Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΜΕ!


          Ποιον; Αυτόν! 1-0…………… ξέρω, ξέρω, μπούλης είμαι! Πάντως τον πιάσαμε αυτόν:




          Ή αυτήν. Όπως θέλει να λέγεται τέλος πάντων. Και που τον πιάσανε τι έγινε; Τον αφήσανε λέει με περιοριστικούς όρους και πράσινα άλογα. Ξέρετε τι θα γίνει; Να σας πω εγώ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ! Ναι, μα την Παναγία, το Θωρ και όποιο θεό πιστεύει ο καθένας. ΤΙΠΟΤΑ! ΠΡΑΜΑ! RIEN (πως τα θυμάμαι τα γαλλικά ο πούστης – ναι, θέλει και τόνο, δεν ξέρω πως μπαίνει)! Τον πιάσανε για φοροδιαφυγή και χρέη γύρω στα 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Πρέπει να παρουσιάζεται στο τμήμα κάθε 15 μέρες και νια νια νια μπλα μπλα μπλα. Λήστεψε καμιά πολυκατοικία ρε μαλάκες και πρέπει να παρουσιάζεται στο τμήμα; Τα λεφτά που έκλεψε θέλουμε και αυτόν πίσω από τα κάγκελα. Πάντως η ιδέα της φυλακής δε νομίζω να τον πολυχαλάει, θα έριχνε συχνά το σαπούνι εκεί μέσα!

          Αλλά άμα μπει μέσα πώς θα συνεχιστεί αυτό το FAG 5 (δεν ξέρω αν παίζει ακόμα αυτό το έκτρωμα); Πλούσιος και διάσημος πίσω από τα κάγκελα; Πού ξανακούστηκε; Ο Μπέος και ο Μάκαρος αποτελούν εξαίρεση γιατί έπρεπε να ρίξουν και λίγη στάχτη στα μάτια για τη μπάλα. Πόσοι τραγουδιστάδες έχουν πιαστεί με εφτά χιλιάδες τόνους κόκα! Προσωπική χρήση λένε. Και οι εφτά χιλιάδες τόνοι; Ναι ρε μαλάκα, μ’ αρέσει να με φωνάζουν κοκάκια, γιατί αυτό ήταν πάντα το αγαπημένο μου γλυκό! Πόσες τηλεδιάσημες και τραγουδιάρες έχουν πιαστεί με ΠΟΛΥ κόκα πάνω τους / στ’ αμάξι τους / στο σπίτι τους / στον κώλο τους! Πόσες μοντέλες έχουν πιαστεί για βίζιτες! Προσωπικά, αυτό δεν το θεωρώ κακό, ίσα ίσα που θα έπρεπε να κόβουν τιμολόγιο και να τις φορολογούνε! Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα μας. Το θέμα μας είναι ότι όλοι και όλες που πιάσανε, τους αφήσανε ελεύθερους αμέσως ή με μια δίκη της πούτσας, γιατί είναι μαλάκες πλούσιοι και διάσημοι. Που να ψοφήσετε όλοι να ξεβρωμίσει λίγο ο τόπος!

          Στον άλλο το Βοσκόπουλο δεν είχανε βρει χρέη 5 εκατομμυρίων; ΠΕΝΤΕ! Και τι του κάνανε; Του ξυρίσανε τ’ αρχίδια! Εδώ και καιρό έχει ξεχαστεί το θέμα. Όπως θα γίνει και τώρα. Πλάκα είχε που λέγανε πολλοί μπουζουκόβιοι ότι δεν πρέπει να του κάνουνε τίποτα επειδή είναι από τους καλύτερους και πιο παλιούς τραγουδιστές! ΠΕΝΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ! Κυκλοφορεί μια φήμη η οποία λογικά είναι μούφα, αλλά ο ΕΛ-ληνας είναι τόσο μαλάκας που δεν το βρίσκω απίθανο να έχει γίνει. Στο μέρος που γεννήθηκε ο Βοσκόπουλος (Κέρκυρα;;) ανοίξανε λέει λογαριασμό και έβαζε λεφτά όποιος ήθελε ώστε να ξεχρεώσουν τα χρέη του!....................................................................................................................


(ακολουθεί χαρακτηριστική κίνηση που το άτομο που διαβάζει αυτό το κείμενο χτυπάει την παλάμη στο μέτωπό του)


          Αν οι Judas Priest ήταν Έλληνες και χρωστούσανε πέντε εκατομμύρια να τους τα παίρνανε και να βάζανε φυλάκα τους κωλόγερους! Τι θα πει είναι φοβερό συγκρότημα; Στα παπάρια μας φίλε, δε θα πληρώνω εγώ τα σπασμένα σου!

          Πίσω στο Γαβαλά. Φυλάκα ο πούστης ρε! Για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω πρόβλημα με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Δεν με απασχολούν ούτε στο ελάχιστο. Ας τον παίρνει και από άλογο. Χέστηκα! Αλλά ρε πούστη του κερατά πρέπει να πληρώσεις και να σε βάλουνε σε ένα κελί 33. Αλλά πολλά όνειρα βλέπω. Αφού το ξέρω ότι δεν πρόκειται να του κάνουν τίποτα, γιατί ασχολούμαι; Για να χαλιέμαι περισσότερο; ΣΤΑΔΙΑΛΑ!

          Αλλά επειδή είμαι μαζόχας θα συνεχίσω να ασχολούμαι! Όλα ανάποδα σ’ αυτή την κωλοχώρα! Αντί να πληρώσουν τα χρέη τους αυτοί που φοροδιαφεύγουν εκατομμύρια, την πληρώνει τελικά αυτός που χρωστάει 500 ευρώ. Και χρωστάει γιατί αν τα πλήρωνε τότε δε θα είχε να φάει / να βάλει πετρέλαιο / να αγοράσει κάνα ρούχο μην ψοφήσει από το κρύο / να πάρει προφυλακτικά γιατί εκσπερματώνει πρόωρα καμιά φορά και αν σπείρει κάνα κουτσούβελο άντε μετά να βρει άλλα λεφτά να το μεγαλώσει και οι πουτάνες οι εκτρώσεις κοστίζουν κι αυτές! Και οι πουτάνες κοστίζουν κι αυτές! Έτσι είναι. Με τόσους φόρους, χαράτσια και λοιπές μαλακίες έχουν αναγκάσει αυτούς που δε φοροδιέφευγαν ποτέ να φοροδιαφεύγουν! Τραγικά τραγικό!









ΣΤΑΔΙΑΛΑ!


Υ.Γ.: Έβλεπα κάτι μαλακισμένα σχόλια από μαλακισμένες γκόμενες ή αδερφές που λέγανε κρίμα που τον πιάσανε και τέτοια! Πάμε καλά ρε;

Υ.Γ.2: Καλά ρε, βγάλανε νόμο ότι αυτοί που έχουν χρέη σχετικά με τα κότερα τους, τους τα διαγράφουνε όλα;……… Ε, ξέρετε, ΣΤΑΔΙΑΛΑ!

10 σχόλια:

  1. live your myth in greece...

    Ε ρε δεν πάμε καλα (και μυαλο δεν βαζουμε). Εν τω μεταξυ μοιαζει με τον γκολουμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα ήταν κίτρινος θα έμοιαζε και με γκόλεμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άκουσα ότι έκανε συμβιβασμό με τον διευθυντή των φυλακών. Θα τους ράβει τις στολές και θα μπαίνει μέσα μόνο για να πιάσει κανα σαπούνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά θα περάσει δηλαδή! Δεν τον χαλάει καθόλου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γαμό τον Γαβαλά και όλους τους Γαβαλάδες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λες στην προηγούμενη ζωή σου να ήσουν φοροεισπράκτορας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρω αν άκουσα καλά αλλά ο Γαβαλάς λέει έπαιρνε τα ρούχα απο βιοτεχνίες στο εξωτικό Περιστέρι με 10 € και τα πουλούσε για ιταλικά με 120 €. Κατσε ρε για εναν άνθρωπο που ειχε κάθε μήνα 2 ταξίδια για διασκέδαση η απαγόρευση εξόδου ισοδυναμεί με ισόβια...Καλησπέρα είπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα θα αρκεστεί στα ταξίδια μέχρι τη Μύκονο, αλλά μέχρι να έρθει πάλι το καλοκαίρι, μπορεί και να ψοφήσει με αυτά τα ισόβια να ησυχάσουμε! Καλησπέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή