Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ

         Είναι γνωστό ότι εκτός από κοντός, άσχημος, αλκοολικός, βλαμμένος, μπαγλαμάς, τελειωμένος, άχρηστος και αργόσχολος είμαι επίσης και ηλίθιος και το IQ μου δεν ξεπερνάει το 17. Αλλά ακόμα και άτομα με το δικό μου IQ μπορούν να φτάσουν σε τιτανοτεραστιομέγιστα συμπεράσματα όπως αυτό που γράφω στον τίτλο με μια απλή σκέψη.

         Ας υποθέσουμε ότι αυτά που γράφει η Αγία Γραφή ή Βίβλος ή Παπαδοτεύτερο είναι αληθινά (χαχαχαχαχαχαχαχα). Και ας υποθέσουμε ότι ο παράδεισος και η κόλαση υπάρχουν (χαχαχαχαχαχαχαχαχα). Συγνώμη για τα γέλια, δε θα επαναληφθεί. Δε θα κάτσω να εξηγήσω για το αν υπάρχουν και τέτοια γιατί ίσως να χρειαστεί να μιλήσω σοβαρά και όποτε μιλάω σοβαρά παθαίνω επιληψία γιατί δεν μιλάω σοβαρά σχεδόν ποτέ. Αν νομίζεις ότι θα θιχτεί η θρησκεία σου διαβάζοντας τα παρακάτω πήγαινε να ανάψεις κάνα κερί στην εκκλησία και προσευχήσου γονυπετώς μέχρι να ανεβάσω το επόμενο ποστ. Αν είσαι κανονικός άνθρωπος και δεν έχεις πρόβλημα με κάποιον που κάνει χιούμορ για θρησκείες, μείνε.


ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ


         Υποθέσαμε λοιπόν ότι ο παράδεισος υπάρχει. Πώς μοιάζει; Είναι ένας τεράστιος, απέραντος θα έλεγα (σαν την κοιλιά του Πάγκαλου), κήπος με γκαζόν, λουλουδάκια, δεντράκια και λοιπά πρασινοειδή σκατουλάκια. Όλοι ζούνε σε αρμονία με όλους. Από τα ζώα μέχρι τους ανθρώπους. Τα δηλητηριώδη ή σαρκοφάγα ζώα που έχουν σκοτώσει ανθρώπους πάνε στην κόλαση ή στον παράδεισο; Τέλος πάντων, το λιοντάρι ζει σε αρμονία με την αντιλόπη, οι πελαργοί με τα ψάρια και μάλλον δεν τρέφεται κανένα ζώο γιατί οι ψυχές δεν έχουν στομάχι. Ίσως να τους ποτίζουν εκτόπλασμα. Οι γάτες έχουν κατακτήσει το ζωικό βασίλειο γιατί έχουν 7 ψυχές η κάθε μία. Ένας δολοφόνος που σκότωσε ένα παιδί, αλλά στο νεκροκρέβατό του μετανόησε και συγχωρήθηκε, συναντάει τη μάνα αυτού του παιδιού. Η μάνα δεν μπορεί να ζήσει σε αρμονία με το δολοφόνο του γιου της και επειδή δεν μπορείς να σκοτώσεις με μαχαίρι μια ψυχή καλεί τους ghost busters και αυτοί τον φυλακίζουν σε αυτήν την ορθογώνια μαλακία που κανείς δεν ξέρει πως λειτουργεί ακριβώς.

         Ας αφήσουμε τώρα για λίγο τη βλακεία στην άκρη και ας δούμε το θέμα ημισοβαρά γιατί άμα το δούμε σοβαρά είπαμε ότι θα πάθω επιληψία και μετά πώς θα διαβάζετε εσείς τις μαλακίες μου τα καταπληκτικότατα κείμενά μου; Το όλο τοπίο αλά Κάντι Κάντι με τους υπέροχους κήπους, τα όμορφα δάση και τα πολύχρωμα λουλουδάκια μπορεί να μοιάζει ωραίο σαν σκέψη αλλά μετά από λίγο καιρό καταντάει πιο βαρετό και από ταινία του Ξανθόπουλου. Θα πεθάνεις από ανία. Μπορείς να πεθάνεις άμα είσαι πεθαμένος; Δεν είμαι σίγουρος αλλά σύμφωνα με τις ταινίες με τα ζόμπι μπορείς. Δεν κάνεις τίποτα. Δε συμβαίνει τίποτα. Για μια ολόκληρη αιωνιότητα απλά θα κάθεσαι σα μαλάκας να λες πόσο ωραία κελαηδούν τα πουλάκια σήμερα. Αλλά και αύριο το ίδιο θα κάνουν. Και μεθαύριο. Και παραμεθαύριο. Και για πάρα πάρα πολύ καιρό ακόμα. Κρέας δε θα μπορείς να τρως, σεξ δε θα μπορείς να κάνεις ή αν επιτρέπεται θα το κάνεις μόνο με τη γυναίκα σου και ποιο ζευγάρι αντέχει να είναι μαζί για μια αιωνιότητα; Να μεθάς δε θα μπορείς, να βλέπεις το Ράμπο δε θα μπορείς, να ρίχνεις καντήλια στο γήπεδο δε θα μπορείς, να βρίζεστε με τους κολλητούς σου δε θα μπορείτε, να σχολιάζετε τον κώλο της Ελενίτσας δε θα μπορείτε. Γενικά δε θα κάνετε τίποτα ενδιαφέρον και θα βρίσκεστε σε μια αιώνια βαρεμάρα με αποτέλεσμα να υποπέσετε στο θανάσιμο αμάρτημα της οκνηρίας και να καταλήξετε τελικά στην κόλαση.

         Άρα ο παράδεισος είναι θανατηφόρα βαρετός!

         Ο παράδεισος είναι μοναρχία με μονάρχη έναν που δεν ξέρει τι θέλει. Άλλα λέει, άλλα κάνει, αλλάζει τα λόγια του, τα ξαναλλάζει και στο τέλος κάνει ότι του καυλώσει εκείνη τη στιγμή. Τη μία θα το παίζει πονόψυχος και συμπονετικός και την άλλη θα καίει χωριά και μικρά παιδιά. Είναι δολοφόνος, μισογύνης, μονάρχης, επιδειξίας, αυτάρεσκος, σαδιστής, απαιτεί σεβασμό και προσοχή, θέλει σκλάβους και χίλια δυο άλλα που βαριέμαι να τα γράφω γιατί θα πιάσουν 37 χιλιάδες σελίδες, αλλά παρουσιάζεται ως Θεός της αγάπης και της καλοσύνης. Και έτσι ξεκινάει η πρώτη δημοσιογραφική προπαγάνδα. Η Βίβλος και οι παπάδες είναι ένα είδος δημοσιογράφων που μεταφέρουν διαφορετικά μηνύματα για τον ηγέτη τους από την πραγματικότητα. Όπως ακριβώς κάνουν και οι δημοσιογράφοι αυτές τις μέρες για τους πολιτικούς.

ΚΟΛΑΣΗ


         Η κόλαση είναι πολύ χειρότερη από τον παράδεισο και ο Διάβολος ή Λούσιφερ (Λούσι για συντομία) ή Σατανάς ή Εξαποδό ή Μητσοτάκης είναι ηλίθιος, έχει φανερό πρόβλημα στο μυαλό, δεν ξέρει τι του γίνεται και είναι απορίας άξιο πως αυτός ηγείται ολόκληρης της κόλασης. Εδώ θα μου πεις βέβαια ότι ο Γιωργάκης ηγήθηκε μιας ολόκληρης χώρας, οπότε μετά από αυτό τίποτα δεν αποτελεί έκπληξη πλέον. Και ο Ομπάμα πήρε Νόμπελ Ειρήνης. Και ο Χίτλερ που ήταν κοντός και μελαχρινός πίστευε ότι η άρια φυλή αποτελούταν από ψηλούς ξανθούς γαλανομάτηδες. Και ο Μαρινάκης είχε πει πέρυσι μετά το γνωστό ντέρμπι ότι δίδαξε ήθος και αρχές. Δεν ξέρω που κολλάνε αυτά τα τελευταία…

         Σύμφωνα με τη Santa Writing λοιπόν η κόλαση αποτελείται από καζάνια, φωτιές, λάβες και γενικά οτιδήποτε έχει χρώμα κόκκινο, από αίμα μέχρι Γαύρους και κομμούνια. Και κάπου εδώ ξεκινάει η κόντρα Παναθηναϊκών – Ολυμπιακών, στον παράδεισο είναι όλα πράσινα και στην κόλαση όλα κόκκινα, εξού και το Πάο θρησκεία θύρα δεκατρία και το Devil 7. Για να μαθαίνετε και λίγη ιστορία δηλαδή! Η κόλαση προφανώς θα πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερη από τον παράδεισο γιατί φιλοξενεί αμέτρητο κόσμο. Εκτός από τους δολοφόνους, τους βιαστές και λοιπούς εγκληματίες υπάρχουν και άτομα που δεν έχουν κάνει τίποτα απολύτως, όπως να πιστεύουν σε άλλη θρησκεία, να έχουν κάνει κάποιο μικρό αμάρτημα και να μην το έχουν εξομολογηθεί, αβάπτιστα μικρά παιδιά και σχεδόν όλοι οι άνθρωποι προ Χριστού.

         Οι αμαρτωλοί υποφέρουν καθημερινά από βασανιστήρια όπως βράσιμο σε καζάνια σαν αυτά που έχουν οι Ζουλού στις ταινίες, μαστίγωμα, μπάνιο σε λάβα και άλλα τέτοια και ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε πως γίνεται μια ψυχή να νιώθει τα μαστιγώματα ή τα καψίματα από τη φωτιά. Εκτός και αν είναι φωτιά εκτοπλάσματος. Είναι κάτι παραπάνω από υπερβολικά δίκαιο για μια μικρή αμαρτία να υποφέρεις βασανιστήρια για αιώνες και να περιμένεις τη Δευτέρα Απουσία σαν βιετναμέζα πόρνη με σύφιλη που περιμένει τον πελάτη μπας και κρυώσει λίγο το κωλαράκι σου που έχει γίνει ολοκόκκινο από το πολύ βράσιμο.

         Ο Διάβολος εμφανίζεται σε διάφορες μορφές. Σαν τέρας (κόκκινο πάντα), με κέρατα, με τρίαινα, με 7 κεφάλια και 15 τσουτσούνια, σαν ευρύπρωκτος (βλέπε Constantine), σαν φίδι, σαν χέλι, σαν δηλητηριώδη χελώνα καρέτα καρέτα καρέτα καρέτα καρέτα καρέτα, σα βρικόλακας και σαν τον κώλο του Χατζηγιάννη. Όπως και να εμφανιστεί όμως δεν παύει να είναι ηλίθιος και χέστης.

         Καταρχάς χρειάζεται επιχειρηματικά μαθήματα γιατί φαίνεται ότι στο πανεπιστήμιο αντέγραψε στο μάθημα της επιχειρηματικότητας. Όταν έχεις ένα μαγαζί προσπαθείς να το κάνεις όσο καλύτερο γίνεται από του διπλανού σου. Ο παράδεισος είναι για τον πούτσο όπως σας απέδειξα παραπάνω με τα φανταστικά επιχειρήματά μου και θα περίμενε κάποιος από το Διάολο να φτιάξει την κατάσταση εκεί κάτω. ΑΡΧΙΔΙΑ! Σκέψου λίγο ρε μαλάκα ηλίθιε Σατανά. Αντί να είχες καζάνια να βράζεις αμαρτωλούς και φωτιές να καις αβάπτιστα παιδιά θα μπορούσες να έκανες τα εξής: Διοργάνωση οργίων, δωρεάν μπότοξ και πλαστικές στήθους, κρέας και μπύρες μέχρι αηδίας, τις λάβες να τις χρησιμοποιούσες για τζακούζι και πολλά άλλα. Ο κόσμος θα ήθελε να έρθει σε σένα, θα περνούσε γαμάτα. Όταν πάω στην κόλαση θα του κάνω λίστα με διάφορες ριζικές αλλαγές που πρέπει να κάνει αν θέλει να πηγαίνει καλά το μαγαζί του.

         Το Διάολο τον παίρνει ο Διάολος;

         Αντί να έχεις παραμορφωμένα τέρατα με κέρατα και μαλακίες, θα μπορούσες να τους μετατρέψεις σε παίδαρους που θα κάνουν στριπτίζ στα γκομενάκια και να γεμίσεις τον κόσμο succubus (πολύ heroes παίζω) να κάνουν στριπτίζ στους άντρες.

         Μόνο οι μαζόχες θα περνάνε καλά στην κόλαση. Εκτός και αν δεν τους βασανίζει για να τους βασανίσει……………… Ε;

         Επίσης είσαι και κότα και χέστης. Αυτά τα σκηνικά που εμφανίζεσαι τη νύχτα και που μπαίνεις σε σώματα μικρών κοριτσιών με σκοπό να τα δαιμονίσεις κομμένα γιατί όσο και να τα κάνεις αυτά ούτε περισσότερο άντρας (;) δείχνεις ούτε πιο σκληρός ούτε το πουλί σου μεγαλώνει (έχει πουλί ο Διάολος;). Μαλάκα σε κάνουν!

         Και γάμησε την Αποκάλυψη και αυτά τα κουλά. Κάνε αυτά που σου λέω και θα μαζέψεις όλον τον κόσμο κάτω και μετά ποιος χέστηκε για την Αποκάλυψη! Αφού στο τέλος θα τον πιείς, σύμφωνα πάντα με τη Santa Writing.



         Όπως καταλαβαίνετε, αν πάρουμε στα σοβαρά τη Βίβλο και ο παράδεισος και η κόλαση είναι για τον πούτσο και δεν αξίζει να ασχολιέστε με μαλακίες γι’ αυτό κοιτάξτε να περάσετε καλά στην επίγεια ζωή και αφήστε τη μεταθανάτια για όταν θα πεθάνετε. Έτσι κι αλλιώς μια αιωνιότητα είναι οπότε όπου και να πάτε θα είναι για τον πέοντα!


         Όποιος χριστιανός θίχτηκε με αυτά που γράφω μπορεί να αφήσει κάποιο σχόλιο από κάτω γιατί έχει μείνει αρκετός χώρος στ’ αρχίδια μου και θέλω να γράψω κάτι να τον γεμίσω!

30 σχόλια:

  1. ολα για το πουτσο εινα μωρο μου! ολα ομως και κυριολεκτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λούσι για συντομία; Μλκ, έχω λιώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκέψου αυτό: Γεννιούνται δύο δίδυμοι με ακριβώς τον ίδιο χαρακτήρα. Μεγαλώνοντας γίνονται στυγνοί εγκληματίες διαπράττωντας σωρό αμαρτιών, για τις οποίες αξίζει να καείς για τα καλά στην κόλαση! Και ξαφνικά πάνω σε μια ληστεία... πυροβολούν και σκοτώνουν τον έναν από τους δύο και όπως είναι φυσικό καταλήγει στην κόλαση. Ο δεύτερος καταφέρνει να την κοπανίσει και μεταναστεύει κάπου στην λατινική Αμερική για να χάσουν τα ίχνη του. Εκεί μετανοεί ειλικρινά, γίνεται παππάς ή δεν ξέρω εγώ και βοηθάει τα ορφανά και τις χήρες μέχρι το τέλος της ζωής του... ο θεός τον συγχωρεί και του κλείνει σουίτα στον παράδεισο!
    Οπότε όπως καταλάβατε η ρημάδα η τύχη αποφάσισε ποιος από τους δυο πανομοιότυπους αδερφούς θα πάει στην κόλαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτοια παραδείγματα υπάρχουν άπειρα! Αν αρχίζουμε να γράφουμε δε θα τελειώσουμε ποτέ αλλά αν τα γράφαμε θα μιλούσαμε σοβαρά και κάτι τέτοιο θα ανέβαζε το επίπεδο του μπλογκ και δεν το θέλω καθόλου!

      Διαγραφή
  4. Εν όψει της οικονομικής κρίσης και του ανταγωνισμου στη Κολαση και στον Παραδεισο στηνονται επιχειρηματικές ιδέες για να περάσουν καλά οι θαμώνες.

    Πεθαίνει λοιπόν ο Πρόεδρος (πχ) και αρχίζουν να του δείχνουν φυλλάδια για να επιλέξει που θέλει να πάει.

    Στην Κόλαση κάνει ενα τουρ και βλεπει να γίνεται της πουτάνας. Πουτανες παντου, σεξ, αλκοολ, χορος, τραγουδια, ο Νοτης και ο Τερζης να τραγουδανε, η Βισση να ξεσηκωνει κλπ.

    Χαιρεται ο Πρόεδρος και αναρωτιέται: Αν είναι ετσι στη Κόλαση, φαντάσου τι γαμάτα θα είναι στον Παραδεισο! Και το αποφασίζει.
    Θέλω να με πάτε στον Παράδεισο!

    Εκεί μετά λύπης αντικρύζει ενα τεράστιο λιβάδι και ενα παγκάκι με δυο τρια γεροντάκια που διαβάζανε.

    Ενοχλημένος ο Πρόεδρος ρωτά τον Αγιο Πέτρο: Μα καλά ολόκληρος Παράδεισος και δεν εχει κάτι ενδιαφέρον; Στη Κόλαση γινόταν χαμός, χορος, γυναικες, αλκοολ, τραγουδιστές! Εδω τίποτα! Δεν είναι δίκαιο.

    Και απαντά ο Άγιος Πέτρος:

    Σιγά μη φέρναμε και ορχήστρα για πέντε άτομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχαχα όλα καλά στην κόλαση, εκεί θα έμενα, αλλά αντί για Νοτοτερζοβίσσες θα παρέγγελνα τον Dio για λάιβ εμφάνιση!
      Στον παράδεισο το πολύ πολύ να ήταν οι αδερφοί Κατσάμπα!

      Διαγραφή
  5. απολαυστικοτατος! το να υπηρετεις την milf πατριδα σου κανει καλο τελικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαφώς και οι μαλακίες περί παράδεισου και κόλασης είναι για το πέος καβάλα, αλλά στην απειροελάχιστη περίπτωση που οι μουσάτοι ρασοφόροι οπαδοί της οπισθο-εισχώρησης φωνάζοντας "σκίσε με είμαι η Μπέμπα Μπλανς" έχουν δίκιο, όπως επίσης και οι μη μουσάτοι, κολαράτοι καθολικοί οπαδοί του η γριά η κότα έχει το ζουμί, γιατί πηδάς το 10 χρονο και όχι το 5χρονο.

    Τότε δηλώνω υπεύθυνα και έχοντας σώας τας φρένας (αλλάξα τακάκια) πως προτειμώ να είμαι βασιλιάς στη κόλαση παρά δουλικό στον παράδεισο. Άλλωστε ως γνωστόν το heavy metal είναι του διαόλου οπότε δαγκωτό εκεί κάτω για live και μπάχαλα. Με τον Λουσι να εκτελεί χρέη εκφωνητή. Ladies And Gentlemen From The Very Depths of Hell, and we mean right here, VENOOOOOM! Ντουπ, ντουπ, ντουπ, Eviiiiilllll in league with Sataaaaaan κτλ κτλ...

    Ημισόβαρα μιλώντας ως μελετητής της λαβεϊκής εκδοχής των πραγμάτων...η οποία στη τελική δεν έχει επ' ουδενί να κάνει με το δίπολο γκοντ-ορ- σέιταν (γιατί ως γνωστόν γκοντ είναι ο Λέμις) ψηφίζω δαγκωτό το δόγμα fuck em' all, eye for an eye and that i am my own fucking God.

    Και όπως λέει και το μακιγιαρισμένο παιδαρέλι που πάτησε τα 40 και τα γάμησε όλα, ξεμένοντας από θυμό και από όρεξη να τα βάλει με τους ηλίθιους, I'm not a slave to a god That doesn't exist...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θες να πας στο παράδεισο να σταματήσεις ν ακούς όλα τα συγκροτήματα εκτός από Helloween. Αν και αυτοί είναι κάπως ντεμί κατάσταση οπότε θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στον παράδεισο και την κόλαση που κανείς δεν ξέρει τι είναι!
      Μόλις κατέβω στην κόλαση θα φτιάξω την κωλοκατάσταση εκεί κάτω, εκτός αν ζηλέψει ο Θεός και με κρατήσει στον παράδεισο για πάρτη του οπότε ο παράδεισος θα γίνει σαν την κόλαση. Ή κάτι τέτοιο.

      Διαγραφή
    2. Χα! Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο από τα βάθη της κολάσεως.

      Διαγραφή
  7. Παπάρα αυτά πρέπει να τα έγραψες χωρίς την επίρροια αλκοόλ....μόνο έτσι εξηγείται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά τα σκέφτηκα υπό την επίρροια αλκοόλ....

      Διαγραφή
    2. Πρόεδρε, μήπως φταίει ο συνεχής εγκλεισμός?

      Χωστήρα, παιδί μου, "υπό την επήρεια". Κι άλλη φορά μαγκιές στη Λεύκη να μην κάνεις!

      Διαγραφή
    3. Η μόνη διέξοδος είναι πλεόν το αλκοόλ, για να μην καταφύγω στα ναρκωτικά!

      Διαγραφή
    4. Δείτε εδώ το speΛΛΛ-νάζι και τσαχπινιά....εγώ κερά μου ξύπνησα 6 το πρωί για να συμπαρασταθώ (αρχίδια) στο φίΛΛΛο μου,εξ' ου και το ορθογραφικό....δεν είμαι εγώ σαν κι εσένα που όΛΛΛη την ώρα είσαι ριΛΛΛάξ και πίνεις φραπέ με μπογάτσα εις τας ΣαΛΛΛόνικας εντάξει;Κι άμα η ΛΛΛΛεύκη είναι φίΛΛΛη σου να έρχεσαι να την υποστηρίζεις ξέρεις που....κι άμα θες ξύλο εδώ είμαι Ηράκλειο Κρήτης,Δημητρίου Μπουρλάκη 9,Φιλοθέη σε περιμένω, αν και κωλώνεις!!!

      Διαγραφή
    5. Κάτσε Ηράκλειο εσύ, μην περάσεις απ' τα Χανιά να πιούμε κανα (καφάσι) μπυρόνι!

      Διαγραφή
    6. να 'ρθω ρε πούστη,αλλά πιο θα με μαζεύει μετά να γυρίσω Ηράκλειο που έχω και δουλειές;Εσύ δεν μπορείς να το στριμώξεις να έρθεις έστω το ΣΚ Αθήνα;;;Στα καλύτερα ΘΑ ΣΕ ΈΧΩ!!

      Διαγραφή
    7. Δεν τα κανονίζω εγώ αυτά δυστυχώς. Αν με πάνε Αυλώνα πριν την Κύπρο κάτι θα γίνει...

      Διαγραφή
    8. Έλα Κακοσάλεσι (Αυλώνα) να είσαι γείτονας. Να ρίξουμε μαζί εκείνη την πυρηνικά ραδιενεργή ροχάλα...

      Διαγραφή
  8. χαχαχα τις έχω κάνει κι εγώ αυτές τις σκέψεις...!
    Καλή αντάμωση στην Κόλαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οτι χειροτερο εχω διαβασει ever... Bravoooo

    ΑπάντησηΔιαγραφή