Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΜΕΙΣ ΡΕ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ


          Έχω μια απορία. Αν κάποιος αποφασίσει να πάει σε διαιτολόγο για να αρχίσει δίαιτα και δει ότι ο διαιτολόγος που επισκέφτηκε είναι χοντρός, τότε τι κάνει; Όχι, δεν έχει σχέση με το θέμα, απλά είχα μια φαγούρα στις τρίχες του δεξιού μου χεριού από το πρωί και έπρεπε να το θέσω το ερώτημα… Ναι ξέρω, «άι στο διάολο γελοίε, ακόμα δεν άρχισες, την είπες τη μαλακία σου»…

          Τέλος πάντων. End of all. Έχετε ακουστά τον κύριο Καραθεοδωρή; Για όσους έχουν άγνοια για το πρόσωπο αυτό, επιτρέψτε μου να σας δώσω τα φώτα, τους προβολείς, τις λάμπες και τα πορτατίφ μου. Ο Καραθεοδωρής, λοιπόν, ήτο Έλλην μαθηματικός (μιλάμε και αρχαία άμα λάχει). Ακούγεται, λοιπόν, ότι ο Αϊνστάιν (ο γνωστός, εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω κανέναν άλλο, αν ξέρετε εσείς να μου το πείτε…) έκλεψε τις σημειώσεις του Έλληνα αυτού μαθηματικού και βάση αυτών έφτιαξε τη θεωρία της σχετικότητας. Εν ολίγοις, ο Καραθεοδωρής ήταν αυτός που είπε για τη θεωρία της σχετικότητας και ο Αϊνστάιν ήταν απλώς ένας μάπας με ηλίθιο και τσαπατσούλικο μαλλί, ο οποίος έκλεψε τη θεωρία αυτή και την παρουσίασε ως δική του! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Όχι, θα σταθώ στο ύψος μου αυτή τη φορά (σιγά ρε γίγαντα, που είσαι 1,50 πάνω σε σκαμπό και με τα χέρια ψηλά!) και δε θα βρίσω…

          Λένε ότι ο Αϊνστάιν έγινε γνωστός χάρη στη θεωρία του αυτή και ότι ο Καραθεοδωρής ήταν άσημος, τον χαντάκωσαν δηλαδή. Βλαμμένοι τσαλαπετεινοί με περικεφαλαία, κατ’ αρχάς, ο Καραθεοδωρής δεν ήταν καθόλου άσημος. Αντιθέτως, ήταν μέλος δυο ή τριών (δε θυμάμαι ακριβώς, μάλλον το ουίσκι φταίει πάλι) εθνικών ακαδημιών επιστημών και πολλές φορές επίσημος καλεσμένος του Βενιζέλου. Άσχετα αν πολλοί Έλληνες δεν τον ξέρουν. Ε, πώς να τον ξέρουν θα μου πεις τώρα. Μόνο άμα το ψάξεις θα το βρεις. Το μόνο που προβάλουν πλέον ως ενδιαφέρον είναι τα ξεκατινιάσματα των «εθνικών μας σταρ» και άλλα διάφορα τρισπανηλίθια προγράμματα στο χαζοκούτι. Α, παραλίγο να το ξεχάσω. Λένε επίσης, ότι ο Αϊνστάιν ήταν μαθητής του Καραθεοδωρή. Θα τα πούμε και παρακάτω αυτά.

          Να σας κάνω σε αυτό το σημείο μια σύντομη ιστορική περίληψη (γιατί είμαι και μεγάλος ιστορικός λέμε, τύφλα να ‘χει ο Ηρόδοτος και ο Θουκυδίδης). Καθώς λοιπόν που λέτε (εσείς, γιατί εγώ το διαψεύδω), έψαχνα στους γούγληδες για καυτές χορεύτριες τον Αϊνστάιν και τουρίστριες που τα κάνουν όλα τη θεωρία της σχετικότητας, βρήκα όλη την παπαρολογία που έχει ειπωθεί περί της κλοπής της θεωρίας της σχετικότητας από τον Αϊνστάιν (ουστ Εβραίε, που θες να αναπτύξεις και θεωρία, κοίτα πρώτα το μαλλί σου στον καθρέφτη). Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι οι δύο επιστήμονες ήταν φίλοι και αλληλογραφούσανε επί αρκετό καιρό. Ο Αϊνστάιν μάλιστα, σε κάποια από τα γράμματά του ζήτησε τη βοήθεια του Καραθεοδωρή για ένα μαθηματικό πρόβλημα. Φυσικός ήταν ο Αϊνστάιν, πώς να το κάνουμε τώρα! Δεν ήξερε τα πάντα από μαθηματικά. Ήθελε και αυτός λίγο τσάμπα φροντιστήριο! Τώρα που το σκέφτομαι, και σας τσάμπα σας έρχεται το φροντιστήριο ιστορίας που σας κάνω τώρα (είμαι και μεγάλος ιστορικός, μην ξεχνιόμαστε!). Τέλος πάντων, ο Αϊνστάιν τον ευχαρίστησε. Μιλούσε πάντα με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν και σε διάφορες συζητήσεις μαζί του τον αποκαλούσε μεγάλο διδάσκαλο και γι’ αυτό οι γνωστοί ηλίθιοι της εποχής μας λένε ότι ήταν μαθητής του! Το ότι αυτοί οι γνωστοί ηλίθιοι θέλουν να προβάλουν τον Καραθεοδωρή μέσα από τον Αϊνστάιν δείχνει ότι είναι ακόμα μεγαλύτεροι ηλίθιοι (κοινώς, ηλίθιοι με περικεφαλαία) γιατί υποβαθμίζουν τον Καραθεοδωρή με αυτόν τον τρόπο.

          Δόξα τω Κόναν (όπως λέμε δόξα τω Θεώ), ίντερνετ έχουν μέχρι την Κάτω Ραχούλα (στην Πάνω έχουν ακόμα κάποια προβλήματα με τη σύνδεση). Μπορεί οποιοσδήποτε να μπει στη βικιπαίδεια ή οπουδήποτε αλλού (όταν σταματήσει να ψάχνει για καυτές χορεύτριες και τουρίστριες που τα κάνουν όλα), να δει τι πραγματικά έγινε και να σταματήσει τις γελοιότητες, τύπου «ο Αϊνστάιν έκλεψε τη θεωρία του Καραθοδώρα» ή «ο Πλανκ και ο Μπορ έχεσαν στο χωράφι του Μητσάρα του αγρότη, ώστε ο τελευταίος να είναι απασχολημένος με το καθάρισμα κουράδων, και έτσι αυτοί βρήκαν την ευκαιρία, μπήκαν στο σπίτι του Μητσάρα και του έκλεψαν τη μαγική κοτρώνα που είχε ανακαλύψει στη ζούγκλα του Μπουρμπουλάντα, πολεμώντας με πορτοκαλί αμοιβάδες, η οποία κοτρώνα μετατρέπει το κατσικίσιο γάλα σε αλεύρι ολικής αλέσεως».

          Όλοι αυτοί που παραποίησαν τη σχέση μεταξύ των δυο επιστημόνων ανήκουν σε δύο κατηγορίες. Οι παντελώς άσχετοι επί του θέματος που απλώς πετάνε μια μαλακία χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα και αυτοί που τους ακούνε και τους υποστηρίζουνε χωρίς να το έχουν ψάξει καθόλου. Κανείς ειδικός δεν έχει πει ποτέ τίποτα τέτοιο. Αλλά υπάρχει στον ΈΛ-ληνα αυτή η ΕΛ μαλακία (που έχει γίνει πολύ της μόδας τελευταία και μου φαίνεται θα πάρω ένα καλάσνικοφ και θα αρχίσω να θερίζω ΕΛ ζωντόβολα) και βγαίνει ευθύς αμέσως (πλαγίως εμμέσως είναι όταν καθυστερεί επειδή κάνει τον κύκλο) το συμπέρασμα ότι υπάρχει παγκόσμια συνομωσία. Κρυφή και παγκόσμια συνομωσία θαμμένη κάτω από το όρος Σινά και το μυστικό αυτό φυλάγεται από δεκαεφτά ουρακοτάγκους από την Αιθιοπία.

          Φανταστείτε ότι ο Αϊνστάιν και ο Καραθεοδωρής άρχισαν να αλληλογραφούν λίγο μετά που ο Αϊνστάιν δημοσίευσε τη θεωρία της σχετικότητας. Αλλά οι ΈΛ-ληνες επιμένουν. Εκείίίίίίίίίίίί αυτοί! Είναι σαν να κατούρησες εσύ στο Μπέρμιγχαμ στις 32 Μαρτίου και να έχεις φωτογραφία-απόδειξη με την τσουτσού σου έξω να κάνεις την ανάγκη σου, αναγραφή της ημερομηνίας στη φωτογραφία και σφραγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών πάνω από την ημερομηνία και να αρχίζω εγώ να λέω ότι όχι, δεν είσαι εσύ, έχει γίνει φωτομοντάζ, εγώ ήμουνα, επειδή μικροί κατουρούσαμε μαζί δίπλα δίπλα στο αμπέλι του μπάρμπα Κώστα, αλλά να μην έχω καμία ουσιαστική απόδειξη γι’ αυτό. Αυτοί οι δύο, λοιπόν, συνεργάστηκαν. Ήθελε ο ένας τη βοήθεια του άλλου και μάλιστα ένα πρόβλημα που ο Αϊνστάιν του ζήτησε να λύσει, δεν έχει λυθεί μέχρι σήμερα, αν δεν κάνω λάθος. Επίσης, ο ίδιος ο Καραθεοδωρής μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον Αϊνστάιν μέχρι το θάνατό του. Αυτό το επιβεβαιώνει και η ίδια η κόρη του Καραθεοδωρή σε συνέντευξή της και μάλιστα είπε το εύλογο ότι αν είχε όντως κλέψει τις σημειώσεις του ο Αλβέρτος (ή Αλβέρτης για τους Παναθηναϊκούς), τότε γιατί εξακολουθούσε να μιλάει με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν; Με λίγα και απλά λόγια ή απλά και λίγα λόγια ή λίγα λόγια ή απλά λόγια δεν τίθεται ούτε ίχνος υποψίας περί κλοπής και λοιπών γελοίων ισχυρισμών.

          Και όμως, δυστυχώς για εσάς, το κείμενο αυτό δεν τελειώνει εδώ. Και δεν τελειώνει γιατί και η ΕΛ-ληνική μαλακία που μας δέρνει ως γνήσιο, μη χέσω, ΕΛ λαό είναι ατελείωτη. Λίγο ακόμα να συνεχίσω να γράφω τέτοια και βλέπω να πέφτει να με κατασπαράξει ολόκληρος ο στρατός των ελοχείμ, νεφελείμ, σεραφείμ, χερουβείμ, πετουβείμ, αγγελοβείμ και γουτγουτβείμ μαζί με τα γιγαντιαία καγκουρό του Πράσινου πλανήτη του Κόκκινου γαλαξία (που είχαν επισκεφτεί την Ελλάδα προ 3500 έτη και εμείς τα εξορίσαμε στην Αυστραλία, αφού πρώτα τα σμικρύναμε με τον αρχαίο, μαγικό σμικρυντικό μας φακό ώστε να κάνουν παρέα με τα κοάλα, τα οποία κοάλα, με την ευκαιρία, τότε είχαν προβοσκίδες, αλλά εμείς στείλαμε ένα στρατό από ασπρόμαυρες πεταλούδες και τους τις έκοψαν για να τις ράψουν αργότερα στους ελέφαντες επειδή μέχρι τότε δεν έπιναν νερό από την προβοσκίδα και κατουρούσαν απ’ το πουλί, αλλά έπιναν νερό απ’ το πουλί και κατουρούσαν απ’ τη μύτη)! Δεν ξέρω αν βγάζει νόημα η πρόταση που μόλις έγραψα αλλά εμένα μου αρέσει και την αφήνω.

          Τι λέγαμε; Α, ναι! Συνεχίζει απτόητη η ΕΛ-ληνική βλακεία μας. Αφού αποδείχτηκε ότι λέγαμε μαλακίες τόσο καιρό, βγάλαμε καινούριο «δημιουργό» της θεωρίας της σχετικότητας. Αμέ! Τι νομίζατε; Ότι θα το αφήναμε έτσι; Και ο νέος «δημιουργός», κυρίες και κύριοι, πίσω από την κουρτίνα 2, είναι… ντα ντα ντα νταν… ο Αριστοτέλης! Ένα θερμό χειροκρότημα παρακαλώ! Δεν είμαι σίγουρος ποιος ξεκίνησε την καινούρια αυτή γελοιότητα, αλλά έχω βάσιμες υποψίες ότι είναι ο πολύ αγαπητός σε όλους μας κύριος εγώ_είμαι_ο_προφήτης_ο_αληθινός Λιακόπουλος. Ο γνωστός τηλεοπτικός βιβλιοπώλης, ο οποίος σε μια κανονική χώρα δε θα είχε το δικαίωμα ούτε να πουλάει βιβλία τα οποία να εξηγούν τη σχέση μεταξύ του Κολοσσού της Ρόδου με τις φορολογικές αποδείξεις που μαζεύει ο κυρ Μελέτιος για την εφορία του επαναστατημένου Κονγκό! Έχω αυτή την υποψία γιατί νομίζω αυτός πούλησε ένα σχετικό βιβλίο σε πολλά, φαντάζομαι, θύματα που δεν έχουν αρκετή νοημοσύνη ώστε να το ψάξουν λίγο, αλλά κάθονται και διαβάζουν το βιβλίο του κάθε πικραμένου. Τώρα θα μου πείτε ότι κι εσείς το ίδιο κάνετε αυτή τη στιγμή διαβάζοντας το μπλογκ ενός πικραμένου, αλλά επειδή δεν έχω έτοιμη απάντηση να σας δώσω, δε θα το σχολιάσω καθόλου.

Έχω τόση μεγάλη συμπάθεια για αυτό το άτομο όση συμπάθεια έχω και στη μόδα που είχε δημιουργηθεί για λίγο καιρό με τις γυναικείες αρβύλες. Τώρα που το ανέφερα ας κάνω μια παρένθεση. Ρε σεις (στις γυναίκες αναφέρομαι), συγγνώμη κιόλας, αλλά τι κατάσταση είναι αυτή; Άρβυλα ρε; Είπαμε, η μόδα είναι μόδα και την ακολουθείτε, αλλά άρβυλα ρε; Ας πηγαίνατε φανταρίνες! Εγώ θυμάμαι ότι τις αρβύλες τις φορούσαμε όταν ήμασταν μικρά, αθώα και μαλακισμένα και τρέχαμε στα χιόνια. Άντε και μεγαλύτεροι όταν πηγαίναμε στα χιόνια. Αρβύλες χρησιμοποιούνε επίσης κάποιοι που δουλεύουν π.χ. ως αγρότες ή ως κτηνοτρόφοι για να βουτάνε στις λάσπες και να ξεσκατώνουνε ζώα. Εσείς γιατί τις φοράτε; Και ΟΧΙ, δεν είναι ωραίες! Άσε που τις χρυσοπληρώνετε κιόλας. Πείτε του παππού σας να σας δώσει τις δικιές του. Ίδιες είναι και θα σας έρθει και τσάμπα!

          Ξεφύγαμε όμως πάλι. Το βιβλίο που λέγαμε παραθέτει ορισμένα ψευδά στοιχεία σχετικά με το «γεγονός» ότι ο Αριστοτέλης είναι ο δημιουργός της θεωρίας της σχετικότητας. Και συγνώμη κύριε Λιακόπουλε, αλλά είναι ψευδά γιατί τα βγάζεις απ’ την κούτρα σου. Δεν έχεις κανένα αποδειχτικό στοιχείο. Έψαξα στο ίντερνετ μερικά στοιχεία του «βιβλίου του Αριστοτέλη» (ε, κάποια στιγμή σταμάτησα κι εγώ να ψάχνω για καυτές χορεύτριες και τουρίστριες που τα κάνουν όλα) και σας τα παρουσιάζω περιληπτικά και μεταφρασμένα παρακάτω (όχι τα βυζιά ρε, αν και θα ‘θελες κουφάλα δε θα σου κάνω τη χάρη, τη μετάφραση κάποιων αποσπασμάτων εννοώ):

«Ο πολλαπλασιασμός της μάζας διαδοχικά δύο φορές, με το μέγεθος 30.000 φορές το 10.000 (μετρούμενο σε)  τρία πόδια προς τη μονάδα του χρόνου». Δηλαδή, αν τα μετατρέψετε αυτά σε αριθμούς βγαίνει η ταχύτητα του φωτός. «Στη δε μεταβολή (του χρόνου προς τον χρόνο, άρα στην ταχύτητα) ο νόμος των Θεών επιβάλλει να είναι μικρότερη από 30.000 . 10.000 . 3 πόδια  (1 μέτρο) προς τη μονάδα του χρόνου (sec) και ούτε ο Ήλιος ούτε άλλο άστρο μπορεί να την κάνει να παραβεί (τον νόμο)».

          Συγνώμη δηλαδή, αλλά ήξερε ο Αριστοτέλης ότι ο Ήλιος είναι ένα άστρο όπως όλα τα άλλα; Ή μήπως ήξερε για τις σύγχρονες μονάδες μέτρησης, όπως το δευτερόλεπτο και το μέτρο; Ε; ε; ε; Επίσης, αναφέρει ο ┼ όσιος-προφήτης ┼ Λιακόπουλος ότι ο Αϊνστάιν έστειλε επιστολές στον Καραθεοδωρή να του εξηγήσει τι σημαίνουν αυτά που ο ίδιος παρουσίασε, ενώ είδαμε πιο πάνω τι ακριβώς του ζητούσε.

          Τώρα αρχίζει το τρελό παραμύθι του Λιακό, που ούτε ο σεναριογράφος της ταινίας «βουβοί καλικάντζαροι βρήκαν το δρόμο προς την πηγή της νεότητας αλλά τελικά κοιμήθηκαν πάνω στο τιμόνι και τράκαραν» δε θα σκεφτόταν τέτοια φανταστικά σενάρια. Γι’ αυτό λοιπόν πάρτε ποπ κορν, αράξτε αναπαυτικά στους καναπέδες και τις καρέκλες σας και απολαύστε υπερθέαμα.

          «Πριν από 15 χρόνια, οι Άγγλοι επιστήμονες του Imperial College of London απεκάλυψαν και παρέδωσαν στην δημοσιότητα κατά τη διάρκεια επιστημονικού συνεδρίου στο New York Academy of Sciences, στη Νέα Υόρκη τα παραπάνω αρχαία κείμενα με την θεωρία της σχετικότητας (πότε έγινε αυτό ρε και δεν έχει κανείς ιδέα εκτός από τον Λιακό;). Τα κείμενα αυτά, ανήκουν… στον Αριστοτέλη (επίσης, σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία, στον Αριστοτέλη ανήκουν το πρώτο αερόστατο, το πρώτο αεροπλάνο, το πρώτο αεριωθούμενο, οι πρώτες αερόσολες και ήταν ο πρώτος που δίδαξε αερόμπικ)! Σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα, τα κείμενα βρέθηκαν σε αρχαίο Αραβικό αντίγραφο χαμένου βιβλίου του Αριστοτέλη! Οι Άραβες τα έσωσαν, αντιγράφοντάς τα! [...] Κάποιοι βέβαια είπαν: «Και πού ξέρουμε ότι δεν μας λένε ψέματα οι Άραβες ότι είναι του Αριστοτέλη;» Και ως συνήθως, Όλοι αυτοί οι «Θωμάδες»,  είναι Βλάκες και μάλιστα με περικεφαλαία! (Κλασσικός Λιακόπουλος. Έχει καταντήσει γραφικός πλέον. Βρίζει όποιον τον υποπτεύεται). Διότι… θα πρέπει να μας εξηγήσουν  αφ’ ενός πού βρήκαν οι Άραβες πριν από 1.500 χρόνια την θεωρία της σχετικότητας (μια που τα κείμενα αποδείχθηκαν αυθεντικά) (πότε αποδείχθηκαν αυθεντικά και εμένα δε μου είπε κανείς τίποτα; Μα γιατί δε με παίζετε κι εμένα; Εγώ σε πηγάδι κατούρησα;), και αφ’ ετέρου γιατί οι  Άραβες δεν ισχυρίσθηκαν ότι η θεωρία της σχετικότητας ήταν… δική τους, αλλά του  Αριστοτέλη; Γιατί να μην πάρουν την Δόξα αυτή... εκείνοι; Εάν δεν ήταν έντιμοι… τότε απλά, δεν  «κατανοούσαν τι αντέγραφαν»! (Ε, αφού δεν τα κατανοούσαν γιατί να τα κρατήσουν ρε;). Μένω λοιπόν να πιστεύω ότι αποτελούσαν πνευματική ιδιοκτησία  του Αριστοτέλη με Θεία επιφοίτηση (!!!!!!!! – Σαν την Αγία Γραφή όπως λέμε!!!!!)».

          Εγώ πάντως έχω μερικές απορίες… Πρώτα απ’ όλα δε μας λέει ποιο χαμένο βιβλίο είναι. Πώς το λένε ρε παιδί μου; Πώς γίνεται να το ξέρει μόνο αυτός και να μην το ξέρει κανείς άλλος; Δε μας διαβεβαιώνει αν το μετέφρασε κάποιος ειδικός ή αυτός όπως ακριβώς θέλει ο ίδιος. Πού σκατά φυλάσσονται αυτά τα αρχαία χειρόγραφα; Είχε ασχοληθεί ποτέ ο Αριστοτέλης με κάτι παρόμοιο ή ξαφνικά του φύτρωσε ξαφνικά ένα λαμπάκι πάνω από το κεφάλι; Αλλά το σημαντικότερο είναι: ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ;

          Πάντως, απ’ ότι έχω διαβάσει, το θέμα το έχουν ερευνήσει. Μέχρι και επιστολή έχουν στείλει στο Imperial College of London, οι οποίοι διερεύνησαν και οι ίδιοι το θέμα και απάντησαν ότι δεν υπάρχει τέτοιο κείμενο, ούτε στη Νέα Υόρκη ούτε πουθενά αλλού. Γράφει επίσης ο διευθυντής, ότι ο ισχυρισμός αυτός δεν έχει κανένα νόημα. Με λίγα λόγια ποτέ δεν ανακαλύφθηκε το συγκεκριμένο κείμενο (αν εξαιρέσουμε την κεφάλα του Λιακό).

          Αλλά αυτοί δεν είναι ΕΛ-ληνες! Δεν ξέρουνε τι λένε! Μόνο ο προφήτης Λιακό (μεγάλη η χάρη του – σαν τη φαντασία του) ξέρει την αλήθεια! Και όλοι οι αντι-ΕΛ-ληνες θα καταλήξουν στα Τάρταρα! Τώρα που το σκέφτομαι, θέλω να αποδώσω στον Αριστοτέλη φόρο τιμής για ακόμα μερικές ανακαλύψεις και εφευρέσεις. Θα τις ακούσετε πρώτη φορά από μένα που έχω ιερό καθήκον να σας τις μεταβιβάσω αφού μου το ανέθεσε ο μεγάλος Λιακό! Για εσάς που δε γνωρίζετε, λοιπόν, ο Αριστοτέλης ανακάλυψε την Αμερική, την Αυστραλία, τη χαμένη Ατλαντίδα (την οποία ξαναβύθισαν με βόμβες οι αντι-ΕΛ-ληνες), τον πλανήτη Γιούχου, το άστρο Γιαχοοοοοούύύύύύύ, το yahoo (ναι ρε, ο Αριστοτέλης είχε ίντερνετ και μάλιστα 278 Mbps), το γαλαξία Τρεχαγύρευε, το άστρο του νότου, το άστρο του βορρά και την εξωγήινη φυλή Ζουρλομανδύα. Επίσης, εφηύρε τη βαφή μαλλιών, τους πράσινους αναπτήρες που έχουν ενσωματωμένη τη σημαία του ΠΑΣΟΚ (ή των Οικολόγων, δεν είναι εξακριβωμένο ακόμα αυτό), τις αδιάβροχες μπαταρίες, το τεχνητό χιόνι που χρησιμοποιείται σε χιονοδρομικά κέντρα, τις στολές των αστροναυτών, τις στολές των Αργοναυτών, τους καναπέδες των αργόσχολων, τα ρολόγια των αργοπορημένων, τους τζετ προωθητήρες των αργοκίνητων οχημάτων, τις πέτρες με τις οποίες χτίστηκαν τα σπίτια στο Αργοστόλι, το τσιμέντο με το οποίο χτίστηκαν οι δρόμοι στο Άργος, το τεχνητό μαυσωλείο με τα τεχνητά ζόμπι, το φούρνο μικροκυμάτων και το Κίνο (το Πάμε Στοίχημα είχε ήδη ανακαλυφθεί, αλλά ήταν και τότε στημένο από τον πρόγονο του Κόκκαλη, τον Ξεκόκκαλη).

          Νομίζω ότι σε ορισμένους πρέπει να περάσουμε ζουρλομανδύα…


Υ.Γ.: Έχει διατυπώσει ο Λιακόπουλος μια θεωρία για την κοίλη Γη που είναι ο ορισμός της ηλιθιότητας και έλεγα να τη σχολιάσω τώρα αλλά βαριέμαι και μάλλον θα το κάνω κάποια άλλη φορά…

3 σχόλια:

  1. Ο Λιακοπουλος ξερει την αληθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε θαυμάζω για το κουράγιο σου. Πώς την πάλεψες ρε μόρτη με τον Λιακόπουλο; Ο άνθρωπος δεν υπάρχει. Βασικά υπάρχει. Αυτά που λέει δεν υπάρχουν. Ή μήπως υπάρχουν; Φαντάζομαι, όσο υπάρχουν και οι Ελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Λιακόπουλος είναι σαν το inception. Βλέπει όνειρα και νομίζει ότι είναι αληθινά. Μετά βλέπει ένα όνειρο μέσα στο όνειρο για να τα επιβεβαιώσει. Μετά βλέπει άλλο ένα όνειρο μέσα στο όνειρο του ονείρου που εξηγεί όλα τα όνειρα μαζί και αυτός νομίζει ότι έχει ηθική υποχρέωση να μας μεταφέρει τα όνειρά του. Και τα όνειρα του ονείρου. Και τα όνειρα του ονείρου των ονείρων. Κάπως έτσι τέλος πάντων, μπερδεύτηκα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή