Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

WELCOME TO OUR SHITSOUL

              Καλώς ήρθατε αγαπητά μου παιδιά και ερπετόμορφα από το Σείριο στη σκατοψυχιά μας. Μαζί μας είναι ένα τσούρμο ΈΛ-ληνες περήφανοι διά την καταγωγή τους, οι οποίοι είναι καλοί άνθρωποι, νοικοκυραίοι, φιλήσυχοι και την έχουν και 25 πόντους.

 

Οκ, ας αρχίουμε με τα ευχάριστα. Καταδικάστηκαν τα χρυσά αυγά και αυτή τη στιγμή μιλάνε για τα ελαφρυντικά και αργότερα θα ανακοινωθούνε οι ποινές. Θα μου πεις και τώρα νικήθηκε ο φασισμός και ο νεοναζισμός; Ούτε καν, αλλά είναι μια πολύ ωραία νίκη και όποιος δεν κουβαλάει σκατά στην ψυχή του θα έπρεπε να χαίρεται και να πανηγυρίζει. Αυτά.

Και τώρα αρχίζουν τα παρατράγουδα.

ΆνΤε ΤώΡα ΠοΥ ξΕμΠερδέΨαΜε μΕ τΟυΣ νΑΖί, σΕιΡά έΧουΝ οΙ ΚόκΚινΟι φΑσίΣτεΣ

ΓιΑ τΗ ΜαρΦΙν δΕ λέΤε ΤίπΟτΑ

 

Και τα λοιπά και τα λοιπά, τα ξέρετε, τα βλέπετε.

 

Όλοι αυτοί που λένε ότι χαρήκανε με την απόφαση για τα Αυγά και μετά λένε άντε σειρά να πάρουν και οι υπόλοιποι ή γιατί για τον τάδε και το δείνα δε λέτε/κάνετε κάτι, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕ ΧΑΡΗΚΑΝ. Λυπήθηκαν, θύμωσαν κιόλας. Γιατί τα Αυγά και όλα τα σκατά που τους περιτριγυρίζουν κάνανε τη βρώμικη δουλειά γι’ αυτούς. Άτομα που χαίρονται όταν θαλασσοπνίγονται άτομα, άτομα που εμποδίζουν φορτηγά με φαγητό να φτάσουν στον προορισμό τους, άτομα που χάρηκαν με τη δολοφονία του Ζακ γιατί ήταν «πούστης και πρεζάκιας», άτομα που δεν τους κάνει καμία εντύπωση όταν γυναίκες έχουν την κατάληξη της Τοπαλούδη γιατί κΑι άΝτρΕς βΙάζΟΝταΙ κΑι δοΛοΦΟνΟύνΤαΙ, άτομα που δε βρήκαν κάτι κακό στα λόγια του σκουπιδιού στο Μπιγκ Μπράδερ που είπε δημόσια ότι όποια δεν του κάθεται τη βιάζει, άτομα νοικοκυραίοι κυρ Παντελήδες που νομίζουν κιόλας ότι είναι μεσαία τάξη (χαχαχα) και δε θέλουν καμία εξέλιξη στην κοινωνία που περιβάλλει τη μίζερη ζωή τους και το καθετί διαφορετικό από αυτούς πρέπει να καίγεται στην πυρά. Και αφού δε θέλουν να λερώσουν άμεσα τα χεράκια τους, τα λερώνουν έμμεσα υποστηρίζοντας άτομα και εγκληματικές οργανώσεις σαν τα Αυγά. Τόσα χρόνια δινόταν πάτημα σε τέτοιους εγκληματίες και είχαν και την (σιωπηλή κυρίως) έγκριση του κόσμου. Και τώρα φανερώνεται αυτός ο κόσμος. Ναι, όλοι εσείς που προσπαθείτε να αλλάξετε το θέμα και να το στρέψετε αλλού, είστε εσείς οι σκατόψυχοι και δε διαφέρετε και πολύ από αυτούς που λερώνουν τελικά τα χέρια τους.

 

Ονειρεύεστε ρε Αγιές Σοφιές, πόλεμο εναντίων των Τούρκων, περήφανο ΕΛληνισμό κτλ και είστε τόσο μικροί στο μυαλό και την ψυχή. Και κότες. Επίσης είστε κοτάρες και θέλετε άλλοι να κάνουν μπίζνες για εσάς για να αισθάνεστε μια ψευτοασφάλεια κυνηγώντας ανθρώπους που δε φταίνε και επικροτώντας μισάνθρωπες απόψεις. Τόσες χιλιάδες κόσμος ήταν για να διαδηλώσει κατά των Αυγών και του φασισμού, εσείς πού κρυφτήκατε πάλι; Και βγήκατε στα σόσιαλ μίδια αγανακτισμένοι να το παίξετε επαναστάτες της πορδής και προσπαθείτε να αλλάξετε θέμα γιατί ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ. Και είστε και τόσο βλάκες που δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό κάνει μπαμ, φαίνεται αμέσως το μίσος και η σκατοψυχιά που κουβαλάτε. Για να μη μιλήσω για τα ινδάλματά σας, τους κρυφούς εραστές σας τους χρυσαυγίτες που οι περισσότεροι δεν παρουσιάστηκαν καν στο δικαστήριο. Οι ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ που θα χύναν και την τελευταία ρανίδα του αίματός τους για την Ελλάδα επικαλούνται στο δικαστήριο ότι είναι φιλόζωοι και ότι παντρεύτηκαν την ίδια γυναίκα δυο φορές, πράματα εντελώς άσχετα, μπας και κάτσει κανα ελαφρυντικό και πέσουν στα μαλακά. Που πρέπει να μαζευτούν 20 άτομα για να δείρουν 5 ταλαίπωρους που δεν τους φταίξανε σε τίποτα.

Και από την άλλη, έχουμε μια γυναίκα, την κυρία Μάγδα Φύσσα που ήταν μόνη της και όλοι σας και σας διέλυσε. Αν αυτή δεν πίεζε καταστάσεις πιθανότατα σήμερα να μην υπήρχε καμιά τέτοια απόφαση. Ευτυχώς. Αν πήγαινε η οικογένεια Λουκμάν μόνη της δυστυχώς δε θα κατάφερνε τίποτα, γιατί σε ποια ουτοπική Ελλάδα μια τέτοια μειονότητα θα δικαιωνόταν σε τέτοια κατάσταση;

 

Κάποιοι θυμούνται τη 17Νοέμβρη, όχι πως έχει σχέση, απλά για να δηλώσουν έμμεσα ότι είναι δυσαρεστημένοι με την απόφαση. Κάποιος να τους πει ότι είναι φυλακή εδώ και 20 χρόνια. Και αυτό με τη Μαρφίν που έχει γίνει καραμέλα και ο φασίστας γίνεται πλέον πιο γραφικός από αυτούς που λένε ότι κάτι είναι πιο γραφικό από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη. Ας ξεκινήσουμε με το ότι η δίκη για τη Μαρφίν έχει γίνει. Αλλά σιγά μην το ξέρατε, δε σας ενδιαφέρει κιόλας. Θυμάστε εκείνες τις τεράστιες πορείες που κράτησαν μήνες για τα θύματα της Μαρφίν; Όχι; Ε, που να θυμάστε, αφού δεν έγιναν ποτέ. Παρά τώρα, όπως και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις, τους θυμούνται τα σκουπίδια χωρίς να τους ενδιαφέρει καθόλου φυσικά, απλά και μόνο για να δικαιολογήσουν άλλες αδικαιολόγητες καταστάσεις και να γίνουν όμορφα σκατόψυχα πλυντήρια.

 

Και βγήκαν και οι άλλοι οι ψεκασμένοι που δεν πιστεύουν στον κορωνοϊό να πούνε ότι τώρα θα κολλήσει ο κόσμος.  Καλά κάνανε και πήγαν όσοι πήγαν, ο φασισμός και ο νεοναζισμός είναι πανδημία που κρατάει δεκαετίες (και βάλε και απ’ ότι φαίνεται θα κρατήσει κι άλλο) και έχει σκοτώσει και σκοτώνει πολύ περισσότερο κόσμο και θα έπρεπε να είχε ήδη εξαλειφθεί.

 

Σκατόψυχοι και πλυντήρια της Αυγής, είστε πλέον φανεροί. ΤΟΜΠΟΥΛΟ!

Τουλάχιστον οι μπάτσοι ήταν τίμιοι, με το που ανακοινώθηκε η απόφαση δεν τους άρεσε και το έδειξαν πετώντας νερό και προσπαθώντας να διώξουν τον κόσμο.

 

Α, και ένα τελευταίο. Γι’ αυτούς που παραπονιούνται που θα ακυρωθεί η παρέλαση με φόβο του ιού και γκρινιάζουν και τραβάνε τα βυζά τους. Ψευτοπατριώτες του κώλου είστε. Οι ήρωες δεν τιμούνται με στρατιωτικές παρελάσεις μαθητών που χαιρετούν πολιτικούς. Αλλά τιμήθηκαν τώρα με όλον αυτόν τον κόσμο που κατέβηκε. Γι’ αυτό πολέμησαν, όχι για παρελάσεις και φανφάρες αλλά για εξαλεφθεί ο κόσμος από ναζίδια. Και ήταν μια μεγάλη νίκη με τα Χρυσά Αυγά. Ήταν η καλύτερη, ωραιότερη και πιο σχετική «τελετή» για τη μνήμη τους που έχει γίνει ποτέ.

 

 

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο απόπατος διαμορφώνεται πλέον ως εξής:

 

5. Σκατά κανονικών ανθρώπων

4. Σκατά πλυντηρίων

3. Σκατά χρυσαυγιτών

2. Πλυντήρια

1. Χρυσαυγίτες

8 σχόλια:

  1. Προτείνω ελαφρυντικά στους κρατούμενους της Δ' πτέρυγας Κορυδαλλού για το πανώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εννοείς το "βρε καλώς τα παιδιά" είναι φέικ. Αλλά και για το ορίτζιναλ και πάλι αξίζουν ελαφρυντικά.

      Διαγραφή
  2. Εύγε Πρόεδρε!
    Συμφωνώ και επαυξάνω σε όλα, ειδικά σε αυτά που γράφεις στην τελευταία σου παράγραφο περί μνήμης και παρελάσεων.
    Θα ήθελα να γράψω ένα κάπως χιουμοριστικό σχόλιο, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν μου βγαίνει.
    Είναι που σε τέτοια θέματα είμαι απόλυτη και δεν μπορώ να χιουμορίσω.
    Περιμένω, λοιπόν, τις ποινές.
    Και μια μηλόπιτα που έφτιαξα περιμένω να ψηθεί, αλλά αυτό είναι άσχετο με το θέμα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άντε να δούμε, ελπίζω να είναι μεγάλες.

      Αλλά άσε τη μηλόπιτα, η λαϊκή απαίτηση είναι παστίτσιο! :P

      Διαγραφή
  3. Ως (μη) πληρεξούσιος δικηγόρος της Ανωνύμου Εταιρείας ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ, με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας και ιδιόκτητες μονάδες στο Χιλιομόδι Κορινθίας και στο Σχηματάρι Βοιωτίας σε πάνω από 400 στρέμματα, δηλώνω ότι προτίθεμαι να προβώ εις μηνυτήρια αναφορά διά την πράξη της δυσφημίσεως στην οποία προβήκατε (εις διπλούν) εις το άνωθι κείμενο. Αν δεν προβείτε άμεσα εις την αγοράν τριών (τουλάχιστον) καρτελών με ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ η μήνυση θα ενεργοποιηθεί. Ευχαριστώ διά τον χρόνον σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε δικηγόρε,

      δια να επανορθώσω για το σφάλμα μου όχι μόνον θα προβώ σε αγορά τριών (ολογράφως ΘΡΙ) καρτελών αλλά θα προβώ σε αγορά επιπλέον τριών (ολογράφως 2+1) και θα τις επιδιαμαντώσω

      Ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  4. Αχ πολύ το φοβάμαι ότι τα Χρυσαύγουλα δεν θα μείνουν πολύ μέσα... αλλά τουλάχιστον καταδικάστηκαν. Μέχρι και την τελευταία στιγμή φοβόμουν ότι θα τους αθώωναν *κάνει το σταυρό της*.
    Από την άλλη το ότι έχουμε φτάσει 800+ κρούσματα τη μέρα κάποτε πρέπει να προβληματίσει τους κορωνοαρνητές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέιτ απάντηση αλλά ναι, ελπίζω να μη βγουν σε 5 χρόνια λόγω "καλής διαγωγής".

      Και επίσης, μιλώντας εκ των υστέρων, όπως είδες η αύξηση των κρουσμάτων δεν έγινε Αθήνα αλλά αλλού :) Και τους αρνητές θα έπρεπε να τους είχε προβληματίσει εδώ και καιρό αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα βάλουν μυαλό :/

      Διαγραφή