Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΕΧΩΣ


      Προσεχώς στους κινηματογράφους από την Johnnie Warner Bros Pisw και 21st sextury:

German «beauty»: Μια ταινία – αυτοβιογραφία αφιερωμένη στη ζωή της Αγγέλας Μέρκελ.

Τα χοντρά παιδιά: Δυο πιτσιρίκια που ακούνε στα ονόματα Πάγκαλος και Βενιζέλος προσπαθούνε να καταστρέψουνε μια ολόκληρη χώρα.

Η πεντάστηθη και το τέρας: Γνωστή παρουσιάστρια δελτίου καιρού προσπαθεί να κλέψει την καρδιά του Τούρκου Οοοοοοο Σουλτάν.

Έγκλημα και ατιμωρησία: Ο πρωθυπουργός μιας χώρας μαζί με τους συνεργούς του ξεπουλάνε τη χώρα και κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει.

Απόδραση από το Μακιγιάζ: Γνωστή παρουσιάστρια μεσημεριανής εκπομπής φεύγει απ’ το σπίτι της αμακιγιάριστη και την καταδιώκουν δεκάδες παπαράτσι. Καταιγιστική δράση με αμέτρητες φωτογραφίες με φλας και χωρίς.

Μονομαχία στο ΕΛ Τάσο: Καπνιστές από όλη την ΕΛ-λάδα προσπαθούνε να περάσουνε μέτρα υπέρ του καπνίσματος σε όλα τα δημόσια μέρη, από αεροδρόμια μέχρι νοσοκομεία.

For a few euro more: Μοντέλο – παρουσιάστρια – τραγουδιάρα – βίζιτα τα κάνει όλα for a few euro more.

Όσα παίρνει ο άνεργος: Μια ταινία γεμάτη τρεις κι εξήντα.

Ιλλουγκρινάτι: Οι ερωτικές περιπέτειες δυο πολύ, μα πάρα πολύ λέμε, στενών φίλων στη Μύκονο.

Οι 3.000 σωματοφύλακες: Η ζωή πολλών χιλιάδων σωματοφυλάκων καθώς προσπαθούνε να προστατέψουνε τις ζωές των υπουργών από ένα τεράστιο πλήθος αγανακτισμένων.

300: Η ζωή τριακοσίων ζώων εγκλωβισμένα σε μια στάνη με το όνομα Βουλή.
ΕΛ fiction: Γνωστός τηλεοπτικός βιβλιοπώλης προσπαθεί να μας αποδείξει ότι ζουν ανάμεσά μας.

Requiem for a gym: Η πολυτάραχη ζωή ενός φουσκωτού κάγκουρα που παίρνει καθημερινά κρεατίνες προκειμένου να μπορεί να βγαίνει άφοβα στις παραλίες και να πασαλείφει το κορμί του με λάδι.

Taxi 5: Ο Έλληνας ταρίφας στην προσπάθειά του να κλέψει όσο περισσότερο μπορεί τους επιβάτες του.

Ο Ξεκωλοθρεφτής: Πρωταγωνιστούν 18χρονα κοριτσάκια που κάθονται σε όλους τους παραγωγούς ώστε να αναρριχηθούν στην κορυφή και να γίνουν πετυχημένες μοντέλες.

Αμέρικαν Πέη: Οι Αμερικάνοι δείχνουν πόσο μάγκες είναι και πόσο μεγάλες τις έχουνε βομβαρδίζοντας αμάχους και σκοτώνοντας παιδιά.

Ο Κουλός, ο χοντρός και ο πάνχοντρος: Στο ρόλο του κουλού ο Γεώργιος Παπανδρέου, στο ρόλο του χοντρού ο Ευάγγελος Βενιζέλος και στο ρόλο του Πάνχοντρου ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Η ψήφος των αμνών: Η προσπάθεια εκατομμυρίων πολιτών να φτάσουν στην κάλπη και να ψηφίσουν τους ίδιους για ακόμη μια φορά με την ελπίδα ότι θα χωθούν κάπου στο Δημόσιο.

Jeffry Potter και η κλεμμένη ψήφος: Γνωστός μάγος διαλαλεί ότι λεφτά υπάρχουν και μόλις λάβει τις ψήφους εξαφανίζει όλα τα λεφτά ως δια μαγείας λέγοντας ότι χρήματα υπήρχαν.

Lord of the Drinks: Αλκοολικός, μόνος, άχρηστος, μπατίρης και μπακούρης ψάχνει τρόπο να πιεί ακόμα ένα ποτηράκι.

Πουstar Wars: Ξεφωνημένες λούγκρες μεσημερινάδικων προσπαθούν να αποδείξουν ποιος-α είναι η πιο ξεφωνημένη λούγκρα αυτή την περίοδο.

Το στοίχημα του Κόκκαλη: Αποκάλυψη όλης της αλήθειας για τους στημένους αγώνες του στοιχήματος. Μόνο αποκάλυψη όμως. Για τιμωρία δε μίλησε κανείς.

Σε βλέπω: Τώρα μπορείς να με δεις κι εσύ.

V for Vendouza: Με πρωταγωνιστή τον Γκουσγκούνη.

Γάμος αλά ευρωπαϊκά: Με γαμπρό το Γεώργιο Παπανδρέου και νύφη την Αγγελική Μέρκελ. Τα παιδιά θα ονομαστούν Παπαμερκελάκια. Κουμπάροι: Νικολά Σαρκοζί και Αντώνιος Σαμαράς.

Ξέρω τι έχεζες πέρισυ το καλοκαίρι: Η περιπέτεια δυο περιστεριών που κουτσουλάνε οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο τους.

Ο μουστακαλής φυγάς: Η ιστορία του Μάκη Ψωμιάδη που συλλαμβάνεται, βγαίνει και τώρα κρύβεται να μην τον βρούνε γιατί τον ψάχνουνε για δεύτερη φορά.

Το φαινόμενο της πεταμπούρδας: Πως εξελίσσεται το σκηνικό όταν κάποιος πετάει μια μπούρδα δημόσια και αυτή διογκώνεται και την επαναλαμβάνουν όλοι χωρίς να έχουν καμία ιδέα.

Το πράσινο καντήλι: Οι παπάδες ψάχνουν νέους και ευρηματικούς τρόπους να βγάλουν κι άλλα λεφτά και έτσι λανσάρουν καινούρια μόδα με πράσινα καντήλια για να δείχνουν πιο οικολογικά.

Η σιωπή των αχαμνών: Αρχίδια σιωπή!

Ταξίδι στη χώρα των λαδωμάτων: Η πολύπλοκη ιστορία διάφορων ανθρώπων του αθλητισμού, ανάμεσά τους ο Μάκης Ψωμιάδης, ο Αχιλλέας Μ-πέος, ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο Μαρινάκης και ο Πατέρας που προσπαθούνε να πλουτίσουνε μέσα σε μια χρονιά πληρώνοντας τους διαιτητές.

Ο Δικηγόρος του κώλου: Αυτοβιογραφία του Αλέξη Κούγια.

Όλα είναι τρόμος: Η προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά δεκάδες έγκριτοι δημοσιογράφοι να μετατρέψουν ένα απλό θέμα σε σενάριο καταστροφολογίας. Βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Οι παράλλοι: Το sequel της ταινίας «Οι άλλοι».

Eight: Το sequel της ταινίας «Seven».

Transporners: Μαριάννα Ντούβλη και Τζούλια Αλεξανδράτου συνεργάζονται με σκοπό να γυρίσουν την πιο σκληρή τσόντα που έχουν δει τα ματάκια μας.

UPDATE: Υ.Γ. (note to self): Εδώ ο Γιωργάκης καίγεται κι εγώ γράφω μαλακίες.... Τι να μου πω.....

5 σχόλια:

  1. Δεν γράφεις καθόλου μαλακίες. Μια χαρά σε βρίσκω.

    Υ.Γ. Η Μαριάννα σου αρέσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρά μαλακίες γραφεις, συνέχισε!
    Ελπίζω η ταινία Jeffry Potter να έχει και συνέχεια "Ο Jeffry Potter αιχμάλωτος στο Αλκατράζ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωχ! Αρχίσατε κι εσείς τα ναρκωτικά; :Ρ
    Ο Jeffry Potter κρεμασμένος στο κελί του στο Αλκατράζ!
    Υ.Γ. Και βέβαια μ' αρέσει.... στα κάρβουνα..... πάντα μ' αρέσει η μπριζόλα που έχει πολύ λίπος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Moulara Croft and the lost vote: Η ιστορια της καϋλας Καϊλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή