούσει είναι τίγκα στους βρωμιάρηδες χίπιδες οπότε δε θέλω να δοκιμάσω! (αν και δεν είμαι σίγουρος δε θέλω να το ρισκάρω)

      Από την άλλη στη Γαύδο είναι γαμάτα αλλά να ξέρεις ότι δε θα κάνεις ποτέ τίποτα! Είναι μόνο για να χαλαρώσεις. Θα είσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ σε μια παραλία, τίποτε άλλο!

      Διαγραφή
  7. Αυτό με τη γιαγιά θα το δοκιμάσω.. όχι τίποτα άλλο, έχει ξεκουτιάνει τελείως και θέλει να το ρίξει Καρατζαφέρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα έλα εντάξει, εδώ οι γιαγιάδες της γειτονιάς μου προσπαθούν να τους πείσουν όλους να ψηφίσουν Λεβέντη!

      Διαγραφή
  8. Έκλεισες τον χρόνο με μια ΤΈΛΕΙΑ ανάρτηση!!!
    Μαλάκα,μιλάμε πολύ γέλιο!!!
    Ναι είμαι ο μόνος που σε έχει γνωρίσει γιατί είσαι κατσίβλαχος και αντί να ανέβεις στις συναντησεις κάθεσαι και μπώθεις αυγά στην κοτοφωλιά σου στα Χανιά...τι να σου κανώ;!;!;!

    Κορίτσα τρέχτε, κάνει πισωκολλητά για 200 ευρώ
    (όταν λέω κορίτσα εννοώ αυτές από 60 και πάνω!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κλείσαμε με τις αναρτήσεις φέτος, έχουμε και τα φετινά keywords..

      Είδες; Ο ένας κατσίβλαχος γνώρισε τον άλλον και φάγανε δαμάσκηνα.. Αφού δουλεύω ρε μαλάκα τι να κάνω; Είναι λίγο δύσκολο να ανέβω μόνο για ΣΚ...

      Ευτυχώς που δε με διαβάζουν γριές μαλάκα θα τρέχανε ήδη οι σάπιες!

      Διαγραφή
  9. Πρόεδρε, έγραψες αναρτησάρα λέμε. Κάθομαι και κακαρίζω σα τη κότα!
    Οσο για τον Μικειους, καλά κάνει το παιδί, όταν αυτό που κάνει πρώτον τον γεμίζει, δεύτερον, αρέσει στο κοινό του και τρίτον το κάνει καλά.
    Εχεις πολλά δίκια για το Μποϊκοτάζ. Πάντως εδώ στην τιμημένη επαρχία (Κόρινθο) δεν ψώνισε ο κόσμος τις Κυριακές και πολλά μαγαζιά δεν ανοίξανε καν.
    Καλή πρωτοχρονια και Καλή χρονια να έχεις.
    φιλιά

    Coula Cou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο στην Κόρινθο που δεν ψώνισε ο κόσμος γιατί εδώ απ' ότι φαίνεται πήγανε... Είδα και στις ειδήσεις που ο κόσμος πήγαινε και ψώνιζε στις 11 το βράδυ που ήταν ακόμα ανοιχτά τα μαγαζιά. ΕΛΕΟΣ δηλαδή!!

      Καλή πρωτοχρονιά και όλα τα ωραία τα συναφή!

      Διαγραφή
  10. Αυτό με το STOP όντως ρε Πρόεδρε ισχύει 100%. Και εγώ που γενικά είμαι πολύ προσεκτικός οδηγός (κοινώς χέστης) σταματάω στα στοπ και οι φορές που έχω γλυτώσει τροχαίο είναι αρκετές.
    Ναι οι γέροι όπως και τα παιδιά μετά τα 18 ξεκινούν την συμμετοχή στα κοινά έτσι και οι γέροι μετά από μια ηλικία (εγώ πιστεύω στα 60) πρέπει να τους στερούν τα πολιτικά δικαιώματα και σίγουρα την οδήγηση οποιουδήποτε οχήματος (ακόμα και ποδήλατο). Αλλά πρέπει να πλερώνονται όλοι καλά ώστε να ζουν ήσυχα και άνετα γηρατειά. Αλλά μακρυά από τα κοινά του τόπου.
    Για τον Μαικιους τα ίδια έχω πει και εγώ. Οπότε συμφωνώ και εδώ μαζί σου. Το παιδί ότι και να λένε έχει ταλέντο στην καφρίλα. Το ΜΠΡΑΦ είναι μοναδικό. Και το γκικ γουορς κορυφαίο όπως επίσης και το κάψε το σενάριο γάμησε !
    Ο Χοντροπίδης είναι άλλη κατηγορία. Βγάζει γέλιο αρκετές φορές αρκεί να τον παρακολουθείς με προσοχή. Έχει μέλλον.
    Για τις Κυριακές θα συμφωνήσω μόνο να είναι ανοιχτά άπαντα όταν θα είναι και οι δημόσιες υπηρεσίες ΟΛΕΣ ανοιχτές. Εγώ προσωπικά δουλεύω τις περισσότερες Κυριακές του χρόνου (ξενοδοχείο). Οπότε...Εννοείται το μεροκάματο διπλό ή τουλάχιστον παραπάνω από το κανονικό.
    Αυτά φίλε. Καλή χρονιά και χρόνια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ίσως όχι στα 60, ίσως στα 65-70, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν και τα δυο...

      ΧΑ! Οι δημόσιες υπηρεσίες ανοιχτές λέει... χα χαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....εκχμμ συγνώμη!

      Ναι, τώρα παίρνεις διπλό ή το 75% παραπάνω που δίνουν (αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι τόσο) αλλά αν αρχίσουν όλοι να δουλεύουν Κυριακές τότε κανείς δε θα παίρνει διπλά μεροκάματα...

      Μη μου λέτε όλοι καλή χρονιά από τώρα ρε μαλάκες, θα υπάρξει κι άλλη ανάρτηση! Κιερατάδες, επειδή είχα καιρό να γράψω, λέτε "ε αυτός θα ξαναγράψει το 15αύγουστο!"... ΚΙΟΡΑΤΑΔΕΣ!!

      Διαγραφή
  11. Εφ' όλης της ύλης και συνοπτικά Πρόεδρε;

    Καλή Πρωτοχρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν ψάχνεσαι για δουλειά, θέλουν στην ασφάλεια ειδικούς στο φότοσοπ να παραποιούν φωτογραφίες αριστερών και μεταναστών. Αν μπορείς να εμφανίσεις μια ζαρντινιέρα στο μπακγκράουντ είσαι ο άνθρωπος τους...
    Τώρα για τους έλληνες οδηγούς τι να πω;;; Ετοιμάζω άρθρο εδώ και 8 μήνες, θα δεις εκεί την γνώμη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τους το κάνω στη ζωγραφική, πιο φώτοσοπ! Εκεί να δεις ρεαλιστικά πράγματα!!

      Άρθρο ετοιμάζεις ή βιβλίο;;; 8 μήνες είναι αυτοί!!

      Διαγραφή
    2. Άρθρο ρε... Έχω γράψει 3-4 παραγράφους μέχρι τώρα!

      Διαγραφή
    3. Υπομονή! Σε 2-3 χρονάκια θα έχεις τελειώσει!

      Διαγραφή
  13. Με τιμάει που κάθισα και διάβασα όλα τα παραπάνω σχόλια; Με τιμάει που τα βρήκα γαμάτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή