Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΤΡΩΜΕ ΟΛΟΙ ΧΟΡΤΑ


          Δισκλέιμερ: Το ποστ που ακολουθεί είναι ηλίθιο, ανώριμο, απαράδεκτο και δίχως δομή και νόημα. Παρακαλείται η κυβέρνηση να πάρει μέτρα (κι άλλα;;;;) ώστε να το εξαλείψει με βόμβα πλουτωνίου ουρλιάζοντας παράλληλα τη γνωστή πολεμική ιαχή ΟΟΟΟΥΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΤΙΡΠΙΤΝΤΟΥΝΤΟΥ ΠΡΙΤΣ.



          Μια νύχτα που ήταν μέρα (είχε πολλά σύννεφα) μια γυναίκα που ήταν άντρας (είχε κάποτε πουλί και ουχί καναρίνι) κατουρούσε χέζοντας ή έχεζε κατουρώντας. Τελειώνοντας κατέβασε το κάθισμα της λεκάνης πατώντας το καζανάκι ή πάτησε το καζανάκι κατεβάζοντας το κάθισμα της λεκάνης και κατευθύνθηκε στο σαλόνι που δεν ήταν πλέον σαλόνι αλλά ήταν σκουπιδότοπος. Άνοιξε πρώτα το παράθυρο και μετά τα παντζούρια και δεν άνοιξε πρώτα τα παντζούρια και μετά το παράθυρο διότι δεν ήταν ο Κάσπερ. Το παράθυρο κοιτούσε στην πίσω αυλή και η πίσω αυλή κοιτούσε στο παράθυρο αλλά κανονικά κανένα από αυτά δε θα έπρεπε να κοιτάει το ένα το άλλο γιατί ακόμα δεν έχουν δημιουργηθεί παράθυρα ή πίσω αυλές με οφθαλμούς. Επειδή όμως η γυναίκα που ήταν άντρας έχει οφθαλμούς ή οι οφθαλμοί έχουν γυναίκα που ήταν άντρας μπόρεσε να αντικρίσει ένα θέαμα ενώ το θέαμα δεν μπορούσε να την αντικρίσει. Και αυτό που αντίκρισε της ανέβασε την πίεση, γιατί η πίεση δεν ανεβαίνει από μόνη της χωρίς λόγο εκτός αν η γυναίκα είναι υπερτασική αφού η υπέρταση δεν μπορεί να είναι γυναίκα.

     Ήταν ένα κουνελάκι όμορφο και χνουδωτό που ήταν χαριτωμένο και τοσοδούλικο το οποίο έτρωγε τα μαρούλια που είχε φυτέψει στον κήπο της η γυναίκα με αγάπη αφού τα μαρούλια δεν μπορούν να φυτέψουν τη γυναίκα στον κήπο όση αγάπη και αν έχουν μέσα τους όπως επίσης τα μαρούλια δεν μπορούν να φάνε ένα κουνελάκι όμορφο και χνουδωτό εκτός αν τα μαρούλια αυτά είναι πρωταγωνιστές σε ταινία τρόμου που ένας τρελός επιστήμονας τα μετάλλαξε και τα έκανε τεράστια και σαρκοφάγα με δόντια λιονταριού αφού τα μαρούλια δεν μπορούν να μεταλλάξουν τρελούς επιστήμονες κάνοντάς τους τεράστιους με δόντια λιονταριού εκτός αν είναι ήδη μεταλλαγμένα από κάποιον άλλο πιο τρελό επιστήμονα ο οποίος τα μετάλλαξε προσθέτοντάς τους ανθρώπινο νου και ανθρώπινα μέλη και αυτή η πρόταση δε θα πρέπει να συνεχιστεί παραπέρα γιατί στο τέλος θα φτάσει τις 3 σελίδες και εσείς θα έχετε βγάλει όλες τις τρίχες από το κεφάλι σας που έχετε ήδη αρχίσει να τραβάτε με αυτά που διαβάζετε αφού οι τρίχες δεν πέφτουν από μόνες τους εκτός αν έχετε τριχόπτωση που σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να αγοράσετε ένα καλό σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης αφού το σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης δεν μπορεί να αγοράσει εσάς.

          Και αφού είδε η γυναίκα το κουνέλι να τρώει τα μαρούλια της αποφάσισε να ρευτεί δυνατά και ηχηρά γιατί είχε φάει πίτσα το προηγούμενο βράδυ και ακόμα δεν την είχε χωνέψει. Και μετά το ρέψιμο σηκώνεται από τον καναπέ που είχε απλώσει την κωλάρα της αφού η κωλάρα της δεν μπορεί να απλώσει καναπέ γιατί είναι καναπές και όχι τραχανάς και αρχίζει να τρέχει προς το υπόγειο αλλά σκοντάφτει στο κουτί της πίτσας που είχε φάει χτες και πέφτει. Σηκώνεται και αρχίζει να τρέχει προς το υπόγειο αλλά σκοντάφτει στα παπούτσια της που τα είχε πετάξει στο διάδρομο και πέφτει. Σηκώνεται και αρχίζει να τρέχει προς το υπόγειο αλλά σκοντάφτει από συνήθεια και πέφτει. Μετά από πολλά πεσίματα και πολλά σηκώματα πάει τελικά στο υπόγειο αφού το υπόγειο δεν μπορεί να πάει σε αυτήν γιατί αυτή δεν είναι ο Μωάμεθ αλλά και ο Μωάμεθ να ήταν πάλι δε θα μπορούσε το υπόγειο να πάει σε αυτόν γιατί είναι υπόγειο και όχι βουνό.

          Κατεβαίνει τα σκαλιά του υπογείου, τα ξανανεβαίνει και μετά κοντοστέκεται και σκέφτεται ότι δεν έχει κανένα νόημα να ανεβοκατεβαίνει σκαλιά υπογείων εκτός κι αν θέλει να κάνει γυμναστική αφού η γυμναστική δεν μπορεί να κάνει αυτήν (ε;;;). Ρεύεται ακόμα ένα κομμάτι πίτσας και ξανακατεβαίνει τα σκαλιά. Παίρνει την καραμπίνα που είχε κρυμμένη εκεί, τη γεμίζει και την οπλίζει αλλά δεν την οπλίζει πρώτα και μετά τη γεμίζει γιατί αυτό θα ήταν κάτι εντελώς ηλίθιο. Ανεβαίνει τα σκαλιά του υπογείου και γυρνάει πίσω στο παράθυρο που βλέπει στην πίσω αυλή αφού δεν μπορεί να γυρίσει πίσω στο παράθυρο που βλέπει στην πίσω αυλή χωρίς να ανέβει τα σκαλιά του υπογείου γιατί δεν είναι πρωταγωνίστρια στο X-MEN και δεν έχει την ικανότητα να τηλεμεταφέρεται όπου θέλει. Σημαδεύει το κουνέλι κλάνοντας ή κλάνει σημαδεύοντας το κουνέλι. Πυροβολεί και σκοτώνει το κουνέλι εν ατμώ ψυχής αλλά δε σκοτώνει το κουνέλι χωρίς να πυροβολήσει γιατί δεν ονομάζεται Uri Geller και δεν μπορεί να ανατινάξει τα μυαλά του κουνελιού στα καλά καθούμενα.

          Μαζεύει το κουνέλι και το κάνει στιφάδο ή το δίνει στη μάνα της να το κάνει στιφάδο αφού η ίδια δεν έχει ιδέα από μαγειρική.

          Και καθώς το έτρωγε σκέφτεται: ΤΡΩΜΕ ΟΛΟΙ ΧΟΡΤΑ. Κανονικά τα χόρτα είναι για τα κουνέλια, τα κατσίκια και τους βροντόσαυρους. Το ανθρώπινο είδος χρειάζεται κρέας. Όμως αφού το κουνέλι έχει φάει χόρτα κι εμείς τρώμε το κουνέλι, έμμεσα τρώμε κι εμείς χόρτα.






          Το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνομικός είναι όργανο άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι.



          Κανένα κουνέλι δε θανατώθηκε κατά τη διάρκεια της συγγραφής αυτού του ποστ. Εκτός από ένα που ήταν στην πίσω αυλή και έτρωγε μαρούλια.



          Ο συγγραφέας υπέφερε από κοιλιακές διαταραχές και κόψιμο καθώς έγραφε το εν λόγω ποστ εξαιτίας ενός χαλασμένου πιτόγυρου από το σουβλατζίδικο της γειτονιάς.


Υ.Γ.: Είχα διαβάσει κάποτε την υπερμέγιστη ατάκα: «Αν το Θεό δεν τον δημιούργησε κανένας, τότε ο Θεός είναι άθεος!!!!» αλλά δε θυμάμαι που. Αν ξέρει κάποιος παρακαλείται να στείλει λινκ. Αν ξέρει κάποια με μεγάλα βυζιά παρακαλείται να στείλει λινκ, μια φωτογραφία με τα βυζιά της και τον αριθμό του τηλεφώνου της.

Υ.Γ.2: Ο συγγραφέας του από πάνω υστερόγραφου πάσχει από τη νόσο ΒΥΖΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΤΑ. Ο συγγραφέας αυτού του υστερόγραφου είναι απλά ένας διπρόσωπος αργόσχολος.

9 σχόλια:

  1. Ρε φιλε ξεκινησα να διαβαζω το ποστ σου τρώγοντας.. (μεγα λαθος)

    αυτο με τον αθεο θεο ειναι απλα θεϊκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πίστευ ότι ένα ποστ με κουνελάκια και χόρτα θα ήταν τελείως διαφορετικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν μια ρομαντική ιστορία (;;;;) προσφορά του καταστήματος "Αχ κουνελάκι κουνελάκι καραμπίνα που θα τη φας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. prepei na einai oti pio kammeno exeis grapsei mexri tora. me tin kali ennoia :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχει πολύ ώρα που ξύπνησα και ξεκίνησα να το διαβάζω. Ένιωσα μια ελαφριά ζαλάδα, και δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού η ζαλάδα δεν μπορεί να νιώσει εμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε I'm afraid you 're right!
    NamNaira μπήκες στο νόημα του κειμένου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γέλασα πολύ και πιο πολύ με το Τραβα και Αρκουδα της επόμενης ανάρτησης! Τι θέλω εγω τωρα εδω? Είμαι μια μανα και είμαι σοβαρη ή μηπως είμαι σοβαρή και εγινα μάνα αλλά πάλι αμα ήμανε σοβαρή μάνα θα ήμανε? Θα σε παρακολουθώ απο δω και πέρα...να είσαι σοβαρός ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχ μάνα μ.... εκχμμμμ... σόρι γι' αυτό!
    Να με παρακολουθείς αλλά με δική σου ευθύνη!
    Σοβαρός ε;......... δεν το παίζουμε καλύτερα στα ζάρια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή