Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑ;

          Διακόπτουμε το main quest του divinity και το πρωκτικό σεξ που τρώω στη δουλειά αυτές τις μέρες για να σας μεταφέρουμε μια φρέσκια είδηση μόλις 20 ημερών. Άντε και αν είστε τυχεροί η επόμενη είδηση θα είναι της προηγούμενης χρονιάς. Η είδηση είναι φυσικά για τα λείψανα τσ’ άι Μπάρμπαρας μπρε.

          «Τι θα γίνει ρε μαλάκα; Πάλι έχεις πρόβλημα με τα πιστεύω του καθενός; Πάλι θα μας ζαλίσεις με το χριστιανιζζζζζζζζζζζζζζ……» ακούω τους χριστιανούς να λένε ή τους άθεους αντιάθεους που έχουν γίνει της μόδας τελευταία. Είναι αυτοί που λένε (μέσω της ανωνυμίας του ίντερνετ μόνο βέβαια) ότι δεν πιστεύουν αλλά δεν πρέπει να ασχολείται κανείς με τους χριστιανούς γιατί είναι δικαίωμά τους και άλλες τέτοιες lexotanil κουβέντες. Ναι, δε διαφωνώ, είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει σε ότι σκατά θέλει αλλά είναι επίσης δικαίωμα του καθενός να κρίνει, να σατιρίζει και να δείχνει με το δάχτυλο και να κοροϊδεύει ειδικά όταν συμβαίνουν πράγματα που παραπέμπουν σε μερικούς αιώνες πιο πριν εν έτη 2015. Όπως οι χριστιανοί μέσα στην υπέρτατη αγάπη τους δείχνουν με το δάχτυλο τους άθεους και τους κάνουν πέρα έτσι και οι άθεοι μπορούν να δείχνουν με το δάχτυλο τις γελοιότητες των χριστιανών και να γελάνε ή να κλαίνε με τα χάλια της ανθρωπότητας.

          Δε θα κάτσω να σχολιάσω το πόσο γελοίο και μεσαιωνικό είναι το προσκύνημα σε κόκαλα μιας ψόφιας που υποτίθεται ότι θεραπεύουν το κρυολόγημα, τις μαγουλάδες και την αιμορραγία του πρωκτού. Οκ, οκ, λίγο λίγο μόνο.
Βρείτε τις διαφορές:








          Ας δούμε όμως λίγο το πώς έγινε αγία η κυρία Βαρβάρα. Σύμφωνα με το Wikipedia που ως γνωστόν είναι η πιο έγκυρη πηγή πληροφόρησης γιατί όταν κάποιος που δεν έχει διαβάσει κανένα βιβλίο στη ζωή του πέρα από το Λόλα να ένα μήλο λέει: «μαλάκα μου, αφού το λέει το γουικιπίντια» τότε ξέρεις ότι αναμφίβολα είναι σωστό και για διασταύρωση πληροφοριών μπορείς άμα θέλεις να ρωτήσεις τους έγκυρους δημοσιογράφους του Μέγκα. Η Βαρβάρα λοιπόν ήθελε να βάλει τρία παράθυρα στη χέστρα της αντί για τα δύο προβλεπέ και αυτό έκανε και βλέποντάς το αυτό ο πατέρας της έπαθε μίνι εγκεφαλικό και πήγε για εξέταση κοπράνων και έστειλε την κόρη της στο Ρωμαίο έπαρχο, ο οποίος την υπέβαλε σε βασανιστήρια γαργαλώντας της τις πατούσες με φτερό κόκορα και τελικά την αποκεφάλισε γιατί είδε πως όσο και να τη γαργαλούσε αυτή δε γέλασε ούτε μια φορά. Ο Ρωμαίος έπαρχος δεν έμαθε ποτέ ότι η Βαρβάρα δε γελούσε ποτέ γιατί ήταν δάσκαλος πολεμικών τεχνών στην Κίνα. Ε, εντάξει, περίπου έτσι πάει η ιστορία. Τη στιγμή όμως που είχε αποτελειώσει το έγκλημά του έπεσε νεκρός χτυπημένος από κεραυνό κατά θεία δίκη. Βέβαια αυτή η θεία η δίκη είχε καθυστερήσει γιατί κουτσομπόλευε στο σπίτι της κουμπάρας της πίνοντας τσάι και γι’ αυτό εμφανίστηκε μετά το φονικό. Και οκ, κάνανε κάποια αγία για έναν από τους πιο ηλίθιους λόγους που μπορεί να πεθάνει κάποιος, γιατί τα κόκαλά της τα θεωρούν θαυματουργά; Οι μάγοι σε μια ξεχασμένη από τον πολιτισμό φυλή κάπου στα βάθη της Αφρικής σας ζηλεύουν να ξέρετε. Αυτοί καταφέρνουν να κοροϊδέψουν μόνο μερικά άτομα, εσείς εκατομμύρια.

          Και φυσικά, επειδή εδώ στο Ελλάντα είμαστε ανεπτυγμένη χώρα με μυαλωμένους και ουχί οπισθοδρομικούς ανθρώπους γίνανε παρελάσεις, τιμές αρχηγού κράτους, δημόσια προσκυνήματα, της πουτάνας έγινε μιλάμε! Για κάποια κόκαλα! Για κόκαλα! Και ναι, όπως είπα στα παπάρια μου τι πιστεύει ο καθένας αλλά τιμές αρχηγού κράτους; Να μη ρωτήσω καν τι σκατά πληρώνουμε και κάθε χρόνο για το άγιο φως του αναπτήρα ε; Αλλά φυσικά, η Εκκλησία, σαν κακό σπυρί στον κώλο που δε λέει να ξεκουμπιστεί με τίποτε κάνει κουμάντο στο κράτος πολλά χρόνια τώρα. Και αν κάποιοι νομίζανε ότι θα άλλαζε το σκηνικό με τους Πρώτη Φορά Αριστερούς να σας ενημερώσω ότι κι αυτοί ψήφους κυνηγάνε και επειδή έχουν ήδη πολλά μέτωπα ανοιχτά δεν έχουν σκοπό να χάσουν και τους χριστιανούς. Άμα είχανε αρχίδια θα δίνανε τα κόκαλα της Βαρβάρας στους παπάδες, θα τους λέγανε πληρώστε εσείς ότι γουστάρετε (μα θα τα βγάλετε από τα προσκυνήματα) και εμείς δεν ξανανακατευόμαστε στα της Εκκλησίας. Α ναι, με την ευκαιρία πάρτε και μία σκληρή φορολόγηση στον πάτο σας να έχετε να μας θυμάστε.

          Εν τω μεταξύ είχα διαβάσει κάπου ότι τα έσοδα από τα προσκυνήματα θα πάνε σε ιεραποστολικούς σκοπούς. Μετάφραση: Τα έσοδα θα πάνε στις νέες Audi των παπάδων.

          Και οι βρωμιάρηδες οι παπάδες, αυτά τα σκουλήκια δε σταματάνε εκεί. Όοοοοοοχι βέβαια, δεν τους φτάνει η νεκρολαγνεία τους, θέλουν να γίνουν ακόμα περισσότερο προκλητικοί οπότε αποφασίζουν να πάνε βόλτα τα κόκαλα μέχρι το αντικαρκινικό για να έρθουν οι ασθενείς να προσκυνήσουν. Καλά ρε ζώα δε ντρέπεστε; 800 φορτηγά με λεφτά γεμίζετε και αντί να δώσετε κανα φράγκο να φτιαχτούν καλύτερες εγκαταστάσεις, να γίνει καμιά έρευνα, κάτι να κάνετε τέλος πάντων κάθεστε και περιφέρετε κόκαλα βασιζόμενοι ότι ο άλλος θα προσπαθήσει να στηρίξει τις ελπίδες του κάπου, οπουδήποτε; Γιατί; Για να φαίνεστε φιλάνθρωποι; Για να δείξετε στον κόσμο ότι νοιάζεστε ενώ μόνο τις γαμότσεπές σας και την εξουσία νοιάζεστε τόσες χιλιάδες χρόνια; Ααααααα λέει η Βαρβάρα είναι η προστάτιδα των λοιμωδών νοσημάτων. Ε, να πείτε στην κυρία Βαρβάρα ότι δεν κάνει καθόλου καλά τη δουλειά της γιατί δεν έχει καταφέρει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Όποιος έχει καταφέρει κάτι φοράει άσπρη ρόμπα και λιώνει σε εργαστήρια με τις ώρες. Αν δε θεραπεύτηκαν όλοι ΜΑ ΟΛΟΙ εκεί μέσα εκτός του ότι όσοι πήγαν στο δημόσιο προσκύνημα/παρέλαση/κωμωδία/γουατέβερ θα πρέπει να αισθάνονται πολύ μαλάκες, θα έπρεπε κι εσείς παπάδες να κρυφτείτε σε κανα λαγούμι να μη σας βρει κανείς ποτέ.



ΟΥΝΟΙ! ΒΑΡΒΑΡΟΙ!




Συγχύστηκα, πάω ν’ ανοίξω καμιά μπύρα…

33 σχόλια:

  1. Πες τα Πρόεδρε!!
    Σε όλα συμφωνώ βεβαίως.
    Εξαιρετικό το «τους άθεους αντιάθεους»- επιτέλους ένας όρος γι αυτή την κατηγορία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αψογο το κειμενο προεδρε,.διαβαζα οτι περασαν εξακοσιες χιλιαδες ανθρωποι,φαντασου τι χρημα επεσε.αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το οτι νεος κοσμος πηγαινει σε τετοιου ειδους φιεστες το 2015.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να προσπαθούσαν να βγάλουν σέλφι με τα λείψανα; χαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  3. Ως Βάρβαρος νιώθω προσβεβλημένος από τη βαρβαρότητα με τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας. Μιλάω με γρίφους γέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Θεός που όλα τα συγχωρεί θα σου δώσει κι εσένα φώτιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μου δώσει γιατί την τελευταία την είχα βάλει σε ένα ντοσιέ και άντε ψάξε να τη βρεις τώρα...

      Διαγραφή
  5. "Ααααααα λέει η Βαρβάρα είναι η προστάτιδα των λοιμωδών νοσημάτων."
    Βλεπεις πως ακυρώνεται ολη η κακια σου;
    Τοσα χρονια τα λοιμώδη νοσήματα η Αγια Βαρβαρα τα προστατεύει μια χαρα. Σαν καινουργια ειναι, και κανουν και upgrade!

    :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωπ! έχεις δίκιο ρε συ. Την πάτησα σαν αρχάριος. Τα παίρνω πίσω όλα και δίνω και το μισθό μου!

      Διαγραφή
  6. Θα πέσει φωτιά να σε κάψει βέβηλε με αυτά τα... οξωαποδώ που γράφεις και διαβρώνεις τις ψυχές των αγνών bloggers. Μετανόησε όσο είναι νωρίς και προλαβαίνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ψυχές των μπλόγκερζ είναι έτσι κι αλλιώς καταδικασμένες. Μην ξεχνάμε ότι το ίντερνετς είναι του διαβόλου!

      Διαγραφή
  7. Αντιχριστοι, με τη βοηθεια του θεου θα σας γαμησουμε την παναγια!

    Εγω παντως το εχω πει στη μανα μου, οταν θα ψοφησω να με καψουν και την σκονη μου να τη δωσουν να τη σνιφαρει ή ο Ιγκυ Ποπ ή ο Κιθ Ριτσαρντς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κάνουν αυτοί τέθοια πράματα. Είναι ήρεμα παιδιά. Εκτός αν σε βάλουμε σε φακελάκι και σε πιούνε σαν τσάι.

      Διαγραφή
  8. Καλέ, δεν πρόλαβα να πάω γιατί έκανα γενική και μάζεψα τα χαλιά και μ έχει πιάσει η μέση μου και ποιος θα με γιατρέψει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή σου! Για γιατρειά απευθύνσου στα λείψανα της ενορίας σου. Αντε, σε θαυματουργές εικόνες στην τελική!

      Διαγραφή
  9. θέλω να κάνω ανοικτή πρόσκληση για να δημιουργήσουμε αντιθρησκευτικό ιστότοπο όπου και άλλοι άνθρωποι σαν εμάς θα έρχονται και θα λένε για τον πόνο τους. Όπως τον δικό μου που η παλιοπουστάρα της Αγίας Παρασκευής αποφάσισε να φράξει με δική της προτοβουλία τον Δρόμο που ενώνει την Λαγκαδά με τον κάτω δρόμο και αποτελεί το μόνο ασφαλή πέρασμα για τους πεζούς ανάμεσα στη Νεάπολη και τους Αμπελόκηπους.

    ο ίδιος τραγόπαπας όταν τον ρωτησα γιατί έβαλε σκαλιά στη ράμπα των αναπήρων μου απάντησε πως η ράμπα δεν είναι των αναπείρων και φυσικά δεν είναι κανενός...Φυσικά ο θεός δεν θέλει ανάπηρους στην Εκκησία.

    Με ενοχλεί κάθε μορφής θρησκείας και κάθε μορφή φανατισμού.

    Επίσης θέλω να κάνουμε μια ομάδα η οποία θα ξεμπροστιάζει τα προφιλ των παπάδων στο Romeo γιατί δεν μας ενοχλεί που οι παπάδες είναι gay αλλά μας ενοχλεί που κοροιδεύουν τις μικρές χριστιανοπουλες με την αγιοτητα τους....

    Γι αυτό και εγώ σας καλώ να ενωθείτε μαζί με τις ιέρειες δούλες που το μόνο που διδάσκουμε στον ναό της Καφροδίτης είναι η αγάπη και ενθαρύνουμε την ανταλαγή σωματικών υγρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      δουλεύεις σε προμόσιον;;;

      Διαγραφή
    2. Εμ πάτε και μένετε σε κάτι Αμπελόκηπους και Νεάπολες και Μενεμένες.. Ελάτε από την άλλη μεριά, είναι πονοψυχοι με τους ανάπηρους από εδώ. Not.

      Διαγραφή
    3. Ο κόσμος χωρίζεται σε δυο μεριές σαν τον κώλο, αλλά παράγουν ένα πράμα, σκατά.

      Διαγραφή
    4. Ρε Προφήτη... έχουμε Ναούς σε όλη την Ελλάδα γιατί να έχουμε και σε όλη την Θεσσαλονίκη αφού ξέρεις εμείς στα Δυτικά μαμάμε καλύτερα...

      Πρόεδρε τι θες να πεις;

      Διαγραφή
    5. Η μεγαλύτερη μερίδα ανθρώπων είναι οι σκατόψυχοι και αυτοί που το παίζουν πονόψυχοι αλλά άμα συναντήσουν κάποιο πρόβλημα μπροστά τους δεν κάνουν τίποτα. Και οι 2 μεριές είναι ελεεινές.

      Διαγραφή
  10. Είσαι η φωνή της λογικής, αλλά ας μην τα βλέπουμε όλα βάρβαρα, τουλάχιστον μπορούμε ακόμα να λέμε το αυτονόητο και να κάνουμε την πλάκα μας γιατί η πλειοψηφία του πλανήτη αυτού δεν μπορεί (αν δεν ανήκει στους βάρβαρους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορούμε να λέμε το αυτονόητο. όταν δε μας κλείνουν φυλακή...

      Διαγραφή
  11. Γκρεμίζεται εργοστάσιο.
    Βγαίνει ο μουσουλμάνος χωρίς χέρια πέφτει γονυπετής και λέει "ευχαριστώ θεε μου που με βοήθησες να ζήσω"

    Βγαίνει ο Βουδιστής χωρίς χεριά και ένα πόδι κάθεται λέγοντας μια προσευχή ευχαριστώντας την ζωη

    Βγαίνει και ο 'Ελληνας αγρατζούνιστος προσπαθώντας να ξεσκονιστεί και με ανοικτά τα χέρια κοιτώντας προ τα πάνω αναφωνεί "Γαμώ την Παναγία, κοντέψαμε να σκοτωθούμε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα ναι το ξερώ. Και μετά ο Ελλην πάει και κάνει τάμα στην Μπαναγιά τη Γαμωσταυρούσα.

      Διαγραφή
    2. εγώ το ξερώ, εσύ το ξερείς, αυτός το ξερεί :/

      Διαγραφή
  12. Απαντήσεις
    1. Να θυμηθώ να πάρω κοντομάνικα γιατί έχει διαολεμένη ζέστη εκεί κάτω!

      Διαγραφή
    2. Παγωσε και κανα καφασι μπιρες....

      Διαγραφή
    3. έχω δει διαφημιστικά από την κόλαση, σου φέρνουν σαμπανιέρες γεμάτη με πάγο για να βάζεις τις μπύρες σου εκεί.

      Διαγραφή
  13. Καλό καρκίνο να χεις πουστρακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωωωωωωωωωω μα τι γλυκός! Σ ευχαριστώ πολύ!! Καρδούλες καρδούλες καρδούλες!

      Διαγραφή