Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΑΧΟΥ ΤΟ ΜΩΡΕ



Άχου το μωρέ που παρεξηγείται τόσο εύκολα.

Άχου το μωρέ που παρεξηγείται επειδή του θίξαμε την αγαπημένη του μουσική. Συγνώμη που εμείς οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί δεν ακούμε όλοι την υπέρτατη μουσική που έχεις διαλέξει εσύ για να ψυχαγωγείσαι.

Άχου το μωρέ που του θίξαμε τον αγαπημένο του καλλιτέχνη / ποδοσφαιριστή / είδωλο / γουατέβερ.

Άχου το μωρέ και το χριστιανόπουλο που δεν μπορεί να δεχτεί ένα αστείο για τη θρησκεία του επειδή του προσβάλλουμε αυτά που θεωρεί «ιερά». Κρίμα για σένα να μην είμαστε σαν κάποιες ισλαμικές χώρες να καίμε βιβλία (όπα, το έχουμε κάνει), να κάνουμε πορείες επειδή θιχτήκαμε για κάτι (όπα, κι αυτό το έχουμε κάνει), να βάζουμε φυλακή όσους μας «προσβάλλουν» (σκατά, κι αυτό το έχουμε κάνει), να καίμε τέλος πάντων καμιά πρεσβεία και στην ανάγκη να λιθοβολούμε κάποιον επειδή τόλμησε να μας προσβάλλει τα ιερά. Για μένα ιεροί είναι οι Judas Priest, για κάποιον άλλον ο Ολυμπιακός, για κάποιον άλλον οι μπριζόλες στα κάρβουνα, για κάποιον η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, δεν υπάρχει κάτι αντικειμενικά ιερό, πάρτε το χαμπάρι.

Άχου το μωρέ που θίχτηκε επειδή είναι χοντρός και κάποιοι τολμάνε να κάνουν αστεία με χοντρούς. Ωραία λοιπόν, εμένα με ενοχλεί που κάνουν αστεία για κοντούς, για αλκοολικούς και για μαύρους επειδή το καλοκαίρι γίνομαι πιο μαύρος και απ’ το μαύρο μαρκαδόρο που έχω εδώ δίπλα μου. Άλλους τους ενοχλούν τα αστεία για ανάπηρους, άλλους τα αστεία για το περιβάλλον, ο καθένας μπορεί να ενοχλείται για κάτι. Ξέρετε κάτι; ΣΤ’ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ! Αν δεν μπορείτε να δεχτείτε ένα αστείο να πα να γαμηθείτε!

Άχου το μωρέ που του θίξαμε τη χώρα. Δε σου αρέσει όταν κάποιοι κοροϊδεύουν για κάποιο λόγο την Ελλάδα; Απαντάς με φράσεις κλισέ και αηδίας του τύπου «όταν οι άλλοι ανακάλυπταν το κρέας, εμείς είχαμε ήδη χοληστερίνη και 5 είδη ζώων έτοιμα προς εξαφάνιση»; Όταν όμως εσύ παπάρα κοροϊδεύεις άλλες χώρες για κάτι που έχουν ή κάνουν είναι όλα κομπλέ, ρόδινα, με κορδελίτσες, μονόκερους και ουράνια τόξα ε; Οι άλλοι όμως απαγορεύεται να πουν οτιδήποτε για τη χώρα σου γιατί ξαφνικά γινόμαστε πατριώτες και πως τολμάει ο άπλυτος, ο βάρβαρος, ο ούρουκ-χάι να λέει έστω και το παραμικρό για την Ελλαδάρα μας! Και εννοείται ότι όποιος Έλληνας πει κάτι αρνητικό για την Ελλάδα αυτομάτως είναι αριστερός, κομμουνιστής, αναρχοάπλυτος, ανθέλληνας και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο!

Άχου το μωρέ που βρίσκει όλα τα βίντεα του Τάδε Ταδόπουλου ωραία και αστεία ή τα κείμενα του Δείνα Δεινόπουλου ακόμα πιο ωραία και αστεία αλλά μόλις θίξει ένα θέμα που τον τσούζει και δεν του αρέσει αμέσως αρχίζει τα «Τι μαλακίες είναι αυτές που λες; Ανσαμπσκράιμπ! Δε σε ξαναδιαβάζω! Δε ξαναβλέπω βίντεό σου, έτσι κι αλλιώς όλο παπαριές λες! Να πα να γαμηθείς με μολυσμένα σκουπόξυλα! Γαμώ τη μαμάκα σου, τη θεία σου και 2-3 συγγενείς σου ακόμα, άμα σε πετύχω μπροστά μου θα σου κάνω τη μούρη κιμά για κεφτεδάκια! Πώς τολμάς να μιλάς για κάτι που αρέσει σε ΕΜΕΝΑ!;!;». Να το ξέρουμε ρε φίλε, να μας λες τι σου αρέσει ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ να ξέρουμε τι να λέμε και τι όχι.

Άχου το μωρέ που νευριάζει όταν του λένε κάποια αρνητικά για τα πολιτικά του πιστεύω και αντί να τα υποστηρίξει κάθεται και λέει τα αρνητικά των άλλων μάλλον επειδή ο ίδιος δεν μπορεί να σκεφτεί θετικά για τα δικά του.

Άχου το μωρέ που δε συμφωνεί με τις απόψεις κάποιου άλλου και γι’ αυτό το λόγο αποφασίζει να τον βρίζει χωρίς να προβάλλει ο ίδιος επιχειρήματα. Δε γίνεται να συμφωνούμε όλοι σε όλα. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ! Αλλιώς θα συμφωνούσαν όλοι μαζί μου που ως γνωστόν έχω πάντα δίκιο και είστε λάθος αν νομίζετε κάτι άλλο. Βέβαια ούτε εγώ συμφωνώ με τις απόψεις μου καμιά φορά αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

35 σχόλια:

  1. Το χιούμορ Προεδράρα μου,είναι σαν το εκ γεννετής σημάδι στον κώλο...ή το 'χει κάποιος,ή δεν το 'χει...
    Τώρα αν κάποιοι δεν δέχονται το χιούμορ ή θίγονται από αυτό,η απάντησή μου είναι απλή,λακωνική και γνωστή εξ αρχαιοτάτων χρόνων και είναι η εξής : ΧΕΣΤΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...
    Γουστάρω το χιούμορ...Χοντρό,λεπτό,διακριτικό,ειρωνικό,μπλακ,φούξια...Είμαι αλλεργική στην αγένεια και τον ψευτοτσαμπουκά,όπως και στο ''δήθεν'' χιουμοράκι,το οποίο το έχει κάποιος που προσπαθεί να το παίξει χιουμορίστας και πετάει μαλακίες,αλλά δε δέχεται εκείνος το χιούμορ του άλλου...αλλά σιγά μη σκάσουμε κι όλας...δικό του πρόβλημα,όχι δικό μας ;-)
    Kαι μην ξεχνάς,ότι η ανωνυμία από μερικούς/ές,μεγιστοποιεί ότι φέρνει κανείς από το σπίτι του...Άλλος ευφυία,οξυδέρκεια,χιούμορ...κι άλλος,χυδαιότητα,κόμπλεξ,κατινιά...
    Φιλάρες και αν τολμήσεις να μου θίξεις τη μουσική που ακούω,θα σε διαγράψω και θα σε μπλοκάρω να το ξέρεις,μουάχαχαχαχαχαχα :p :p :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι δέχονται το χιούμορ (αυτοί που δεν το δέχονται καθόλου είναι ως γνωστόν σε ίδια μοίρα με τους κινέζους δασκάλους πολεμικών τεχνών) όταν είναι για άλλους. Μόλις δουν ότι θίγονται οι ίδιοι τρελαίνονται και προσπαθούν με μένος να υπερασπιστούνε τον εαυτό τους ή αυτό που τους αρέσει και έθιξε ο άλλος χωρίς καθόλου αποτέλεσμα.

      Α ναι, ο Παπακωνσταντίνου είναι ντράνγκα ντρούνγκας, βρωμοκομμούνι του κερατά, με μύτη μπανάνα και εδώ και 42,5 χρόνια παίζει τα ίδια και τα ίδια. Ο τζάστιν μπίπμπερ είναι καλύτερος :Ρ

      Διαγραφή
    2. Και ο Χατζηγιάννης είναι καλύτερος για να μη δυσαρεστήσουμε και τον Πέρι.
      Οκ, δεν ξέρω που το γάμησα περισσότερο, στον Μπίμπερ ή στο Χατζητζόν;

      Διαγραφή
    3. Έχω δεχτεί προσβολές για τον Χατζηγιάννη εγώ και τις περισσότερες τις αφήνω και πέφτουν έτσι γιατί είμαι μεγαλόψυχος και μεγαλόκαρδος και λεοντόκαρδος ο Α'

      Διαγραφή
    4. Σεβαστή η άποψή σας και το δέχομαι (είδατε;;;χαχαχα)...αλλά κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει ότι έχει ΦΩΝΑΡΑ στα 60κάτι του σωστά?Κάτσε να φτάσει κι ο Μπίμπερ ή ο Χατζηγιάννης στην ηλικία του,να δούμε αν η φωνή θα τους βγαίνει μουάχαχαχα!!!
      Πέρι μου,εσύ για μουσική δεν πρέπει να μιλάς καθόλου...μα Πλούταρχο μωρέ?Πλούταρχο???Πιό κλαψοψώλης άνθρωπος δεν παίζει να υπάρχει...ααα σόρυ,υπάρχει,ο Παντελίδης.Στα χνάρια του Γιαννάκη δηλαδή,χαχαχαχα :p :p :p
      Όσο για τον Χατζηγιάννη,έχω να σου πω,ότι κάποια κομμάτια του,μου αρέσουν πολύ,δε μπορώ να πω.Αλλά δε θα κάτσω να τον ακούσω περισσότερο από κανα τεταρτάκι και πολύ λέω :p :p :p
      Aγαπώ σας πάραυτα :)

      Διαγραφή
    5. Μια χαρά είναι ο Παπακωνσταντίνου εννοείται, απλά λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα, τον έχω δει και λάιβ 2 φορές μια χαρά κρατιόταν ο σκατόγερος.

      Όσο για το Χατζηγιάννη, εκτός ότι μισώ θανάσιμα τα τραγούδια του έχω και παιδικά τραύματα. Όταν είχε πρωτοξεκινήσει ήμουν ακόμη σχολείο και είχε γίνει 1 τραγούδι επιτυχία και ο καθηγητής της μουσικής σήκωνε κάθε μα κάθε φορά μια χοντρή σιχαμένη που για κάποιο λόγο θεωρούσε αυτός ότι είχε καλή φωνή και το τραγουδούσε. Και μετά άλλα 2-3-4 ακόμα αυτουνού. Σταδιάλα!

      Διαγραφή
    6. Σκατόγερος ο Βασιλάρας μου?Άχου το μωρέ και δε θα του ξαναμιλήσω,χαχαχαχαχα.

      Διαγραφή
    7. όταν ακούω Παπακωνσταντίνου (1 φορά που θα τύχει στα 3 χρόνια) θεωρώ μοναδική λύση το πήδημα από τον Ισθμό χωρίς σχοινί.

      Διαγραφή
    8. Φαντάσου εμάς όταν πηγαίνουμε σε μαγαζά και παίζει Παντέλο ή Χατζηιωάννη

      Διαγραφή
    9. Eδώ ακούς Πλούταρχο και δε φουντάρεις,ο Παπακωνσταντίνου είναι το θέμα?μουάχαχαχαχαχα :p

      Διαγραφή
  2. Πρόεδρε τα είπες όλα.

    Απόλαυσα τη σύνδεση/ταύτιση Political Correctness― Ρατσιμού/πατριωτισμού/εθνικισμού.
    Δύσκολο να εξηγηθεί σε εκείνους που δεν καταλαβαίνουν και το κείμενο αυτό το εξηγεί με κρυστάλλινη καθαρότητα.

    Προσωπικά θα ομολογήσω όμως το κρίμα μου:
    Ως φεμινίστρια από νωρίς κατάλαβα (με τη βοήθεια της Germain Greer και του ' Η Γυναίκα Ευνούχος' της) ότι αν θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο πιο δίκαιο, αν θέλουμε ισότητα για όλους, οι λέξεις είναι όπλο που κρατά ζωντανό το ρατσιμό.
    Τον αποκαλύπτει όταν (για να αναφερθώ σε ένα σύνηθες μισό-μισό φεμινιστικό/ρατσιστικό παράδειγμα) κάποιος μιλώντας με συμπάθεια για μαύρη γυναίκα δυσκολεύεται να πει 'μαύρη' μα δεν κρατιέται να μη μας προειδοποιήσει για το χρώμα της και τη λέει 'μια Μαυρούλα'. Αποκαλύπτει έτσι ότι το θεωρεί κάπως κακό και θέλει να το μετριάσει, αποκαλύπτει και την πατροναριστική του στάση απέναντί της.
    Αν το ανεχθούμε διαιωνίζουμε την στάση αυτή, δηλαδή το ρατσισμό. Το ίδιο και με τα ανέκδοτα για Ποντίους (ίδια ανάλογα πού θα βρεθούμε με τα με Βέλγους στη Γαλλία/ Ιρλανδούς στην παλιά Αμερική και...― πρόσφατή μου ανακάλυψη: με Έλληνες στη Macedonia άλλως FYROM κατά Σαμαρά). Τα πολεμώ συνειδητά διότι θεωρώ τη σιωπή συνενοχή κι αυτά τα αστειάκια πολύ κακή επένδυση για το μέλλον μας. Αντιδρώ όπως θεωρώ χρέος μου να αντιδράσω αν δω να χτυπάνε κάποιον αδύναμο πλάι μου (παιδί, ζώο.. κ.λ.),

    Με καταλαβαίνεις νομίζω
    και ελπίζω δε θα με βάλεις στην εξαιρετική σου λίστα με τους "Άχου το μωρέ'
    των τάχα μου ευαίσθητων με τα διπλά στάνταρντς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό με τη μαυρούλα που είπες πόσο αλήθεια είναι. Μα πόσο! Είναι εδώ ένας μαύρος σερβιτόρος που είναι γνωστός έστω και φατσικά γιατί ε, δεν υπάρχει άλλος μαύρος σερβιτόρος. Και τον ξέρουν κάτι φίλες μου. Και όταν μιλάνε μαζί του και θέλουν να πουν κάτι για τους μαύρους κολλάνε και ντρέπονται. Ρε γαμώτο, μαύρος είναι, πίσσα, κατράμι, όπως και να το πεις δε θα ξεβάψει. Αν δεν μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα μάλλον νομίζεις ότι ο μαύρος είναι κατώτερος από σένα.. Το ίδιο με τους γκέι. Όταν έχει τύχει να πω κατι για τους γκέι υπάρχουν άτομα που λένε "Γιατί; έχεις πρόβλημα με τους γκέι;" Όχι, δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά είναι γκέι, πως να το κάνουμε, άμα πω δηλαδή αντί για γκέι ότι έχουν άλλες σεξουαλικές προτιμήσεις αλλάζει κάτι; Δεν αλλάζει. Τα λέμε έτσι όπως είναι, αν σε κάποιους δεν αρέσει και τους φαίνεται υποτιμητική η λέξη "γκέι" ή "μαύρος" αυτός φαίνεται ότι δεν τους θεωρεί ίσους. Αφού είναι, το βλέπεις, γκέι / μαύρος / κοντός / χοντρός / δενξερωκιεγωτιάλλο, δεν αλλάζει αυτό.

      Τα ανέκδοτα με τους Πόντιους ή με οποιοδήποτε άλλο λαό δε με ενοχλούν αν έχουν χιούμορ. Αν λέγονται για να γελάσεις και όχι για να προσβάλλεις όποιος λαός και να είναι αυτός.

      Με τις φεμινίστριες έχω ένα πρόβλημα η αλήθεια είναι γιατί ενώ ο φεμινισμός είχε ξεκινήσει σαν κάτι καλό, πλέον δυστυχώς μεγάλο μέρος των φεμινιστριών αντί να θέλουν ισότητα μεταξύ των 2 φύλων, θέλουν να έχουν το πάνω χέρι οι γυναίκες επειδή τόσα χρόνια καταπίεσης κτλ κτλ και έτσι αντί να προσπαθήσουν να πάνε τη ζυγαριά στη μέση, θέλουν να τη γείρουν από την άλλη μεριά. Και κάτι τέτοιες φεμινίστριες είναι που έχουν πλέον δώσει κακό όνομα στο φεμινισμό.

      Διαγραφή
  3. Άχου το μωρέ πίνει Προστ και μαζεύει κάνα φράγκο για κάνα λάιβ :p :p :p :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άχου το μωρέ βραδιάτικο σου γράφω για μπύρες Προστ. Πλάκα πλάκα να χα μία τώρα...

      Διαγραφή
    2. Χθες ήμασταν λάρτζ κιέτσι και πίναμε ρούμι! Πρέπει να μαζευτούνε λέφτα, έχουμε και Σάξον να δούμε τον Οκτώβρη!
      Sword of Damocles ρε μουνιά!!

      Διαγραφή
  4. Άχου το μωρέ που δεν ευγνωμονεί την τύχη του που δεν τον έχει πετάξει κανείς στα τάρταρα ακόμα!
    Κοινώς, ψόφος στους παρεξηγησιάρηδες με όλους δυνατούς, πιθανούς κι αναίμακτους τρόπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήσε βρομιάρυσ κε αρηστερώσ κε κουμουνηστίσ κε ώταν εμύσ χτήζαμε Παρθενόναισ εσή έπηνεσ Πρωστ σκαρφαλομένοσ στα δαίντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κε επησισ οι πρωστ ινε αρχεοΕΛληνηκω πωτω κε τω ιχαναι ανακαληπση η σπαρτηαταισ κε πειναναι μαιτα απω καθαι τουσ νηκοι!!

      Διαγραφή
  6. Πρόεδρε, θα συμφωνήσω μαζί σου, γιατί ως γνωστόν έχεις πάντα δίκιο και θα ήμουν λάθος αν νόμιζα κάτι άλλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι!! Ο Πρόεδρας έκλεψε το αλάνθαστο από τον πάπα και έχει πλέον τα κοπιράιτς, κοπιλέφτς και τέτοια!

      Διαγραφή
  7. Είμαστε περίπου στο ίδιο μήκος κύματος τις τελευταίες μέρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σκατα σε οσους μας λενε να κοψουμε το αλκοολ! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ και επαυξάνω και πίνω μια μπύρα στην υγειά του αλκοόλ!!

      Διαγραφή
  9. Συμφωνώ συμφωνώ συμφωνώ!
    Δε γράφω κάτι άλλο, τα είπες όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ε, άχου το! Αμάν μας έμπρηγκζες! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή