Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ

          Πριν μπούμε στο ψητό ή μάλλον στο καρβουνικό να σας ενημερώσω ότι αυτό το βλογ πριν λίγες ημέρες ξεπέρασε τις 86.521 προβολές.


Πίου!
Πίου!
Πίου!
Πίου!
Πίου!



Πφφφφφφ!
Πράου!
Ντφφφφφφ!
Ντζςςςςς!


Πριτς!



          Αυτά ήταν τα πιο ελεεινά πυροτεχνήματα που έχω δει στη ζωή μου. Τα πυροκλάνια είναι πιο φαντασμαγορικά. Δε με πιστεύετε; Ρωτήστε κάποιο σοφό να σας πει. Αυτοί ξέρουν από πυροκλάνια. Ή καλύτερα μη ρωτήσετε! Δε σας έχω πει να μη μιλάτε με άλλους ανθρώπους; Οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι, αγνοήστε τους! Αν μπορείτε να μείνετε κλεισμένοι για πάντα μέσα στο σπίτι σας κάντε το! Θέλετε δηλαδή να βγείτε εκεί έξω, εκεί, να χαιρετάτε λιγδιασμένους γνωστούς και να τους δίνετε το χέρι ενώ δεν έχετε ιδέα σε ποιο πρωκτό το είχαν χωμένο μέσα; Εκεί, που αν καταφέρετε να διασχίσετε μια ομίχλη δυσωδίας και φτηνής κολόνιας στο τέλος του δρόμου θα σας περιμένει εκείνο το μαλακισμένο που μοιράζει φυλλάδια για το Χριστό ή τις φάλαινες; Ή το Χριστό πάνω σε μια φάλαινα να διασχίζει τους ωκεανούς για να καταλήξει σε κάποιο Μικέλ να πίνει φρεντομοκαφριζοτζιτζιρίνο; Φυσικά και ο Χριστός περπάτησε πάνω στο νερό, αφού όλοι κατουράνε στη θάλασσα, μαλάκας είναι να μπει καθαρός μέσα και να βγει κίτρινος; Μέσα στο σπίτι έχει υπέροχα βίντεα με χαριτωμένα φιδάκια και γούτσου γούτσου πτεροδάχτυλους να κυλιούνται στις ερημικές τοποθεσίες μιας ερήμου. Ή γατάκια ήταν αυτά; Δεν ξέρω, μοιάζουν λίγο πολύ όλα. Εδώ οι εξωγήινοι μας μοιάζουν σύμφωνα με τις περισσότερες ταινίες και κάποιους Λιακόπουλους. Και μας το κρατάνε και κρυφό. Σιγά μη σας φάμε τις πράσινες εξωγήινες γκόμενες ρε!

          Κάπου εδώ ήθελα να περάσω ένα διαχρονικό κοινωνικό μήνυμα αλλά γάμα το. Ένα κοινωνικό μήνυμα απευθύνεται σε μια κοινωνία, η οποία αποτελείται από ομάδες ανθρώπων και οι ομάδες ανθρώπων αποτελούνται από ανθρώπους.


ΔΕ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;
Άρα ποία η χρησιμότητα του κοινωνικού μηνύματος;





(βασικά, απλά το ξέχασα)


          Θα μπορούσα τώρα να κάνω τον επίλογο του γιουτιούμπ. «Σας ευχαριστώ βαθιά από τα βάθη της βαθιάς καρδιάς μου που παρακολουθήσατε ότι μαλακία παρακολουθήσατε. Τώρα κάντε λάικ. Μετά πηγαίνετε σε ίντερνετ καφέ, φτιάξτε 12 διαφορετικούς λογαριασμούς, συνδεθείτε από διαφορετικό υπολογιστή κάθε φορά και ξαναμαναπαρακολουθήστε τη μαλακία μου. Και ξανακάντε λάικ από όλους τους λογαριασμούς. Αφήστε σχόλιο για το αγαπημένο σας hot wheel αυτοκινητάκι ή για το μέγεθος του πέος σας, στ’ αρχίδια μου εμένα, δεν τα διαβάζω. Μετά μαλώστε με κάποιο άλλο άγνωστο χοντροειδές πιθήκι  με καυλόσπυρα από την άλλη άκρη της Ελλάδας για πολιτικά χρησιμοποιώντας ακράδαντα επιχειρήματα του στιλ «Σου γαμώ τη μάνα και όλα τα τούβλα του σπιτιού σου νεοφιλελέ / φασίστα / γερμανοβαριαηπουτσατουτσολιά / αναρχοάπλυτε / βρωμερό και σιχαμερό κομμουνοσκούλικο».  Και κάντε κοινοποίηση το βίντεο στον τοίχο του φέισμπουκ και στον τοίχο του σκοτεινού σας σπιτιού. Βάλτε φίλους σας να το δούνε, τη γιαγιά σας, το καναρίνι σας, τα ριζλοχαρτάκια σας και αναγκάστε τους να κάνουν σαμπσκράιμπ. Εννοείται πως αν δεν είστε σαμπσκραϊμπισμένοι να γίνετε. ΑΝΤΕ ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ! Τσεκάρετε επίσης το δικό μου φέισμπουκ, το ίνσταγκραμ, το τουίτερ και άλλα 49 σόσιαλ μίδια που έχω κάτω στην περιγραφή. Δείτε επίσης αυτό το βιντεάκι που ανέβασα πρόπερσι και δε σας ενδιαφέρει. Σας ευχαριστώ και πάλι. Χαίρεται!».


ΧΑ! Ίντερνετ καφέ λέει. Εκεί έχει ανθρώπους ρε, πάτε καλά;


Όχι, δεν πάτε! Έπρεπε να στρίβατε αριστερά στο προηγούμενο φανάρι.


Οδηγάτε κιόλας! Έξω! Καθώς τα περιστέρια κουτσουλάνε το παρμπρίζ σας και σας το λεκιάζουν με τα σκατά τους!




          Κάτι άλλο ήθελα να γράψω όμως. Α ναι, για τα παϊδάκια στα κάρβουνα.





Τα παϊδάκια στα κάρβουνα γαμάνε!

38 σχόλια:

  1. Έχασα ενάμιση λεπτό απ'τη ζωή μου διαβάζοντας αυτή τη μαλακία το οποίο θα μπορούσα κάλλιστα να είχα αξιοποιήσει διαβάζοντας κάποια άλλη μαλακία. Θέλω τα λεφτά μου που ποτέ δεν έδωσα πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τα πάρεις σε συνάλλαγμα, δηλαδή σε ιριδίζουσες πεταλούδες της Ανδρομέδας, που θα έλεγε και μια ψυχή...

      Διαγραφή
  2. Συγχαρη-τύρια και εις ανώτερα. Να τις εκατο-στήσεις (τις χιλιάδες). Το υπόλοιπο είναι μαστούρα από ακατάσχετο σεξ με παιδάκια, εμ..παϊδάκια ήθελα να πω. Εχει πάει όλο το αίμα στο στομάχι για υπερωρίες και ο εγκέφαλος αφυδατώνεται. Φέρτε γρήγορα μπίρες να σωθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μπύρες είναι μαγικές. Καλύπτουν το κενό στο στομάχι ανάμεσα από τα παϊδάκια!

      Διαγραφή
  3. προεδρε διαβασα το προφιλ σου και θελω να σου πω οτι 'σαιωραιος ρε φιλε! Γελασα παρα πολυ!! Αυριο θα διαβασω και τα παϊδάκια εδω απο πανω.
    Γεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή είσαι φαγωμένη, γι αυτό. Όταν θες να σου ανοίξει η όρεξη διάβασέ το!

      Διαγραφή
  4. Παλι καλα που ξεκινησα να διαβαζω απο το τελος και ετσι επιασα το νοημα αμεσως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ώστε είσαι από εκείνους τους τύπους που δεν αντέχουν στην αγωνία και τα σασπένσια και πάνε απευθείας στο τέλος!

      Διαγραφή
  5. Τι μου θύμισες τώρα... Τον Αγαπηνάκη στον Κουρνά. Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω φάει σε εκείνη την ταβέρνα αλλά τρώω που και που πατσά και μαγειρευτώ στο Αγαπήνη στην αγορά το βράδυ να ξεσουρώσω.

      Διαγραφή
  6. Πα'ι'δάκια στα κάρβουνα βλεπω.. Ωχ! λεω... Τέτοια ώρα θα μας πιάσει η πείνα και πού θα βρω κάρβουνα...ή πα'ι'δάκια...
    Τελικά ο,τι να ναι...!!! Μήπως να βγεις να δεις κανεναν άνθρωπο...; Με αγάπη πάντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε γίνονται αυτά τα πράματα. Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνα επικίνδυνοι!

      Διαγραφή
  7. Απ αυτη τη στιγμη μπορεις να υπολογιζεις τις
    προβολες σε 86.522,5. 0,5 επειδη εφτασα στη
    μεση του αρθρου και οπως συνηθιζω κατι πατησα
    και το εχασα, και μια ολοκληρη.(γιατι ειναι τοσο
    περιεργη η τεχνολογια? η γιατι ειμαι εγω τοοοοσο
    ξανθια?)
    Να τις 1.000.000ασεις και να μας κανεις να περναμε
    παντα ομορφα ((κι εσυ μαζι μας).!
    Χτυπησες στο αδυνατο σημειο μου, ενα ειναι το
    αγαπημενο μου φαγητο παϊδακια στα καρβουνα με
    πατατες τηγανιτες ΟΥΑΟΥ.!!!! Βεβαια αρνισια οχι
    σα μερικους που λενε παϊδακια τις πανσετες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος βέβηλος τουμπ ράιντερ του Τουταγχαμών μπουρδεύει τα παϊδάκια τα αρνίσια με τις πανσέτες; Τα παϊδάκια τα αρνίσια δε θα τα ξαναμπερδέψεις. Τα παϊδάκια τα αρνίσια!

      Διαγραφή
  8. Καλα και τα παϊδακια, αλλα και η προβατινα δεν παει πισω! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάτι τέτοιο συνέβη και στο δικό μου - το οποίο έχει πιάσει νυχτερίδες ΚΑΙ αράχνες γλυκέ μου - και ήταν όλες σχεδόν εξ Ουκρανίας. Δεν ξέρω τι να υποθέσω πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δώστε μια μπύρα στον πρόεδρα γιατί ρετάρει και θα κάψει κυλινδροπίστονα. :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προχθές τη Κυριακή έκανα το λάθος και βγήκα από το σπίτι για να πάω στην ημερίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων, εκεί αναγκάστηκα να μιλήσω με όλους όσους ήρθαν να παρακολουθήσουν την ημερίδα καθώς έκανα τη γραμματειακή υποστήριξη....Νιώθω βιασμένη, ψυχικά, σωματικά αλλά κυρίως πνευματικά, δεν θέλω να μιλάω σε κόσμο, και αν μιλάω θέλω να μιλαώ μόνο για εμένα....

    Θέλω απλά να γίνω hikikomori να μη βγαίνω από το σπίτι για κανένα λογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μην είσαι ποτέ σε γραμματειακές θέσεις γιατί περνάνε πολλοί άνθρωποι με μαλλιά και αυτιά. Προτείνω να ντυθείς κώνος και να κοιτάς τον τοίχο όταν θα ξαναπάς εκεί.

      Μη μου βάζεις άγνωστες λέξεις γιατί αναγκάζομαι να τις γκουγκλάρω και μετά χάνω τη σκέψη μου, τον ειρμό και τον ειρμό της σκέψης μου και μου καίγεται το παστίτσιο που δεν έφτιαξα :(

      Διαγραφή
    2. όλοι ξέρουν τι είναι το χικικομόρι ρε πρόεδρε, ήταν πολύ της μόδας η λέξη στο Ελληνικό ιντερνετ πριν μερικά χρόνια.

      Διαγραφή
    3. το ελληνικό ίντερνετ είναι μια κακιά αντιγραφή του ξένου. εγώ πάντως ήδη ξέχασα τι είναι και βαριέμαι να το ξαναγκουγκλάρω!

      Διαγραφή
  12. Άσε τα παϊδάκια (ποια παϊδάκια; - κατά το "ποια amstel") και πιάσε καμιά μπριζόλα! Το 86.521 είναι συμβολικός αριθμός; Εννοώ, γιατί δεν έγραψες "ξεπέρασα τις 85.000" ή "πλησιάζω τις 90.000". Εκτός κι αν θες να μας βάζεις να αναρωτιόμαστε άνευ λόγου και αιτίας, πράγμα για το οποίο σε έχω ικανό! Τέτοιος παλιοχαρακτήρας είσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To 86 χιλιάδες τόσο είναι συμβολικός αριθμός. Είμαι κατά των στρογγυλοποιήσεων γιατί μου θυμίζουν ντόνατς και αυτά με κάνουν να πεινάω ή να φοβάμαι ότι θα έρθουν οι μπάτσοι από τη γωνία. Βέβαια, μπορεί να είναι και για να σας αναγκάζω να αναρωτιόσαστε άνευ λόγου και αιτίας. Χεχε! Είμαι παλιοχαρακτήρας!

      Διαγραφή
  13. Άσχετο, νες καφέ ξέρω, ελληνικό καφέ ξέρω, το ίντερνετ καφέ τι είναι; Καινούρια ποικιλία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλιά, ξεχασμένη ποικιλία. Μάλλον την έχεις ξεχάσει κι εσύ ο ίδιος!

      Διαγραφή
  14. Δεν θέλω να στο χαλάσω γαμώτο αλλά με το ψήσιμο στα κάρβουνα τρως και πολλές ετεροκυκλικές αμίνες (τύφλα να 'χει το τσιγάρο) αλλά πάω πάσο γιατί ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω. Δόξα σοι Κύριε. Αμήν. Φάτε, ψήστε και γ... όλα είναι δώρα του θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλά η κάβλα που νιώθεις όμως είναι υπεράνω όλων. Ο Κόναν έχει προνοήσει για όλα τα καλά!

      Διαγραφή
    2. Εντάξει αλλά ο Ταινίας που στον κοάλα είναι; Φήμες λένε ότι δοκιμάζει κάποιες τεχνικές αυτοχειρίας. Αληθεύει; Μην πάθει τίποτα ο άνθρωπος.

      Διαγραφή
    3. Λες; Να τον ψάξουμε. Μπορεί και να έχει αρχίσει να εφαρμόζει τεχνικές από τις ταινίες που βλέπει...

      Διαγραφή
    4. Η αλήθεια είναι ότι έψαξα τεχνικές αυτοχειρίας και κατέληξα σε μία από αυτές.
      http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=manly_suicide

      Διαγραφή
    5. Προχθές το ξαναδιάβαζα αυτό ρε. Στο έχω πει ότι είμαι σίγουρος ότι με παρακολουθείς!

      Διαγραφή