Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΠΕΡΙ ΕΡΤ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ- Ποιος είσαι ρε μαλάκα; Ο Χαριστέας ή πήγες να μαρκάρεις τον Πίρλο;
- Πάλι εσύ; Τι θες;
- Τι να θέλω ρε; Πάλι ανάρτηση έκανες; Θα μας τα πρήξεις ξανά; Καλά δεν ήταν όταν δημοσίευες μια ανάρτηση κάθε τρίμηνο; Είχε ησυχάσει το κεφάλι μας από τις μαλακίες σου και ξαναπήρες μπρος τώρα;
- Κάνε μας τη χάρη ρε, εδώ ανέχεσαι 96 χρόνια το Δρακουμέλ, οι αναρτήσεις μου σε πειράξανε;
- Έχεις ένα δίκιο σ’ αυτό.
- Πάντα έχω δίκιο! Χώρια που ο Δρακουμέλ κρύβει χρόνια και αντί να πει ότι είναι 2096 χρονών λέει ότι είναι μόνο 96.
- Και σ’ αυτό έχεις δίκιο, αλλά νομίζω ότι πρέπει να σταματήσεις να μιλάς με τον εαυτό σου και να γράψεις τη μαλακία σου να ξεμπερδεύουμε…
- Σωστό!


Για όσους δεν το ξέρουν καμιά φορά μαλώνω με τον εαυτό μου. Το κόλλησα από το Γκόλουμ όταν πρωτοείδα τον Άρχοντα. Αλλά ας μη μιλάμε άλλο για μας και ας περάσουμε στο θέμα μας.


Καταρχάς δεν ήμουν ποτέ υπέρ στο να κλείσει η ΕΡΤ. Έτσι κι αλλιώς το να κλείσει ένας υπερβυσματικός «οργανισμός» για να ανοίξει κάποιος άλλος πάλι υπερβυσματικός είναι το λιγότερο ηλίθιο. «Παιδιά, ώρα να διώξουμε όλα τα παλιά βύσματα μαζί με όλους τους κανονικούς εργαζόμενους και να βάλουμε τα δικά μας βύσματα γιατί κάπου πρέπει να χωθούνε κι αυτοί». Το ότι η ΕΡΤ ήταν πλημμυρισμένη από βύσματα είναι πιο γνωστό και από τους πασίγνωστους πλέον άγνωστους μπαχαλάκηδες που λένε τα ΜουΜουΕ και έχουμε και φωτογραφίες τους αλλά όχι, δεν τους ξέρουμε, είναι άγνωστοι, δεν τους έχουμε μπαγλαρώσει 37 φορές τον καθένα και μετά τους αφήσαμε, απλά δεν τους ξέρουμε! Ούτε κάποιοι από αυτούς δουλεύουν για μας, όχι βέβαια! Και όποιος βγει και πει ότι δεν είχε βύσματα η ΕΡΤ ή δεν υπήρχαν άτομα εκεί μέσα που να έπαιρναν 5 και 10 φορές παραπάνω μισθό απ’ ότι έπρεπε τότε ή ζει τα τελευταία 40 χρόνια εκτός Ελλάδας και έχει άγνοια ή απλά είναι ανεγκέφαλος.

Βέβαια εδώ στο Ελλάντα είναι αδύνατον να διώξουμε μόνο τα βύσματα και να κρατήσουμε τους κανονικούς εργαζόμενους οπότε άμα είναι να κάνουμε κάτι, δε γαμιέται, ας τους πάρει όλους η μπάλα, να απολυθούνε όλοι, στ’ αρχίδια μας και οι εγκαταστάσεις, ας φτιάξουμε καινούριες και να προσλάβουμε και κανέναν έτσι χωρίς κριτήρια, η μισή Καλαμάτα χρειάζεται δουλειά ρε!

Είμαι σίγουρος ρε πούστη μου ότι αν έβγαινε ένας πολιτικός και έλεγε ότι θα φύγουν μόνο τα βύσματα και θα μείνουν οι κανονικοί εργαζόμενοι είτε στην ΕΡΤ είτε σε κάποιο άλλο δημόσιο τσίρκο πάλι, ναι πάλι, θα διαμαρτύρονταν για άδικες απολύσεις. «Μα ρε συ, πρέπει να απολυθεί ο Τάδες Βυσματόπουλος γιατί έχει τελειώσει το γυμνάσιο και μπήκε σα διευθυντής στο Δημόσιο Οργανισμό Τσοπαναραίων μόνο και μόνο επειδή ο βουβαλοΠάγκαλος είναι κουμπάρος του και πηδούσε την αδερφή του». «Δεν έχει σημασία, βγάζετε στο δρόμο ένα σκληρά εργαζόμενο άνθρωπο, τον καταστρέφετε αυτόν και την οικογένειά του, με τι λεφτά τώρα θα συντηρήσουν τα 3 τους αυθαίρετα; Όλοι στους δρόμους να διαδηλώσουμε! Ναι, κι εσύ που είσαι άνεργος έλα μαζί μας!».

Εδώ οι καθηγητές δε θέλουν να αξιολογούνται. Ποιοι; Οι καθηγητές! Που υποτίθεται ότι διδάσκουν αυτούς που θα χτίσουν το μέλλον της χώρας. Οκ, ούτε εγώ πιστεύω ότι αυτή η κυβέρνηση είναι ικανή να αξιολογήσει τον οποιοδήποτε, αυτοί μπορεί να έχουν σαν κριτήριο μόνο τι ψηφίζει ο καθένας, ξέρω γω, αλλά οποιοσδήποτε να ερχόταν να τους το πει θα ούρλιαζαν σαν τα σκυλιά. Ή σαν την Πάολα. Χμμμ το ίδιο κάνει… «Θα απολυθεί κόσμος λένε». Ε ναι ρε μαλάκα, εννοείται ότι θα απολυθεί κόσμος. Όλοι μας έχουμε συναντήσει καλούς καθηγητές ή απλά άλλους που ξύνουν τ’ αρχίδια τους και βαριούνται να διδάξουν. Αυτούς δηλαδή πρέπει να τους αφήσουμε; Αν δεν κάνεις για καθηγητής κάνε κάτι άλλο. Τα πανεπιστήμια δε βγάζουν καθηγητές, επιστήμονες βγάζουνε, η διδασκαλία είναι ένα κομμάτι που μπορούνε να κάνουνε. Συμφωνώ ότι οι καθηγητές παίρνουν πολύ λίγα χρήματα. Οπότε τους δίνουμε ένα καλό μισθό αλλά κρατάμε και αυτούς που πρέπει όχι αυτούς που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Διάολε, εγώ ήξερα καλύτερη χημεία από τον καθηγητή που μας έκανε μάθημα! Αλήθεια!

Δεν ξέρω αν ακούτε τώρα καθόλου ΕΡΤ, αλλά εγώ ακούω κάθε μέρα αναγκαστικά στη δουλειά. Τώρα που απολυθήκανε ξαφνικά η κυβέρνηση είναι κακιά (ενώ δεν το ξέραμε τόσα χρόνια, από εσάς περιμέναμε να το μάθουμε), μας κόβει μισθούς, μας κόβει συντάξεις, μας κόβει τα τσουτσούνια, απολύει εργαζόμενους, τρωκτικά και καλικάτζαρους, βάζει φόρους, βάζει χαράτσια, βάζει σάλιο στο δονητή να μας γαμήσει χωρίς σεβασμό κτλ κτλ. Βάζουνε και συνέχεια σποτάκια κατά της κυβέρνησης, προσπαθούνε να τη γελοιοποιήσουνε και η αλήθεια είναι ότι κάποια είναι όντως αστεία αλλά ρε πούστηδες μόνο τώρα βρήκατε να πείτε κακό λόγο για την κυβέρνηση; Δε λέω να βλέπαμε γελοιοποιημένες ειδήσεις ή απόψεις υποκειμενικές για τα σκατά του ΝουΔουΣοκ αλλά να βλέπαμε κανονικές ειδήσεις, παρουσιάζοντας όλα τα γεγονότα, όχι μόνο ότι μας συμφέρει.

Κόψανε τη φωνή της Ελλάδος λένε, κόψανε τη φωνή των Ελλήνων και λοιπά κουραφέξαλα. Όπα! Στάκα!Το νέκταρ των θεών


Δηλαδή θέλετε να μας πείτε ότι όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της ΕΡΤ βλέπαμε κανονικές ειδήσεις; Κι εγώ και όλοι μας κάποτε είχαμε δει ειδήσεις στην ΕΤ1 ή ΝΕΤ. Σταματήστε λένε να βλέπετε ιδιωτικά κανάλια και την κυβερνητική προπαγάνδα της ΝΕΡΙΤ που υποστηρίζουν ξένα συμφέροντα. Θα μας τρελάνετε τελείως ρε; Μέχρι να κλείσει η ΕΡΤ ακριβώς τα ίδια δεν κάνατε; Όσες φορές είχα δει ειδήσεις σας λέγατε ακριβώς τα ίδια με τα υπόλοιπα κανάλια, ξέρετε, τα κακά ιδιωτικά (όχι πως είναι καλά, για τον πούτσο είναι, αλλά κι εσείς – τουλάχιστον στις ειδήσεις – ήσασταν ακριβώς το ίδιο). Βγάζετε τώρα στη φόρα γεγονότα που δε βγαίνουν στις ειδήσεις ή λέτε άλλη άποψη από αυτήν που λένε τα υπόλοιπα κανάλια για κάποια θέματα. Και πολύ καλά κάνετε. Κι εγώ μαζί σας. Το πρόβλημα ποιο είναι; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ; Δηλαδή μόνο όταν μπαίνει το παλούκι στο δικό μας πάτο αποφασίζουμε να κάνουμε κάτι; Όταν μπαίνει στον πάτο του γείτονα στ’ αρχίδια μας; 

Πέρασε λένε τόσος καιρός από τότε που τα ΜΑΤ μπήκαν μέσα και κλείσανε την ΕΡΤ. Όταν τα ΜΑΤ ανοίγανε κεφάλια ανθρώπων, όταν πετούσαν χημικά χωρίς λόγο όταν όταν όταν, εσείς γιατί τότε μούγκα; Γιατί βγάλατε τους «αγανακτισμένους» στις ειδήσεις σας όταν τους βγάλανε και τα άλλα κανάλια, αρκετό καιρό μετά από τότε που είχαν αρχίσει; Πάντα φερέφωνα ήσασταν!

Όλοι εσείς που υποστηρίζετε με σθένος την ΕΡΤ και πόσο αντικειμενικοί είναι οι δημοσιογράφοι της κάνατε το ίδιο και παλιότερα; Δηλαδή βλέπατε ας πούμε τις ειδήσεις του Μέγκα, του ΑΝΤ1 και μετά λέγατε «Οκ, είδα τις μαλακίες, τώρα ας παρακολουθήσω κανονικές και αντικειμενικές ειδήσεις. Ας βάλω ΕΤ1». ΟΧΙ, δεν το κάνατε ποτέ! Ξέρετε γιατί; Γιατί ποτέ δεν ήταν!

Είχε πολύ καλό πρόγραμμα λέτε η ΕΡΤ. Παπάρια είχε. Οκ, σίγουρα καλύτερο από τα άλλα βρωμοκάναλα που μας πρήζουν ακόμα και τώρα με κουτσομπολίστικα μεσημεριανάδικα και ελεεινά πρωινάδικα. Μόνο τα ντοκιμαντέρ άξιζαν. Αλλά μη λέμε μαλακίες, ελάχιστοι τα βλέπατε οπότε δεν μπορείτε να το προβάλλετε σαν επιχείρημα. Έβλεπες τηλεθέαση π.χ. στην ΕΤ1 όταν δείχνει ντοκιμαντέρ 3%, τα άλλα που έχουν μεσημεριανάδικα από 15% και πάνω το καθένα. Ντοκιμαντέρ έβλεπα κι εγώ που και που άμα πετύχαινα κανα καλό με το διάστημα συνήθως ή για άλλα μέρη του κόσμου γιατί τα άλλα με τα ζώα τα βαριέμαι. Και άμα δεν πετύχαινα κάτι καλό έκανα ζάπινγκ και στα υπόλοιπα κανάλια όπου είτε είχαν καρακάξες να κουτσομπολεύουν το νυφικό της τάδε Παρτόλας που παντρεύτηκε για να χωρίσει μετά από ένα χρόνο και να κράξουν πόσο μα πόσο πολύ δεν ταιριάζει το χρώμα νυχιών της κουμπάρας με τη βλεφαρίδα της είτε είχε για 568η φορά επανάληψη ένα επεισόδιο του Κωνσταντίνου και της Βλαχάρας ή Καφέ της Μαλακίας που μας δέρνει και εν τέλει την έκλεινα τη γαμημένη την τηλεόραση και έβαζα τσόντες στο ίντερνετ κατέβαινα για καφέ.

Το Κωνσταντίνου και Ελένης όσο και να το βρίζουμε τώρα όταν είχε βγει γαμούσε πάτους απλά μετά από τριάντα οχτώ δισεκατομμύρια επαναλήψεις πλέον μας προκαλεί εμετό, ζαλάδα, μαγουλάδες, ουλίτιδα και κακοσμία.

Όπως σας είπα ακούμε την ερτόπεν, όπως λέγεται πλέον, στη δουλειά και συγκεκριμένα το δεύτερο πρόγραμμα. Ρε σεις, κάντε κάτι με τη μουσική, αλήθεια σας λέω. Σκάω χαμόγελο όταν ακούω κάποιο ροκ, τζαζ ή ρεμπέτικο. Γιατί την περισσότερη ώρα μας πρήζετε με αυτά τα έντεχνα ή τα μποφιλιοαρβανιτοπρωτοψαλτοχαρουλοσυναφή τραγούδια. Και δε με νοιάζει να τ’ ακούσω. Στ’ αρχίδια μου. Αλλά ρε γαμώ τ’ αυτιά μου τα πέτσινα δεν μπορείτε να βάλετε διαφορετικά τραγούδια; Ή μήπως είναι τόσο υπερουάου και γαμάτα που όμοιά τους δεν έχουν βγει στον αιώνα τον άπαντα και ο Κθουλού τα ακούει όταν τρώει μεσημεριανό και γι’ αυτό έχουν βγει τόσα λίγα από δαύτα; Η ποιότητα και η ποιότητα. Παπάρια ποιότητα αλλά δεν είναι εκεί το θέμα μας. Περί ορέξεως μουχλιασμένη σπανακόπιτα. Ο καθένας με τα γούστα του. Αλλά ρε συ δε βάζεις μουσική μόνο για την πάρτη σου, υπάρχει κόσμος που σ’ ακούσει και αν συνεχίζεις να επαναλαμβάνεσαι θα ξαναβγεί μου φαίνεται στους δρόμους με τους Αγανακτισμένους Νο2: Η επιστροφή των Χεντάι. Εδώ ρε βάζουνε Πυξ Βλαξ και το θεωρούνε ποιότητα. Πυξ Λαξ ρε μαλάκες που από τη στιγμή που σου έρθει η πρώτη περίοδος της ζωής σου το επόμενο δευτερόλεπτο αυτομάτως σταματάς να τους ακούς. Χατζηγιάννη! Ναι Χατζηγιάννη και απ’ όσο φαντάζομαι δεν παίζει μουσική ο Περίνιο. Καταρχάς άμα έπαιζε αυτός μουσική θα ακούγαμε στάνταρ και Παντελίδη. Διάολε, ίσως να μου άρεσε να ακούσω Παντελίδη έστω για αλλαγή αλλά φοβάμαι μη ματώσουν τ’ αφθιά μου. Χα! Εδώ βάζουνε συχνά Μουζουράκη. Τι Μουζουράκη ρε πάτε καλά; Που το μόνο καλό που έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος στη ζωή του ήταν η φωνή του Μένιππου στο Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος.

Νταξ’ το δεύτερο πρόγραμμα το σώζει λίγο επειδή βάζει και κανα διαφορετικό τραγούδι. Δεν είναι ας πούμε σαν τους Μελωδία ή Δίκτυο ΕφΕμ που τους ανακηρύσσω αυτή τη στιγμή χειρότερους σταθμούς και από αυτούς της εκκλησίας. Μα τα απόκρυφα ευαγγέλια, σας λέω αυτοί οι 2 σταθμοί το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Όταν τους βάζουμε που και που ακούω σε λούπα συγκεκριμένα τραγούδια από συγκεκριμένους καλλιτέχνες. Συνέχεια. Δε πα να αλλάξει ο ραδιοφωνικός απαυτός που κάνει την εκπομπή (δε μου έρχεται το όνομα τώρα, έχει πέσει κάπου μέσα στη μπύρα μου) θα ξαναπαίξει τα ίδια τραγούδια. Και κάθε μέρα γίνεται αυτό. Ειδικά με το τρισελεεινό «Η επιμονή σου», αυτό το σίχαμα, αυτός ο εμετός που πάσχει από μουσική, οι στίχοι του δε λένε τίποτα γιατί μα τα εξαπτέρυγα καμιά σχέση δεν έχει κρατήσει με το να επιμένει ο ένας, χωρίστε να ξεμπερδεύουμε και έχουν και τον άλλον τον κρυωμένο να τραγουδάει μαζί με τη Ζουγανέλη. Ρε αυτόν τον σήκωσαν με το ζόρι από το κρεβάτι ενώ είχε συνάχι ο τύπος και του λένε πάρε αυτό το μικρόφωνο και τραγούδα τώρα! Εμείς θα σε ηχογραφήσουμε με το άι φόουν μας. Και κάθε ένας που άλλαζε το έπαιζε. Έχει τύχει να το ακούσω την ίδια μέρα 5 φορές. Και άλλες 3 την επόμενη. Και άλλες 4 τη μεθεπόμενη. Και αυτό για όσους μήνες έχει βγει το τραγούδι, ακόμα και τώρα το παίζουν καθημερινά. Δε βγαίνουν ρε ποιοτικοί της πούτσας άλλα τραγούδια; Και τόσο ποιοτικά είναι όλα αυτά που βάζετε και χωράνε σε λίστα στο μίντια πλέιερ με 100 τραγούδια και απλώς πατάτε το σαφλ για να παίζουν ανακατωμένα;

Είπα δε σχολιάζω το κάθε είδος γιατί αυτή είναι μια ωραία κουβέντα που ΠΡΕΠΕΙ να γίνεται ΠΑΝΤΑ συνοδευόμενη από μερικές μπύρες ή κάποιο άλλο αλκοολούχο ποτό. Έτσι κι αλλιώς όπως είπαμε, περί ορέξεως…… Αλλά μη μου το παίζετε τάχα ποιοτικοί και ότι μόνο τα δικά σας ακούσματα είναι τα πιο σωστά. Αν η ποιότητα νομίζετε ότι περιορίζεται σε 100-200 τραγούδια από τα οποία τα 70 να είναι 5-6 ατόμων καλύτερα να παρατήσετε τη μουσική και να ασχοληθείτε με κάτι άλλο που έχει μεγαλύτερο εύρος ποιότητας. Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει πως μιλάνε αρκετοί από αυτούς. Είναι αυτή η σιγανή, και καλά λίγο σεξουλιάρικη φωνή που όταν την ακούς νομίζεις ότι ψιλοκαβλώνουν μόνοι τους σα να βγάζουν βογγητά ηδονής και περιμένεις εσύ από στιγμή σε στιγμή να ακούσεις «Και τώρα το επόμενο μωρό στην πίστα…… Λάουρααααα…» αλλά σε πιο σιγανή βερσιόν. Και δε γίνεται τόσοι πολλοί μαζεμένοι να έχουν τέτοια φωνή, την κάνουν επίτηδες οι μπινέδες ίσως για να δώσουν ένα τόνο και καλά πιο ήρεμο μπας και δώσουμε περισσότερη βάση στις μαλακίες που λένε. Εκτός αν κάνουν κάστινγκ φωνής, δεν ξέρω.

Στην Ερτόπεν που λέτε επειδή αποφάσισαν τώρα να γίνουν επαναστάτες φυσικά και θα παίξουν τουλάχιστον μια φορά τη μέρα το «σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ», το οποίο έχει σκοπό να το μεταφράσει η Έφη Θώδη στα αγγλικά «slow I dont cry, slow I dont get scared» και να το τραγουδάει στην ευρωπαϊκή περιοδεία της. Ρε σεις, είναι σήμερα καμιά επέτειος θανάτου του Μητροπάνου; Τη «Ρόζα» την άκουσα 4 φορές σήμερα. Αλλά και να ήταν, άλλο τραγούδι δεν είχε τραγουδήσει, μόνο αυτό ξέρετε;

Οκ, είστε ΣΥΡΙΖΑ, μας το είπατε, το καταλάβαμε, το εμπεδώσαμε, μπορείτε σας παρακαλώ τώρα να βουλώσετε το στόμα σας; Δε με νοιάζει ρε αν εσύ εμπιστεύεσαι περισσότερο το λυκειόπαιδο τον Τσίπρα από τους άλλους. Πολιτική συζήτηση κάνουμε σπίτι μου σα φίλοι; Σας υποσχέθηκε αν δεν κάνω λάθος την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, οκ, αν θέλετε τον ψηφίζετε, δικαίωμά σας, εμάς μπορείτε να μη μας κάνετε τις μπάλες ΝΑ;

Και μιας και ανέφερα κόμματα, ρε μαλακισμένα (κυρίως σε πιτσιρίκια και φοιτητές αναφέρομαι γιατί σε μεγάλους δύσκολα αλλάζεις γνώμη) μην κομματικοποιήστε γαμώ το κεφάλι σας μέσα που περιέχει φραπέ αντί για μυαλό. Ας πούμε ότι τώρα είστε στη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ. Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ (που όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής θα βγει) κυβέρνηση και συνεχίζει να τα κάνει πουτάνα όπως ο SomeAreAss θα συνεχίζετε να τον υποστηρίζετε. Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ άμα θέλετε, ψηφίστε Θεοδωράκη ή ΚΚΕ, ψηφίστε το Κόμμα των Μεταλαγμένων Σκατών, ότι τέλος πάντων νομίζετε ότι μπορεί να κάνει κάτι σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα αλλά προς Κόναν (είπαμε, όπως λέμε προς θεού) άμα τα κάνει σκατά βρείτε κάτι άλλο. Οι ιδέες αλλάζουν είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο. Προσπαθήστε κάθε φορά να βρείτε αυτή που νομίζετε καλύτερη. Αν μείνετε κολλημένοι στα ίδια και στα ίδια με ποια λογική πιστεύετε ότι η Γη είναι στρογγυλή και όχι επίπεδη;

Τέλος πάντων, επειδή πρέπει να πάμε και για ύπνο, μακάρι να βγει κάποιος εκεί στην ΕΡΤ και να πει «Ναι ρε παιδιά, κι εμείς ένα μπουρδέλο και μισό ήμασταν. Να πάνε στο γεροντοδιάολο όλα τα βύσματα και όλοι οι άχρηστοι υψηλόμισθοι που έπαιρναν λεφτά για να ξύνουν τα πέη τους και να μείνουμε οι κανονικοί. Ήμασταν όπως και τα υπόλοιπα κανάλια ένα μέσο της κυβέρνησης να προπαγανδίσει. Ρουφήξαμε το πέος, καταλάβαμε το λάθος μας και θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να επανορθώσουμε για τις μαλακίες που κάναμε ή είπαμε». Θα βγει ποτέ να το πει αυτό κάποιος της ΕΡΤ; ΠΑΠΑΡΙΑ! Όσα κακά λέτε αυτή της στιγμή για την κυβέρνηση άλλα τόσα καλά λέγατε κάποτε. Αν θέλουμε ποτέ να πάει μπροστά αυτή η γαμωχώρα (που δε θέλουμε) πρέπει αρχικά να αναλάβει ο καθένας τις προσωπικές του ευθύνες. Το να ρίχνουμε το φταίξιμο στους άλλους και στην κακιά κυβέρνηση είναι εκτός από αυτονόητο και εύκολο. Το να κρίνουμε πρώτα τον εαυτό μας με βάση τις μαλακίες που έχουμε κάνει είναι το δύσκολο.


Υ.Γ.: Πήγαινα να βρω το Χωστήρα επειδή αυτός έχει τσίμπλες στον κώλο και ντρέπεται να έρθει από δω και έψαχνα να βρω κανα σιντί να βάλω στο αμάξι στη διαδρομή και βρήκα δυο με τίτλο «Kazaa Records». Για μια στιγμή αισθάνθηκα υπερβολικά γέρος!


Υ.Γ.2: Σας παρουσιάζω ένα τραγούδι που ήδη το ξέρετε γιατί μας έχουνε πρήξει τα παπάρια:

Καλά, μην το ακούσετε, δε χάνετε και τίποτα, απλά αυτό έχει το χειρότερο στίχο που μπορεί να έχει γραφτεί στην ιστορία της ιστορίας των τραγουδιών: «Μπορεί να έχει χιούμορ και άλλα τόσα περιττά….». Χιούμορ. Περιττό! Περιττό το χιούμορ! Γι αυτό σε παράτησε η γκόμενα ρε μουνείλωτα! Επειδή είσαι μίζερος! Που μαζί με την αγάπη, το σεξ και την εμπιστοσύνη είναι τα βασικά για μια σχέση. Ένα να καταρρεύσει έχει καταρρεύσει όλη η σχέση. Συγνώμη ρε μουνόδουλε που ο τύπος κάνει την κοπέλα χαρούμενη, συγνώμη που την κάνει να γελάει. Αν εσύ έχεις πρόβλημα με το χιούμορ έχεις πρόβλημα με όλη τη ζωή, πάνε ψόφα να γλυτώσουμε από την πάρτη σου! Κορίτσια, αν ο γκόμενός σας δε σας κάνει να γελάτε, παρατήστε τον να βρείτε κανα κανονικό άνθρωπο. Το χιούμορ είναι η πηγή της ζωής ρε μουνιά, έχει προϋπάρξει από εσάς και θα υπάρχει για πάντα αλλιώς η ζωή δεν έχει πλέον νόημα. Εμπεδώστε το γιατί θα σας χρειαστεί!

Υ.Γ.3: Τα σήματα ισχύουν και για τους ποδηλάτες!
 
Τι σας λέω τώρα κι εσάς ε;

41 σχόλια:

 1. Σχολιάζω εφτάμιση η ώρα το πρωί με την τσίμπλα στο μάτι για να κατοχυρώσω την πρωτιά. Θα έρθει κανονικό σχόλιο όταν γυρίσω απ'τη σχολή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν παίζω, έγραφα μια ώρα και ήρθα δεύτερος...

   Διαγραφή
  2. Σε αντιπαρέρχομαι εσένα και απαντάω στην αρχική ανάρτηση όπως και υποσχέθηκα.
   Όλοι αυτοί που από τις 11/6/13 έσκουζαν ότι η ΕΡΤ είναι η μόνη φωνή πολιτισμού και ενημέρωσης στην Ελλάδα, πριν τις 11/6/13 δεν έβλεπαν ούτε τη Χαρά της Ζωγραφικής με τον Μπομπ Ρος και τα μικρά χαρούμενα δεντράκια του. Οι ίδιοι ήταν που έσκουζαν ότι η ΕΡΤ είναι ένα όργανο κρατικής προπαγάνδας (και ήτανε). Πώς αλλάζουν έτσι τα κόζια απ'τη μία στην άλλη, ε;
   Την άλλη φορά είχα δει να γράφουνε πόσο χαίρονται που η "σιχαμερή ΝΕΡΙΤ" αποκλείστηκε από τη Γιουροβύζιον. Ε...γουατέβερ; Νιώθουν δικαιωμένοι, γιατί μόνο η ΕΡΤ είναι σωστή. Χεστήκαμε που κλάναμε ρε παιδιά. Κανονικά όποιος έχει λίγο μουσικό γούστο και αυτοσεβασμό θα έπρεπε να αυτοαποκλείεται από μόνος του από τη Γιουροβύζιον.
   Κατά τα λοιπά να πάει να γαμηθεί το έντεχνο κι ο Παντελίδης. Αλλά όχι μεταξύ τους, γιατί μπορεί από την προκύπτουσα ανεπιθύμητη (για όλη την ανθρωπότητα) εγκυμοσύνη να δημιουργηθεί ένα μπάσταρδο τέρας ούμπερ-μίρλας που τα κύματα της κλαψομουνιάς του θα τα πιάνει μέχρι και το Hubble.

   Διαγραφή
  3. Ρε εδώ αν πούνε ότι στο ΙΚΑ θα απολυθούν οι ξύστες (εκεί κι αν είναι πολλοί) και θα αλλάξουν πόστα άτομα για να πάνε σε θέσεις που υπάρχουν έλλειψη το πιστεύω ότι θα γίνει της καριόλας.

   Για τη γιουροβύζιον δε σχολιάζω, πέρα του ότι είναι καρναβάλι και δε θα έπρεπε να ασχολούμαστε έτσι κι αλλιώς, τους πείραξε τόσο πολύ; Μα η γιουροβύζιον;

   Φαντάσου να γίνει κανα μπόι μπαντ με Παντελίδη, Χατζηγιάννη, Σταν, (βάλε καποιον έντεχνο εδώ). Οι αυτοκτονίες θα αυξηθούν δραματικά!

   Διαγραφή
 2. Ναι, τα σήματα, τα φανάρια, οι διαβάσεις κλπ, ισχύουν και για τους ποδηλάτες, άντε γιατί μέχρι σήμερα μόνο εγώ τα σέβομαι και θα αρχίσω να πετάω κάτω κάτι τύπισσες με λουλούδια και μπαγκέτες στο καλαθάκι και κάτι "αθλητικούς" τύπους με κολάν που περνάνε το κόκκινο λες και δεν υπάρχει...

  Αλλά και αυτοί Έλληνες, όπως και οι ΕΡΤακηδες που σιγά μην παραδεχτούν ότι έκαναν τόσα χρόνια χυδαία προπαγάνδα και τώρα γινήκανε επαναστάται, ναι, πρέπει αυτή η άκρως επικίνδυνη κυβέρνηση να πάει φυλακή σύσσωμη (αν και για τον Μπένι πρέπει να χτίσουμε πτέρυγα Παιδοβούβαλων στον κορυδαλλό) αλλά δεν ελπίζω πολλά για την επόμενη...

  Εν τω μεταξύ, Παντελίδη δεν έχω ακούσει ποτέ. Δεν το διακινδυνέυω είχα πάθει πριν χρόνια ωτίτιδα και ακόμα πονάω στη θύμησή της, οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι θα το αποφύγω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εδώ στο Ελλαδιστάν δε θα γίνει τίποτα δυστυχώς. Η πλάκα είναι τώρα που όλα τα ιδιωτικά μιλάνε αρνητικά για τον ΣΥΡΙΖΑ άμα βγει να αρχίζουν να του χτίζουν χρυσά στεφάνια όπως κάνουν με τη Νέα Δικατορία. Και η ΕΡΤ αν δεν τους δώσει πίσω τις δουλειές ο ΣΥΡΙΖΑ από εκεί που λέγανε μόνο καλά λόγια ξαφνικά να τον κράζουν!

   Φαντάζομαι ότι σε τρεντομάγαζα και ορθάδικα δεν πηγαίνεις, γι αυτό και δεν έχεις ακούσει ποτέ (καλά στάνταρ θα έχεις ακούσει σε διερχόμενο καγκουράμαξο με τίγκα Παντελιδη, αλλά ευτυχώς για σένα αυτό κρατάει μόνο λίγα δευτερόλεπτα).

   Διαγραφή
 3. είσαι, είσαι...το χεις!!!...μπράβο ρε γιαννάκη

  (δεν διάβασα λέξη)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ωραίος! Πάντως διαθέτεις τα προσόντα για υπουργός να "διαβάζεις μνημόνια".

   Διαγραφή
 4. Η ερτ πολλες φορες εβαζε ταινιαρες που τις προλογουσε ο Μπακογιαννοπουλος και ξεκινουσαν μετα τις 12 το βραδυ. Επισης στο ραδιοφωνο ο Πετριδης εκανε μια καλης ποιοτητος εκπομπη, και ας ειναι σαλιαρης. Ασε που ο κερατας με τα τοσα χρονια στο να προωθει τη Ροκ στην Ελλαδα καταφερνε να βγαζει πρωτος στον αερα πολλα νεα αλμπουμ.

  Το (Τ)Συριζα μπορει στατιστικα να βγαινει πρωτο κομμα, αλλα δυσκολα να εχει αυτοδυναμια ωστε να φτιαξει κυβερνηση, αρα λοιπον θα δωθει απο τον γερο Παπουλια εντολη στο δευτερο κομμα να σχηματισει και τσουπ νατος ο μαγκας με το μισοκλειστο ματι να γαμαει παλι τον Ελληνικο λαο μαζι με τον Μπενι.

  Αυτη ειναι λοιπον η αστικη δημοκρατια, που καποιοι ακομα και σημερα την εντολη τη λενε ψηφο και ο ελληνικος λαος οντας αμορφωτος το χαβει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σίγουρα υπήρχαν αξιόλογα άτομα εκεί μέσα, παντού (παίζει) να υπάρχουν. Τον κύριο δεν τον ξέρω ή αν τον έχω ακούσει δε θα ήξερα ότι είναι αυτός αλλά χάνεται στη μειοψηφία δυστυχώς.
   Για τις ταινίες, οκ, όλα τα κανάλια φέρνουν καλές ταινίες.

   Ποιον Παπούλια, εδώ πάνε να εκλέξουν άλλον, θυμάσαι όταν λέγανε για τον Μπένι; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαρεμαλακααυτοιμαςτρολλάρουν!

   Διαγραφή
 5. καλά, μιλάμε το γούστο σου γαμάει μάνες, ε...το "Κωνσταντίνου και Ελένης" γάμησε όταν πρωτοπροβλήθηκε;;; Γι' αυτό δεν σε προσέλαβαν στην ΕΡΤ ρε Μπογδάνε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. βάλε βύτζμα να βγούμε στα ερτζιανα Κώτσο, θα περάσουμε μούρλια....

   Διαγραφή
  2. της παρέας πριγκιπέσσα μου

   Διαγραφή
  3. ΩΩΩΩΩΩ!!! Τον αγαπητό!!! Δεν σε γνώρισα πασάκα μου!! Κάτσε να σε κεράσω μία!

   Διαγραφή
  4. πληροφορία φαντάζομαι θες να πεις....δεκτο...

   Διαγραφή
  5. Γίαννη (επειδή είσαι ωραίος τύπος), εσύ τσουρέκι να παίρνεις μόνο απ τον τερκενλη, άστον τον αγαπητό. Για να μπαινουμε και σε μια σειρά...και τη νουτελα να την αποφευγεις. Γαμιεται η νεστλε...

   Διαγραφή
  6. Την αποφεύγω τη νουτέλα έχω αλλεργία στα φουντουκια!

   Διαγραφή
  7. Μερέντα ρε μουνί, φερέφωνο των Αμερικάνων ιμπεριαλΗστών. Αλλά αφού το βλέπεις έτσι και υποστηρίζεις το ότι ήταν ωραίο το Κωνσταντίνου και Ελένης (όπως και ο μπλόγκερ), θα σε κεράσω μωρή ηπατίτιδα την πληροφορία: πήγα να βάλω μπετζίνα στο αμάξι και στο βενζινάδικο μου είπανε ότι οι υδρογονάνθρακες προέρχονται από τη δεινοσαύρα τη μάνα σου

   Διαγραφή
  8. τη δικιά μου;;;

   καίει μαζουτ αποκλειστικά, λάθος θα 'γινε παλι...

   Διαγραφή
  9. Έχει πολύ χαμηλή θερμοκρασία ανάφλεξης και είναι αναξιόπιστο υλικό. Αγαπητό μεν, αλλά...

   Διαγραφή
 6. Εγώ θα έβαζα ΚΑΙ Χατζηγιάννη μόνο τα Best of Michalis.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα το θυμάμαι αυτό και αν ανοίξω ραδιοφωνικό σταθμό μετά από κάποια χρόνια μόλις σε προσλάβω θα πουλήσω την επόμενη μέρα όλες τις μετοχές μου!

   Διαγραφή
 7. Mαλάκα το τάιμινγκ σου είναι απίστευτο...αν ήσουν τρένο στην Αγγλία θα σε είχαν κάνει ιδιωτικό μπας και πέσεις on time.

  Πάντως η μεγαλύτερη απόλαυση ήταν να βλέπεις τα ιντιγίδια και τα άλλα γίδια να φωνάζουν υπέρ της ΕΡΤ..."αντικρατιστες" να φωνάζουν υπέρ ύπαρξης κρατικού σταθμού. Μιλάμε για βαθειά μελέτη στη παράνοια όχι αστεία. Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη...

  Πάντως μόνο και μόνο που ησύχασα από τον Αρούλη τον "Ρουλελε-Ρουλελέ" και...οπαδό του... Χαυραγιακού, στη συχνότητα της ΕΡΑ και τα άλλα ραμολιμέντα, μου φτάνει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό με το τάιμινγκ ναι, το έχω, πάντα στην ώρα μου!

   Αφού ησύχασες και από τον Βαρούχα! '''''Βαριά φωνή''''' "Εδώ..... βλέπουμε σε αυτή τη φάση...... καθάρα.... ο παίχτης..... είναι ... οφσάιντ.... λάθος λοιπόν..... του βοηθού...... να μη σηκώσει το σημαιάκι". Αν και αυτός πρέπει να είχε ήδη σταματήσει, δεν είμαι σίγουρος.

   Διαγραφή
 8. το συμπερασμα ποιο ειναι αντιπροσωπε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  2. Έλα δεν είναι τόσο δύσκολο...

   Ο Στέφανος & Τα Media θα μείνουν για πάντα δυο χωριστά πράγματα. Σε ελεύθερη μετάφραση δεν μπαίνεις στην ΕΡΤ/ΝΕΡΙΤ, ούτε με βύσμα...

   Διαγραφή
  3. Το συμπέρασμα αντιπρόσωπε είναι ότι είσαι πιο πύραυλος στο μυαλό και από s300.

   Διαγραφή
 9. Πωπω τι σου είπε ο Stefanos ????
  Τα μισά να μου έλεγε εμένα θα είχα κλείσε το μπλογκ και θα πήγαινα στο μεσημεριανό της Τατιάνας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και στης Ελεωνόρας και μετά θα έβλεπα Κλεμμένα Όνειρα μέχρι θανάτου

   Διαγραφή
  2. Ανοίγει τους ορίζοντες του, συναρπαστικό. Αντίσκηνο έφερε ή θα τη βγάλει σε άλλο;

   Διαγραφή
  3. Κοροΐδεύετε εσείς, αλλά εγώ θα ήθελα πολύ να τον δω σε κανα μεσημεριανάδικο, θα έπαιρνα τηλέφωνα να έπαιζα και καλά κανα παιχνίδι από αυτά που κάνανε (τα κάνουν ακόμα;) και θα τους έλεγα μαλακίες, χαβαλέ θα είχε!

   Διαγραφή
 10. Εμένα το πρόβλημά μου δεν είναι πώς μπήκε ο καθένας στο Δημόσιο, αλλά τι κάνει, αν δουλεύει ή αν παίζει πασιέτζες.
  Μελωδία πετυχαίνω καμιά φορά στο αμάξι του πατέρα μου. Μου θυμίζει γιατί μισώ τον κόσμο, και τον κανονικό και του...εντέχνου. Επίσης, αυτή που παράτησε τον Παντελίδη να γυρίσει πίσω παρακαλώ. Ας θυσιαστεί για το καλό της ανθρωπότητας!


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το πως μπήκε στο δημόσιο είναι ΚΑΙ αυτό πρόβλημα.

   Όσο για τον Παντελίδη και να γυρίσει η γκόμενά του θα τη χωρίζει συνέχεια για να βγάζει κι άλλους δίσκους! Ο μον ντιέ! Δε θα γλυτώσουμε ποτέ!

   Διαγραφή
 11. Κάτι ο Πίρλο που δεν ξέρω τι είναι, κάτι το σχόλιο του Στέφανου, κάτι η στάκα, κάτι ο Παντελίδης (που δεν τον άκουσα, αλλά φαντάζομαι είναι τίγκα στον πόνο), ήρθα και αποσυντονίστηκα η γυναίκα!
  Ας ευχηθώ καλό Σαββατοκύριακο λοιπόν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Για τη μουσική συμφωνώ απόλυτα.
  Και για τα άλλα μα όχι απόλυτα διότι θέλω να προσθέσω Πρόεδρε πως το έχουν παραδεχθεί πολλές φο΄ρες ότι χρειάζονταν κάθαρση. Όσο για τους υπεραμοιβόμενους και τα βύσματα είναι αυτοί που έφυγαν, κάτι σαν τον Παπαδόπουλο που μετακίνησε τη μπούρδα του σε ιδιωτικό. Οι άλλοι (κι έχω πολλούς φίλους και γνωστούς) που δούλευαν στο ραδιόφωνο με σύμβαση τα 20 τελευταία χρόνια (και μισθό €550) δεν είχαν 'βύσματα'.
  Στην ΕΡΤ το τεράστιο πρόβλημα ήταν πάντα οι διορισμένοι διευθυντές. Μα.. μη σε κουράζω, τα ακούς και στη δουλειά..

  Καλό μας βράδυ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν το έχουν παραδεχθεί μπράβο τους και λάθος μου, δε το άκουσα προσωπικά ποτέ.
   Φύγανε βύσματα αλλά ήρθαν καινούρια (για τη ΝΕΡΙΤ λέω) Φυσικά και υπήρχαν άτομα που δούλευαν με ψίχουλα, φυσικά και υπήρχαν άτομα που δούλευαν κανονικά, δεν το αρνούμαι αυτό.
   Το θέμα είναι πες ότι ξαναλειτουργεί η ΕΡΤ χωρίς βύσματα κτλ κτλ. Θα κάνει κανονική και αντικειμενική δημοσιογραφία ή θα πάρει πάλι το μέρος της κυβέρνησης;

   Διαγραφή