Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Ο ROB HALFORD ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΓΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΪΣΙΟ

Πάμε στο τρίτο και τελευταίο μέρος του Παΐσιου γιατί πολύ σας τα έπρηξα και τα δικά μου αν πρηστούν λίγο ακόμα θα σκάσουν σα τεράστιο σπυρί γεμάτο πύον……………. Αηδία………



‘Αλλά σκοπός τους τώρα είναι να απομακρύνουν τα παιδιά από την ‘Εκκλησία. Τα δηλητηριάζουν, τα μολύνουν με διάφορες θεωρίες, κλονίζουν τήν πίστη τους. Τα εμποδίζουν από το καλό, για να τα αχρηστέψουν. Τα καταστρέφουν από μικρά. Και τα παιδάκια, φυσικά, από αρνάκια γίνονται κατσικάκια (τι κρίμα ε; τους θέλετε πρόβατα και τώρα σας δείχνουν τα καλαμπαλίκια τους). Αρχίζουν μετά να χτυπούν άσχημα και τούς γονείς τους (ε;) και τούς δασκάλους (ξανά ε;) και αυτούς πού τα κυβερνούν. Τα κάνουν όλο άνω-κάτω: συλλαλητήρια, καταλήψεις, αποχή από τα μαθήματα. Και τελικά όταν θα φθάσουν να ξεκοιλιάσουν αυτούς πού τα κυβερνούν, τότε θα βάλουν και αυτοί μυαλό. (ναι ρε παιδιά, μην κάνετε τίποτα, μείνετε απαθείς, θα ακολουθείτε κατά γράμμα ότι σας λέμε, δε θα φέρνετε αντιρρήσεις, δε θα έχετε καν γνώμη. Και μακάρι όλα τα παιδιά να μην έχουν τη σκατονοοτροπία που έχουν τόσοι και τόσοι «ώριμοι» σήμερα).




…οι Τούρκοι είναι βάρβαρος λαός… Πά, πά. Όταν σφάζαν τους Αρμένιους, για τρεις μέρες, μύριζε ολόκληρη η πόλη σαν σφαγείο… Οι Έλληνες ήταν κλεισμένοι στα σπίτια τους, δεν τολμούσε να βγει κανείς στο δρόμο, φωνάζανε, σκοτώνανε…, τρεις ολόκληρες μέρες.
— Ποιοί γέροντα; Ο Τούρκικος στρατός;
— (με έμφαση) Όχι μόνο ο στρατός αλλά και ο κόσμος, οι Τούρκοι και οι γέροι ακόμα. Βλέπεις ο άλλος πήγαινε και έσφαζε το γείτονα του, που είχαν ζήσει τόσα χρόνια δίπλα-δίπλα… Βάρβαρος λαός… έχουν κάνει πολλά… γι’ αυτό θα πληρώσουν, θα λειτουργήσουν οι πνευματικοί νόμοι, έχουν τα κόλυβά τους στο ζωνάρι.
(ενώ εμείς βλέπεις, δεν ήμασταν ποτέ μας βάρβαροι. Μα ποτέ σου λέω! Οκ, νομίζω ότι φτάνει με τους Τούρκους που έχεις τόσο μίσος, δεν είναι μόνο αυτοί που έχουν κάνει μαλακίες, αλλά εσύ εκεί, να πάρεις τη Μπόλη πίσω!).




Βλέπεις οι Ευρωπαίοι έχουν μόνο μία εξωτερική ευγένεια, και αυτή εξ ανάγκης για να μη σκοτώνονται μεταξύ τους… Κρύες καρδιές… ενώ οι Έλληνες έχουν φιλότιμο, και ας μην έχουμε ευγένεια. (αυτό το ακούω τόσο συχνά για τους Έλληνες και έχω να πω: ΠΑΠΑΡΙΑ! Θα αδιαφορήσουμε για τον δίπλα μας, θα κοιτάξουμε μόνο την πάρτη μας, θα βολέψουμε τους δικούς μας, δεν είμαστε συνεπείς, δίνουμε δικαιώματα, δεν έχουμε τιμή! ΠΑΠΑΡΙΑ φιλότιμο που όπου και να κοιτάξεις ο ένας προσπαθεί να τη φέρει στον άλλον ακόμα και αν ο άλλος τον έχει βοηθήσει).



Κάποια φορά που συζητούσαμε, απόρησα με τα πολλά δεινά που τράβηξαν οι Αλβανοί, κάτω από την πιο σκληρή δικτατορία και τρομοκρατία του κομμουνιστή Εμβέρ Χότζα. Μούλεγαν κάτι γνωστοί Βορειοηπειρώτες ότι ο ένας στους τρεις ήταν χαφιές του καθεστώτος (όπως κι εδώ με τη χούντα που τόσο θαύμαζε και νοσταλγεί η εκκλησία). Φοβόντουσαν οι άνθρωποι όχι μόνο τους συγγενείς αλλά και τα παιδιά τους, γιατί είχαν πολλά παραδείγματα που τα αναθρεμμένα με την κομματική νοοτροπία παιδιά «κάρφωσαν» τους γονείς τους και τους έστειλαν φυλακή για πολλά χρόνια. Δεν υπήρχε εμπιστοσύνη, ακόμα και οι πιο στενές ανθρώπινες σχέσεις είχαν δηλητηριασθεί, είχαν καταρρεύσει… Η απαξία του ανθρώπου σε όλη την τρομερή κατάντια των προσώπων.  Βλέπεις, μου λέει,… λειτούργησαν οι πνευματικοί νόμοι. Αυτοί σαν λαός αρνήθηκαν το Χριστό (πότε τον είχαν;). Τους έταζε τότε ο Χότζας και οι κομμουνιστές ότι, αν πάνε με το μέρος του, θα γίνουν πλούσιοι και θα περνούν άνετα… Και αυτοί τους ακολούθησαν, αν και γνώριζαν ότι είναι εχθροί του Χριστού. Αρνήθηκαν δηλαδή το Χριστό για τα υλικά πράγματα… (ότι ακριβώς κάνει και η εκκλησία, όχι μόνο σήμερα, πάντα το έκανε) Ε και ο Χριστός τους άφησε στα χέρια αυτουνού που διάλεξαν… Ο Χότζας έστησε μετά τέτοια τρομοκρατία που φοβόντουσαν να αναπνέουν ακόμα… δαιμονική πονηρία… Τους έβαζε μετά να δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί, για να περνούν καλά αυτός και οι δικοί του. (οπότε θα την πληρώσουν όλοι, ακόμα και σήμερα. Επίσης ο κομμουνισμός είναι του διαβόλου και προφανώς οι Ρώσοι είναι και αυτοί δαιμονισμένοι)




— Γέροντα, τι συμβαίνει με τους ομοφυλόφιλους; Μερικοί γιατροί λένε ότι γεννιούνται έτσι, ότι είναι δηλαδή θέμα χρωμοσωμάτων, θέμα της φύσης, άρα είναι αδύνατο αυτοί οι άνθρωποι να αλλάξουν και επομένως άδικα τους ταλαιπωρούν, και ότι δεν έχουν ευθύνη αυτοί.
 Πα! Πα! Όχι, βρε παιδί μου, δεν είναι έτσι. Είναι ένα πάθος και αυτό όπως και τα άλλα πάθη.
— Δηλαδή, μπορεί να διορθωθεί ένας τέτοιος άνθρωπος;
 Πως δεν μπορεί! Μπορεί!… Αν θέλει και προσπαθήσει μπορεί να κόψει την κακιά συνήθεια… Πολύ βοηθάει να έχει κανείς έναν πραγματικό και καλό φίλο.
— Πως γίνεται κανείς ομοφυλόφιλος; Φταίει η οικογένεια;
 Αν είναι μικρό παιδάκι πιο αδύνατο, πιο συνεσταλμένο και δεν προσέξουν τις παρέες του, τότε κανένας αλήτης μπορεί να το στριμώξει με το ζόρι… έλκεται και αυτό μετά από την ηδονή και σιγά-σιγά συνηθίζει.
(ε, καιρός ήταν να ακούσουμε και κάτι ομοφοβικό. Ναι ρε παιδιά, η ομοφυλοφιλία είναι πάθος, αρρώστια μη σου πω και διορθώνεται. Είσαι γκέι; Μην είσαι! Δεν έχει σημασία που τα περισσότερα είδη ζώων στον πλανήτη έχουν ομοφυλοφιλικά μέλη μέσα. Είναι απλά μια κακιά συνήθεια. Παραδέξου το! Σου αρέσει να κρύβεις τη σεξουαλική σου ταυτότητα, σου αρέσει να σε διώχνουν από το σπίτι για αυτό που είσαι, σου αρέσει να μην μπορείς να εκφραστείς όπως θέλεις, σου αρέσει να σε δείχνει η ομοφοβική κοινωνία και να γελάει με την πάρτη σου! Επίσης όλοι οι ομοφυλόφιλοι γίνανε έτσι με το ζόρι, επειδή ένας αλήτης το έσπρωξε!).



