Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΑΛΑ ΚΡΕΜ ΜΕ ΣΟΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΥ          Η Δάφνη μας έδωσε ένα λινκ (όχι αυτόν του Ζέλντα) με τον κατάλογο των αμαρτιών σύμφωνα με την εκκλησία. Το λινκ είναι ΑΥΤΟ, ο οποίος το βρήκε από κάπου αλλού, ο οποίος δεν ξέρω αν το βρήκε από αλλού, μπορεί να το έβγαλε από την κούτρα του. Και μιας και είναι οι μέρες τέτοιες που όλοι αποφασίζουν να γίνουν χριστιανοί πηγαίνοντας δυο ολόκληρες φορές στην εκκλησία (και σε μια περιφορά, γιατί «κοίτα αυτή ρε μαλάκα με τη φούστα τι μουνί είναι!») ενώ όλο τον υπόλοιπο χρόνο δεν περνάνε ούτε απ’ έξω αλλά αντιθέτως κατεβάζουν χριστοπαναγίες πιο γρήγορα απ’ ότι ο Καπαμαρού, πως διάολο τον λένε, κατεβάζει τις μακαρονάδες, αποφάσισα να σας δείξω κι εγώ τον κατάλογο αμαρτιών ώστε να ξέρετε όταν θα πάτε αύριο μεθαύριο στον τράγο της ενορίας σας να εξομολογηθείτε σε τι αμαρτίες έχετε υποπέσει αλλιώς θα έρθει ο Λούσι και θα σας χώσει την τρίαινα στον απόπατό σας εκτός αν είστε από αυτούς που τους αρέσει να τους χώνουν πράματα στον απόπατό τους οπότε απλά θα καείτε στα καζάνια στα οποία είναι πλέον διευθυντής εκεί κάτω ο Χίτλερ και κάνει τους άπιστους σαπούνια, τα οποία τα πουλάει με 327% επιτόκιο στην Ελλάδα και αυτή η πρόταση θα πρέπει να σταματήσει σύντομα γιατί εδώ και κάμποσες γραμμές δε βγάζει κανένα απολύτως νόημα. Έχω ξαναγράψει κάποια βέβαια εδώ, αλλά επειδή οι παλιές αναρτήσεις είναι σαν τον Άδωνι Γεωργιάδη και κανείς δεν τους δίνει σημασία, οπότε θα γράψω κάποιες (ίσως διαφορετικές) από τις αμαρτίες τώρα.

Με κόκκινα θα σχολιάζω γιατί το κόκκινο είναι το χρώμα του Ολυμπιακού, του ΚΚΕ, των μπουρδέλων και δεν έχω ιδέα που κολλάνε αυτά με το σχολιασμό.

1  Αν έχεις ερωτικές σχέσεις χωρίς να είσαι έγγαμος (ή έγγαμη), όταν είσαι δηλαδή εκτός του Μυστηρίου του Χριστιανικού Ορθόδοξου Γάμου, αν έχεις ερωτικές σχέσεις πριν από το Γάμο (δηλαδή θα πάρεις πρώτα έγκριση από τον αποπάνω για να σπρώξεις. Ο Κύριος ευλογεί το πήδημα!) ή εξωσυζυγικές σχέσεις μέσα στο Γάμο (όπως η Παναγία που γκαστρώθηκε από κρίνο), αν έχεις παρά φύση ερωτικές σχέσεις ή αν έχεις παιδί εκτός Γάμου (- Συγχώρεσέ με πάτερ, αμάρτησα, έχω παιδί εκτός γάμου – ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΝ ΜΠΡΑΟΥΝ), αν είσαι χωρισμένος ή αν έχεις κάνει δεύτερο ή τρίτο Γάμο (κάτσε ρε γιατί με μπερδεύεις, η εκκλησία δεν αφήνει να κάνεις μέχρι τρεις γάμους; Πώς είναι αμαρτία αυτό;) ή αν ενώ είσαι έγγαμος ή έγγαμη εμποδίζεις την τεκνογονία (ηθικό δίδαγμα: μη χρησιμοποιείτε καπότες, ο καθένας σας να έχει καμιά 50αρια μούλικα να αναθρέψει). Ακόμη, αν έχεις κάνει ποτέ έναν εμποδισμένο Γάμο (δηλαδή αν παντρεύτηκες ποτέ κάποιον άνθρωπο αιρετικό ή κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο, μέχρι και τον δεύτερο εξάδερφο ή την δεύτερη εξαδέρφη σου), ή αν έκανες ποτέ από συμφέρον Γάμο ή οποιοδήποτε άλλο Μυστήριο (π.χ. Βάπτιση, Ιερωσύνη κ.α.) (ναι, όλοι που βαφτίζουν τα παιδιά τους είναι χριστιανοί, δεν το κάνουν οι περισσότεροι για «να μη λέει ο κόσμος».

2) Αν είσαι ομοφυλόφιλος (ομοφυλόφιλη).
(είναι γνωστή η αγάπη μας γι’ αυτά τα καθίκια που τολμάνε και χρησιμοποιούν την πίσω πόρτα για είσοδο εκτός από έξοδο ακαθαρσιών).

3) Αν λάτρεψες ή πίστεψες ή προσκύνησες ποτέ άλλους θεούς (είδωλα) εκτός της Αγίας Τριάδος, για παράδειγμα το χρήμα, ανθρώπους που θεοποίησες κ.λ.π.
(χμμμμ για να δούμε…… άγιοι, ιερά λείψανα, ιερές εικόνες, σταυρούς, φυλαχτά, κομποσκίνια κτλ κτλ)

4) Αν χρησιμοποίησες ποτέ το Όνομα του Θεού μάταια, χωρίς δηλαδή ουσιαστικό και σοβαρό λόγο, αλλά και με τρόπο που να αρνείται την πραγματικότητα της Παρουσίας και της Δύναμής Του
(όταν το χρησιμοποιείς για να σου φύγει το «μάτι», για να σε βοηθήσει σε κάτι που με προσπάθεια θα το είχες καταφέρει μόνος σου, όταν κάνεις το σταυρό σου όταν μπαίνεις στο γήπεδο μαλάκα ποδοσφαιριστή για να παίξεις μπάλα τι θεωρείται;).

5) Αν εργάζεσαι ηθελημένα την Ημέρα της Κυριακής
(όλοι οι ξενοδοχοϋπάλληλοι, περιπτεράδες, τον πούλο! Επίσης ο Σαμαράς που θέλει να μας βάλει να δουλεύουμε κυριακάτικα).

6) Αν δεν αγαπάς και δεν τιμάς τους γονείς σου.
(ακόμα και αν αυτοί σε έχουν αποκληρώσει, σε έχουν διώξει από το σπίτι ή σε κακομεταχειρίζονταν)

7) Αν σκότωσες ποτέ ή αν το σκέφτηκες, ή αν προσπάθησες ή σκέφτηκες να αυτοκτονήσεις
(δηλαδή οι περισσότεροι Έλληνες που θέλουν να σκοτώσουν ή έχουν σκεφτεί να σκοτώσουν πολιτικούς. Επίσης όλοι οι επαναστάτες του 1821 και γενικά όποιοι πολέμησαν για να ελευθερωθεί η πατρίδα τους.

8) Αν μοίχευσες.
(αν μοίχευσες λογικά θα χωρίσεις οπότε διπλό αμάρτημα και αν ξαναπαντρευτείς τριπλό αμάρτημα!)

9) Αν έκλεψες .
(οι παπάδες που μας κλέβουν; Τι λέμε γι αυτό;)

10) Αν είπες ψέμματα ή παρακίνησες και άλλους ανθρώπους για να κάνουν το ίδιο.
(δεκτό, δε βγάζουμε τώρα τα θρησκευτικά από το σχολείο μιας και το ανέφερες;)

11) Αν επιθύμησες ποτέ ο,τιδήποτε ανήκει σε άλλον (ακόμα και τον ή την σύζυγό του).
(- έλα ρε, πήρες τον καινούριο δίσκο των Priest; Πότε βγήκε; Θα τον πάρω κι εγώ! – Μηηηηηηηηηη, είναι αμαρτία!)

12) Αν έκανες ποτέ έκτρωση (για τις γυναίκες), αν οδήγησες ποτέ κάποια γυναίκα σε έκτρωση ή αν ενθάρρυνες ποτέ κάποια γυναίκα να κάνει κάτι τέτοιο.
(αυτό σηκώνει κανονικά μεγάλη κουβέντα και πολύ βρισίδι προς τη μεριά αυτών που πιστεύουν ότι η έκτρωση είναι αμαρτία. Και ρε μάστορα, στην τελικά είναι μεγαλύτερη αμαρτία να φέρει κάποια στον κόσμο ένα παιδί που να μην μπορεί να το αναθρέψει)

13) Αν κατακρίνεις
(εκκλησία), αν κατηγορείς (εκκλησία), αν καταριέσαι (εκκλησία), αν κοροϊδεύεις (εκκλησία), αν δεν συγχωρείς (εκκλησία), αν υποκρίνεσαι (εκκλησία), αν εκμεταλλεύεσαι (εκκλησία) ή αν προδίδεις άλλους ανθρώπους (εκκλησία) . )Τι διάολο ρε πούστη μου, μια ολόκληρη αμαρτία είστε!)

14) Αν έχεις ή είχες ποτέ υπερηφάνεια
(Χριστός), εγωϊσμό (Θεός), φιλαρχία (Θεός), πλεονεξία (Θεός), φιλαργυρία (εκκλησία), έλλειψη δικαιοσύνης (Θεός, Χριστός, εκκλησία), εγκράτειας (εκκλησία) και σωφροσύνης στη συμπεριφορά σου (Θεός, Χριστός, εκκλησία).

15) Αν αυνανίστηκες ποτέ (δηλαδή αν ικανοποιήθηκες μόνος σου ερωτικά με μαλακία)
(πφφφφφ μαλακίες! Ποιος δεν τον έχει παίξει δηλαδή;).

16) Αν έβρισες ποτέ ή βρίζεις τα Θεία ή αν ακούς να τα βρίζουν και δεν διαμαρτύρεσαι, ή αν χρησιμοποιείς τα Θεία και τα Ιερά της Πίστεώς μας άσκοπα, για να παρομοιάσεις κάτι, για να κάνεις αστεία ή για πονηρούς λόγους.
(σας θυμίζει τίποτα με τον Παστίτσιο και μια δίκη;;;)

17) Αν στέλνεις στον διάβολο ή αν βρίζεις τους άλλους
(τι διάολο, μέχρι στιγμής διαολοστέλνω με μέσο όρο 5 φορές την ημέρα. Α, δε μου λες, οι κατάρες της εκκλησίας και των  «άγιων» πατέρων θεωρούνται βρισιές;).

18) Αν χτύπησες ποτέ κάποιον ή αν τραυμάτισες ποτέ κάποιον, αν σου αρέσει η εκδίκηση ή αν θυμάσαι το κακό που σου έχει κάνει κάποιος και σκέφτεσαι πώς θα του το ανταποδώσεις (ή του το ανταπέδωσες ήδη)
(οφθαλμόν αντί οφθαλμού που λέμε… κοίτα λίγο παραπάνω με τον πόλεμο, κάτι παρόμοιο είναι…).

19) Αν οδηγείς επικίνδυνα ή αν γενικότερα θέτεις σε κίνδυνο τη ζωή σου ή τη ζωή των άλλων.
(ΟΛΟΙ οι Νεοέλληνες οδηγοί στην πυρά!)

20) Αν κάνεις έρωτα τις τρεις τελευταίες ημέρες πριν να Κοινωνήσεις, την ημέρα που Κοινώνησες, όπως επίσης και όταν η σύζυγος έχει περίοδο ή είναι έγκυος ή αν δεν έχει ακόμα σαραντήσει και απογαλακτήσει. Ακόμη, αν κάνεις έρωτα τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις Μεγάλες Εορτές, αλλά και κατά τις ημέρες των Νηστειών (η πράξη αυτή θα πρέπει να αποφεύγεται πάντα κατόπιν κοινής συμφωνίας των συζύγων, όπως επισημαίνει ο Απόστολος Παύλος).
(αχαχαχαχαχαχαχα, ρε γαμώ την τύχη μου, θα ψάχνουμε το ημερολόγιο να δούμε πότε θα πηδήξουμε!)

21) Αν καπνίζεις ή κάνεις κατάχρηση στα ποτά ή μεθάς, αν παίρνεις ναρκωτικά ή αν ξενυχτάς σε άσεμνα μαγαζιά.
(καλά, τον έχω πιεί πανηγυρικά!)

22) Αν δεν εργάζεσαι και τεμπελιάζεις
(το 30% των ανέργων στην Ελλάδα μετράει;), αν αδιαφορείς για τις υποχρεώσεις σου, αν δεν προστατεύεις το περιβάλλον. (άτσα, μας βγήκε και green η εκκλησία. Δε μου λες, ο κατακλυσμός εκεί με το Νώε, τι έχεις να πεις γι αυτό;)

23) Αν κυκλοφορείς γυμνός (γυμνή) ή με προκλητική και έξαλλη εμφάνιση, αν σκανδαλίζεις γενικότερα με την εμφάνιση και τη συμπεριφορά σου, αν βάφεις τα μαλλιά ή το πρόσωπό σου ή αν πας σε παραλίες γυμνιστών.
(ναι ρε κορίτσια, έχει παραγίνει το κακό, δε γίνεται το βράδυ να είστε μουνάρες και το πρωί να σας διώχνουμε με τρόπο από το σπίτι με αυτό που αντικρίζουμε!)

24) Αν έχεις άσχημες και πονηρές σκέψεις για τα Θεία ή και γενικά, αν βλέπεις στην τηλεόραση
(είχαν και στην Π. Διαθήκη τηλεόραση) ή γενικά πονηρά θεάματα, αν ακούς και χρησιμοποιείς πρόστυχα λόγια και πονηρά (οπότε θα πηγαίνει κάπως έτσι: «θα επιθυμούσα να ερωτοτροπούσαμε αγαπητή γυναίκα μου»), αν ακούς πρόστυχα ή σατανικά τραγούδια (δηλαδή η μέταλ, η ραπ, χιπ χοπ, λαϊκά, γενικά όλα τα τραγούδια εκτός από τους ψαλμούς του Δαβίδ), αν λες άσεμνα ανέκδοτα ή σχετικά με τα Θεία ή αν κάνεις άσεμνες χειρονομίες.

25) Αν σπαταλάς χρήματα ή το χρόνο σου άσκοπα, αν πιστεύεις στην τύχη
(λέγε εσύ τέτοιες μαλακίες, να τις παίρνουν κάποιοι μαλάκες και να λένε ότι τα σύμπαντα συνωμοτούν) ή αν παίζεις τυχερά παιχνίδια ή βίαια ή πονηρά, αν ασχολείσαι ή αν πιστεύεις σε ζώδια, χειρομαντείες, αριθμομαντείες, ταρώ και άλλα παρόμοια, αν συμβουλεύτηκες ποτέ μέντιουμ, χαρτορίχτρες, καφετζούδες ή παρόμοια άτομα (η Αποκάλυψη του Ιωάννη συμπεριλαμβάνεται;), αν παίζεις χαρτιά, αν κάλεσες ποτέ κακά πνεύματα ή αν πιστεύεις σε προλήψεις και όνειρα . (κι αν κάποια θέλει να της ξηγήσω το όνειρο;;;;;;)

26) Αν Κοινώνησες ποτέ χωρίς να Εξομολογηθείς και να νηστέψεις
(ναι, όλοι αυτοί που κοινωνάνε έχουν εξομολογηθεί και έχουν νηστέψει νομίζεις ε;), ή χωρίς να πάρεις τη συγκατάθεση του Πνευματικού σου.

27) Αν δεν πηγαίνεις την Κυριακή το πρωί αλλά και τις μεγάλες Εορτές από νωρίς στην Εκκλησία, αν δεν διαβάζεις την Αγία Γραφή
(αυτό άστο, δεν το θες, αν ο κόσμος πράγματι διάβαζε την «αγία» γραφή δε θα σου είχε μείνει πελάτης για πελάτης) και αν δεν προσεύχεσαι το πρωί και το βράδυ τουλάχιστον, ή αν δεν κάνεις το Σταυρό και την προσευχή σου πριν και μετά το φαγητό. (αν δεν είσαι πρόβατο και δεν υπακούς σε μας γενικότερα. Εγώ λέω να μάθουμε και στα παιδιά της Αφρικής να κάνουν το σταυρό τους μια φορά το μήνα που τρώνε)

28) Αν αγανακτείς, νευριάζεις ή απελπίζεσαι, ή αν μισείς τους συνανθρώπους σου.
(ο Θεός δε μετράει, δεν είναι άνθρωπος)

29) Αν είσαι ρατσιστής
(η μισή «αγία» γραφή) ή δεν αγαπάς όλους τους ανθρώπους (η άλλη μισή «αγία» γραφή), ακόμα και τους εχθρούς σου και αν δεν προσεύχεσαι για τη Σωτηρία τους.

30) Αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στην Πρόνοια του Θεού και αγχώνεσαι για το αύριο.
(ναι, ο Θεός θα με βοηθήσει να πληρώσω τους λογαριασμούς μου)

31) Αν δεν Εξομολογείσαι και δεν Κοινωνάς τακτικά, αν δεν κάνεις τακτικά ελεημοσύνη, αν δεν κάνεις τις Νηστείες της Εκκλησίας χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος ή χωρίς να έχεις τη συγκατάθεση του Πνευματικού σου.
(πρόβατο, πρόβατο, πρόβατο και πάλι πρόβατο)

32) Αν δείχνεις ασέβεια προς τους νεκρούς ή αν ξεχνάς να προσευχηθείς, να κάνεις Μνημόσυνα
(λεφτά σε μας), Τρισάγια (λεφτά σε μας) και ελεημοσύνες για την ψυχή τους (ξαναμαλεφτά σε μας).

33) Αν δεν λατρεύεις τον Θεό όπως πρέπει, αν δεν Τον έχεις πάνω από όλα και από όλους, αν δεν είσαι πρόθυμος να κάνεις οποιαδήποτε θυσία για Εκείνον, αν δεν Τον ευχαριστείς για όλα όσα σου δίνει, αν ντρέπεσαι ή φοβάσαι να ομολογήσεις την Πίστη σου μπροστά σε άλλους, όπως για παράδειγμα να κάνεις το Σταυρό σου όταν περνάς από Εκκλησία, ή μπροστά στους ανθρώπους να ομολογήσεις ότι νηστεύεις, όταν σου προσφέρουν αρτίσιμα φαγητά σε ημέρα Νηστείας.
(πρόβατο, υπήκοος, πρόβατο, υπήκοος, πρόβατο, υπήκοος)

34) Αν είσαι κοιλιόδουλος.
(χαχαχαχα ακούς ρε χοντρέ; Στην πυρά! Μαζί με όλους τους κοιλιόδουλους παπάδες!)

35) Αν είσαι άνδρας και έχεις μακριά μαλλιά
(κάτσε ρε μάγκα, ο Χριστός μακρύ μαλλί δεν είχε) ή αν είσαι γυναίκα και έχεις κοντά μαλλιά (αυτές που έχουν καρκίνο και δεν έχουν μαλλί να υποθέσω δε μας νοιάζει έτσι;), μην τηρώντας έτσι τη σχετική Εντολή του Αποστόλου Παύλου που υπάρχει στην Αγία Γραφή.

36) Αν ως άνδρας φοράς γυναικεία ενδύματα
(χα! Τον ήπιανε και οι κλαρινογαμπροί) ή ως γυναίκα φοράς ανδρικά (π.χ. παντελόνια) (WTF?), μην τηρώντας έτσι την Εντολή του Θεού που υπάρχει στην Αγία Γραφή.

37) Αν ενώ είσαι αδιάθετη μπαίνεις στον Ιερό Ναό, συμμετέχοντας σε Ιερές Ακολουθίες και σε Ιερά Μυστήρια, ή εάν κατά τις ημέρες εκείνες αγγίζεις ο,τιδήποτε το Ιερό ή το Άγιο, παραβαίνοντας έτσι τους Ιερούς Κανόνες της Εκκλησίας.
(θεωρείτε την περίοδο βρωμιά και ακαθαρσία παλιοβρωμιάρηδες μπαρμπουτσόβλαχοι;)

38) Αν έγινες Νονός ή Νονά και αδιαφορείς για το αν είναι κοντά στον Θεό το παιδί.
(αν το παιδί είναι κοντά στην Αυστραλία δύσκολα θα το ελέγχεις…)

39) Αν έχεις ορκιστεί αλήθεια ή ψέμματα .
(κάτσε ρε, στα δικαστήρια τι κάνουμε; Στο στρατό;)

40) Αν διαταράσσεις τη γαλήνη μέσα στον Ιερό Ναό, ή αν κατά την Ιερότατη Στιγμή της Αναστάσεως του Κυρίου, αντί να συμμετέχεις προσευχόμενος, πετάς βεγγαλικά και θέτεις σε κίνδυνο τις ζωές των ηλικιωμένων, των εγκύων, αλλά και γενικότερα των συνανθρώπων σου. Ακόμη, αν δεν κάθεσαι μέχρι το τέλος της Θείας Λειτουργίας του Πάσχα, που ξεκινάει μετά το «Χριστός Ανέστη» και είναι η μοναδική Θεία Λειτουργία της Ημέρας, προσβάλλοντας έτσι την Ιερότητα της Παναγίας αυτής Ημέρας, επειδή έτσι έχεις συνηθίσει ή επειδή σε παροτρύνουν άλλοι.
(οπότε εσείς οι κοπελιές που είσαστε έτοιμες για τσόντα την Ανάσταση αφού μετά θα βγείτε, να το ξεχάσετε! Εδώ! Προσευχή!)

41) Αν έχεις ζητήσει ποτέ την ποινική δίωξη κάποιου για οποιονδήποτε λόγο.
(π.χ. αν σε βιάσανε, να κάτσεις στ’ αυγά σου!... Όοοοοοπα και όλες αυτές οι ποινικές διώξεις που κάνουν οι παπάδες επειδή κάποιοι «προσβάλλουν» τη θρησκεία;

42) Αν έχεις δανείσει ποτέ χρήματα με τόκο.
(- πού δουλεύεις ρε; - Σε τράπεζα, στα δάνεια. – Τι;;;;; Στην πυρά!!!!)

43) Αν είσαι περίεργος, αν κρυφακούς ή κρυφοκοιτάς ή ενδιαφέρεσαι για πράγματα που δεν σε αφορούν.
(όπως κάνουν οι παπάδες στις εξομολογήσεις)

44) Αν αποκρύπτεις εσκεμμένα κάποιο αμάρτημα κατά τη διάρκεια της Ιεράς Εξομολογήσεως.
(ναι, κανείς δε ντρέπεται να πει ότι ψωλοβροντάει συνεχώς)

45) Αν συμμετείχες ποτέ σε καρναβάλια ή «αποκριάτικες διασκεδάσεις», αν μασκαρεύτηκες ποτέ ή αν κάνεις το ίδιο και στο παιδί σου.
(γιατί είναι γνωστό ότι όλα αυτά είναι του διαόλου. Επίσης, αν μασκαρεύεις το παιδί σου τότε αμαρτάνει και αυτό;)

46) Αν μούντζωσες ποτέ.
(όλοι οι αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα και όλοι όσοι ανοίγουν τηλεόραση)

47) Αν έχεις κάνει πολιτικό «γάμο» ή αν έχεις παρευρεθεί ποτέ εκεί, ή ακόμη αν έχεις παροτρύνει κάποιους άλλους να κάνουν κάτι τέτοιο.
(χάνουμε λεφτά λέμε ρεεεεεεεε)

48) Αν φλυαρείς και κουτσομπολεύεις, αν δεν κρατάς κρυφά τα σφάλματα ή τα μυστικά των άλλων.
(ε, σχεδόν όλες οι γριές, που είναι και το 90% των πελατών σας)

49) Αν αντί να κάνεις σωστά τον Σταυρό σου, δείχνεις σα να παίζεις κιθάρα στο στήθος σου, χαροποιώντας έτσι τον διάβολο.
(μέταλ ρε μουνιά!)

50) Αν φίλησες με κραγιόν Ιερά Λείψανα, Ιερές Εικόνες ή άλλα Ιερά Αντικείμενα
(όλες οι γυναίκες τον τελευταίο αιώνα!) .

51) Αν δείχνεις χλιαρότητα στην Πίστη σου και γενικότερα έχεις αμφιβολίες.
(πρόβατο ρε, πόσες φορές θα στο πούμε ακόμα;)

52) Αν σου αρέσει να μην τηρείς τους νόμους, να μην υπακούς πουθενά και γενικότερα να σπέρνεις τον πανικό ανάμεσα στους ανθρώπους.
(να σπέρνεις τον πανικό; Ποιος είσαι ρε; Ο Ρομπέρτο Κάρλος;)

53) Αν είσαι αχάριστος είτε προς τον Θεό, είτε προς τους ανθρώπους, ή ακόμη αν αδιαφορείς ή αργείς να εκπληρώσεις τα τάματα που έχεις κάνει στον Θεό, την Παναγία ή τους Αγίους.
(τάματα, λεφτά, κι άλλα λεφτά!)

54) Αν ως γονείς, δεν έχετε τα παιδιά σας από μικρά κοντά στην Εκκλησία , αν δεν τα διδάσκετε τις Εντολές του Θεού, αν δεν τα Κοινωνάτε τακτικά όσο είναι ακόμη μικρά , όπως επίσης και αν δεν τους μαθαίνετε να Εξομολογούνται και να συμμετέχουν στα Μυστήρια της Εκκλησίας, όταν θα αρχίσουν να μεγαλώνουν.
(τα παιδιά τα ίδια θεωρούνται και αυτά αμαρτωλά δηλαδή; Άθελά τους;)

55) Αν εορτάζεις τα γενέθλιά σου, γεγονός που αποτελεί πράξη εγωισμού, καθώς έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την ταπεινοφροσύνη που διδάσκει ο Χριστός μας
(γιατί να μη γιορτάζω τη γέννησή μου; Μπορεί να είμαι ο νέος Ιησούς). Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε, είναι πως με τη γέννησή μας δεν συνέβη κάτι το εξαιρετικό, κάτι που να είναι άξιο εορτασμού, απλά ένας ακόμη άνθρωπος προστέθηκε στους υπόλοιπους, ο οποίος καλείται και αυτός να παλέψει για τη Σωτηρία του. Ούτε καν των Αγίων τη Γέννηση δεν Εορτάζει η Εκκλησία μας, παρά μόνο την Κοίμησή τους (ε ναι, είναι γνωστή η νεκρολαγνεία σας!), καθώς τότε εισέρχονται στη Βασιλεία των Ουρανών κληρονομώντας την αιώνια ζωή. Μόνη εξαίρεση στον κανόνα αυτό αποτελούν τα τρία Πρόσωπα , που άλλαξαν την πορεία της ανθρωπότητας και συνέβαλαν τα μέγιστα για να ανοίξει ο Δρόμος προς τη Σωτηρία . Αναφερόμαστε φυσικά , πρώτα και κύρια στο Πρόσωπο του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, του Σωτήρα και Λυτρωτή του κόσμου, έπειτα στο Πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου (η οποία με την ευκαιρία δεν ήταν παρθένα. Πες ότι γκαστρώθηκε με τον κρίνο, οκ. Μετά για να βγει το παιδί από κει μέσα – μπάσταρδο με την ευκαιρία αφού ο πατέρας του δεν ήταν ο Ιωσήφ – έπρεπε να σπάσει ο παρθενικός υμένας. Άρα……..) και τέλος στον Μέγιστο των Προφητών, τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο και Βαπτιστή του Χριστού. Εκείνο λοιπόν που θα πρέπει να Εορτάζουμε εμείς οι χριστιανοί, είναι η ονομαστική μας Εορτή, καθώς εκείνη η Ημέρα ορίζεται από την Εκκλησία μας ως άξια Εορτασμού.


It doesn’t matter what you ‘ve done in my words you are a sinner, for every word you say to me, in every way you are a sinner, που λέει και ένα γνωστό άζζζζζζμα της παγωμένης γης


Υ.Γ.: Η καλύτερη νηστεία είναι το αλκοόλ. Και ο Χριστός πάνω στο σταυρό ξύδι έπινε!26 σχόλια:

 1. Ok. Δεν έχω ελπίδες. Θα καώ στο πυρ το εξώτερον!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα πάμε μεγάλη παρέα μην αγχώνεσαι, θα περάσουμε καλά!

   Διαγραφή
  2. Εντάξει! Ησύχασα τώρα, διότι δεν είμαι και μοναχικός τύπος!

   Διαγραφή
  3. Θα έχεις και δική σου ραδιοφωνική εκπομπή!

   Διαγραφή
 2. το μπούστη υπομονη να γράψει....
  μαλάκα τι παίρνεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μπύρες προστ από το μινιμαρκετέα δίπλα. Γιατί ρε μαλάκα; Θυμάμαι τις παλιές καλές εποχές!

   Διαγραφή
 3. Σουίτα στην κόλαση λέμε έχω!
  Υ.Γ.: Ειλικρινά, με το που διάβασα το 21, αυτό σκέφτηκα για σένα. Κάλιο να σου βγει το μάτι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λες άμα κάνουμε όσο περισσότερες μπορούμε να γλυτώσουμε τα βασανιστήρια και να διοικούμε κάτω με βαθμούς και γαλόνια;;

   Διαγραφή
  2. Ασφαλώς! Θα πάω εγώ στην κόλαση και δε θα έχω βαθμό?! Ο αρχηγός μας (snake) δε θέλει και πολύ να ψηθεί... Αν τον πιάσουμε όλοι στο ψηστήρι...

   Διαγραφή
  3. χεχε! Βύσμα ακόμα και στην κόλαση!!

   Διαγραφή
 4. Σουίτα στην κόλαση λέμε έχω!
  Υ.Γ.: Ειλικρινά, με το που διάβασα το 21, αυτό σκέφτηκα για σένα. Κάλιο να σου βγει το μάτι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Γιατί η εκκλησία απαγορεύει τα πάντα.Εκτός αν είσαι παπάς, εκεί σου αναγνωρίζονται ελευθερίες να φάνε κι οι κότες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είναι σαν τους πολίτες. Μπορεί οι περισσοτεροι να μην έχουν να φάνε ή να περάσουν ωραία αλλά οι βουλευτές ζωάρααααααα

   Διαγραφή
 6. Ξέρω κάποιον που βαριέται και να τον παίξει. Είμαι βέβαιος ότι θα καεί στην κόλαση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ενταξει...βαρεθηκα...αν αναπνεεις, ειναι αμαρτια;
  Πραγματικα, ετσι μου ρχεται να κατσω να διαβασω τας γραφας να δω αν οντως τα λεει ή απλα ετσι τα μεταφραζει ο καθε αξιος αντιπροσωπος του θεου επι γης..μη χεσω...σορυ κιολας
  Καλή Ανάσταση ευχήθηκα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κάποια από αυτά λογικά θα τα έχει. Αν και τα περισσότερα είναι καινούρια οπότε οι παπάδες λογικά θα βάζουνε βύσμα το Σαμαρά που μιλάει με το θεό να τους λέει τις καινούριες αμαρτίες... Καλό αρνί εύχομαι να φάγατε!

   Διαγραφή
 8. Ω ρε πούστη θα καώ στην κόλαση. Στάνταρ πράματα !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Μαλάκα, με αυτά τα στάνταρ θα μπούνε παράδεισο τρεις, οι δύο θα έχουν βύσμα κι ο τρίτος θα του κάτσουνε όλα τα multiple choice σωστά που θα τα παίξει κορόνα γράμματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. παρακαλώ το καζάνι μου να είναι πριβέ!
  ούτε να μετρήσω τις αμαρτίες μου δεν μπορώ!
  ουάου, θα είμαι η βασίλισσα της κόλασης... νοτ μπαντ... νοτ μπαντ ατ ολ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σου υποσχόμαστε ότι το καζάνι σου θα έχει τη μεγαλύτερη φλόγα! Θα φαίνεται από τον παραδεισο!

   Διαγραφή