Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ BLOGGER



Όπως έκανε κάποτε η NamNaira, έτσι κι εγώ με τη σειρά μου σας παραθέτω τα δικά σας σχόλιο σε αυτό το ηλίθιο μπλογκ που είναι του Σατανά και δε θα έπρεπε να το διαβάζετε γιατί θα ψηθείτε σα μπιφτέκια στην κόλαση και αυτό είναι κακό γιατί θα σας σερβίρουν μετά και θα έχετε για ντεκόρ μαρουλόφυλλα!

Μιας και αυτό το μπλογκ έκανε τον κύκλο του και το τετράγωνό του και κλείνει θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που για κάποιο άγνωστο και αδιευκρίνιστο λόγο με διαβάζατε όλα αυτά τα χρόνια ή μήνες ή δεν ξέρω πόσο γεροντοδιάολο χρόνο και σας εύχομαι να μην αφήσετε το ποτήρι της μπύρας ποτέ κάτω εκτός και αν θέλετε να πάτε για κατούρημα!



Λόγια μεγάλων blogger: Api Version Extended Gold Platinum kai ta myala sto polymixer Edition



KANTHAROS

Όσο για τη Ζέτα, ωραία γυναίκα, αλλά δεν μου βγάζει αυτό το κάτι.
Ούτε τα βιβλία του Λιακό μου βγάζουν αυτό το κάτι. Μια σαχλαμάρα μου βγάζουν.
Κι ο Γκέλερ θέλω να καταπιεί το κουτάλι που προσπαθεί να λυγίσει και να πνιγεί.


Τέτοιο σεντόνι δεν έχω γράψει ούτε εγώ. Ρισπέκτ.


Πίνεις λίγο. Να το αυξήσεις. Σε φτιάχνει. Σε κάνει πιο αέρινο ρε παιδί μου.


Πάω να βγάλω πικ τους κοιλιακούς μου, έχοντας σουφρωμένα τα χείλη και ανοιχτό ένα κουμπί.


Με καταλάβατε ή γράφω ασυναρτησίες;


Καλά, ρε αμετανόητε, δεν γουστάρεις Ντούβλη; Να σε βάλει κάτω να σε κάνει κοντραρισμένη κεραία! Σάτυρε.


Η μπύρα είναι ιερό κομμάτι των ζωών μας. Σεβασμός.


Ήμουν πεσμένος; Έβαζα ένα βιντεάκι με το τελευταίο σαρδάμ του Γιωργάκη και ανέβαζα στροφές.


Σωστός ο παίχτης. Άκυρο. Ο αλκοολικός παίχτης. Ουπς, σε είπα αλκοολικό.


Τελικά αυτοί ξυρίζουν το στήθος για να φοράνε αυτά τα άθλια μπλουζάκια ή φοράνε αυτά τα μπλουζάκια, άθλια υπενθυμίζω, για να ξυρίζουν το στήθος;


Μου αρέσουν τα ψώνια.


Συγχύστηκα βραδιάτικα. Πάω να φάω μπαγκλαβά.


έχω να πω ότι είσαι πρόστυχο αγόρι και μπράβο σου.


λίγα τα λόγια σου για τον Παντελίδη. Το παιδί νοιώθει ευάλωτη...



Vickyyy

τι σημαίνει ''κοντοπουτανο''; γιατί πολλές φορές το έχω δει γραμμένο αλλά δεν έχω καταλάβει το βαθύτερο νόημα της λογοτεχνικής αυτής λέξης!


την επομένη φορά να πάρεις και εμένα μαζί σου να γελάσω γιατί οι φίλοι μου είναι γαϊδούρια και δεν με παίρνουν μαζί τους σε κωλομπαρα και δεν ξέρω πως είναι!


Το δέχομαι το βραβείο το αρκούδι κράτα το και χαίρομαι που δεν είσαι τόσο εγωιστής όσο ο τόμμυ που το κράτησε για τον εαυτό του!Τς τς τς





Partalia

Άσε τον Uri ήσυχο, ο θείος μου που πουλάει μαχαιροπήρουνα κλέφτης θα γίνει;


Φαντάζομαι τι θα ακούει καθημερινά η κακομοίρα η σύντροφος σου, αν βέβαια σε αντέχει καμία...


Η πουτάνα ήθελε να κρυφτεί μα το ηθών δεν την αφήνει.


Δεν εξηγούταν αλλιώς ο μεγάλος αριθμός τετράπαχων καυλωμένων κορασίδων παρά με πάρτι φούρνου ή ζαχαροπλαστείου.


Πρέπει να δημιουργήσουμε μια ημέρα μπλογκινγκ και ποτοκατάνυξης!


Ρε πούστη η ελληνική τηλεόραση σε χρειάζεται!
Λίγο να περιποιηθείς την σκατόφατσα και είσαι έτοιμος!


με έριξες στο ποτό!!!


SOS, ονειρεύτηκα αγγούρι αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά για να αγοράσω κανένα γιατί δεν είναι η εποχή τους!!!


Αν τα καταφέρεις και αφυπνίσεις την Βικυ θα σου αφιερώσω άρθρο!


Καλά ρε πήγες Αθήνα και δεν πήρες σουβενίρ ξύλινη πούτσα;


Αν ψάχνεσαι για δουλειά, θέλουν στην ασφάλεια ειδικούς στο φότοσοπ να παραποιούν φωτογραφίες αριστερών και μεταναστών. Αν μπορείς να εμφανίσεις μια ζαρντινιέρα στο μπακγκράουντ είσαι ο άνθρωπος τους...



NamNaira

είναι αμαρτία το σεξ πριν το γάμο? Φτουυυυ γαμώτο!


Ένιωσα μια ελαφριά ζαλάδα, και δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού η ζαλάδα δεν μπορεί να νιώσει εμένα!


Παρτάλι σουρωμένο (τσεκ)


35 ηρεμιστικά αλόγου ε? Τη φίλη σου τη ΝamNaira που αγαπάει την μπύρα όσο εσύ!
Άμα σε αρχίσω στις γρήγορες θα σου πω εγώ.


αχ είμαι κακιά, τέλος!




Georgina Kasavetes

Τι θέλω εγώ τώρα εδώ? Είμαι μια μάνα και είμαι σοβαρή ή μήπως είμαι σοβαρή και έγινα μάνα αλλά πάλι άμα ήμανε σοβαρή μάνα θα ήμανε?



Αθηνά...

Από εμένα έχεις το ελεύθερο να γράφεις πολλές ιστορίες διότι έτσι κι αλλιώς στερούμαι αρχιδίων, οπότε και δεν κινδυνεύω να πρηστώ!


Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο παλικάρι.


κι εγώ μεγάλωσα αγόρι, αλλά αν ποτέ τον προσφωνούσα ψυχή μου, φως μου, καμάρι μου, είμαι σίγουρη ότι θα παίζαμε την ταινία "Πέτα τη μαμά απ' το τραίνο"!


Με τα Καρέλια κασετίνα που καπνίζω ποτέ δεν θα γίνω τρεντογραία!


είδα το κουτάβι μου ότι έβγαινε λέει και έκανε πλιάτσικο σε κατάστημα με αξεσουάρ αυτοκινήτων και μου έφερνε κάθε τόσο ζάντες αλουμινίου στο σπίτι! Μα είναι όνειρα αυτά που βλέπω;


ποιος είναι αυτός ο Χατζηγιάννης; (σ.σ.: Ρώτα τον Περίνιο χαχαχαχα)


το μοβ το φερετρί!
Είναι εκείνη η απόχρωση του μοβ που κυκλοφορεί στην διακόσμηση των εκκλησιών κατά την Μ. Παρασκευή!


εμένα με προσκάλεσε ο Ρασκόλνικωφ να κάνω το παίγνιον και θα το κάνω κανονικά, διότι αυτός έχει σφάξει και κάτι γριές στο παρελθόν και δεν θέλω να με κυνηγάει!


Αυτές είναι οι σωστές μανάδες, όχι σαν κι εμένα που όταν έρχεται ο γιος μου επίσκεψη του λέω: Τι προτιμάς να παραγγείλουμε; Καμιά πίτσα ή κανένα γύρο;

Ε ναι λοιπόν! Είχα φωτόσπαθο! Αλλά ήταν του γιου μου. Μου το έδινε όμως κι εμένα! Μετράει;



η_Λεύκη_η_Φλου

Γραφείς πολύ γαματα (γαμάτα ή γάματα, το αφήνω στην κρίση σου)


Πρόεδρος μαλακίζεται δημιουργικά για να περάσει την ώρα του…



Snake Plissken

Του κατεβάζεις μια τούρκικη φραγμένη χέστρα στο στόμα τώρα η δεν του τη κατεβάζεις???


Με έχεις καλύψει αλλά θέλω να αναφέρω μερικές ακόμα κατηγορίες χρηστών που πρέπει άμεσα να τους αδειαστεί μια μπετονιέρα στο λαρύγγι γεμάτη από κοχλάζον καυτό σκατό ελέφαντα αναμειγμένο με συφιλικά σκατά καμήλας και ρινόκερου.


Α.Α. Ανώνυμους-Ασχολς


Είσαι χασίκλας και έχεις κατεβάσει δύο τρίφυλλα και θες κάτι πιο γλυκό και από τούρτα με δέκα κιλά ζαχαρη. Βουρ για Starbucks.


Έχει ζάχαρο ο κωλόγερος? Τσιμπάς δέκα τούρτες-καφέ από τα Starbucks, του χώνεις χωνί στο στόμα και στο στερεώνεις με μονωτική και του βάζεις μανταλάκι στη μύτη. Τα πίνει τεζάρει, καθαρίζεις φεύγεις αφήνεις τα ποτήρια ως πειστήρια πως ο γέρος έκανε μόνος τη μαλακία.


εγώ σύμφωνα με τα κουτσομπολιά του σχολείου τότε είχα ταμπελαριστεί ως the anerastus creepy loner και υποψήφιος serial killer από την Σία, την Μια, την Λία και το λουρί της μάνας.


Ρίξτους και μια πυρηνική χλέπα από μένα


δηλώνω υπεύθυνα και έχοντας σώας τας φρένας (άλλαξα τακάκια) πως προτιμώ να είμαι βασιλιάς στη κόλαση παρά δουλικό στον παράδεισο.


Hail μα τον Κρομ.


Stefanos Max lets play a game of Fuck Off. You go first!


Γαμιέται το Μετρο αλλά ακόμα περισσότερο γαμιέται ο ΗΣΑΠ. Εντάξει θα μπεις γαμώ το φελέκι μου στο βαγόνι...θα μπεις! Κάτσε να κατέβω...μα δεν θέλω να πάω μαζί σου στην επόμενη στάση, κάνε στη μπάντα να κατέβω ρε μαλαααακα! Εσύ μαλάκα που παίζεις μουσική με το κινητό χωρίς ακουστικά, ΓΑΜΙΕΣΑΙ. Δεν κουβαλάς Γκέτο Μπλάστερ μαλακα και δεν είσαι στο Μπρονξ του 1983. Ίσα μωρή χαρχάλω που με σκανάρεις κιόλας, ούτε νεκρός δεν θα στον έδινα. Εσύ σκάσε να μας λες τα προσωπικά σου και αν η Τούλα η συννυφάδα έκανε μπριάμ. ΣΚΑΣΕ! Μίλα πιο σιγά, δεν μου αρέσει το μπριάμ και δεν με νοιάζει αν η 2η ξαδέρφη πηδήχτηκε με τον κουμπάρο του Αλέκου του περιπτερά και μετά αυτός το μαθε και πήγε στο συνεργείο του Γιώργου και αντί να τον δείρει καταλήξανε να κάνουν ανταλλαγή συντρόφων! Ρε μαλάκα κλώνε του Νι-βο βάλε και λίγο ρεξόνα στη μασχάλη γύφτο! Και άλλαξε ζελέ στο τραγόμαλο γιατί είναι φτηνός και βρωμάει και αυτός! Σκατιάρη! Τι κοιτάς ρε αποτριχωμένη μέχρι και στα φρύδια μαϊμού με το V? Άντε γαμήσου. Πάλι μπήκε το βλαμμένο με το ακορντεον. Πάλι μπήκε στο βαγόνι αυτός που χει 15 χρόνια εξάχρονο παιδί στο Παίδων με σοβαρή ασθένεια, δεν θέλω χαρτομάντιλα ρε κεφτέ. Άντε γαμήσου και συ μωρή τζιβάτη που θα μου κάνεις και "επανάσταση" στο Άγιος Αντώνιος-Άγιος Δημήτριος... ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ. (σ.σ.: δεν άντεξα, το έβαλα ολόκληρο το σχόλιο)


Είμαι το Μέγα Ιερό Φίδι του τάγματος του Τούλσα Ντουμ!




Ο ΧΩΣΤΗΡΑΣ

Είσαι άξεστος και βρωμύλος κι αφού δεν ακολουθείς τους καλούς τρόπους, θα κάνεις να γαμήσεις μέχρι οι πουτάνες να το δίνουν δωρεάν και το μουνί τους να έχει γίνει σαν πιτόγυρο..


6ος Λόχος 6ου Συντάγματός Κορίνθου (και με βρήκαν τόσο γαμάτο που δεύτερη μέρα ήμουν μπάρμαν στη λέσχη αξιωματικών!!) και μετά αμετάθετος στη Λέσβο μέχρι να πεθάνω. (σ.σ.: κωλόβυσμα!)


Στη παγκόσμια μέρα γαλλικής γλώσσας δεν πρέπει να ξεχνάμε τα βασικά γαλλικά, όπως ΖΕ ΝΕ ΣΟΥΙ ΠΑ ΛΕ ΠΑΠΑ=δεν είμαι εγώ ο πατέρας (σε περίπτωση που σου σκάσει στην πόρτα με μωρό στην αγκαλιά) και
ΕΛ Μ' Α ΝΤΙ ΚΕ Α ΝΤΙΖΟΥΊΤ ΑΝ=μου είπε ότι είναι 18 χρονών (σε περίπτωση που σε πάνε για την ψειρού με κατηγορία αποπλάνησης ανηλίκου)


ΕΡΩΤΗΣΗ: Καθώς οδηγείτε βλέπετε έναν πεζό που φέρει ένα λευκό ραβδί. Το άτομο αυτό πιθανώς είναι:
ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο Γκάνταλφ


βρίσκω το σχόλιό σου πιο αστείο από όλη την υπόλοιπη ανάρτηση
γίνεται να κάνεις τα σχόλιά σου άρθρα;!


ελπίζω να έχεις γαμήσει, γιατί αν όχι, έτσι όπως πας, ούτε πρόκειται


αχαχαχαχαχαα!!!Βασικά το σχόλιο του Μαξ ήταν το πιο αστείο σε όλο το άρθρο


ββαζουν κε τωνω ι μαλλακαισ......πωζαιρραδαισ


Ναι είμαι ο μόνος που σε έχει γνωρίσει γιατί είσαι κατσίβλαχος και αντί να ανέβεις στις συναντήσεις κάθεσαι και μπώθεις αυγά στην κοτοφωλιά σου στα Χανιά...τι να σου κανώ;!;!;!

το Κρητικό combo: στάκα, ντάκος ξερός να σε στείλει οδοντογιατρό, μακαρονάδα με α(ν)θότυρο, σταφιδολιές, αμανίτους, χοχλιούς μπουμπουριστούς, κοτόπουλο αντικριστό, βρούβες, φέτα, αγγούρι και ντομάτα, βραστή προβατίνα, οφτές πατάτες, ΤΣΙΛΑΔΙΑ και ρακί/μπύρα/ό,τι στο χίλιο διάολο πίνεις


Perinio

Αν παίζει κάτι σε μιλφάρα πες της πως χρησιμοποιώ καλά και την γλώσσα.


Αν και λάτρης του ποπου και τα βυζιά είναι τέχνη.


Συμπέρασμα το σαβουαρ βιβρ είναι για τον πούτσο με τυράκι γύρω από την βάλανο. Βασικά είναι ένας τρόπος αργόσχολων ώστε να έχουν ασχολία...Ξύνουν πούτσο και μουνί όλη μέρα και βρίσκουν τρόπους να το κάνουν με ευγένεια, αισθητική κτλ.


Χικ


Εμένα πάντως μου αρέσουν όλα τα τραγούδια του Χατζηγιάννη. Και δεν κάνω πλάκα. Και μην ξαναβρίσετε τον Χατζηγιάννη. (σ.σ.: το είπε δημόσια πάλι, δεν ντράπηκε!)


Έχω να πιώ Chivas πάνω από 2 μήνες. Πρέπει να επανορθώσω άμεσα.


Μια χαρά λεχρίτης είναι ο Χωστήρας !


είμαι πολύ προσεκτικός οδηγός (κοινώς χέστης)



Αμερικλάνος

Είχα πάθει τρεντο-σοκ όταν πήγα στην τρεντο-μεριά του Μανχάταν μια μέρα και είδα ο,τι κυκλοφορεί σε στρέιτ γκέι μπάι άσπρο μαύρο κόκκινο μπλε φούξια φωσφοριζέ και χρυσόσκονη, γυαλιά σκυλιά γατιά με στρασάκια παντελόνια κολλητά παντελόνια σαν βράκες μπλούζες με στάμπες με ραφές με το γιακά πάνω από το αφτί σε παιδιά νέους μεσήλικες ΓΕΡΟΥΣ ΝΑΙ ΓΕΡΟΥΣ ΓΚΕΗΔΕΣ ΧΕΡΑΚΙ ΧΕΡΑΚΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΜΟΥ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ.


Να δω Κινέζα και χρυσαυγίτη να προσπαθούν να συνευρεθούν σεξουαλικώς κι ας πεθάνω.


Τεστ τεστ. Τι στο σφακιανάκη. Το πρώτο σχόλιο βγήκε, το δεύτερο πού πήγε?




Thomas the Barbarian

Μ'αρέσει να κάνω τις γυναίκες να μαλλιοτραβιούνται για πάρτη μου


Βυζιά, ε; Η περίπτωσή σου, φίλε μου, με ενδιαφέρει πολύ.


Εγώ πάντως την παγκόσμια ημέρα αποχής από το κρέας θα τρώω McDonalds. Τι; Δεν είναι κρέας.


Καλή χρονιά, τον κακό σου τον καιρό, θα έβρισκα αύριο κιόλας γκόμενα αλλά είναι που πρέπει να διαβάσω για τις Πανελλήνιες και δε με παίρνει τώρα να μπλέκω με ιστορίες και γαμώ τους τρέντουλες.


ρίχνω πράσινη χλέπα στη μάπα του Στέφανου.


Να αφήσεις τις μαλακίες και να συνεχίσεις να πίνεις.


το χέσιμο απ'την πούτσα είναι πάρα πολύ βολικό για να χέζεις στα όρθια


ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μου πέθανε και ξαναγεννήθηκε σαν σκουληκαντέρα στην Αιθιοπία λόγω του κακού του κάρμα




Zaphod

Στην πυρά στην πυρά!




JRous – Ιερόσυλος

Μια φορά έκατσα και διάβασα το σαβουάρ βιβρ και πέθανα στα γέλια χωρίς υπερβολές. Τόσο έπικ που το συγκρίνω μόνο με το σιλμαριλιον


ΑΠΙ: Αλκοολικός Παρακμιακός Ιωάννης!


Αυτά τα ζώα είναι που θα βάλουν τα χρυσά αυγά στη Βουλή.




Coula Cou

Πάντως εντοπίζω να έχεις ένα θεματάκι με τα τούρμπο βυζιά.


Και για την πίπα θα έλεγα..αλλά θα με παρεξηγούσαν!


Θες να μου πεις πως η Μέρκελ δεν έχει σεξουαλική ζωή;;;


Καλό κανιβαλισμό να έχουμε.


Ότι πήγα σε μια νέα μπυραρία που άνοιξε και σε σκέφτηκα και ήπια και ένα ποτήρι στην υγειά σου, τι σου λέει;


Πάντως ρατσίστρια με τις μπίρες δε υπήρξα. Όλες τις δοκίμασα ή σχεδόν όλες.




tommy stark

Έχω γλυτώσει από του χάρου τα δόντια δύο φορές με καλαμάκι φραπέ!


Κανονικά θα έπρεπε να κοπούν τα επιδόματα από τους δημόσιους που δουλεύουν, δεν είναι πολλοί και χαλάνε και την πιάτσα!


Φραπές και Κόναν δεν μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!


Βαριέμαι!


Έλα ρε εγώ 3 χρόνια στην Αθήνα και κατεβάζω google maps για να πάω και στην τουαλέτα!


Σταμάτα να γράφεις πριν κατεβάσεις 2 καφάσια μπύρες γιατί γράφεις σωστά και δομημένα και νομίζω ότι σε έχουν απαγάγει!


Δούλες μας θέλουνε!





paliokoritso...

Εύχομαι να πιάσουν ψείρες τα αρχίδια όσων δημόσιων υπαλλήλων τα ξύνουν, έτσι για να έχουν και λόγο.


Ευτυχώς που δεν ήρθε το τέλος, γιατί εκείνη την ώρα κέρδιζα στην μπιρίμπα τα ξαδέρφια μου και θα ήταν κρίμα, μια και είχα κάνει 2 καθαρές


Κάποιες τσίχλες, έχουν υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης από αυτές που τις μασάνε!


...θα μου ξηγήσεις τ'όνειρο?




Monsieur Cannibal

Αλκοολικός που μαστόρευε την μηχανή από το παπάκι του, είπε να κάνει ένα τσιγάρο με της βενζίνες πάνω του..πάλι καλά που ήταν στην αυλή του η μάνα του με το λάστιχο και πότιζε...True story.


Εγώ λέω να την πετάμε έξω και να την κουδουνάμε όση ώρα κρατάει το πλάνο πάνω στην ηθοποιό. Έτσι για το σπάσιμο!


Ας του πάρει κάποιος το absentee από το χέρι ρε παιδιααααά.







K.┼

Πραγματικά, εάν άρχιζαν να μ' αρέσουν οι ξυρισμένοι-λαδωμένοι-καμένοι απ' το σολάριουμ-τρέντυ, θα το 'ψαχνα ,να δω, μήπως τελικά δεν είμαι στρέιτ...


Εγώ βλέπω έναν θεογκόμενο διάσημο στον ύπνο μου, κατά καιρούς, αλλά μάλλον ο πεινασμένος...


Ο Χατζηγιάννης θα έπρεπε να απαγορεύεται σε ηλικίες άνω των 13...


Όσο γι' αυτές με τα ζόμπι και τα βαμπίρια ,πιο πολύ με τρομάζουν οι ρομαντικές κομεντί, παρά αυτές.

Κρατιέμαι να μην αρχίσω να κακαρίζω, γιατί δεν είναι σωστό και γιατί θα γίνω κακιά, κάτι που φυσικά δεν μου πάει, γιατί είμαι γνωστό κορίτσι μάλαμα! (σ.σ.: ασχολίαστο!)


Τι κατεύθυνση ήσουν στα νιάτα σου; Ή πρόλαβες δέσμες; (σ.σ.: για τόσο κωλόγερο με έχεις ρε;)


Πωπω, χθες κατέβηκα Ερμού για κάτι ψώνια και με πήρε από πίσω αυτός που μοιράζει φυλλάδια για τον Τζίζας, φωνάζοντας: "ΕΛΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ,ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ: ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ!". "Δεν θέλω να τη σώσω.",του λέω, αλλά αυτός εκείιιι: "Έλα 'δω κοπέλα μου, μην φεύγεις,ΕΛΑ 'ΔΩ ΛΕΩ!".


Κάψωσα (για να μην πω τίποτ' άλλο)!


Πιες μια μπίρα και στην υγειά μας και προσοχή μην ξυπνήσεις τελείως γυμνός καμιά ώρα.


Γαμώτο, σχολίασαν οι από πάνω, είπαν ό,τι ήθελα να πω εγώ και τώρα δεν μπορώ να το παίξω ψαγμένη!


Αυτά τα λείψανα που πιάνουν ακόμα τιμόνι στα χέρια τους, ενώ βρίσκονται ήδη σε διαδικασία αποσύνθεσης, ποτέ δε θα τα καταλάβω. Αφού ρε μαλάκα μπάρμπα σε πέντε λεπτά θα πεθάνεις ούτως ή άλλως, πρέπει να πάρεις κι άλλους μαζί;



Tremens

Επικό, σχεδόν όσο το τέλος του κόσμου που δεν ήρθε και καλύτερα γιατί ήμουν καθηλωμένος σε μια ουρά σε δημόσια υπηρεσία



O Italos

άμα σε παίρνω στα 4 θέλω να νιώθω σάρκα και χχχπλαφφ όχι κόκκαλα και κρακκρουκ!


Υπάρχουν και τα κινέζικα κουνούπια που εκτός από το αίμα είναι παραποιημένο κόκκινο επειδή είναι μούφα, άμα προσέξετε κάτω από το αριστερό φτερό στην 16ή καμπή στα αριστερά του κολικού υπάρχει ένδειξη made in China


Α, και τράβα εσύ να πιεις μια μπύρα να στανιάρεις.



Maya

 egw pou vlepw monimws pastes kai toyloympakia prepei n'anhsuxw?


τι να τις κάνεις τις παρθένες ρε? να πάρεις όλες τις milfάρες που ξέρουν τι κάνουν!


η Anne Hathaway εξιλεώνεται για όποια παπαριά στην οποία έχει παίξει με τη σκηνή από το "Dark Knight Rises" με τη κωλάρα και το κολάν.




Meli Kanella

εκείνον τον τράγο που όλο χαίδευε τα μούσια του και με έκανε να απορώ αν φοράει τίποτα κάτω από τα ράσα ή αν είναι ένας ακόμα ανώμαλος που θα σηκώσει το ράσο με την πρώτη ευκαιρία να εκθέσει την μάνικα προς ανυποψίαστες κορασίδες!!




Love addict

Ασεε ασεε και κυκλοφορουν κατι παιδαρι μπατσοι αλλο πράγμα! (σ.σ.: bats-lover!)


Άμα μου έλεγε εμένα άντρας «τράβα στην κουζίνα σου μωρή να πλύνεις κανα πιάτο».
θα του έλεγα να βάλει τα πιάτα στον κώλο του. Και ας μην βρίζω και ας μην μιλάω γενικά. (σ.σ: το βλέπουμε!)



ioannis_the_great

Άσχετο αλλά το σήμα της ρετσίνας Μαλαματίνα ξέρουμε τι σημασία έχει..Θα μου πεις τι σημασία έχει αφού θα την πιείς αλλά εκεί που τα ‘πινα μου κίνησε την περιέργεια ο ανθρωπάκος με το κλειδί στην καρδιά η πιο χαμηλά.....



Dear e-diary

Εχεις δίκιο... ΣΕ ΟΛΑ...(πόνεσα που το είπα αυτό)




V Svens

Μελιτζανί. Το μωβ του emo.


Τα αρχίδια χρησιμοπούνται και ως βρώσιμο. "Τσίμπα ένα αρχίδι!"




balanced girl...not

να θυμηθώ να το αναφέρω στον ψυχολόγο μου


προς τι όλο αυτό το μένος για τον μπίμπερ? εμένα, υπάρχει κι ένα τραγούδι του κιόλας που μου αρέσει (ευτυχώς που δεν τα λέμε φέις του φέις και γλυτώνω το ξύλο προφανώς..as long as u love me λέγεται - το βιντεοκλιπ ειναι άθλιο, εντάξει κ οι στίχοι ψιλοχάλια είναι, αλλά μ αρέσει!!!) (σ.σ.: ένας με το Χατζητζόν, μία με το Μπίμπερ, πάει χαλάει κι άλλο ο κόσμος!)




the writer

Και ας πει κάποιος στον Στέφανο ότι μια αμοιβάδα γράφει καλύτερα ποστς από αυτόν. Και καλύτερες λίστες για τα ψώνια μην σου πω....


Σε αγαπάμε επειδή είσαι αλκοολικός...Δες εκείνη τη μπύρα που σε κοιτάζει σαν ερωτευμένη!


θα μετατραπώ σε σπαστική χιψστερού


Σέξ , σκατά και αλκόολ ! Αυτή ήταν χρονιά!
Και πάλι σεξ!




Thor 

Αν θες, κάνε με add για να μοιραζόμαστε βιντεάκια με harlem shake: the porn edition.




elPre

Ο τύπος πρήζει μπάλες από το 2006 !!! (εφτά χρόνια φαγούρα κανείς;)
Κι όταν τα πράγματα ζορίζουν απ' το πολύ κράξιμο, κλείνει το μπλογκ, το παίζει αυτοκτονημένος, και ξανά προς την πρήξα τραβά, με άλλη περσόνα!


από ευχές για υγεία, αγάπη, ευτυχία, και παγκόσμια ειρήνη, έχεις να παίρνεις κι από τις διαγωνιζόμενες στα καλλιστεία, δεν έχεις ανάγκη από μένα...




kalo paidi alla...   

Πρόεδρα αυτό που έκανες δεν ήταν σωστό...αλλά ήταν γαμάτο!




Master – Γρηγόρης

Ήρθαν και κάτι κοπελίτσες από Γλυφάδα (και αγόρια, δηλαδή, αλλά ποιος τα χέζει!)... μπουκιά και συχώριο!




Κρήτη 

κι εγώ πωλήτρια ναρκωτικών σε κουνούπια είμαι. αλλά όχι σε ανήλικα, αλλά στα τεράστια που είναι σαν πουλιά.
Το αίμα μου πίνουν.


Κι όμως παρουσίασε το μοντέλο της σύγχρονης πουτάνας.
Διδακτική θα την χαρακτήριζα την ταινία





Afriklanos

«Hot nurses having anal fun with students»...κι έμεινα εκεί και άλλο δεν διάβασα! Γιατί η ταινία είναι «Hot SCHOOL nurses having anal fun with students»





Ρασκόλνικωφ

Με κερνάς τρια καραφάκια τσίπουρο και συμφώνησες!Οκ;

........................βαριέμαι.................





Δάφνη Χρονοπούλου

εις τα λασπομένας εξοχάς εμετικότερη είναι η γόβα (που συνήθως φοράω).


Στέφανος Max: Ακόμα να γραφτείς στο blog μου;
Έχω παιχνίδι με κοκορέτσια και σπληνάντερα.





Και φυσικά ο σπέσιαλ γκεστ του μπλογκ που δε θα μπορούσε να ήταν άλλος απόοοοοοοοοοοοοοοοοοο………





Stefanos Max

Για να καταλάβω, υπονοείς ότι η Νάντια Μπουλε είναι πόρνη πολυτελείας;;


Άμα θες γίνε μέλος στα μπλογκ μου :
http://anisixosblog.blogspot.gr (σ.σ.: για όσους απορούσαν αν είναι ο ανήσυχος ή όχι)
http://stefanosmedia.blogspot.gr


Ειμαι ο Στεφανος. Καλως σε βρηκα.
Θα γινω μελος στο μπλογκ σου. αν θες γινε κ εσυ στο δικο μου.
thanx


Γεια σου και καλως σε βρηκα!
αν θες παρε μερος στο διαγωνισμο μου :

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ STEFANOS AND THE MEDIA :
http://stefanosmedia.blogspot.gr/2013/02/stefanos-and-media.html

Επισης, αν θες γινε μελος του μπλογκ μου.
ευχαριστω.


εγινες μελος στο μπλογκ μου αντιπροσωπε;;


γεια!!
αν θες παιξε στο νεο μπλογκοπαιχνιδο μου :
http://stefanosmedia.blogspot.gr/2013/03/blog-post_17.html

και γινε μελος στο μπλογκ μου αν θες :)


γεια σου συναδελφε!
αν θες πες μου την αποψη σου για κατι που με απασχολει :
http://stefanosmedia.blogspot.gr/2013/03/blog-post_19.html


χαχαχα! δεν υπαρχεις ρε φιλε! φοβερη εμπνευση!
θυμηθηκα και εγω ενα ποστ που εκανα για τις πανελληνιες παλια και θα το ποσταρω ξανα στο καινουργιο μου μπλογκ.
keep going!


Stefanos and the media: ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΤ1 http://stefanosmedia.blogspot.com/2014/02/1.html?spref=tw








Εννοείται πως το μπλογκ δεν το κλείνω αλλά ήταν μια πλάκα για να ευθυμήσουμε μιας και είναι Πρωταπριλιά χαχαχαχαχαχαχα!

- Ε, να σου πω κάτι στο αυτί;
- Τι;
- ψιψιψιψιψιψιψι
- ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ; Γαμώτο, του χρόνου ελπίζω να κάνω καλύτερη φάρσα………

37 σχόλια:

  1. Διάβασα μετά μεγάλης προσοχής τα σχόλια των αναγνωστών σου (και χαρά στο κουράγιο σου που κάθισες και τα ταξινόμησες).
    Όλα είναι ένα κι ένα, αλλά αυτό που ξεχωρίζει μακράν είναι το "Άμα θες γίνε μέλος στα μπλογκ μου" του τιτανοτεράστιου σπέσιαλ γκεστ Στέφανου Μαξ!
    Άντε καλό μήνα και του χρόνου στις 11 Απριλίου να είσαι καλά να μας ξανακάνεις Πρωταπριλιάτικη φάρσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ στην αρχή δεν κατάλαβα ότι και καλά θα κλείσεις το blog,μετά που είπες ότι έκανες πλάκα το 'πιασα. Τέλος πάντων,το επιμύθιο είναι ότι γαμάμε.

    (αυτό το "ασχολίαστο" δίπλα στο "κορίτσι μάλαμα" κάνω πως δεν το είδα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Αυτά τα λείψανα που πιάνουν ακόμα τιμόνι στα χέρια τους, ενώ βρίσκονται ήδη σε διαδικασία αποσύνθεσης, ποτέ δε θα τα καταλάβω. Αφού ρε μαλάκα μπάρμπα σε πέντε λεπτά θα πεθάνεις ούτως ή άλλως, πρέπει να πάρεις κι άλλους μαζί;"

      Όχι πως έχεις άδικο αλλά άμα ήσουν κορίτσι μάλαμα θα έλεγες ζήτω η τρίτη γενιά που κρατιέται ακόμα και μπορεί να οδηγεί με τόση ευκολία στους δύσκολους δρόμους της Ελλάδας!

      Διαγραφή
  3. Απολαυστικότατο.
    Καιρό είχαμε να δούμε κάτι έτσι ενωτικό μπλογκερικό.
    Μου έφτιαξες το κέφι (και σήμερα δεν ήταν εύκολο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε ξέρω τι είναι χειρότερο ότι κάνεις πρωταπριλιάτικη φάρσα στις 11/4 ή ότι είναι η πρώτη πρωταπριλιάτικη φάρσα που μου κάνανε φέτος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρ' τον ένα και χτύπα τον άλλο δηλαδή........ ωχ, και οι 2 εγώ είμαι....

      Διαγραφή
  5. "Σέξ , σκατά και αλκόολ ! Αυτή ήταν χρονιά!
    Και πάλι σεξ!"
    Πότε το είπα αυτό και δε θυμάμαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και (δε) σου έχω πει: "Να πίνεις όταν σχολιάζεις, σου κάνει καλό!"

      Διαγραφή
  6. Ρε μουνί, αντί να βάλεις πιο πολλά σχόλια δικά μου έβαλες της Κ+ επειδή είδες λαχταριστό κοριτσάκι και σου τρέξανε τα σάλια; Γαμώ την αγαμία σου δηλαδή.
    Υ.Γ. Τέτοιες πλάκες δεν κάνουνε γαμώ την αγαμία μου.
    Υ.Γ.2. Ναι, έκατσα και διάβασα όλο το σχόλιο του Φιδέμπορα Σνέικ Πλίσκεν. Τέθοιος ανώμαλος είμαι.
    Υ.Γ.3. Σεξ, βία, μηχανολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ είμαι πιο έξυπνη από 'σένα,φύγε από 'δω να μη σε βλέπω!

      Διαγραφή
    2. Οι έξυπνοι δεν τρώνε το πιτόγυρο με πιρούνι.

      Διαγραφή
    3. Και βέβαια το τρώνε,γιατί είναι μία πρωτοποριακή μέθοδος που δεν έχετε ανακαλύψει όλοι εσείς οι υπόλοιποι,τα ζαβά.

      Διαγραφή
    4. Μη ζηλεύεις ρε Θωμά! Οκ, χωρίσατε, θα βρεις άλλη, τόσες Γιούλες υπάρχουν!

      Υ.Γ. 3: Σεξ.. χμμμμμμμμ, βία..... αφού φεύγεις από την Τούμπα 10 λεπτά πριν λήξει το ματς, δεν προλαβαίνεις, μηχανολογία..... άραξε τα βυζάκια σου, έχεις χρόνια ακόμα......

      Ωωωωωωωω τα μισά να μου έλεγα!

      Κ.+: Το πιτόγυρο με το πιρούνι να το προσθέσεις δίπλα στο κορίτσι μάλαμα!!
      Αλήθεια, γιατί δεν το κάνεις κορίτσι Μαλαματίνα;

      Διαγραφή
    5. Δεν πας στη Γιούλη να δεις αν έρχομαι;

      Διαγραφή
    6. Θα πάω και θα της πω ο Θωμάς σου στέλνει φιλάκια αφού δεν μπορεί να στα δώσει ο ίδιος χαχαχαχα

      Διαγραφή
  7. Πρόεδρε, μερικούς από αυτούς δεν του ηξερα, αλλά καλοί φαίνονται.
    Παραλίγο να συγκινηθώ που είπες ότι θα το κλείσεις, αλλά σύντομα κατάλαβα ότι μουφάρεις πιο πολύ κι από κυβερνητικό εκπρόσωπο για σκάνδαλο λαδώματος της κυβέρνησης. Όπως και να έχει, ελπίζω να είσαι όντως αγόρι, γιατί αν όχι θα αναγκαστώ να σου κάνω καμάκι και δεν το θέλω.

    Όχι, μαλακίες λέω
    Καμακώνω όποιο θηλυκό μου γυαλίσει.

    Τέλος, θα 'θελα να πω ότι οι αναγνώστες σου είναι λίγο ψυχανώμαλοι και γκαούτσες, αλλά με την καλη έννοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άσε, είμαι τριχωτός, δε θα σου αρέσω!

      όταν πίνεις σου γυαλίζουν όλες ή όχι; ή μήπως δε μεθάνε οι δαίμονες;

      Προφανώς και είναι λίγο ψυχανώμαλοι, αφού με διαβάζουν!

      Διαγραφή
    2. θα σου πω ένα μυστικό:
      ο Στέφανος Μαξ δεν σε διαβάζει, αλλά έρχεται να σπαμμάρει βλακ του.
      Μην κλάψεις.

      (διάβασα λίγο από το μπλογκ του και δηλώνω φαν)

      Διαγραφή
    3. Ε όχι! Αδυνατώ να το πιστέψω αυτό! Μη μου λες τέτοια θα φουντάρω απ την ταράτσα...


      (διαβασα λίγο από το μπλογκ του και δηλώνω run)

      Διαγραφή
  8. Αν και σήμερα έχω νεύρα και μου φταίνε όλα ακόμα και η μητέρα Τερέζα, συγκινήθηκα με το άρθρο και έσκυψα κάτω το κεφάλι και συλλογίστηκα για ώρα. Μήπως γενικά τελειώνουν οι ώρες μας στην μπλογκόσφαιρα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όταν οι δικές σας τελειώνουν οι δικές μου ξεκινούν

      Διαγραφή
    2. Γενικά ο κόσμος έχει ψιλοπαρατήσει τη μπλογκόσφαιρα γιατί βαριέται να διαβάζει. Προτιμούν να δουν κανα βίδεο επειδή είναι πιο εύκολο, όχι απαραίτητα καλύτερο..

      Διαγραφή
  9. χαχαχαχαχα!!!Γάμησε ο στεφανος! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτά είναι τα ωραία. Να διαβάζουμε τα χάλια μας και να γελάμε, πάντα όμως πίνοντας μια μπύρα.
    Εις υγείαν.
    Coula

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το Μέγα Ιερό Φίδι του τάγματος του Τούλσα Ντουμ, approves this post.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πωωω, μ' έκαψες τώρα που τα διάβασα όλα μαζεμένα.. Snake Plissken όλα τα λεφτά!
    Έχω μια καθαρά εγκυκλοπαιδική ερώτηση.. το comment του Afriklanou από ποιό post είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω από το "Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΕΣ" αλλά δεν είμαι και σίγουρος, βαριέμαι να το ψάξω..

      Διαγραφή
  13. Εγώ τώρα τα είδα,μιας και με τα τρεξίματα διάβασα μαζεμένες τις τελευταίες αναρτήσεις,χαχαχα.
    Πού τα θυμήθηκες καλέ?Πώωω!!!Βλέποντας και τα δικά μου και των άλλων,θυμόμουν μία μία τις αναρτήσεις αυτές...τουλάχιστον όσες είχα διαβάσει από εκείνους...Μάκια Προεδράρα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε σάβανο ούτε εγώ δεν θυμόμουν ότι τα είπα αυτά!
    Ακους εκεί το μωβ του emo...

    (V Svens)

    ΑπάντησηΔιαγραφή