Κάποτε , είχα πάει στον Γέροντα με ένα φίλο μου κι εκεί συναντήσαμε μια παρέα από πέντε παιδιά . Τότε ρώτησα τον Γέροντα ποιές προέβλεπε να είναι οι εξελίξεις σχετικά με την Τουρκία . «Γέροντα», του λέω απ΄την Αλεξανδρούπολη είμαστε . Μήπως μας πιάσει η μπόρα κατά κει;»
Μου απαντά: «Κοίταξε να δεις . Οι Τούρκοι δεν θα μπούν στην Αλεξανδρούπολη . Θα κάνουν μόνο μια πρόκληση στην Ελλάδα , που θα έχει σχέση με την αιγιαλίτιδα ζώνη . Και εμάς θα μας πιάσει πείνα. Θα πεινάσει η Ελλάδα. Και επειδή θα κρατήσει αυτή μπόρα κάποιο διάστημα, μήνες θα είναι, «θα πούμε το ψωμί ψωμάκι» (παπάρια προφητεία, άμα ήταν έτσι θα μπορούσε να είχε προβλέψει την οικονομική κρίση και αντί για την Τουρκία να έβαζε Γερμανούς ή κάποια ευρω-πέα λαμόγια).
Μετά ρωτάω: «Γέροντα , πως θα καταλάβω εγώ ότι θα είμαστε κοντά στον πόλεμο; «Όταν», λέει , «θα ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλλια , για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί. (κάποιοι «πατριώτες» θα έχουν χύσει στα βρακάκια τους τώρα που θα γίνει πόλεμος κάποτε με την Τουρκία).
 Λέω: «Και ποια κράτη θα συμμετέχουν»;
«Κοίταξε μετά την πρόκληση των Τούρκων , θα κατέβουν οι Ρώσσοι στα Στενά . Όχι για να βοηθήσουν εμάς . Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν θα βοηθήσουν εμάς . Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπιστούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη . Όμως θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης , συγκεκριμένα η Αγγλία , η Γαλλία , η Ιταλία και άλλα έξι-εφτά κράτη της ΕΟΚ , ότι η Ρωσσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: «Δεν πάμε και εμείς εκεί πέρα , μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;» Όλοι όμως θα κυνηγούν την μερίδα του λέοντος . Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο» (αυτό το πράγμα πάντως που ο Παϊσιος σε όλους απαντούσε με μια-δυο προτάσεις και τώρα αναλύει ολόκληρη πολεμική σύρραξη είναι αξιοπρόσεχτο).
Σ΄αυτό το σημείο ρωτάω : «Εμείς τι θα κάνουμε ; Ο ελληνικός στρατός θα πάρει μέρος σε αυτόν τον πόλεμο;»
«Όχι» λέει . «Θα βγάλει η κυβέρνηση απόφαση να μην στείλει στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα . Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δεν θα πάρει μέρος . Γιατί , όποιος πάρει μέρος σε αυτόν τον πόλεμο, χάθηκε (ε βέβαια, γιατί ως γνωστόν η Ελλάδα είναι απεσταλμένη χώρα του θεού και δεν πρέπει να πάθει τίποτα, πρέπει να έχει την ευλογία του και στο τέλος να πάρει και μερίδιο χωρίς να έχει κάνει τίποτα – σε αυτό το σημείο τα καβλιά των παραπάνω «πατριωτών» πέφτουν λόγω ξενέρας).
Τότε , επειδή στην Ελλάδα ο κόσμος θα φοβηθεί , πολλοί θα στραφούν προς την Εκκλησία, προς τον Θεό, και θα μετανοήσουν . Για αυτό επειδή θα υπάρξει μετάνοια, δεν θα πάθουμε κακό οι Ελληνες (καμία άλλη χώρα παγκοσμίως δε θα μετανοήσει, ΜΟΝΟ εμείς!). Ο Θεός θα λυπηθεί την Ελλάδα , επειδή ο κόσμος θα στραφεί προς την Εκκλησία , προς τον μοναχισμό και θα αρχίσουν να προσεύχωνται (αν σε καιρό πολέμου ο κόσμος στραφεί στην εκκλησία και αντί να πολεμάει προσεύχεται, πάει η χώρα, έγινε Τουρκία Νο2). Και θα βαπτισθούν πολλοί Τούρκοι (ναι, όλοι αυτοί που θα σκοτώνουν άπιστους για να πάνε να γαμάνε παρθένες στην επόμενη ζωή τους θα βαφτιστούνε χριστιανοί χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Λογικό!). Τότε, ο βασιλιάς Κωνσταντίνος (ο ποιος;;;;;;;;) θα συμβάλλει, ως μεσάζοντας, να δοθεί η Πόλη στην Ελλάδα. Είναι ευλαβής, είναι καλός.
«Γέροντα» τον ρωτάω μετά, «την Πόλη θα την δώσουν σε μας;»
«Θα την δώσουν σε μας , όχι επειδή το θέλουν , αλλά επειδή ατή η λύση θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ξένων . Τότε θα το καταλάβουν αυτό. Αυτά που σου λέω μην τα πεις σε κανέναν. Θα σε βγάλουν τρελλό (εμείς γιατί δε σε βγάλαμε τρελό αλλά σε αγιοποιήσαμε ακόμα δεν το κατάλαβα). Γιατί δεν είναι ώριμες οι συγκυρίες ακόμα. Τότε θα το καταλάβεις»
Αυτή η συζήτηση με τον Γέροντα έγινε το 1991 , όταν υπηρετούσα τον στρατό .
Άλλη φορά, ο Γέροντας είπε : «Η διοίκηση της Πόλης , από μας , θα είναι και στρατιωτική και πολιτική» (ρε πόσες φορές θες να στο πω να το καταλάβεις; Θα την πάρουμε την πουτάνα τη Μπόλη!). Γνώρισα και τρεις αξιωματικούς που είχαν πάει στον Γεροντα. Από τους τρείς αξιωματικούς ο ένας έλεγε: «Μόνο σε μένα ο Γέροντας είπε πως θα είμαι διοικητής στρατιωτικού τμήματος στην Πόλη. Στους άλλους δεν ανέφερε τίποτε» (ααααα βγάλαμε και τις ιεραρχίες τώρα). Κάποια άλλη παρέα είχε πάει στον Γέροντα . Ένας απ’ αυτούς σπούδαζε πολιτικός μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Ξάνθης. Σε μια στιγμή, γυρίζει ο Γέροντας, τον δείχνει με το δάκτυλο – αυτόν, σημειωτέον, πήγαινε στον γέροντα για πρώτη φορά και του λέε : «Εσύ, σαν πολιτικός μηχανικός, θα συμβάλλεις στην ανοικοδόμηση της Πόλης , γιατί η Πόλη θα ανοικοδομηθεί απ΄την αρχή» (yeah! Θα κάνουμε τα πάντα πουτάνα για να χτίσουμε εκκλησίες από πάνω!). Γύρισε και τον έδειξε με το δάκτυλο μπροστά σε όλους . Το παιδί , τότε , ήταν φοιτητής. Μετά , ο Γέροντας γυρίζει σε μένα και λέει: «Κι εσύ, Ανέστη, θα πας στην Πόλη. Κι εσείς οι δύο – έδειξε εμένα και τον φίλο μου – θα πάτε στην Πόλη , αλλά για άλλο σκοπό» . Δεν μου το φανέρωσε τον σκοπό. (τι διάολο, όλοι που πήγανε να δούνε τον Παΐσιο θα πάνε στη Μπόλη για κάποιο σκοπό; Να μείνει και κανείς εδώ ρε παιδιά!).



Πιστεύω δεν θα την αφήσει την Αγία Σοφιά μας στα χέρια των βρόμικων Τούρκων. Είναι ένας Λαός σαν τους γύφτους βρόμικος και φοβητσιάρικος (έλα μωρή ρατσιστική αηδία, ξέρασε χολή!). Τώρα δεν έχουν ιδανικά, διότι πριν πιστεύανε στον Μωάμεθ, αργότερα στον Κεμάλ (ενώ εμείς έχουμε ιδανικά; Που πιστεύουμε σε όποιον μας τάξει λεφτά;). Τώρα ούτε στο Μωάμεθ πιστεύουν (γιατί μορφώθηκαν κάπως , και είδαν ότι ήτο ένας αγύρτης ο Μωάμεθ) ούτε και στον Κεμάλ πιστεύουν, αλλά στην σαρκολατρία (όλος ο κόσμος παγκοσμίως το κάνει αυτό και δεν είναι κακό). Ενώ εμείς πιστεύουμε Στον Χριστό, ο οποίος έχει συνέχεια την Θεϊκή Του Αξία. και ο Ελληνικός Λαός έχει πάντα ιδανικά (χαχαχαχα παπάρια έχει!). Και τον Χριστό και την Παναγία μαζί του (αυτό είναι αλήθεια. Και το Χριστό και την Παναγία πετάει όπου βρει κι όπου σταθεί).
Με αγάπη Χριστού Μοναχός Παΐσιος. (χαχαχαχαχαχαχαχαχα μεαγαπηχριστού λέει χαχαχαχαχαχαχαχα γαμώ τις αγάπες ρε!)




Άσχετο, αλλά βλέποντας ένα ρεζουμέ της βιογραφίας του βλέπω ότι υποβλήθηκε σε αφαίρεση τμήματος των πνευμόνων του. Επίσης εγχείρηση συκωτιού και εντέρου. Μάλλον δε θεώρησε ότι ο θεός μπορούσε να τον θεραπεύσει όπως έλεγε σε τόσους και τόσους αλλά ζήτησε τη βοήθεια της ιατρικής…



Ας δούμε και μια προσευχή του Παΐσιου, έτσι για να μας πάει καλά η μέρα νύχτα:

Κύριε ημών Ιησού Χριστέ,
Μην εγκαταλείπεις τους δούλους σου που ζουν μακριά από την εκκλησία, η αγάπη σου να ενεργήσει και να τους φέρει όλους κοντά σου (κάποιοι βέβαια που γεννιούνται σε άλλες χώρες άλλης θρησκείας δε θα έρθουν ποτέ κοντά σου αλλά δε γαμιέται, η κόλαση χωράει πολλούς).
Μνήσθητι κύριε των δούλων σου που υποφέρουν από καρκίνο.
Των δούλων σου που υποφέρουν από μικρά ή μεγάλα νοσήματα (τον καρκίνο γιατί τον ξεχωρίζεις; Μάλλον επειδή είναι πιο γνωστός ε;).
Των δούλων σου που υποφέρουν από σωματικές αναπηρίες (γιατί; Εσύ έχεις πει ότι οι σωματικές αναπηρίες είναι για καλό).
Των δούλων σου που υποφέρουν από ψυχικές αναπηρίες (αγιασμό κάθε μέρα και εξορκισμό άμα λάχει ναούμ).
Μνήσθητι των αρχόντων (προέδρων, υπουργών…) και βοήθησον αυτούς να κυβερνούν χριστιανικά (αν κυβερνούν χριστιανικά δε βλέπω να προοδεύουμε ποτέ σαν κράτος. Όχι πως τώρα προοδεύουμε αλλά δε χρειάζεται να πάμε και πίσω).
Μνήσθητι κύριε των παιδιών που προέρχονται από προβληματικές οικογένειες.
Των προβληματικών οικογενειών και των διαζευγμένων (γιατί οι διαζευγμένοι δεν μπορούν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους; Ή θεωρείται αμαρτία;).
Μνήσθητι κύριε των ορφανών όλου του κόσμου, όλων των πονεμένων και των αδικημένων στη ζωή, όσων έχουν χάσει τους συζύγους τους (δε νομίζω να ενδιαφέρεται και τόσο, αλλιώς δε θα είχαμε τόσα εκατομμύρια να πεθαίνουν έτσι).
Μνήσθητι κύριε όλων των φυλακισμένων, αναρχικών, των ναρκομανών, των φονέων, των κακοποιών, των κλεφτών, φώτισον και βοήθησον αυτούς να διορθωθούν (αυτό που οι αναρχικοί και οι ναρκομανείς μπαίνουν στο ίδιο καζάνι με τους κακοποιούς και τους δολοφόνους με ξεπερνάει σταματήστε να λέτε με ξεπερνάει, το έχω βαρεθεί).
Μνήσθητι όλων των ξενιτεμένων (dafuq?).






Ε! Ε ρε! Νομίζω φτάνει. Δεν ασχολούμαι άλλο γιατί βαρέθηκα. Έχω βρει τόσα πολλά που θα μπορούσα να σχολιάσω αλλά θα έφτιαχνα τόμο ολόκληρο και δεν έχουμε καιρό για τέθοια πράματα, πρέπει να πιούμε και καμιά μπύρα.
Οπότε συγχαρητήρια στην εκκλησία μας για ακόμα μια φορά που αγιοποίησε έναν άνθρωπο ο οποίος υποτίθεται ότι έκανε θαύματα και γιάτρευε ανθρώπους (τι διάολο, πιο πολλούς από το Χριστό έχει γιατρέψει αυτός), είναι μισάνθρωπος, μισογύνης, ομοφοβικός, ρατσιστής, μιλάει με σαύρες και άλλα ζωντανά, ονειρεύεται πόλεμο με τους Τούρκους και…… οκ, φτάνει, βαριέμαι να αναφέρω όλα τα χαρακτηριστικά του, νομίζω αυτά είναι αρκετά. Άντε γιατί έχουμε να γράψουμε και για πιο σοβαρά θέματα εδώ μέσα.



Υ.Γ.: Ο Rob Halford δεν αγιοποιήθηκε ποτέ γιατί είναι Θεός. Οι Θεοί δεν έχουν ανάγκη από αγιοποίηση



20 σχόλια:

  1. Κι ο Τσίπρας έκανε καταλήψεις στο σχολείο του. Άρα ο Τσίπρας είναι ο Αντίχριστος. Όμως η Ελεύθερη Ώρα λέει ότι ο Τσίπρας είναι απεσταλμένος του Θεού. Μπέρδεμα κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπερδεύομαι. Η Ελεύθερη ώρα δεν ήταν που έλεγε στην αρχή τον Τσίπρα αντίχρηστο; Τώρα είναι απεσταλμένος του θεού; Γαμώτο, χάνω επεισόδια!

      Διαγραφή
    2. Νομίζω ακόμα ως Σατανά τον έχουν. Χαζεύω καμιά φορά τα εξώφυλλα των εφημερίδων που κρέμονται από τα περίπτερα, όταν είμαι στο κέντρο.

      Διαγραφή
    3. Πρέπει να αγοράζουμε καθημερινά να ενημερωνόμαστε να ξέρουμε τι μας γίνεται.

      Διαγραφή
  2. Ρε μαλακα ελεος, με τα μεγαλα σου κειμενα. Σεβασου και ενα μερος των αναγνωστων σου που βαριεται να διαβαζει κειμενο πανω απο 48 σειρες και ας γραφει μεσα για τη "μπαρμανα" που δινει μουνι και αλκοολ δωρεαν στο μαγαζι που τα πινεις. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ατύχησες! Τα περισσότερα κείμενα που θα διαβάζεις θα είναι μεγάλα, ίσως όχι σαν κι αυτό αλλά μεγάλα!

      Διαγραφή
    2. @Μανόλο7
      Μην τον ακούς τι λέει. Έχει κάνει και πολύ μεγαλύτερα κείμενα! Και μπορεί να κάνει ακόμα πιο τιτανοτεράστια! Επίσης μπορεί να τα διανθίζει και με 3.728 βιντεάκια και να απαιτεί να τα δούμε όλα! Και μετά, για να πειστεί ότι τα είδαμε μας βάζει να του πούμε τι έδειχνε το κάθε βίντεο στο τάδε ή το δείνα δευτερόλεπτο! Χο χο χο!

      Διαγραφή
    3. Να μια καλή μαθήτρια που ξέρει τι γίνεται εδώ μέσα και παρακολουθεί τα μαθήματα. Μπράβο Αθηνά! Θα σε κεράσω από το παστίτσιο που θα μου φέρεις!

      Διαγραφή
    4. Μιλ μερσί Πρόεδρε!

      Διαγραφή
  3. "αυτό που οι αναρχικοί και οι ναρκομανείς μπαίνουν στο ίδιο καζάνι με τους κακοποιούς και τους δολοφόνους με ξεπερνάει σταματήστε να λέτε με ξεπερνάει, το έχω βαρεθεί". Νομίζω με εξέφρασες πλήρως καθώς ακούω, ω, και τι δεν ακούω, επειδή τολμάω και κάνω παρέα με αναρχικούς. Μερικοί είναι πολύ καλά παιδιά μπάι δι γουέι, άσχετα αν συμφωνείς ή όχι μαζί τους, ούτε κακοποιοί είναι, ούτε βιαστές, ούτε κλεφτοκοτάδες. Ναρκομανείς δε μου έχουν τύχει ακόμα, αλλά με την ποικιλία στις παρέες μου, το περιμένω κι αυτό.
    Όσο για τον Γέροντα, κακώς δεν έδωσε συμβουλές στους γιατρούς, να βγάζουν τα δαιμόνια, να κάνουν καλούς εξορκισμούς. Και τόσο αξιοθαύμαστο θεωρώ το έργο του που νομίζω ότι καλύτερα να πάω να αμαρτήσω πίνοντας μπύρες, μπύρες, και μπύρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι γνωστό ότι αν κάποιος είναι διαφορετικός ή έχει άλλη άποψη χρειάζεται λιντσάρισμα και κρέμασμα σε πλατεία ανάποδα.

      Αυτό με τις μπύρες είναι ωραίο να το κάνεις συχνά για να έχεις πιο σίγουρη την αμαρτία.

      Διαγραφή
  4. nice one Πρόεδρα, φαντάσου να ζούσε όμως ο Παΐσιος και να έβλεπε κυβέρνηση Τσίπρα, τι μεγέθους μαλακίες θα διαβάζαμε τώρα...φαντάζεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Xαρα στο κουράγιο σου που άντεξες. Εμενα μετά την δευτερη παράγραφο άρχισαν να βουίζουν τα αυτιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επίσης να συμπληρώσω τον Άγιο, ότι ο γκέι μπορεί να πάρει και μια αντιβίωση και να γιάνει και να γίνει στρέιτ και να πορευτεί στο δρόμο του Θεού και της Εκκλησίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι αντιβίωση; Τι σατανιστικά πράματα είν' τούτα; Αγιασμό και αντίδωρα χρειάζεται!

      Διαγραφή
  7. Τι το γραψες το κατεβατό...Ο τίτλος μόνο αρκεί. Αλλά νταξ ρίξτου λίγο κλίνεξ γιατί είναι κοντά και λεκιάζει ο Μπαίσιος το όνομα του Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή