Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΔΙΕΣΗ ΤΡΙΑ

          «Τώρα οι άντρες οι σκληροί κι αισθηματίεεεεεες, βρίσκονται μόνο στις ασπρόμαυρες ταινίεεεεεες» λέει ένα άθλιο άζζζζζμα και το τραγουδάνε ψώλες που κατά τ’ άλλα θέλουν να σέρνουν τον άντρα από τη μύτη. Λοιπόν μωρή κουράδω! Αν έτσι γουστάρεις θα σου δώσουμε έναν άντρα με προξενιό, θα τον γνωρίσεις μια βδομάδα, θα τον παντρευτείς με το έτσι θέλω, θα σου κατεβάζει μπινελίκια όταν θα σε βάζει να πλένεις τα πιάτα ενώ αυτός θα αράζει την τριχωτή κοιλάρα του στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση, θα σε βαράει και θα σε γεμίζει μώλωπες όποτε γυρνάει σουρωμένος από τα κωλόμπαρα, εσύ δε θα τολμάς να πεις κουβέντα μη σου μαυρίσει κι άλλο το μάτι και δε θα σε αφήνει ούτε μια βόλτα να πας με τις υπόλοιπες φίλες σου που ψάχνουν ακόμα τον άντρα της ασπρόμαυρης ταινίας. Γιατί; ΣΚΑΣΕ ΜΩΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ! ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΙΑΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΙΣΜΟ ΜΟΥ ΒΑΡΑΩ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! Και τώρα πάω να βιάσω την κόρη μου που τόλμησε να γλυκοκοιτάξει τον Κωστάκη……… ΘΑ ΤΟ ΣΑΠΙΣΩ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ!



- Μωλάκι μουυυυυ……
- Μη μου μιλάς έτσι, εκνευρίζομαι!
- Μα μωλάκι μου, έλα να κάνουμε ζουζουνιέεεεεεες!
- Σταμάτα να μιλάς έτσι!
- Έλα βλε! Ζε σες να σου πάλω μία πίπα;
- Αχ ναι μωλουλίνι μου, σέλω!



Αγρότες. Τη μέρα κλείνουν τους δρόμους και δεν αφήνουν κανέναν να περάσει γιατί έτσι γουστάρουν. Το βράδυ όμως πηγαίνουν στα καράβια που γίνεται κι εκεί απεργία και προσπαθούν να τη σπάσουνε για να μεταφέρουν τα προϊόντα τους. Μόνο εγώ βρίσκω κάτι υπερβολικά ηλίθιο σε αυτό το πράγμα; Ποιος μαλάκας είπε ότι τώρα με την κρίση οι Έλληνες ενώνονται και άλλες τέτοιες πίπες; Ακόμα να καταλάβετε ότι ο Έλληνας κάνει ότι κάνει ΜΟΝΟ για την πάρτη του;



Αυτή η υπόθεση του criminal case στο facebook πρέπει να είναι πολύ δύσκολη. Ο δολοφόνος θα έχει κρυφτεί πολύ καλά. Γι’ αυτό μάλλον μου στέλνουν συνέχεια αιτήματα…



Σε καμία δεν αρέσει να της στέλνουν λουλουδοσοκολατοαρκουδάκια τη μέρα του αγίου Βαλεντίνου αλλά αν δεν της στείλει ο δικός της θα αρχίσει τα παράπονα…… και με ξέχασες…… και δεν είσαι ερωτευμένος μαζί μου…… και δε με θες…… και έγινε γαλάζιος ο πουρές……



Τα ποστ που ανεβάζετε δεξιά και αριστερά στο φέισμπουκ για τα παιδιά με καρκίνο πραγματικά ΔΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ! Επίσης οι φωτογραφίες που ανεβάζετε με χτυπημένα και σκοτωμένα ζωάκια πάλι δε βοηθάνε τα ζώα. Αυτοί που είναι να τους κάνουν κακό θα τους κάνουν έχουν δεν έχουν λόγο και με αυτόν τον τρόπο δε συνεισφέρετε ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! Αν θέλετε να ανεβάσετε τέτοιες φωτό να τις ανεβάσετε αλλού αλλιώς θα αρχίζω κι εγώ να ποστάρω κομμένα χέρια από ανθρώπους που τους τα έκοψαν λιοντάρια. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ αφού το πάμε έτσι. Και επίσης γιατί ανεβάζετε φωτό μόνο με πληγωμένα σκυλάκια (κυρίως) ή γατάκια; Ανεβάστε και μια φωτό με μια πληγωμένη κατσαρίδα. Με ένα πληγωμένο φίδι. Ή μήπως είστε επιλεκτικοί φιλόζωοι;



Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Για τους χρυσαυγίτες κυρίως. Οι ξένοι ΔΕΝ προσέξτε ΔΕΝ μας παίρνουν τις δουλειές. Ποτέ κανείς ξένος δεν είδε έναν Έλληνα και είπε: «Να, κοίτα, ένας Έλληνας, ας του πάρουμε τη δουλειά». Τις δουλειές ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΝΕ! Αλήθεια λέω! Κανείς δεν πήρε δουλειά με το έτσι θέλω. Άλλοι πρέπει να τους τις δώσουνε. Ποιοι άλλοι; Μήπως οι Έλληνες επιχειρηματίες / εργοδότες; Μήπως οι ξένοι μαζεύουν από μόνοι τους τις ελιές στα χωράφια; Όχι βέβαια! Τους πλήρωσε κάποιος για να τις μαζέψουνε. Άρα ποιος φταίει; Μην αρχίσετε να μου λέτε για τη ΝΔ που άνοιξε κάποτε τα σύνορα και μπλα μπλα μπλα. Για τώρα λέμε. Αυτή τη στιγμή. Είναι όσοι είναι εδώ. Δε φταίνε αυτοί λοιπόν που δουλεύουν. Κάποιος πρέπει να τους δώσει δουλειά! Γκε γκε; Αν έχετε πρόβλημα ουγκάνθρωποι που οι ξένοι παίρνουν τις δουλειές των Ελλήνων να πάτε να παραπονεθείτε στους Έλληνες που τους δίνουν τις δουλειές αυτές!



Σε καμία «δεν αρέσει» ο Χατζηγιάννης αλλά μόλις μπει κάποιο τραγούδι οι γκόμενες θα πούνε «α, εντάξει, αυτό το τραγούδι του είναι ωραίο».

Κουβάς με σκατά.
Κεφαλάκι μέσα.
Βγάλτε μετά από 40 δευτερόλεπτα.
Επαναλάβετε επί 4 ώρες.


Ομοίως με Παντελίδη για άντρες……



Στην ερώτηση που κάνουν οι γυναίκες «Πάχυνα;» χάνεις έτσι κι αλλιώς. Αν απαντήσεις αρνητικά θα σου πει ότι λες ψέματα και ότι το λες για να νιώσει αυτή καλύτερα. Αν απαντήσεις θετικά φρόντισε να μην είσαι σε απόσταση μικρότερη των 10 μέτρων από αντικείμενα τα οποία μπορούν να εκσφενδονιστούν. Αν αποφύγεις την απάντηση θα σε χωρίσει.



Παλιοί φίλοι ξανασυναντιούνται μετά από αρκετό καιρό…
«Θα πάμε για κανα καφέ;». «Ναι ρε μαλάκα, θα κανονίσουμε».

1 χρόνο αργότερα……

«Θα πάμε για κανα καφέ;». «Ναι ρε μαλάκα, θα κανονίσουμε».

1 χρόνο αργότερα……

«Θα πάμε για κανα καφέ;». «Ναι ρε μαλάκα, θα κανονίσουμε».

1 χρόνο αργότερα……

«Θα πάμε για κανα καφέ;». «Ναι ρε μαλάκα, θα κανονίσουμε».

1 χρόνο αργότερα……

«Έλα ρε, τι γίνεται; Όλα καλά;». «Καλά μωρέ, ησυχία, εσύ;». «Τα ίδια. Άντε, τα λέμε!». «Bye!».



Πώς διάολο κουβαλάς το καινούριο iPhone 17 και δεν έχεις ποτέ να βάλεις μια κάρτα των 5 ευρώ μου λες;



Η χοτ ατάκα του φέισμπουκ εδώ και λίγο καιρό είναι «ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό». Μπράβο ηλίθιοι! Μάθαμε μια φράση του Νίτσε και την πετάμε συνέχεια δεξιά κι αριστερά και νομίζουμε ότι είμαστε σπουδαίοι! Εγώ ξέρω πως ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει τραυματία, σε ακραίες περιπτώσεις σε αφήνει και φυτό και εσύ τρέφεσαι με σωληνάκια και έρχονται οι δικοί σου να σ’ επισκεφτούνε στο νοσοκομείο αλλά το μόνο που τελικά θέλεις είναι να σε τραβήξει κάποιος από την πρίζα για να βάλει το κινητό του να φορτίζει και να τεζάρεις! Αν θέλετε πιάστε διαβάστε όλο τον «Αντίχριστο» του Νίτσε, ξεστραβωθείτε και πρήξτε μας λίγο λιγότερο τις μπάλες!



-  Πάρε και κανένα τηλέφωνο να πάμε για καφέ κάποια μέρα.
- ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ! ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ! ΠΑΡΕ ΕΣΥ! ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ;



Δεν πρέπει να λέμε μαλακίες σε όποιον βρούμε μπροστά μας για κάτι που δεν είναι καλό ή δε μας αρέσει ή οτιδήποτε άλλο. Τα γαμωκάντηλα εκεί που χρειάζονται. Π.χ. αν ο καφές σου είναι μια κουράδα αραιωμένη σε νερό μετά από μπουγάδα δε φταίει ο σερβιτόρος. Όσο και να τον βρίζεις αυτός δε σου έφτιαξε ποτέ τον καφέ. Όταν στην ουρά της εφορίας έχεις μπροστά σου 437 άτομα, 852 σκυλιά, 72 μύγες τσε τσε, εφτά αστροναύτες, δυο στρατηγούς και τον Ομπράντοβιτς το να ρίχνεις μπινελίκια στο ένα άτομο που εξυπηρετεί όλους εσάς το μόνο που καταφέρνεις είναι να καθυστερείς και τους υπόλοιπους 893 που περιμένουν μετά από σένα. Λες αυτός να μη θέλει να έχει κι άλλους για να τον βοηθήσουν; ΠΥΡΑΥΛΕ!

34 σχόλια:

  1. Ρισπέκτ

    Έλα μωρέ, αφού αυτό το τραγούδι του είναι ωραίο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eμένα ποτέ δε μου φέρνει δώρο του Βαλεντίνου,κι αυτό γιατί από την αρχή έχω ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και δεν κάνω καθόλου μουτράκια και αηδίες,ίσα ίσα.
    Ο άντρας ο βαρύς που ακούς και λέμε,προσωπικά εννοώ να μην είναι χλεχλές και άντρας-σκυλάκι.Το χέρι δεν επιτρέπω να το σηκώσει πλην της κρεβατοκάμαρας,όπου επιβάλλεται.
    Για τους ξένους έχεις χίλια δίκια,γιατί εμείς τους παίρνουμε στις δουλειές μας.
    Για τον Χατζηγιάννη,δε θα πω ποτέ,προσωπικά,ααααα ωραίο τραγούδι,γιατί δε μου αρέσει να τον ακούω καθόλου...καλά για τον Παντελίδη δεν το συζητάμε καν έτσι?Χαχαχαχα.
    Αυτά τα ''θα σε πάρω τηλέφωνο να τα πούμε'' είναι στην πλειοψηφία τους ''ώχουυυυ,κάτσε να πω αυτό για να την κάνω και αν τον/την πάρω χέσε με!
    Για τα ζωάκια και τις κλισέ φρασούλες συμφωνώ και επαυξάνω!Το να μου βάζει ο άλλος σκοτωμένα ζωάκια στους δρόμους δεν τον κάνει φιλόζωο,αλλά ψυχάκια.Όταν αγαπάς τα ζωάκια,δεν θες να τα βλέπεις σε αυτή την κατάσταση,κατά πόσο να τα δείχνεις κι όλας...
    Άλλο τώρα...Δεν έχω iphone καρντιά μου ;-)
    Συνοπτικά,αυτά είχα να πω Προεδράρα μου...
    Φιλώ σε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το επιβάλλεται μου άρεσε!

      Εσένα σε πιστεύω για το Χατζητζόν..

      Τα δείχνουν τα ζωάκια να υποφέρουν τα ποστάρουν και τα ξαναποστάρουν και μένουν εκεί, γιατί σαν άνθρωποι κάνανε το καθήκον τους!

      α ναι, και δε χρειάζεται να πάρεις άι φόουν (εκτός αν είναι τσάμπα)

      Διαγραφή
    2. Δεν παίρνω άι φόουν,όχι για οικονομικούς λόγους,αλλά γιατί δε μου αρέσει!Ξέρω πως αν πάρω,θα είμαι όλη τη μέρα στο ίντερνετ και αυτό δεν το θέλω.Όταν βγαίνω έξω,το τηλέφωνο το έχω παρατημένο στο τραπεζάκι και δεν ασχολούμαι και πολύ γενικά με τηλέφωνα,παρόλο που είμαι γυναίκα,χαχαχαχα.
      Είναι και η επόμενη ανάρτηση που θα κάνω πάνω σε αυτό το θέμα...το τηλεφωνικό!
      Όσο για το επιβάλετται,θέλετε δεν θέλετε να το λέτε σε όλους αρέσει η επιβολλή εκεί,μουάχαχαχαχαχα...φιλώ σε :)

      Διαγραφή
  3. χεχεχε

    Εντάξει,εάν μου φέρει δώρο του Α. Βαλεντίνου,θα χαρώ,δεν θα του πω: «Πάρτο πίσω,μη στο φέρω κολάρο,εγώ δεν είμαι ρομαντική!».Τώρα,αν δεν φέρει,δεν πειράζει...δεν θα δω απ' αυτό αν με γουστάρει ή όχι,μην τρελαθούμε.

    Ο Χατζηγιάννης θα έπρεπε να απαγορεύεται σε ηλικίες άνω των 13...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό είναι οκ, το να μη σου δώσει και να του φέρεις κολάρο κανα πιάτο είναι το κακό..


      Κάτι ανάποδο από τα σήματα στην τηλεόραση...

      Διαγραφή
  4. Χαχαχαχαχαχαχαχα
    Ο διάλογος μετά την 2η παράγραφο δεν παίζετε!
    Μεγάλες αλήθειες για ακόμα μια φορά, αν και πολύ αμφιβάλλω αν σε διαβάζουν χρυσαυγίτες, φιλόζωοι του φεις κλπ για να ξεστραβωθούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είδες; μάλλον πρέπει να φτιάξω κανα ψεύτικο προφίλ σε τίποτα χρυσαυγοσάιτ, στο PETA και δεν ξέρω κι εγώ που διάολο αλλού και να τα ποστάρω εκεί...

      Διαγραφή
  5. "Εγώ ξέρω πως ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει τραυματία, σε ακραίες περιπτώσεις σε αφήνει και φυτό και εσύ τρέφεσαι με σωληνάκια και έρχονται οι δικοί σου να σ’ επισκεφτούνε στο νοσοκομείο αλλά το μόνο που τελικά θέλεις είναι να σε τραβήξει κάποιος από την πρίζα για να βάλει το κινητό του να φορτίζει και να τεζάρεις!"
    χαχαχα τέλειο
    Όσο για του αγίου Βαλεντίνου το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να συμφωνείτε, θες αρκούδι να σου φέρνει αρκούδι! Εμένα ας πούμε μου έφερε ένα λουλούδι και ηχεία για τον υπολογιστή και εγώ με τη σειρά μου του έδωσα ένα headset για να παίζουμε μαζί LoL, τόσο απλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Χαζογιάννης....αρέσει...γιατι όλα του τα τραγούδια είναι ίδια.

    Θα το λέω κι εγω το ΠΥΡΑΥΛΕ>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εναλλακτικές: τούρμπο, κομπρεσέρ με κάρβουνα και άλλα που δεν έχω πιεί τώρα για να τα θυμηθώ...

      Διαγραφή
  7. Εμένα πάντως μου αρέσουν όλα τα τραγούδια του Χατζηγιάννη. Και δεν κάνω πλάκα. Και μην ξαναβρίσετε τον Χατζηγιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Translation: Σιχαίνομαι το Χατζηγιάννη. Είναι βρωμιάρης και κρυόκωλος. Και μην ξανακούσω θετικά σχόλια γι' αυτόν.

      Διαγραφή
  8. Παραδέξου ότι το κείμενο το έγραψα εγώ και άσε τα σάπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ομολογώ τίποτα....

      εκτός αν με δέσετε σε καρέκλα και μου ρίχνετε με το φως του πορτατίφ στη μούρη...

      Διαγραφή
  9. Εχεις δίκιο... ΣΕ ΟΛΑ...(πόνεσα που το είπα αυτό)

    Τώρα μια συμβουλή όταν μια γυναίκα σε ρωτάει εαν πάχυνε η απάντηση είναι ΠΑΝΤΑ "για να σε δω..όχι, μια κουκλα είσαι".

    Εάν πεις ένα ξερό όχι χωρίς να την κοιτάξεις τη κοροιδεύεις και το ξέρει αν πάλι πεις ναι είσαι μαλάκας και το ξερεις.

    Το παραπάνω δεν ισχύει για τη γκόμενα απου σε λέει μωλάκι. Σε αυτή λες ότι πάχυνε και ησυχάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το χω πει κι αυτό.... Δεν έπιασε!!!

      Στην άλλη της δίνεις μια γάτα και της λες πάρτην να νιαουρίζετε παρέα!

      Διαγραφή
  10. Η λύση με Χατζηγιάννη και Παντελίδη θα δουλέψει ή τσάμπα θα σπαταλίσω τον εσωτερικό μου κόσμο για να γεμίσω τον κουβά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα δουλέψει κάποια στιγμή αν το εφαρμόζεις κάθε φορά που ακούς ένα τους τραγούδι

      Διαγραφή
  11. Πολύ την χάρηκα την ανάρτηση και ας ένιωσα σε κάποιο σημείο οτι με πήρε ίσως η μπάλα! Αλλά δεν βαριέσαι, σημασία έχει οτι την χάρηκα! Διότι στα περισσότερα συμφωνώ αλλα και για τα υπόλοιπα μου άρεσε ο τρόπος που τα έθεσες!

    Αυτό με τον Παντελίδη πρέπει να τελειώσει επιτέλους κάποια στιγμή. Λες και είναι ο πρωτος που τον παράτησε γκόμενα! Άντε να βρεί άλλη μπας και αλλάξει πλευρό. Δεν του έχουν πει οτι η κλάψα δεν φτιάχτηκε για τους άντρες?

    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όλους τους παίρνει κάποτε η μπάλα.. κι εμένα μαζί!

      και άλλη γκόμενα να βρει θα τη χωρίσει μετά από 1-2 μήνες για να γράψει ακόμα ένα υπέροχο κλαψομούνικο τραγούδι...

      Διαγραφή
  12. Δίκιο απόλυτο εχεις αλλά....
    Δεν έχω iphone απο επιλογή
    Δεν ακούω Χατζηγιάννη
    Όταν θέλω να πάω για καφέ με κάποιον θα το σηκώσω το κωλοτηλέφωνο
    Ο ξένος παίρνει τη δουλειά ενος Ελλήνα γιατί δεν νοιάζεται αν έχει ΙΚΑ, Κάνει τα πάντα προκειμένου να επιβιώσει και οσοι έχουν χρημά τους προτιμάνε γιατι φοβούνται τον Έλληνα που αφου τον εχει βοηθήσει το ξεχνάει και του ριχνει ''πισώπλατές μαχαιριές''
    Καλό απόγευμα Κυρ Πρόεδρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αρχικά, ποιος είναι αυτός ο Χατζηγιάννης;
    Δεύτερον θα συμφωνήσω μαζί σου σε όλα. Και πιο πολύ στο ότι ότι δεν σε σκοτώνει αποκλείεται να μην σου αφήνει κάποιο κουσούρι.
    Μου άρεσε πολύ αυτή η ανάρτηση γιατί ασχολείται με πάρα πολλά θέματα!
    Α και που είσαι; Κανόνισε να πιούμε κανένα καφέ καμιά μέρα!!!
    Άντε, τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι βρε θα κανονίσουμε!!

      Ο Χατζηγιάννης είναι μια κουράδα με 2 χέρια και 2 πόδια...

      Σαν αυτό του Μητσοτάαααααυτού

      Διαγραφή
  14. Δεν ξέρω τι λές αλλά δεν κοβουν όλες οι γκομενες φλέβα μολις ακουνε τραγουδι του Χατζηγιαννη!Εμενα μια φιλη μου ηθελε να παμε σε ενα λαιβ του αλλα της την έκανα!
    Ο,τι δεν σε σκοτώνει σου γαμάει το είναι!
    ΄΄ αν ο καφές σου είναι μια κουράδα αραιωμένη σε νερό μετά από μπουγάδα ΄΄
    Μαλάκα τι λέει το στομα σου;; χαχαχα γελάω :)
    Φιλιά Πρόεδρε με 10 Πρρρρρρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10 πρρρρ για να ακούγεται σαν κλανιά;
      Κάποια μέρα θα πάω κι εγώ σε λάιβ του Χατζητζόν, θα τον γιαουρτώσω και θα φύγω!!

      Διαγραφή
  15. Δυνατό έως πολύ δυνατό κειμενάκι Πρόεδρα. ωραίος. Highlight η εξήγηση στο γιατί ο αντρας βαράει την γκόμενα στην πρώτη παράγραφο, πραγματικά γαμήηκα στο γέλιο με μόνο δυο μπύρες!

    Και η στιχομυθία με την πίπα αν αρνηθεί έστω και ΕΝΑΣ ότι δεν θα συμμετείχε έτσι ακριβώς θελει ΚΡΕΜΑΣΜΑ και βραβείο υποκρισίας!

    Τέλος ολόσωστη και διαχρονική η τοποθέτηση σου για τους μετανάστες που ΠΑΙΡΝΟΥΝ τις δουλειές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. είσαι του δε πόιντ που λέμε!
    καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή