Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΟΥΡΕΥΕΤΑΙ

          Φαντάζομαι όλοι θα έχετε ακούσει τη γνωστή έκφραση «Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μουνί κουρεύεται/χτενίζεται» η οποία φυσικά δεν αναφέρεται όταν ένα αιδοίο παίρνει ένα ψαλίδι, μια τσατσάρα και αρχίζει να φτιάχνει καπελάκι στις τρίχες του γιατί αν τα αιδοία είχαν χέρια μάλλον εσύ που το σκέφτηκες είσαι ο σεναριογράφος της ταινίας «human centipede» και μόλις σου ήρθε στο μυαλό καινούρια καθυστερημένη ταινία αλλά μάλλον καθυστερημένος είσαι έτσι κι αλλιώς αφού μπαίνεις σ’ αυτό το καθυστερημένο μπλογκ. <-- Υποχρεωτική τελεία για να μη χάσατε το μπούσουλα. Αλλά αναφέρεται όταν συμβαίνουν τόσο σημαντικά, τραγικά ή κακά πάντα, πράγματα ή γεγονότα που εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε με μαλακίες. Δηλαδή πρέπει να παρατήσουμε όλες τις μαλακίες και να ασχολούμαστε μόνο με τα σημαντικά. Ένα πράμα έχω να σας πω:


ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΟΥΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!!


          Ας δώσουμε όμως μερικά παραδείγματα:

«Καλά ρε, εδώ δεν έχουν δουλειά οι μισοί Έλληνες κι εσύ ασχολείσαι με τη μπάλα;».

«Καλά ρε, εδώ μας αυξάνουν τους φόρους και μας μειώνουν το μισθό κι εσύ βγαίνεις έξω στα μπαρ;».

«Καλά ρε, εδώ γίνονται πορείες για τα δικαιώματά μας κι εσύ συζητάς για γκομενικά;».

«Καλά ρε, εδώ άλλοι δεν έχουν να φάνε κι εσύ μαγειρεύεις 5 μπριζόλες μόνο για την πάρτη σου;».

Νομίζω καταλάβατε όλοι ποιος είναι ο κόσμος που καίγεται και ποιο το μουνί που κουρεύεται.

Ξέρετε τι λέω; Ας σταματήσουμε τα πάντα. Ναι, τα πάντα. Δε θα μείνουμε απλά στα «δεν ξαναβλέπουμε μπάλα». Όοοοοοοχι! Δε θα ξανακούσουμε μουσική, τι να σου κάνει η μουσική όταν δε σου κολλάνε ΙΚΑ; Δε θα ξανασπουδάσει κανείς ή δε θα στείλει κανείς τα παιδιά του για σπουδές γιατί τι να τις κάνεις τις σπουδές αφού μετά είτε θα μείνεις άνεργος είτε θα δουλεύεις ανασφάλιστος για 400 ευρά το μήνα; Διάολε, στην τελική παραιτήσου από τη δουλειά σου μέχρι ο κατώτατος μισθός να φτάσει τα 900 ευρώ τουλάχιστον. Δε με νοιάζει αν δεν έχεις να φας ή πρέπει να συντηρήσεις οικογένεια. Παρακαλώ, ας μην κολλάμε σε λεπτομέρειες! Δεν πιστεύω να διαβάζεις κανείς σας βιβλία; Ποια μόρφωση; Τι να την κάνεις έτσι όπως έχουμε γίνει; Μυθιστόρημα κιόλας; Αυτά είναι πιο άχρηστα από τα SUV, το μόνο που κάνουν είναι να πιάνουν χώρο. Καπνίζεις; Δεν έχουμε λεφτά τσιγάρα, κόψτο, θα σου κάνει καλό και στην υγεία, μια υγεία που στην τελική δε χρειάζεται να ασχολείσαι και ιδιαίτερα γιατί αν πάθεις κάτι, έτσι όπως έχουν γίνει τα νοσοκομεία ή θα περιμένεις ένα τρίμηνο για μια ακτινογραφία ή στην καλύτερη θα δώσεις φακελάκι σε γιατρό να σου κάνει επέμβαση στο πουλί που μαράζωσε από την πολύ αγαμία. Ω ναι, θα έχεις αγαμία. Γιατί να πηδάς ενώ σε πηδάει ήδη η κυβέρνηση από την όπισθεν; Πρώτα θα διαμαρτυρηθείς που σου κάνουνε τη σούφρα σαν το στόμα του Kirby και μετά βλέπεις αν θα σπρώξεις κι εσύ. Τιιιιιιιιιιιιιι; Βγαίνεις έξω; Πίνεις; Πίνεις ΚΑΙ καφέδες; Περνάς καλά; Όχι, κύριε, δεν κατάλαβες καλά, θα είσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ έξω από τη βουλή να διαμαρτύρεσαι για αυτούς που ο ίδιος ψήφισες και το πολύ πολύ γυρνάς σπίτι των γονιών σου να κοιμηθείς πάντα σκεφτόμενος τα κακά της κυβέρνησης. Εννοείται ότι θα μένεις με τους γονείς σου. Τι θα πει είσαι 35 χρονών μαντράχαλος; Τι θα πει συζείς με τη γκόμενα; Θα την πάρεις και θα πάτε στους γονείς σου ή στους δικούς της. Δεν έχουμε καιρό για νοίκια, ΔΕΗ και μαλακίες. Όπως επίσης δε θα βάζεις βενζίνη στο αμάξι σου, θα παίρνεις τη συγκοινωνία χωρίς να πληρώνεις εισιτήριο για να πηγαίνεις στο Σύνταγμα.

Δε θα αγοράσεις άλλες μπλούζες, άλλα παπούτσια, οτιδήποτε. Εδώ άλλοι δεν έχουν να φορέσουν μια μπλούζα και πας και ξαναψωνίζεις εσύ; Όχι, δεν κατάλαβες, θα δώσεις ότι περίσσευμα έχεις σε ρούχα σε αυτούς που τα χρειάζονται. Το ίδιο και με το φαΐ.

Εννοείται ότι όλοι κλείνουμε τις επιχειρήσεις μας αφού αν δεν πάνε τώρα για κλείσιμο θα πάνε σε λίγο καιρό ούτως ή άλλως. Κάνεις ερευνητικά πειράματα; Είσαι στα πρόθυρα να ανακαλύψεις ένα νέο γαλαξία ή μια νέα θεωρία υπερχορδών; ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΩΡΑ! Εδώ υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν να πιούνε πόσιμο νερό κι εσύ ασχολείσαι με πράγματα εκτός του πλανήτη μας; Δε νοιάζεσαι για τα παιδιά που πεινάνε και υποφέρουνε;

          Εδώ θα ανοίξω μια μεγάλη παρένθεση.




Τι εννοείτε ο Σεφερλής είναι πιο αστείος από μένα;



          Αυτή η μεγάλη παρένθεση αφιερώνεται σε όλους όσους νομίζουν ότι νοιάζονται πολύ για όλους. Νοιάζομαι για τα παιδιά που πεθαίνουν σε τριτοκοσμικές χώρες. Νοιάζομαι για τον άλλον που τον χτύπησε το τρόλει. Νοιάζομαι για τον τάδε που του έχει συμβεί κάτι κακό. Νοιάζομαι για τον δείνα που του έχει συμβεί κάτι χειρότερο.

Fact: ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ.

          Οι περισσότεροι νοιαζόμαστε για κάποια πράγματα. Αλλά αυτά είναι πράγματα που μας αφορούν είτε άμεσα είτε έμμεσα. Κι εγώ έχω δώσει λεφτά σε φιλανθρωπίες (λίγα, το ξέρω). Κι εγώ έχω δώσει φαΐ σε κάποιο πιτσιρίκι που πεινάει (λεφτά ποτέ των ποτών). Κι εσύ το ίδιο πιθανόν. Αλλά μέχρι εκεί. Αν νοιαζόσουν πραγματικά αντί για 50 ευρώ που έδωσες στο χαμόγελο του κοπελιού θα έδινες ότι σου περίσσευε απ’ το μισθό. Αν νοιαζόσουν πραγματικά για τα παιδάκια που πεινάνε θα τριγυρνούσες κάθε μέρα στους δρόμους μοιράζοντας φαγητά.

          «Ο Μπούμπης Μπαρδαλακοπουλίδης είναι χρήστης ναρκωτικών και χρήστης φέισμπουκ. Έχει 142 παιδιά, τα μισά από αυτά με καρδιοαναπνευστικολαρυγγοτριχοπτωσικά προβλήματα και τον σάπισε στο ξύλο ο Νταβάς Νταβατζόπουλος».

          «Ο Πίκης Αλφακαπασαρανταεφτάς πήρε ένα καλάσνικοφ και σκότωσε εν ψυχρώ 666 ορφανά του ορφανοτροφείου Γινεκιεσυγονιός και τραυμάτισε άλλα τόσα».
          Ακούμε κάτι τέτοιες ειδήσεις και νομίζουμε ότι νοιαζόμαστε γι’ αυτούς. Όσο κι αν δε σας αρέσει η αλήθεια, δε νοιαζόμαστε. Σίγουρα μας προκαλεί σοκ η είδηση, σταματάμε για λίγο να τρώμε τις τηγανιτές πατάτες που έχουμε μπροστά μας, ξαφνιαζόμαστε, αισθανόμαστε προσωρινά τύψεις για τα παιδιά ας πούμε, μίσος για αυτόν που έκανε το έγκλημα αλλά μέχρι εκεί. Αυτοί που νοιάζονται λίγο περισσότερο θα βοηθούσαν όσο μπορούσαν κάποιον από κει που θα είχε ανάγκη. Αν το ίδιο βράδυ σας είχε προσκαλέσει ένας φίλος του στα γενέθλιά του δε θα πηγαίνατε επειδή είδατε αυτή την είδηση; Φυσικά και θα πηγαίνατε. Σκεφτείτε τώρα, αν πέθαινε η μάνα σας θα πηγαίνετε στο παραπάνω πάρτι; Όχι! Γιατί ρε; Η ζωή ενός ανθρώπου είναι πιο σημαντική από 666 πιτσιρίκια που πέθαναν; Ναι, είναι, για σένα. Σε αφορά άμεσα. Δεν είναι ότι δεν πας επειδή «τι θα πει ο κόσμος που πέθανε η μάνα μου κι εγώ τρέχω σαν το μαλάκα δεξιά κι αριστερά σε πάρτι» αλλά δεν πας επειδή δεν μπορείς, σε έχει επηρεάσει ο θάνατος. Κάποιοι μπορεί να κάνουν μέρες, βδομάδες, μήνες, ακόμα και χρόνια να ξεπεράσουν το θάνατο ενός συγγενικού προσώπου. Όταν όμως μια ολόκληρη πόλη αφανιστεί από πυρά μιας άλλης γειτονικής πόλης, το ξεπερνάμε πολύ πιο γρήγορα. Ακριβώς επειδή δε μας αφορά.

          Όσο σκληρό σα καβλί πορνοστάρ κι αν ακούγεται αυτό έτσι είναι. Στις πορείες γιατί πάμε; Επειδή οι τάδε απολύθηκαν; Όχι, αλλιώς θα ήμασταν σε κάθε πορεία μαζί τους. Πηγαίνουμε όταν μπορούμε και θέλουμε επειδή ξέρουμε ότι δεν είναι μόνο αυτοί που τρώνε το αγγούρι στον πάτο τους, το τρώνε πολλοί, και σιγά σιγά έρχεται απειλητικά και προς τον δικό μας πάτο. Τα βρακιά μας είναι κατεβασμένα, η κωλοτρυπίδα μας στάζει baby oil και από στιγμή σε στιγμή το αγγούρι μπορεί να έρθει και σε μας.

          Ίσως σε κάποιους να μην αρέσει αυτό που διαβάσανε μόλις τώρα, ίσως κάποιοι να νομίζουν ότι νοιάζονται πολύ, δε με νοιάζει, δεν μπορείτε να με πείσετε για το αντίθετο. Όλοι, λιγότερο ή περισσότερο νοιαζόμαστε αλλά έως ένα σημείο. Παραδείγματα του τύπου «Ναι, αλλά ο Σμπρώγχτης Τσιρλιπιπής έκανε μπλα μπλα μπλα μπλα….» δε με αγγίζουν γιατί αποτελεί μια περίπτωση στο εκατομμύριο (και λίγο λέω). Όσο κι αν δε σας αρέσει, ο άνθρωπος, εσύ κι εγώ είμαστε ένα αρχίδι, ένα μεγάλο αρχίδι που τον νοιάζει ο εαυτός του και οι δικοί του. Ναι, εσύ που διαβάζεις αυτές τις γραμμές και διαφωνείς πες μου, το βράδυ θα πας για μπύρες ή θα πας να βοηθήσεις απόρους; Αύριο θα πας για καφέ ή θα δώσεις τροφή σε παιδιά; Κτλ κτλ…

          Κι εδώ κλείνει η μεγάλη παρένθεση.







Τι περιμένατε τώρα; Να βάλω πάλι μια μεγάλη παρένθεση; Για να με ξανασυγκρίνετε με το Σεφερλή; Δε σφάξανε!



          Τέλος πάντων. Το μουνί όπως σας είπα πάντα θα κουρεύεται. Και πολύ καλά κάνει γιατί το κούρεμα του μουνιού είναι που μας δίνει χρώμα στη ζωή, το κούρεμα του μουνιού είναι που μας δίνει θετικά συναισθήματα, το κούρεμα του μουνιού είναι πηγή ζωής. Όσο γίνεται ευχάριστης ζωής. Ασχολούμαστε με τη μπάλα, με τη μουσική, με το διάβασμα, με τα ξύδια, με τις εκδρομές με τα πάντα, γιατί χωρίς αυτά θα ήμασταν μονόχνοτοι, γκρινιάρηδες και μίζεροι. Όταν βρίσκομαι με τους φίλους μου στην αρχή μπορεί να πούμε κάποια σημαντικά «ξέρεις έγινε το τάδε στη δουλειά», να σχολιάσουμε το τάδε σημαντικό γεγονός που έγινε «εκεί έγινε αυτό κι αυτό», μετά θα περάσουμε σε πιο ανάλαφρα θέματα. Θα μιλήσουμε για μπάλα, θα μιλήσουμε για μουσική, θα μιλήσουμε για γκομενικά, θα κάνουμε πλάκα μεταξύ μας. Διάολε, όταν σουρώσουμε αρκετά θα αρχίσει να πετάει ο καθένας τις δικές του φιλοσοφικές μαλακίες. Γιατί χάρη σε αυτά ζούμε. Θέλουμε να ξεφύγουμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο από τα σημαντικά θέματα. Απλά στον καθέναν αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο θέλει να ξεφύγει.


          Τώρα αν κάποιοι έχουν καρμπονάρα αντί για εγκέφαλο και νομίζουν ας πούμε ότι η ομαδάρα τους είναι ότι πιο σημαντικό έχουν σε αυτή τη ζωή, σε αυτούς εύχομαι να μη διαιωνίσουν ποτέ το είδος τους. Ευχαριστώ!

37 σχόλια:

  1. Συμφωνώ μαζί σου. Μας ενδιαφέρει να μαθαίνουμε τι γίνεται γύρω μας, θέλουμε να βοηθάμε μέχρι ένα βαθμό, αλλά μέχρι εκεί. Δε δενόμαστε με όλους τους άγνωστους, σ' εμάς, ανθρώπους, όσο κι αν δεν θέλουμε να πιστεύουμε.. Αυτά. Έχε 'γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δενόμαστε κυρίως μ αυτούς που έχουν ίδιο πρόβλημα ή κάτι παρόμοιο με μας. Και πάλι όχι τελείως εκτός σπάνιων περιπτώσεων.

      Διαγραφή
  2. Ααααααααααα, ώστε είσαι από αυτούς που τρώνε πατάτες τηγανιτές βλέποντας ειδήσεις;
    Τέλος πάντων, άλλο είναι το θέμα μας. Πιστεύω ότι άλλος λίγο, άλλος περισσότερο, όλοι ενδιαφερόμαστε, αλλά μπορούμε να βοηθήσουμε όσο αντέχει η τσέπη μας. Από απειροελάχιστα έως καθόλου δηλαδή. Ας είχα το πορτοφόλι της Γιάννας της Δασκαλάκη-Αγγελοπούλου και θα σου έλεγα τι βοήθειες θα προσέφερα. Όμως, εκτός από το γεμάτο θησαυροφυλάκιο, απαραίτητη προϋπόθεση για να ενδιαφερθούμε και να συνδράμουμε είναι πρωτίστως να αισθανόμαστε οι ίδιοι καλά. Κι αν μας βοηθάει η μουσική, η μπάλα ή ο καφές να νοιώθουμε καλύτερα, τότε θαρρώ δεν είναι πρόβλημα.
    Πού είναι το πρόβλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπα, δε βλέπω ειδήσεις πλέον...

      Αυτό λέω κι εγώ, γενικά πρώτα κοιτάμε τον εαυτό μας. Μετά τους άλλους. Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί νομίζουν ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τίποτα από αυτά που είπες. Και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα!

      Διαγραφή
    2. Αααααα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτούς. Δικό τους πρόβλημα!

      Διαγραφή
  3. Ώρες-ώρες είναι κάτι τέτοια άρθρα που με κάνουν να χαίρομαι που το blogging δεν πέθανε ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πέθανε αλλά χαροπαλεύει. Και νομίζω μόλις μου έδωσες ιδέα για την επόμενη αμπελοφιλοσοφία μου αλλά αυτήν θα την αναλύσω άλλη μέρα.

      Διαγραφή
  4. Πρόεδρε, χτύπα κι άλλο αλύπητα όλες τις ψωνάρες που αρνούνται να κατακτήσουν έστω και την ελάχιστη αυτογνωσία. Ρίξε και μερικές σε όλους τους κλαψιάρηδες που νομίζουν ότι για να περνάς καλά πρέπει να κλείνεις κάθε Σ/Κ διακοπές ση Μαγιόρκα. Κι αν σου περισσέψει ενέργεια στείλε στο ΚΑΤ και κάμποσους που φοβούνται να κολλήσουν κανα ένσημο μη σπάσει το μανικιούρ. Και μετά πέρνα να σε κεράσω μπιρες, τις αξίζεις. Τα σέβη μου.

    Πίκης Αλφακαπασαρανταεφτάς;; Σοβαρά τώρα; Μ' αρέσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μείνω στο μέρος που λες για τις μπύρες! Μ αρέσει πολύ!

      Το όνομα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κι εσύ. Ληξιαρχεία υπάρχουν!

      Διαγραφή
  5. Σωστά κάνει το μουνί και κουρεύεται. Γιατί άμα δεν κουρεύεται γεμίζει μετά τρίχες μπουκλωτές σαν τον Σάββα Κωφίδη και πας να κάνεις γλειφομούνι και σταματάς ανά δύο δεύτερα για να ξεσκαλώσεις την τρίχα...νταξ' όχι εγώ ένας φίλος μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το κάνεις κι εσύ κάποτε το γλειφομούνι σε τρίχες....

      Διαγραφή
    2. Θα το κάνει κάποτε το γλειφουμούνι σκέτο θέλεις να πείς.

      Διαγραφή
    3. Και σκέτο και με τρίχες... Του εύχομαι σκέτο αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

      Διαγραφή
  6. Έπος αυτό με την μεγάλη παρένθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επίσης νομίζω το μουνί χτενίζεται δεν κουρεύεται. Αλλά πάλι με τα αιδοία δεν το έχω είναι η αλήθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι νόμιζα κι εγώ αλλά δεν έκανε ομοιοκαταληξία. Σημασία έχει ότι και τα δυο ρήματα ασχολούνται με τρίχες.

      Διαγραφή
  8. Toλμάς να λες οτι το μουνί κουρεύεται ρε? Την ιδια ώρα που γύρω σου η Τάδε δεινοπουπούλου δεν έχει να πάρει ξυράφι να ξουρίσει το δικό της? Τολμάς?

    Την ίδια ώρα που ο μικρός Μοχάμεντ από το Κορανιστάν είναι έτοιμος να βάλει βόμβες επάνω του και να ανατιναχθεί για 70 παρθενο ξυρισμένα μουνιά?

    Τολμάς?

    Τολμάς να ακούς μουσική ρε? Την ίδια ώρα που ο Ουγκ Λι Τσαν στη Κάτω Τραχάν-Ο-Ραχη δεν έχει ακούσει ποτέ γιατί γεννήθηκε κουφός?

    Τολμάς ρε να τραβάς μαλακία με πορνό την ίδια ώρα που ο Σφισφιρίγκου Μομπάσα πάτησε νάρκη και έμεινε κουλός και τη παίζει μπρούμυτα στο στρώμα?

    Καλά κάνεις και τολμάς. Άι στα διάολα με το κάθε μαλάκα που πάσχει από ψυχιατρικό σύνδρομο κατα φαντασίαν "μητέρας τερέζας" και σύνδρομο "μεσσία", που κοιτάει να στη πει, για να διαφημίσει για 1002 κουφούς λόγους...την "ευαισθησία" του.

    Υ.Γ: Σκατά στα αφρικανάκια. Δώστε τους πάλι από μια μασέτα να αλληλοσφαχτούν να τελειώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε ευαίσθητοι όλοι, και το βράδυ για να το αποδείξουμε θα πάρουμε την αμαξάρα του μπαμπά, 2 βίζιτες και θα πάμε να πετάξουμε λουλούδια στον Κιάμο!

      Σύνδρομο μεσσία χεχεχεχε καλό θα το χρησιμοποιώ, αλλά κι αυτός καλό μουνόπανο, κοίταζε την πάρτη τη δική του και των δικών του και οι άλλοι ας ψοφήσουν. Ουπς! Το ίδιο λέμε!

      Διαγραφή
    2. Γίνε και συ αυτός που θα κάνει τη διαφορά! Παίξε τον μαύρο πύθωνα του Σφισφιρίγκου Μομπάσα, που έμεινε κουλός από νάρκη.

      Μ.Κ.Ο: "ΠΕΟΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"


      Διαγραφή
    3. Πάντως μαλάκα θυμήθηκα ενα σκηνικό. Είχα παει να δω εκείνο το ρεντίΚΩΛΟ τον Μαρκι Ραμοουν...Ε την ιδια βραδια εγινε το σκηνικο με το Γρηγοροπουλο. Ε τεσπα στα μισα της συναυλιας παιρνω τηλέφωνο μια γνωστή μου (που δουλευε με χοντρό μέσο στα ιδια γραφεία με μένα, επειδή η θείτσα της ηταν ιδιαιτέρα του Πατριαρχη της οικογενειας...) η οποία την είχε δει "πανκ-επαναστα και κωλοφιλιστρινι".

      Ακολουθησε ο εξής διάλογος.

      - Μωρή βλαμμενη που εισαι; Παιζει Μαρκ Ραμοουν, ελα μωρη να δεις τη καταντια των πανκηδων

      - Ου ου σα δε ντρεπεσαι? Εισαι σε συναυλια ενω σκοτωσανε οι μπατσοι ενα πιτσιρικα πριν απο λιγο? Γινεται επανασταση σημερα.

      - Καλο πλιατσικο. (κλικ)



      Διαγραφή
    4. ΧΑ! Αυτή έκανε πλιάτσικο; Πήρε καμιά πλάσμα;

      Διαγραφή
  9. Και μην ξεχνάς ότι δε γίνεται ΕΣΥ να περιδρομιάζεις τα πιτόγυρα την ώρα που τα παιδάκια στην Αφρική δεν τα χουν δει ούτε ζωγραφιστά. Τσκ, τσκ, ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς τα ξέχασα τα πιτόγυρα; Ντροπή μου! Απο δω και πέρα μόνο μπριζόλες! Τι; Ούτε μπριζόλες; Μόνο μακαρόνια τότε! Ούτε; Πάω να φάω τα δάχτυλά μου...

      Διαγραφή
  10. Συμφωνώ. Πιο πολύ δεν γίνεται. Πλέον εχω σταματησει να νοιάζομαι και σχεδόν απόλυτα συνειδητά. Εδώ έχω φτάσει σε σημείο να πω στους δικούς μου να σταματήσουν να μου λένε τα δικα τους. Αυτό βεβαια, οσο κι αν το λεω, δεν μπορω να το κάνω.
    Μαυρίλα παντού... Βάσανα, δυστυχια.. Πλεον ειναι συνειδητο γιατι εχει γινει αναγκαιο..για το δικο μου καλο...
    ΥΓ Τα παραπανω ειναι γραμμενα κατοπιν συναισθηματικης φορτισης. Αυριο μπορει να λεω άλλα...
    ΥΓ 2 Η μουσικη βοηθαει κ ασε τους αλλους να κουρευονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμα δεν το κάνεις μπορεί και να πέσεις σε καμιά κατάσταση όπου θα μισείς τον ίδιο σου τον εαυτό.
      ΥΓ: Και μεθαύριο πάλι τα ίδια...
      ΥΓ2: Άι νόου!
      ΥΓ3: Πες την αλήθεια! Σ αρέσει ο Σεφερλής!

      Διαγραφή
  11. Δεν μου καίγεται μουνί...

    καρφί ήθελα να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://izquotes.com/quotes-pictures/quote-there-s-an-evolutionary-imperative-why-we-give-a-crap-about-our-family-and-friends-and-there-s-an-david-foster-282976.jpg

    Αυτό. Και τα ρέστα φοφίκο.
    Έχουμε πήξει στην υπερευασθησία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο." που λέει και ένας γνωστός αντιπρόεδρος.

      Διαγραφή
  13. Συμφωνώ σε όλα εκτός από το baby oil στον πρωκτό. Χρειάζεται πάντα λιπαντικό με βάση νερού γιατί δεν κάνει ζημιά στο προφυλακτικό και γιατί δε λεκιάζει τα σεντόνια και γιατί ο κώλος δεν πάει για τηγάνισμα, για γαμήσι πάει.

    Κατά τα άλλα όμως συμφωνώ απόλυτα. Εκτός από ανθρώπους ταγμένους σε κάποιους αγώνες, οι υπόλοιποι αγγιζόμαστε πολύ περισσότερο από προσωπικά μας δράματα, όσο ασήμαντα και αν είναι - παρά από ξένα. Είναι μάλλον θέμα ανθρώπινης φύσης και γονιδίου επιβίωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέμα ανθρώπινης φύσης είναι. Η ανθρώπινη φύση είναι πολύ στ αρχίδια της.

      Όσο για το baby oil χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα δεν πάει λέει για τηγάνισμα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πάντως κάνει τη δουλειά του αν δεν υπάρχει λιπαντικό, το οποίο φυσικά δε λερώνει τα σεντόνια, πολύ σωστά! Αλλά με το μπέιμπι όιλ μπορείς να την αλείψεις όλη τη γκόμενα!

      Διαγραφή
  14. Καλά ρε, εδώ το μουνί χτενίζεται, κι εσύ κάνεις αναρτήσεις για το μουνί που κουρεύεται;
    Γι' αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε γίνεται μόνο να χτενίζεται, κάποια στιγμή θα έχει ψαλίδα οπότε θα αναγκαστεί να κουρευτεί.

      Διαγραφή