Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΤΕΙΝΩ


       Όλο βλέπουμε στις διαφημίσεις το mega προτείνει, ο ΑΝΤ1 προτείνει, το (που)star προτείνει…… Τώρα θα δείτε ο Πρόεδρας προτείνει. Αυτοί σας προτείνουν κάτι θέατρα που δεν πρέπει να πατάει άνθρωπος και απλά είναι χορηγοί εκεί τα κανάλια, κάτι κονσέρτα με βιολιά και ντίβες που ουρλιάζουν. Πρρρρρρρρρρρρρρρ! Θα ακούσετε τι σας προτείνω εγώ να διαβάσετε / δείτε με σκοπό να κάνετε πριτς στο γέλιο και χωρίς να είμαι και χορηγός σε κανένα από αυτά που θα σας πω, γιατί «Τι χορηγός ρε μαλάκα; Άκουσες ποτέ κανένα blog να είναι χορηγός; Και να ήταν δηλαδή, εδώ πάλι ξέμεινα από λεφτά για τσιγάρα, οι χορηγίες μου λείπανε!». Ο προεδρικός μου κώλος προτείνει λοιπόν:


ΑΡΚΑΣ: Τα άπαντα. Οι περισσότεροι έχουν δει λίγα σκίτσα του Αρκά πεταμένα δεξιά και αριστερά στο internet. Να τα διαβάσετε όλα! Αυτό που σας λέω! Έχετε διορία ένα μήνα. Όποιος δεν τα διαβάσει όλα μέσα σε ένα μήνα θα πρέπει να αυτοτιμωρηθεί με ευνουχισμό, ξερίζωμα των φρυδιών του και απαγόρευση του αλκοόλ για ένα χρόνο αλλιώς θα υποστείτε τις φοβερές και τρομερές συνέπειες της αναγκαστικής προσέλευσης σε όλες τις εκπομπές της Τατιάνας για τα επόμενα τρία χρόνια.

MONTY PYTHON: Δεν έχει σχέση με κάνα τρελό πύθωνα, ταινίες βγάζουνε οι άνθρωποι. Βγάζανε μάλλον. Αρκετά παλιά. Όσοι δεν τις ξέρετε κακώς! Να τις δείτε ΟΛΕΣ! Τις Monty Python and the Holy Grail και Life of Brian να τις δείτε τουλάχιστον καμιά δεκαριά φορές την κάθε μία. Σε μία μέρα!

THE ONION MOVIE: Πιθανότατα η καλύτερη κωμωδία που έχω δει ποτέ μου. Αν τη δείτε και δε γελάσετε τότε είτε είστε Κινέζος δάσκαλος πολεμικής τέχνης είτε είστε απ’ αυτούς που γελάνε με τα ανέκδοτα των σταυρολέξων.

SOUTH PARK. 15 season έχει. Παίζουν από το 1996. Να τα δείτε όλα τα επεισόδια. Μην ακούσω μόνο τίποτα μαλακίες του τύπου «εντάξει μωρέ σιγά, έχουνε χαλάσει από τον 8ο – 9ο κύκλο γιατί παλιά περνούσανε μηνύματα ενώ τώρα όχι». Τη σειρά αυτή κανείς μα κανείς δεν την έβλεπε επειδή περνούσε μηνύματα. Την έβλεπε μόνο και μόνο για να γελάσει. Έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα μηνύματα που περνούσανε είναι «η οικογένεια είναι πολύ σημαντική», «οι παιδεραστές πρέπει να πεθάνουν» και τέτοια. Με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις, δε χρειάζεσαι το south park να σου περάσει τέτοια μηνύματα, τα καταλαβαίνουμε όλοι από μόνοι μας.

Η ΒΙΒΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΦΟΒΟΥΣ: Δεν ξέρω τι τίτλο έχει στα αγγλικά, αλλά ψάξτε το με αυτόν τον τίτλο είτε στο internet είτε σε κάνα βιβλιοπωλείο αν το βρείτε. Είναι ένα βιβλίο που σατιρίζει την Αγία Γραφή αλλά με πολύ έξυπνο χιούμορ. Ούτε προσβάλλει ούτε τίποτα (για να προλάβω κάποιον που θα πάει να πει κάτι).

ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ: Η σειρά αυτή προβαλλόταν πέρυσι στο μέγα τσάννελ και μετά σταμάτησε. Πολύ πιθανόν να μην ήθελαν να έχει συνέχεια γιατί είχε πολύ σάτιρα και κάποιους τους έκαιγε το κωλαράκι τους. Με απίστευτες ατάκες και ωραίο στόρι το ΟΥΚ πρέπει να είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει η ελληνική τεβέ.

FREDDY VS JASON: Σόρι, δεν άντεξα, έπρεπε να τη βάλω αυτήν την ταινία! Μουαχαχαχαχα

SIMPSONS: Τους Simpsons λίγο πολύ όλοι τους ξέρετε. Η σειρά αυτή πρέπει να παίζει από την εποχή των δεινοσαύρων και απαριθμεί συνολικά περίπου 2 δισεκατομμύρια επεισόδια μέχρι τώρα και συνεχίζει. Καλά καλά, είμαι υπερβολικός. Πάντως είναι παλιά σειρά και συνεχίζει ακάθεκτη. Τρελαίνομαι να βλέπω κάθε φορά το Θεό Χόμερ να αράζει στον καναπέ πίνοντας μπύρες και να του τρέχουν τα σάλια κάθε φορά που βλέπει ντόνατ!

HISTORY OF THE WORLD, HOT SHOTS 1 & 2, ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ: ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΑΝ και διάφορες άλλες κωμωδίες – παρωδίες που δε μου έρχονται τώρα στο μυαλό, όπως αυτές με τον γνωστό ασπρομάλλη γέρο που συνήθως παριστάνει τον ντετέκτιβ (πάντα ξεχνάω το όνομά του γαμώ τη μνήμη μου γαμώ).

http://cavestudioz.blogspot.com/ : Πιθανότατα το καλύτερο μπλογκ που έχει υπάρξει ποτέ. Ήταν κάποτε πολύ γνωστό, αλλά πλέον έχει σταματήσει ο master G να γράφει. Ευτυχώς τα κείμενα παραμένουν. Διάβασμα γρήγορα! Τι περιμένετε;

www.comedylab.gr : Έχει πολλά καλά βιντεάκια όπως ΜΠΡΑΦ, Στο Μυαλό του Σίλα, One Night Stand Up, Μαζί Σου και άλλα. Ψάξτε ψάξτε!

REMI GAILLARD: Ψάξτε στο youtube για τον Θεό και τις καφρίλες του. Σπέρνουνε!

And last but not least MESSED UP BIBLE STORIES and TACOMAN PLAYS A VIDEO GAME: τσεκάρετέ το στα youtubia, είναι από τον ίδιο και τα δύο.

Τάδε έφη Πρόεδρας

Ας ετοιμαστεί για να πάει να πιει ο Πρόεδρας τώρα



Υ.Γ.: Μη μου πείτε γιατί δεν έβαλες κάποιες ελληνικές σειρές (π.χ. Δόγκανος) ή κάποιες άλλες γνωστές κωμωδίες. Είπα να βάλω τα καλύτερα, τα λιγότερο γνωστά και τα ξεχασμένα. Μπορεί αργότερα να μου έρθει και πράμα άλλο. Αν ξέρετε κι εσείς κάτι καλό προσθέστε το στα σχόλια, μπορεί να χρειαστεί να κάνω update.

Υ.Γ.2: Family Guy δεν έχω αξιωθεί ακόμα να δω, οπότε μη μου πείτε ούτε γι’ αυτό, μόλις το δω τότε θα κρίνω.

Υ.Γ.3: Αναζητώ μια γελοία ταινία που κάνανε κάποια παιδιά ενός λυκείου των Χανίων πριν περίπου 6-7 χρόνια με το όνομα GREEK JOB. Όποιος την έχει θερμοπαρακαλείται να την ανεβάσει στο youtube ή τουλάχιστον να μου τη στείλει. Ιάσονα μ’ ακούς; Αν ποτέ έχεις την ατυχία και διαβάσεις αυτό το μπλογκ κάνε κάτι!

10 σχόλια:

  1. Ωραίες οι προτάσεις σου και η κρεμμυδοταινία που δεν έχω δει κατεβαίνει τάχιστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. futurama φιλε. Γουσταρω family guy και simpsons αλλα με αυτο εχω αρρωστια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι παρωδιες ειναι ολες του Μελ Μπρουκς και ο ηθοποιος που δεν θυμασαι λεγεται Λεσλι Νιλσεν :)

    Κατα τα αλλα καλος αν και το απολυτο κουλτουροmust ειναι το "Ο Ροζενκρατζ και ο Γκιλντεστερν ειναι νεκροι" :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψεμματα, δεν ειναι ολες του Μελ Μπρουκς Αλλα:
    * History of the world
    * Ρομπεν των ρομπων κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Παρτάλια δε θα χάσεις όταν τη δεις

    @JRous ούτε αυτό το έχω δει να σου πω την αλήθεια. είναι αυτό με μια γυναίκα κύκλωπα;

    @Ζάφωδα σωστός αυτός είναι. Μόνο για το history ήξερα ότι είναι του Μελ Γκιπ.... Μπρουκς εννοώ.
    Θα δω και αυτό το ροζεναπαυτό και το γκιλντέτοιο που δεν το χω δει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού το πρώτο που έβαλες ειναι ΑΡΚΑΣ, θα λάβω πολύ σοβαρά τις προτάσεις σου.
    Ηδη είδα το τρέιλερ της κρεμμυδοταινίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και πολύ καλά έκανες!
    Ο Αρκάς είναι τοπ, όλοι οι υπόλοιποι απλά ακολουθούν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.facebook.com/group.php?gid=113425450053

    Νομίζω αυτή την ταινία ψάχνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο ρε Jay!!
    Αυτό είναι το έπος!
    Αναμένω να την κατεβάσω ή να τη δω στο συσωλήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή