Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝΑ MAIL...

         Κι εσάς σας ήρθε ένα mail; ΓΟΥΑΟΥ! Να το γιορτάσουμε! Κατά προτίμηση με μπύρες. Και μετά ρετσίνες. Ή τ’ ανάποδο. Και μετά ουίσκι. Και για να αποτελειωθούμε υποβρύχια. Και φέρτε και γκομενάκια! Παρτάλια σας έφεξε! JRous κι εσένα σου έφεξε, δε θα πάμε σε φούρνο! Χωστήρα και Snake θα έχουμε και γκεστ τον Halford. Ή τον Adams. Διαλέξτε! Προτιμήστε τον Halford, ο άλλος θα μας φάει τα γκομενάκια. Θα φωνάξουμε και τη NamNaira αλλά θα της δώσουμε 35 ηρεμιστικά αλόγου για να μη μας δείρει. Η Vicky θα μας χορεύει lap dance! Κάνθαρε άλλαξε ομάδα εκείνη τη μέρα. Ή καλύτερα πες ότι δεν ασχολείσαι με ποδόσφαιρο! Ή τουλάχιστον ότι είσαι κι εσύ ποδοσφαιριστής στον Άρη! Thomas θα σου φέρουμε τη Λεύκη ή την Rockmantic, διάλεξε! Άμα δε σου κάνει καμία, έχω κάτι ωραιότατες τσόντες στο πισί! Η Αθηνά και η Georgina να μη μιλάνε, έχουνε άντρα! Perinio θα κάνω κάτι και για σένα. Παίρνω στα σοβαρά τη σκέψη του Χωστήρα ότι μοιάζεις με τον κωλόγερο στη φωτό γι’ αυτό θα σου βρούμε μια γριά με Αλτσχάιμερ σε αναπηρικό ή θα σου συστήσουμε την Κωλόγρια. Αμερικλάνε θα συνδεθούμε στο skype ή msn ή ότι διάολο άλλο υπάρχει να δεις τι γίνεται εδώ. Και μπορείς να πάρεις και ένα cyber lap dance δωρεάν από τη Vicky! Σαν μπόνους θα έχουμε τον Zaphod και τον Προφήτη να μας απαγγέλουν για το Μέγα Σουβλακέα. Αυτά! Σόρυ, δεν μπορώ να σας βάλω όλους!

         Τέλος πάντων, άλλα ήθελα να πω και άλλα λέω πάλι. Μου ήρθε ένα mail που λέτε. Κι εσάς ήρθε ένα mail; ΓΟΥΑΟΥ! Να το γιορτάσουμε!

......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Νομίζω ότι επαναλαμβάνομαι……… Χμμμμμ………

         Γαμώ την τύχη μου γαμώ! Μου ήρθε ένα mail λέω. Πριν κάτι μέρες. Και το είδα σήμερα γιατί τα mail μου τα διαβάζω κάθε φορά που κάνουν οι Γάλλοι μπάνιο, δηλαδή κάθε μήνα! Και ήρθε ένα μέιλ από έναν αναγνώστη μου και μου έλεγε με παράπονο ότι αυτός έγινε μέλος του μπλογκ μου κι εγώ δεν έγινα! Από μόνο του το μέιλ είναι ηλίθιο! Ελπίζω να το έγραψε επειδή ήταν πιωμένος ή επειδή θα αυτοκτονήσει αύριο μεθαύριο και θέλει να με κάνει να αισθανθώ τύψεις. Αλλιώς δεν το δέχομαι!

         Ναι ρε μαλάκα, δεν το δέχομαι! Τι το περάσαμε εδώ; Εράσμους; Σου δίνω ένα μαθητή μου δίνεις έναν; Ή χριστουγεννιάτικο μπλογκ; Σου δίνω ένα δώρο μου δίνεις ένα; Ή……… καλά καταλάβατε! (ευτυχώς γιατί δεν είχα τι άλλο να γράψω). Ρε φίλε, μπαίνεις εδώ για να γελάσεις (δε βρίσκω άλλο λόγο να γίνει κάποιος μέλος εδώ). Σε κάνω να γελάς; Ναι; Ωραία, γιατί έχεις πρόβλημα; Δε σε κάνω να γελάς; Τότε τι σκατά κάνεις εδώ; Να το έχεις υπόψη σου, μπαίνω σε μπλογκ μόνο για να γελάω. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι εδώ, κουλοί, κουτσοί, στραβοί, ανάποδοι, κανονικοί, με δυο πουλιά, με δυο πουλιά καναρίνια, οποιοσδήποτε. Αλλά δε σημαίνει ότι θα παρακολουθώ το μπλογκ σου! Και δεν είναι το ένα κλικ που θα με κάνει να γίνω μέλος σε σένα! Άμα δε θέλω τότε ΔΕ ΘΕΛΩ! Εξαίρεση αποτελούν ο Κάνθαρος και ο Snake. Ο Κάνθαρος γιατί αν και Αρειανός τα λέει σωστά και έχει και χιούμορ και ο Snake γιατί μιλάει για αρκετές ωραίες ταινίες συν ότι ανεβάζει κάνα χιουμοριστικό κείμενο που και που (where and where). Πλας ότι και οι δυο ανεβάζουν γαμάτα τραγουδάκια!

         Πού καταλήγουμε; Στο πολύ απλό συμπέρασμα ότι αν σου αρέσει αυτό που διαβάζεις μένεις, αν όχι φεύγεις. Αλλιώς θα έμπαινα κι εγώ σε 8 εκατομμύρια μπλογκ και θα περίμενα και αυτοί να κάνουν το ίδιο! Έχω γίνει μέλος σε διάφορα μπλογκ και αυτοί δεν ανταποκρίθηκαν. Τους έχω σχολιάσει και θα συνεχίζω να τους σχολιάζω. Δε χρειάζεται να κάθομαι να γκρινιάζω σα μαλάκας που δεν έγιναν και αυτοί μέλοι του μπλογκ μου! Σοβαρευτείτε γαμώ την πουτάνα μου γαμώ!

         Α, και κάτι τελευταίο! Σχολιάζω τους περισσότερους επειδή ΘΕΛΩ να σχολιάζω. Κάποιοι δεν απαντάνε στα σχόλια, πού είναι το πρόβλημα; Και όπως λέει και ο Αμερικλάνος: «Και αν μου αφήνεις σχόλια για να σου απαντήσω, τι να σου πω, μη μου αφήνεις! Πολύ το κουράζουμε ώρες ώρες!».

45 σχόλια:

  1. Και εγώ που νόμιζα ότι έπεσες θύμα Nigerian Scam...

    Τελικά έπεσες σε drama queen εφάμιλη του "ξιφομάχου". Μην ενδώσεις. Δεν πα να σου λέει πως "θα κρατήσει την αναπνοή του μέχρι να σκάσει, αν δεν γίνει το δικό του".

    Υ.Γ Θέλω και Ροβέρτο θέλω και Ερρίκο. Τhey are my τοπ favs φωνάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ενδίδω! Απλά ήθελα να τα πω ώστε να μη με πρήξει και κανένας άλλος με τέτοια παράπονα!
      Θα τους φέρουμε και τους 2 τότε!

      Διαγραφή
    2. Aναμένω...Αν δεν, θα πέσει αυγό κλούβιο. Χαχαχαρ χουαρ.

      Διαγραφή
  2. Δύσκολα μου βάζεις. Διαλέγω και τις δύο, για να μη μείνει καμία παραπονεμένη. Όσο για το mail, συμφωνώ, επαυξάνω και τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονοφαγάς αλλά δεν πειράζει! Αν δεν έχουν πρόβλημα οι κιουρίες εμένα δε μου πέφτει λόγος!

      Διαγραφή
  3. Αν σου ξαναστείλει mail το συγκεκριμένο άτομο κάνε ένα προληπτικό scan για καλό και για κακό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γριά με Αλτσχάιμερ σε αναπηρικό δεν θέλω ρε φίλε. Αν παίζει κάτι σε μιλφάρα πες της πως χρησιμοποιώ καλά και την γλώσσα.
    Αλήθεια τώρα γίνεται θέμα για το αν απαντάς ή όχι σε σχόλια ; Και στον Αμερικάνο το διάβασα αυτό. Τι κόλλημα τραβάνε δεν ξέρω ούτε και εγώ.
    Είμαστε σοβαροι άνθρωποι πάνω από όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα φροντίσουμε να υπάρχουν και μιλφάρες!
      Δεν ξέρω τι κόλλημα τραβάνε και μάλλον δε θα καταλάβω ποτέ.

      Διαγραφή
  5. Η Vicky θα μας χορευει lap dance???Αμα σε χορεψω στο ταψι θα σου πω εγω!Θα βαλω το παρταλι να καθαρισει για μενα…και την Ναμναιρα!Να μαθεις!
    Παντως lap dance μεσω skype είναι οντως μια πολύ καλη και πονηρη ιδεα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διορθών: Θα ποτίσουμε τη Vicky και μετά θα τη βάλουμε να μας χορεύει lap dance! Το παρτάλι πιστεύω θα συμφωνήσει μαζί μου. Η NamNaira αν δεν ησυχάσει με τα 35 ηρεμιστικά αλόγου θα την αλυσοδέσουμε! Αν καλέσει το Hulk ή τον Τσακ Νόρρις δε μετράει, είναι πουστιά!
      Lap dance μέσω skype. Αν δε βρίσκεις δουλειά μετά το πανεπιστήμιο είναι μια πολύ καλή ιδέα να τα κονομήσεις!!

      Διαγραφή
    2. Όπα δεν είναι για χόρταση!!! Ότι είδατε είδατε στην φώτο του ΧΩΣΤΗΡΑ, τα υπόλοιπα είναι private!

      Διαγραφή
    3. Γαμώτο! Δεν πειράζει, θα καλέσουμε κουνελάκια!

      Διαγραφή
    4. Μα δεν είναι τελειος??Ειδες ειδες προεδρε?Οχι σαν εσενα που αμεσως να με δυσφημισεις!

      Διαγραφή
    5. Αχχχχ! Ούτε μια δυσφήμιση της προκοπής δε μας αφήνουν να κάνουμε στο ίδιο μας το μπλογκ! Κάτσε τώρα να βρω κάποια να σε αναπληρώσει...... 690.....

      Διαγραφή
    6. Τυχερός είσαι που ανακάλεσες, τελευταία στιγμή τους γύρισα πίσω τους νίντζα...

      Διαγραφή
    7. Αυτά ήταν δηλαδή τα ΟΥΑΑΑΑ ΧΑΓΙΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ ΚΑΒΑΣΑΚΙ που άκουγα έξω απ το σπίτι μου!!

      Διαγραφή
  6. Αφού και οι κουλοί χωράνε, πιανω μια γωνιτσα κι εγω σε παρακολουθω.
    Τα σχόλια αν μας βγουν μας βγήκαν, αλλιως ας πάει και το παλιάμπελο...
    αρκει να διαβαζουμε κατι και να περνάει η γαμοώρα ευχαριστα!

    Και στη τελικη θα γραψω κατι αν κατι εχω να πω!
    Οπως πχ τωρα θα ηθελα να σε ευχαριστησω δημοσιως τον Αμερικλάνο που μεσα απο το ψυχιατρικο του πια ιστολογιο βρηκα ενα ακομη απολαυστικο χιουμοριστικο blog.

    Παμε λοιπον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι. Αν έχει κάποιος να γράψει κάτι ας γράψει!
      Απολαυστικό, χιουμοριστικό. Μην είσαι επιεικής! Πες γελοίο!!

      Διαγραφή
    2. Όταν θα το εντοπίσω το γελοιο της ιστοριας σου..θα στο πω.
      :)

      Διαγραφή
    3. Παρακαλώ μάνα μου, δεν κάνει τίποτα. Άμα θες και κανα χαπάκι για τα νεύρα, εδώ είμαστε μην ντρέπεσαι!

      ΥΓ: Είδες που απαντάω και σε ξένα σχόλια τώρα? Είναι να μην πάρω φόρα!

      Διαγραφή
  7. Καλά, αφού έχω άντρα και δεν θες να μιλάω, δεν θα πω τίποτα.
    Θα έρθω άλλη μέρα.
    Που θα με αφήσεις να μιλήσω.
    Άσε δηλαδή που δεν ήθελα να πω και κάτι το ουσιαστικό.
    Απλώς για ένα μέιλ αντίστοιχου περιεχομένου που έλαβα.
    Μου έκανε βλογερ παράπονο γιατί λέει ενώ εγώ έχω κάνει φόλοου,
    οι συνεργάτες του βλογ δεν έχουν κάνει και αυτοί και το θεωρεί μάλλον αγένεια. Αλλά δεν θα πω τίποτε άλλο γιατί έχω άντρα και είπες να μην μιλάω.

    ΥΓ. Φαντάσου να μου έλεγες να μιλήσω τι θα έλεγα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να μη μιλάς σε φάση ότι έχεις άντρα και άρα δε θα σου γνωρίσουμε γκομενάκια εσένα!! Κατά τ' άλλα μίλα όσο θες, κανένα πρόβλημα!
    Να μην κάνουν οι συνεργάτες σου φόλοου! Ύψιστη αγένεια! Δεν έχω ακούσει κάτι πιο προσβλητικό στη ζωή μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...έχουμε θέμα εδώ!!!Να πω κι εγώ την εμπειρία μου,όταν οι Peri,Thomas,Kallistos,Kenpachi και λοιποί από αυτούς που πρωτογράφτηκαν στο μπλογκ μου ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ,δεν μου είπε "μαλάκα ξέρεις,έχω ένα μπλογκάκι,έλα να τσεκάρεις" και τους εκτιμώ γιατί είναι μάγκες,όλοι τους...βασικά όλοι όσοι με διαβάζουν και έχουν μπλογκ ΈΧΟΥΝ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΜΠΛΟΓΚ ΑΠΌ ΤΟ ΔΙΚΌ ΜΟΥ (εννοείται κι εσύ μωρή πελατάρα πρόεδρε!!!),τους βρήκα μόνος μου και γράφτηκα καπάκια,όχι για να ξεπληρώσω την "υποχρέωση",αλλά γιατί γαμάνε!!!Όσο αφορά τους τραγουδιάρηδες,συμφωνώ με Snake και να συμπληρώσω τον Hansi (Guardian),Kotipelto (Stratovarious),Tim Owens (σε όποιο στο διάλο συγκρότημα παίζει τώρα) και άλλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε μα έτσι είναι. Τι υποχρέωση και μαλακίες!
      Δεν μπορώ να τους φέρω όλους ρε παιδιά! Έναν έναν κάθε φορά!
      Α και ο Owens έχει δικό του συγκρότημα με το όνομα Beyond Fear. Εκτός αν αποφάσισε να φύγει κι απ' το δική του μπάντα!

      Διαγραφή
  10. Πωωωω ανατρίχιασα όταν είδα το κουότ στο τέλος.

    Α και που'σαι! Σου σχολιάζω άρα α) απαιτώ απάντηση ΑΜΕΣΑ, β) απαιτώ να έρθεις να σχολιάσεις και σε μένα ΑΜΕΣΑ και γ) απαιτώ να γραφτείς στο ψυχειατρικό μου μπλογκ αν δεν το έχεις ήδη κάνει, ΑΜΕΣΑ κι αυτό! Αν δεν συμμορφωθείς με τις ανωτέρω οδηγίες, θα αναγκαστώ να προβώ σε κυρώσεις. Θα σου στείλω μέιλ κύριε!

    Ευχαριστώ.

    Και για το λαπ ντανς, εντάξει δέχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι μέιλ! Όχι άλλο μέιλ! Προτιμώ το μαστίγωμα στ' αρχίδια! Άμεση απάντηση, άμεσο γράψιμο στο μπλογκ σου και άμεσο σχόλιο! ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ!
      Για το λαπ ντανς συμβουλέψου τη Βίκυ γιατί υπήρξανε ορισμένα τεχνικά προβλήματα!

      Διαγραφή
    2. θα παρω ενα τηλεφωνο τον αρχηγο των Νιντζα!

      Διαγραφή
  11. Πραγματικα το βρισκω ηλιθιο το να γινεσαι αναγνωστης καποιου μονο και μονο για γινει και αυτος δικος σου (αναγνωστης). Λες και κανουμε κοντρες δηλαδη. Και φυσικα θα συμφωνησω με το κλεισιμο του κειμενου σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τη βγάλουμε έξω να τη μετρήσουμε να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη....
      την επισκεψιμότητα...

      Διαγραφή
  12. 35 ηρεμιστικά αλόγου ε? Τη φίλη σου τη ΝamNaira που αγαπάει την μπύρα όσο εσύ!
    Άμα σε αρχίσω στις γρήγορες θα σου πω εγώ.

    Σώπα ρε παιδί μου στέλνουν και τέτοια παραπονιάρικα μέιλ? Καλέ πού ζω!

    Εμένα μόνο ο χωστήρας μου στέλνει κάτι ερωτικά και αυτό είναι όλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....σ' αγαπώ...και δεν σου στέλνω μόνο εγώ.Κάθε φορά έχεις 398 μηνύματα σε ΚΆΘΕ ΑΝΆΡΤΗΣΗ.Πότε θα 'ρεις σπίτι μου που έχω και ίντερνετς;!;!;! ;)

      Διαγραφή
    2. Άμα έχεις τόση αγάπη για την μπύρα τότε θα αλλάξουν τα δεδομένα!
      Ορίστε! Έχεις το πιο καυτό παιδί της πιάτσας (το Χωστήρα) να σου στέλνει ερωτικά μέιλ! Τι άλλο θες; Έχει ίντερνετ σπίτι του! Και όχι PSTN!!

      Διαγραφή
  13. Άμα αρχίσαμε και στέλνουμε και τέτοια μέιλ.. Άστα να παν στα διάλα dear ΑΠΙτη μας...
    Ο κυρ Thomas πώς την είδε; Και τις δύο; Ε δεν λέει! :)

    Ο ρεβουάρ αγαπητότατοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στο παιδί και του δίνουμε επιλογές. Τώρα αν αυτός θέλει δυο θα πρέπει να τα βρείτε μεταξύ σας!
      Ο ρεβουάρ και ρεζερβουάρ και μπουρμπουάρ!

      Διαγραφή
    2. Ό,τι του φανει του καθε λολού! Όταν ο άνθρωπος δεν είναι άνθρωπος αλλα ιππόκαμπος τί να πεις??? Θα συμφωνισω με την Rockmantic παντως. Δε γινεται (καλα οχι πως εχω προβλημα, αλλα μην εκτεθουμε & ολας!). Επειδη εγω τωρα το γνωρισα το παιδι (a.k.a. ξεκινησα να διαβαζω το ιστολογιο του), θα αφησουμε λιγο καιρο να τον γνωρισω καλυτερα!

      Διαγραφή
    3. Μ'αρέσει να κάνω τις γυναίκες να μαλλιοτραβιούνται για πάρτη μου (όχι, δεν είμαι ψώνιο, γιατί ρωτάτε;)

      Διαγραφή
    4. Έχει υπομονή το παιδί, μην ανησυχείς!
      Άλλαξε κι εσύ το όνομα... Thomas the Greek Lover!

      Διαγραφή
  14. καταρχήν καλώς σε βρήκα και κατά δεύτερον πες τα χρυσόστομε γιατί η κατάσταση έχει καταντήσει αίσχος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχήν καλώς με βρήκες και κατά δεύτερον βλέπω ότι την έχουν πάθει κι άλλοι!

      Διαγραφή
  15. Δεν εγινες μελος ε;

    ουουουουουουουουουου!!!!!!!!!


    Στην πυρά στην πυρά!

    http://www.youtube.com/watch?v=zrzMhU_4m-g

    ΑπάντησηΔιαγραφή