Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΑΝ ΕΥΝΟΥΧΙΖΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΒΡΑΜΙΔΙΔΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ



          Πολλοί από σας φαντάζομαι ότι θα ξέρετε αυτό το καθίζημα που ακούει στο όνομα Δαβίδ Αβραμίδης. Όσοι δεν τον ξέρετε είστε τυχεροί αλλά και άτυχοι μέσα στην τύχη σας γιατί θα τα ακούσετε από μένα. Τις ιστορίες με τα γνωστά «γυναίκα χωρίς βύζους, εκκλησία δίχως τζίζους» και άλλα τέτοια όσοι τα ξέρετε, τα ξέρετε. Κι αν δεν τα ξέρετε δε θα τ’ ακούσετε από μένα, τα έχουν ήδη πει άλλοι. Ο Δαβίδ που λέτε είναι ένα σκουπίδι που γράφει κλαψομούνικες ατάκες ή άλλες μετηζωηήκατιτετοια που τις κλέβει από κάπου ή μπορεί να τις βγάζει και απ’ την κούτρα του και φυσικά οι Ελληνίδες γκόμενες τρελαίνονται να ακούνε τέτοιες ατάκες μάλλον επειδή είναι στόκοι και χρειάζονται υπενθυμίσεις στο φέισμπουκ για να αγαπάνε κάποιον ή να κάνουν κάτι καλό στη ζωή τους. Υπάρχουν και οι άντρες που κοινοποιούν τέτοιες μαλακίες μπας και τους πατήσει λάικ καμιά χαμούρα και σκέφτονται κάπως έτσι «Ωραία, τώρα που πόσταρα αυτό το κλαψομούνικο ποστ όλο και κάποιο μωρό θα μου πατήσει λάικ. Και όπως όλοι ξέρουμε όταν κάποια μου κάνει λάικ αυτομάτως σημαίνει ότι με γουστάρει και θέλει να ρουφήξει τα φλόκια μου. Ωπ! Ένα λάικ. Θα γαμήσουμε σήμερα! Για να δω ποια είν…… όχι ρε πούστη μου, πάλι αυτή η χοντρή; Ασταδιάλα!». Και θα έπρεπε να ευνουχίζαμε τέτοια άτομα για να μη συνεχιστεί αυτή η ούγκα μπούγκα γενιά τους. Αυτό που θα κάνω τώρα είναι να πάρω μερικές ατάκες του και να τις σχολιάσω, όπως κάνω γενικά.


«Αν αγαπάς κάποιον, δεν του παίρνεις τα φτερά του. Του χαρίζεις ένα ακόμα ζευγάρι» (αν αγαπάς κάποιον και έχει φτερά ή αγαπάς κανα περιστέρι ή έχεις ψοφήσει και βλέπεις αγγέλουςχαχαχαπωςταλεωομαλακας οπότε καλύτερα να αρχίσεις να βγάζεις κραυγές μαζί με τα υπόλοιπα ζώα που είναι μαζί σου στον παράδεισοχαχαχαχαεχωρεντασημερα).


«Έχω μάθει να μη συμβιβάζομαι ποτέ με το λίγο όταν έχω γνωρίσει το πολύ» (……είπε ο βυσματίας δημόσιος υπάλληλος σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ όταν του μειώσανε το μισθό).


«Τα καλύτερα check in είναι αυτά που δεν έγιναν ποτέ… Γιατί περνούσες τόσο καλά που το κινητό ήταν χωμένο μέσα στην τσέπη, και το μυαλό σου χαμένο στη χαρά» (και άρχισαν να κοινοποιούν την ατάκα όλοι όσοι κάνουν κάθε μα κάθε φορά τσεκ ιν όταν είναι έξω).


«Είμαι καχύποπτος απέναντι στους ανθρώπους που δεν συμπαθούν (δε συμπαθούν μαλάκα, χωρίς «ν», θέλεις να λέγεσαι και δημοσιογράφος) τα σκυλιά αλλά εμπιστεύομαι τα σκυλιά που δεν συμπαθούν έναν άνθρωπο» (μπράβο μαλάκα, εμπιστεύεσαι ζώα που γαυγίζουν σε ανθρώπους επειδή κάτι τους ξίνισε πάνω τους. Έχω δει σκυλιά που γαυγίζουν μόνο σε ανθρώπους με στολές, μπάτσους, πυροσβέστες, οτιδήποτε, για κάποιο λόγο, έχω δει σκυλιά που γαυγίζουν μόνο σε γκόμενες – έχουν δαγκώσει και μια φίλη μου διάολε! – τις προάλλες, ένα σκυλί άρχισε να γαυγίζει και η αφεντικίνα του μου λέει «συγνώμη, αλλά όποτε βλέπει κάποιον να φοράει κράνος μηχανής τρελαίνεται και γαυγίζει». Συγχαρητήρια που εμπιστεύεσαι ζώα ΖΩΟ!).


«Ο άντρας που φέρεται στη γυναίκα του σαν πριγκίπισσα (δεν έχουμε μάθει πότε βάζουμε το «ν» και πότε όχι, έτσι;) είναι απόδειξη ότι έχει μεγαλώσει στα χέρια μιας πριγκίπισσας» (όσα παιδιά είναι σε ορφανοτροφείο δηλαδή όταν μεγαλώσουν θα γράφουν στον πούτσο τους τις γυναίκες τους, μη σου πω θα τις δέρνουν κιόλας!).


«Ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μιας γυναίκας δεν είναι ο πρώτος της αλλά εκείνος που θα την κάνει να μην υπάρξει επόμενος» (ένα ζευγάρι παντρεύεται, ο άντρας δέρνει τη γυναίκα, τη γράφει στον πούτσο του, την έχει δούλα του αλλά αυτή δεν τον χωρίζει γιατί φοβάται ή οτιδήποτε άλλο – υπάρχουν άπειρα τέτοια παραδείγματα – κατά τ’ άλλα αυτός είναι ο πιο σημαντικός ε;).


«Η πιο ζεστή αγκαλιά είναι αυτή που έρχεται έτσι ξαφνικά χωρίς να τη ζητήσεις» (ψέμα, η πιο ζεστή αγκαλιά είναι όταν αγκαλιάσεις ένα ξύλινο δοκάρι που έχει πιάσει φωτιά).


«Πόσο υπέροχο να υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή σου που να σε καταλαβαίνει είτε μιλάς είτε όχι» (λέγε εσύ τέτοιες μαλακίες και μετά οι γκόμενες περιμένουν να καταλαβαίνουμε τι έχουν χωρίς να μας πούνε τίποτα).


«Τιμή και δόξα στους άντρες που στέλνεις μήνυμα και αντί για απάντηση έρχονται οι ίδιοι» (αυτό το βλέπω συνέχεια και έχω να πω: ΟΧΙ! Να πάτε να γαμηθείτε, άμα θέλετε τόσο πολύ ελάτε οι ίδιες, άι στο διάολο πια!).


«Οι καλύτεροί μας φίλοι δεν μιλάνε… Μόνο κοιτούν, γαβγίζουν και αγαπάνε» (Λογικό να το λες, σιγά μην έχεις κανονικούς φίλους εσύ!).


«Ότι μπαίνει ξαφνικά στη ζωή μας, φεύγει και εξίσου ξαφνικά από αυτήν! Νόμος…» (εκτός αν είναι ο ιός του έιτζ).


«Εγώ αυτόν θέλω να τον πηδήξω, λένε κάποιες γυναίκες σήμερα. Σε λίγο θα φτάσει ο καιρός που θα λένε οι άντρες δεν ξέρω, δεν είμαι έτοιμος, θέλω λίγο χρόνο…» (και πολύ κάνουν και το λένε, αφού αυτό σκέφτονται, πολλά χρόνια τώρα, γιατί να μην το πούνε κιόλας; Θα σου ζητήσουν και την άδειά σου μήπως αν θέλουν να κάνουν ουάν νάιτ σταντ;).


«Είναι και αυτή η διαφορά του “θέλω να σε δω” με το “Τα παράτησα όλα και ήρθα να σε δώ”» (είναι και αυτή η διαφορά του “κανονικού ανθρώπου” με του “μουνόδουλου”).


«Γεμίσαμε φίλους σε facebook, twitter, instagram… Και δεν έχουμε έναν άνθρωπο να πιούμε έναν καφέ και να πούμε τον πόνο μας όπως παλιά» (τα είπαμε αυτά, αφού σιγά μην έχεις κανονικούς φίλους εσύ!).


«Ένα γλυκό μήνυμα μπορεί να τα αλλάξει όλα… Στείλτο το ρημάδι» (ΟΧΙ γαμημένε, θα πας από ‘κει όπως είχες πει!).


«Παιδιά, αυτοί που δε σας κάνουν like είναι αυτοί που κοιτάνε περισσότερο από όλους το προφίλ σας» (μόλις έβγαλες ένα συμπέρασμα απευθείας από τον πάτο σου έτσι; Αντιγράφω και μια ατάκα από σχόλιο δίπλα “Η Σακίρα δε μου έχει κάνει ποτέ λάικ. Λιώνει για μένα).


«Η πιο ελκυστική γυναίκα είναι εκείνη που δημιουργεί φαντασιώσεις χωρίς να αποκαλύπτει ούτε χιλιοστό απ’ το κορμί της» (να του φέρουμε του παιδιού μια Τουρκάλα με μπούρκα να τον παίζει όλη μέρα).


«Ο μεγαλύτερος δειλός είναι ο άντρας που ξυπνά τον έρωτα μιας γυναίκας χωρίς να έχει πρόθεση να τον ανταποδώσει» (Μπραντ Πιτ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ντέιβιντ Μπέκαμ και τόσοι άλλοι ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ).


«Όταν είσαι πραγματικά ερωτευμένη με κάποιον, το άγγιγμα οποιουδήποτε άλλου άντρα, πρέπει να σου προκαλεί αηδία» (μη δω καμιά με σχέση να κάνει χειραψία θα τη χαστουκίσω. ΜΗΗΗΗΗΗ ΜΩΡΗ, μην αγκαλιάζεις τον πατέρα σου, θα έπρεπε να ξερνάς από αηδία).


«Το μεγαλύτερο λάθος ενός άντρα είναι να δίνει σε κάποιον άλλον την ευκαιρία να κάνει τη γυναίκα του να γελάσει» (Οδηγίες προς άντρες: 1. Κάντε τις γυναίκες σας να μη βλέπουν κωμωδίες, να μην πηγαίνουν σε επιθεωρήσεις 2. Αναγκάστε τους φίλους σας να μη λένε αστεία πράματα όταν η γυναίκα σας είναι μπροστά 3. Φιμώστε τον πατέρα της, τον αδερφό της και τα ξαδέρφια της άμα λάχει καλού κακού γιατί μπορεί να πετάξουν καμιά εξυπνάδα).


«Την γυναίκα σου (αλήθεια, έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι με αυτά τα «ν») την κερδίζεις όταν της δείχνεις τον σεβασμό σου την ημέρα και το θράσος σου την νύχτα» (να υποθέσω ότι δε γαμάς μεσημεριάτικα εσύ ε;).


«Η ωραιότερη στιγμή είναι όταν γυρίζει ο τροχός και εσύ κάθεσαι… και απλά το απολαμβάνεις» (να υποθέσω ότι είσαι φτωχός και δε γαμάς συχνά;).



Και για να δείτε ότι είμαι καλός άνθρωπος θα γράψω και μια ατάκα που έγραψε αυτός και είναι ωραία «0,003 sec είναι ο χρόνος που χρειάζεται μια γυναίκα για να σκανάρει από την κορυφή ως τα νύχια μια άλλη γυναίκα που έρχεται στην παρέα». Δεν ξέρω από πού την έκλεψε, αλλά είναι ωραία.



Αυτά προς το παρόν, λογικά θα υπάρξει και δεύτερο μέρος, γιατί λέει πολλές παπαριές ο τύπος, αλλά πρέπει να σταματήσω γιατί το ούζο με περιμένει, και το γιουτιούμπ παίζει creeping death αυτή τη στιγμή οπότε αποχωρώ!

26 σχόλια:

  1. Ποτέ δεν είναι αργά για μία Prost. (αυτό ναι αξίζει χιλιάδες κοινοποιήσεις).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (να υποθέσω ότι δε γαμάς μεσημεριάτικα εσύ ε;)
    Μπα, καλύτερα να υποθέσεις ότι δε γαμάει καθόλου.
    (να του φέρουμε του παιδιού μια Τουρκάλα με μπούρκα να τον παίζει όλη μέρα)
    Κοίτα, εδώ ο μάστορας μπορεί να εννοεί άλλα γούστα, π.χ.
    http://www.featureshoot.com/wp-content/uploads/2011/11/Dominatrix18.jpg
    που εμένα προσωπικώς δε με χαλάει και καθόλου ας πούμε, οπότε εδώ του δίνω πόιντ.
    Κατά τα λοιπά, ξέρεις εσύ. Αλάνι Απίτη γάμα τους το σπίτι, Απίτη αλάνι γάμα το λιμάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να είναι σαδομαζό ο τύπος; Λες να τον μαστιγώνουν; Να τον βιάζουν και με στράπον; Δεν ξέρω, όλα ειναι πιθανά!
      Το dom είναι περίπλοκη έννοια, μπορεί να μη σε χαλάει, αλλά μπορεί να βρεθείς με λιωμένα κεριά πάνω σου και την κωλοτρυπίδα σου ανοιγμένη...

      Διαγραφή
  3. Και θέλεις να μου πείς πως δεν βρέθηκε ακόμα ένας κομπιουτεράς να κάμει ένα απλικέϊσον κάτι σαν το adblock για να φιλτράρονται οι κοτσάνες του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες; Ούτε ένας δε φιλοτιμήθηκε! Εγώ λέω να φωνάξουμε τους anonymous να κάνουνε πράμα, αν υπάρχουν ακόμα.

      Διαγραφή
  4. μηπως γράφει και στο #justgirlthings;
    Με τέτοιες μαλακίες είμαστε και οι δύο στο σπίτι με περίοδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κακό πράγμα να είναι και τα 2 φύλα σε περίοδο. Μπορεί να ξεσπάσει νέος ψυχρός πόλεμος!

      Διαγραφή
  5. Δεν έτυχε να τον έχω ακουστά τον περί ου ο λόγος, αλλά το πιο σοβαρό πρόβλημα δεν το έχει μόνο αυτός. Το έχουν όλες οι ηλίθιες που πέφτουν με τις ανοησίες του.
    Σίγουρα κλεμμένη είναι η τελευταία ατάκα, η ωραία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουμπάρα εγώ τον έμαθα από τον Τίποτα στα Σοβαρά. Ευτυχώς δεν έχω facebook να βλέπω τις χαζομάρες αυτές χαχαχ

      Διαγραφή
    2. Και είναι δυστυχώς πολλές οι ηλίθιες που πέφτουν με τις μαλακίες του...

      Μάχλερ (ή Μάλερ; το h προφέρεται;) κι εγώ νομίζω από τον Τίποτα στα Σοβαρά τον έμαθα.

      Διαγραφή
    3. Μας έχει καταστρέψει ο Randy με αυτά που ανεβάζει. Είναι Μάλερ το h δεν προφέρεται :)

      Διαγραφή
    4. Ελπίζω να πίνει και πολλές μπύρες σαν τον άλλο Ράντι Μαρς

      Διαγραφή
  6. Αχρηστος κρετίνος όπως το είπες. Καινούριο φρούτο αυτός ο Κούλογλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο τύπος είναι τρολλοπροτζεκτ σε φαση Αννα Γουλα. Επίσης, δεν μπορώ να πιστεψω ότι υπάρχουν τόσο ηλίθιες γυναίκες! Και μη γυρίσει κανα φεμονάτσι να μου πει οτι δεν υπάρχουν ηλίθιες γυναίκες, αλλά η φαλοκρατική κοινωνία τις έκανε έτσι, σκάστε διοτι έρχεται η σειρα σας. Στα διαλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε νομίζω να είναι τρολλ, μάλλον ηλίθιος ή ψάχνει απελπισμένα κάπου να βάλει το πουλί του και στρέφεται σε αυτήν την ελλεεινή μέθοδο. Φυσικά και υπάρχουν ηλίθιες γυναίκες όπως υπάρχουν και ηλίθιοι άντρες. Απλά σε εμετικές ατάκες τέτοιου στιλ πέφτουν περισσότερο οι γυναίκες πατά οι άντρες.

      Διαγραφή
  8. Θα πάρω πτυχίο και δε θα μάθω ποτέ πώς συνδέεται η δημοσιογραφία με το ανέβασμα ηλίθιων χαζογκομενίστικων φράσεων που χρησιμοποιούν οι δήθεν ευαίσθητοι κάγκουρες μπας και γαμήσουν. Θέλουν να διαλύσουν το δημόσιο πανεπιστήμιο! Θέλουν να μας στρέψουν στην παραπαιδεία!
    Υ.Γ. Το ότι η σελίδα του έχει τόσα λάιξ στο Facebook με ανησυχεί πιο πολύ από το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που γελάνε με τον Τζέρεμι. Βέβαια το ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν πίνουν μπύρα είναι ακόμα πιο ανησυχητικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο μικρό, ανύπαρκτο θα έλεγα, μυαλό του μπορεί η δημοσιογραφία να είναι μόνο ηλίθιες ατάκες επιπέδου γυμνασίου και βγάλε, ποτέ δε θα μάθουμε.
      Αυτό με τη μπύρα με κάνει και εμένα να ανησυχώ. Κάτι δραστικό πρέπει να γίνει!

      Διαγραφή
  9. Ο Αβρα.. τέτοιος είναι έλεος.. ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να μην ήταν κλεμμένα (που είμαι σίγουρος ότι είναι) είναι τεράστιες παπαριές!

      Διαγραφή
  10. Μπενω τις προαλλες σε ενα ταξι, με τον κλασσικο οδηγο ανοιχτο πουκαμισο καδενα... κλπ. Εχει κολλημενο στο παρμπριζ ενα μεγαλο ταμπλετ και χαζολογαει φωτογραφιες γυναικων 40+, μαλλον χωρισμενες που ψαχνονται.

    Τον αρχιζω στο ψιλο.... ειναι μπροστα σε μια φωτογραφια μια γκομενας γραφει σχολια και τα σβηνει... με ρωταει να του πω γνωμη για το τι να γραψει... "Ωραιο το ηλιοβασιλεμα αλλα σα τα ματια σου δεν εχει!" κοντεψε να τρακαρει απο την ουσια του σχολιου μου! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα για κάποιο λόγο αυτά πιάνουν αρκετές φορές σε ταρίφες!

      Διαγραφή
  11. Είχε αναρτήσει πρόγραμμα εμφανίσεων ο κος Τίποτας και χιλιάδες ηλίθια μέλη εκστασιάστηκαν και θέλουν να παρευρεθούν και να τον γνωρίσουν από κοντά, άντρες και γυναίκες... No salvation my friend...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέλω το πρόγραμμα. Αν έρθει από δω μεριά να πάω να του φωνάζω μαλακίες από το πλήθος!

      Διαγραφή
  12. Μα ποιος είναι αυτό Πρόεδρε και του αφιερώνεις ολόκληρη ανάρτηση;
    Βαριέμαι να γκουγκλάρω μα με αναγκάζεις..

    Καλό σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή