Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΘΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΑΣ ΒΛΑΧΟΙ;


Είδα αυτό το βίδεο:



          Λοιπόν; Θίχτηκε το κωλαράκι σας; Δεν μπορεί κανείς να πει τίποτα για την πάρτη μας; Είμαστε οι υπέρτατοι και οι πιο γαμάτοι και δε δεχόμαστε κουβέντα;

          Βλάχε Έλληνα που θίχτηκες: This is ΣΑΤΙΡΑ!!!!!!!! Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τη σάτιρα και το χιούμορ; Μόλις πριν λίγο είδα το βιντεάκι και γέλασα. Γέλασα πολύ. Μπορεί και να μου ξέφυγε λίγη σκατούλα στο βρακάκι μου!

          Δεν κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημά σου. Κατ’ αρχάς αυτά που λένε είναι αλήθεια και τα παρουσιάζουν με πολύ χιουμοριστικό τρόπο. Και γιατί να μη σατιριστούμε εμείς; Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι γνωστό παγκοσμίως και είναι απολύτως λογικό να μας σατιρίσει κάποιος για το πρόβλημα αυτό. Μόνο εμείς έχουμε το δικαίωμα να σατιρίσουμε τον εαυτό μας δηλαδή; Οι άλλοι απαγορεύεται; Και στην τελική εμείς δεν έχουμε σατιρίσει άλλες χώρες; Τους Ολλανδούς, τους Γερμανούς, τους Αμερικάνους, τους Τούρκους, τους Κινέζους, τους Ιάπωνες (αχ, αυτοί οι Ιάπωνες, τους μισώ!!! τι καλά παιδιά!!!); Τα ξαναείπα βέβαια εδώ, ότι όσο κοροϊδεύουμε τους άλλους είναι καλά, αλλά όταν μας κοροϊδεύουν οι άλλοι στραβομουτσουνιάζουμε και αναδύει από μέσα μας ο ΕΛ-ληνας. Όμως επειδή με διαβάζουνε δυο τρεις γραφικοί (και αυτοί μεθυσμένοι ή μαστουρωμένοι) η άποψή μου είναι σαν την κουράδα μέσα στη λεκάνη: την κοιτάνε και μετά πατάνε το καζανάκι να μην τη βλέπουνε!

          Στο τέλος του βίδεου ρωτάει ο τύπος ποια θα είναι η απάντησή μας στην εξύβριση αυτή του ελληνικού πολιτισμού. Θα ξαναέγραφα ότι είναι σάτυρα μαλάκα οπότε βούλωσε το στόμα σου, αλλά δεν το γράφω γιατί θα γίνω κουραστικός. Οπότε θα πω ότι κοίτα να δεις! ΔΕΝ μας έβρισε! Ίσα ίσα που λέει ότι όλα προέρχονται από εμάς! Αλλά και πάλι θιχτήκε ο κώλος μας επειδή λέει στο τέλος το τραγούδι με καθαρά χιουμοριστικό τρόπο ότι τα λεφτά αυτά τα αξίζουμε μόνο και μόνο λόγω πολιτισμού.

          Αγαπητέ βλάχε Έλληνα και αγαπητό τρολλ (καλά τα τρολλ πολλαπλασιάζονται πλέον περισσότερο και από τα κουνέλια) βρες μια σοβαρή ασχολία και μη μας πρήζεις τα παπάρια με μαλακίες! Αγαπητέ βλάχε, πήγαινε καλύτερα να γράψεις στίχους για σκυλάδικα. Αγαπητό τρολλ, πήγαινε καλύτερα να φτιάξεις ένα blog στο οποίο θα τρολλάρεις τον εαυτό σου!

          Ειδικά εσύ που έκανες ρουσφέτια με υπουργούς, εσύ που παίρνεις πόσα χιλιάρικα μαύρα, εσύ που δεν έκοψες ποτέ στη ζωή σου μια απόδειξη, εσύ που μπήκες στο δημόσιο φιλώντας χεσμένες ποδιές, εσύ που…, εσύ που…, εσύ που…, εσύ που…, εσύ που…, αντί να βρίζετε τους Ολλανδούς καλύτερα να κοιτάξετε τη μούρη σας στον καθρέφτη!

          Σάτιρα είναι γαμώ την πίστη μου, ΣΑΤΙΡΑ!!!!!!!


Υ.Γ.: Κάποιος είχε πει κάποτε ότι όποιος χρησιμοποιεί ελληνικές λέξεις θα έπρεπε να πληρώνει 10 ευρώ φόρο για την κάθε λέξη. Θέλω να πιστεύω ότι αυτός που το είπε το έλεγε μεταφορικά εννοώντας ότι έχουμε προσφέρει τα άπειρα σαν χώρα σε πάρα πολλούς τομείς. Εσείς που το λέτε τώρα και το εννοείται κυριολεκτικά να σας πω το άλλο: Με το ίδιο σκεπτικό θα έπρεπε να πληρώνουμε φόρο κάθε φορά που ανοίγουμε τον υπολογιστή, κάθε φορά που οδηγάμε αμάξι, κάθε φορά που ανοίγουμε το φως ή οποιαδήποτε συσκευή που θέλει ηλεκτρικό ρεύμα, κάθε φορά που βάζουμε αντιμασχαλητικό, κάθε φορά που ρίχνουμε ποντικοφάρμακο στον καφέ της πεθεράς για να την ξεπαστρέψουμε……… εεεεεε……… μη δώσετε σημασία σ’ αυτό το τελευταίο…………

4 σχόλια:

  1. Το βιντεακι τα λεει ολα, εχω πεθανει στα γελια! Στο σημειο με τον Χαριστεα κοντεψα να λιποθυμησω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι και την σάτιρα εμείς την έχουμε ανακαλύψει (βλέπε Αριστοφάνη)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος θίχτηκε; Αυτοί που ζητοκραυγάζουν υπέρ του Λαζόπουλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Jrous όχι και το Χαριστέα ρε!!! Το διαμάντι του ελληνικού ποδοσφαίρου, του ελληνικού πολιτισμού και όχι μόνο!!!
    Παρτάλια σωστό. Πρέπει να μας πληρώσουν 10 ευρώ φόρο!!!
    Κάνθαρε δε μου φαίνεται καθόλου περίεργο. Επίσης δε θα μου φανεί καθόλου περίεργο αν ο Λαζόπουλος αύριο μεθαύριο κοροιδεύει τους Ολλανδούς και αυτοί που έβριζαν το βιντεάκι αυτό, τον χειροκροτάνε τότε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή