Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

          Θυμάστε τα παλιά τα χρόνια που κάποιοι βλόγερζ βραβεύανε άλλους βλόγερζ χωρίς λόγο και ουσία; Χωρίς λόγο και ουσία είναι γιατί αν όλοι βραβεύονται για άγνωστο λόγο και πρέπει να απαντάνε και σε ηλίθιες ερωτήσεις από πάνω και αυτό το πράγμα να επαναλαμβάνεται επαναλαμβατικά με επαναλαμβανόμενα επαναλαμβατικά βραβεία είναι επαναλαμβανόμενα χαζό. Επαναληπτικά. Η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως. Ο πατέρας δε γνωρίζουμε ποιος είναι γιατί η επανάληψη ήτο ολίγον παρτόλα και πήγαινε με τον καθένα άνευ προφυλάξεως και τώρα τρέχει για επιδόματα ανύπαντρης μητέρας ενώ παράλληλα κάνει κάστινγκ για την 32η σεζόν των 85 θανάσιμων πεθερών.

          Η Δάφνη λοιπόν μου έδωσε ένα βραβείο να το βάλω μαζί με τα υπόλοιπα (δε σας λέω που), την οποία Δάφνη τη βράβευσε κάποιος άλλος, τον οποίο άλλο βράβευσε ένας παράλλος, τον οποίο παράλλο βράβευσε ένας με δυο μάτια και δυο αυτιά κώδικας οδικής κυκλοφορίας και ούτω καθεξής. Και φυσικά μαζί με το βραβείο έρχεται και η υποχρέωση να απαντήσω σε κάποιες πρωτότυπες ερωτήσεις όπως γίνεται και στις ταινίες που with great power comes great responsibility η οποία είναι πιο κλισέ φράση και από το «άντε γεια» του Τσουκαλά. Δεν ξέρω ποιος πρωτοξεκίνησε πάλι αυτή τη βράβευση αλλά να ξέρεις ότι σε μισώ για τις ερωτήσεις που βάζεις. Εννοείται ότι ευχαριστώ τη Δάφνη αλλά το γεγονός ότι αυτός που το ξεκίνησε έχει λιγότερη φαντασία και από τους δημιουργούς ρομαντικών ταινιών δεν αλλάζει.



Γιατί ξεκινήσατε το μπλογκ;
Για να έρθει κάποια στιγμή στη ζωή μου ένα βραβείο από κάποιον που δεν έχω συναντήσει ποτέ και πιθανότατα να μη συναντήσω το οποίο θα με ρωτάει γιατί ξεκίνησα το μπλογκ όπου εγώ θα του απαντάω για να έρθει κάποια στιγμή στη ζωή μου ένα βραβείο από κάποιον που δεν έχω συναντήσει ποτέ και πιθανότατα να μη συναντήσω το οποίο θα με ρωτάει γιατί ξεκίνησα το μπλογκ όπου εγώ θα του απαντάω για να έρθει κάποια στιγμή στη ζωή μου ένα βραβείο από κάποιον που δεν έχω συναντήσει ποτέ και πιθανότατα να μη συναντήσω το οποίο θα με ρωτάει γιατί ξεκίνησα το μπλογκ όπου εγώ θα του απαντάω ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ…………….


Πείτε μας λίγο τι σας ενθουσιάζει.
Ε;;;;;; Ενθουσιάζομαι όταν μετά το χέσιμο δε χρειάζομαι τρία κιλά κωλόχαρτο για να σκουπίσω τον κώλο μου γιατί για κάποιο μαγικό τρόπο δε λερώθηκε παρά ελάχιστα. Οκ; Μετράει αυτή η απάντηση;


Γιατί πιστεύετε ότι τα σχόλια και η επικοινωνία βοηθούν τους bloggers και με ποιο τρόπο;
Για πες μας εσύ, γιατί χρειάζεται ο διάλογος στη ζωή μας; Γιατί χρειάζεται να ανταλλάσσουμε απόψεις; Γιατί στην Ελλάδα δεν ισχύει αυτό αφού ο καθένας αυτοθεωρείται παντογνώστης και αλάθητος; Γιατί τα πεντοχίλιαρα δεν είναι πετσετάκια; Γιατί η μπύρα παγώνει ενώ το παγώνι δεν μπύρα;


Για ποια πράγματα μιλάτε στο μπλογκ σας;
Ααααααα όλα κι όλα. Εδώ έχουμε πρόβλημα. – Γουάτ σιμς του μπι δι όφισερ, πρόμπλεμ; - Σκάσε Ράντυ Μαρς! Να κάτσεις να διαβάσεις να ξεστραβωθείς. Αν σου αρέσει όντως κάποιο μπλογκ και δε σχολιάζεις ή γίνεσαι μέλος του μόνο και μόνο για να σου σχολιάσει ή να γίνει μέλος στο δικό σου και ο άλλος τότε κάποια στιγμή στη ζωή σου θα τα διαβάσεις όλα σιγά σιγά. Είναι σα να μου λες ότι επειδή ανακάλυψα τους Judas Priest το 2000-2001 θα ακούω τα τραγούδια που βγάζουν από εκεί κι έπειτα. Όλα τα προηγούμενα θα τα έχω γραμμένα στις παλιές μου τις Wehrmacht (το γκούγκλαρα αυτό, σιγά μην ήξερα πως γράφονται). Έχω ανακαλύψει πολύ γαμάτα κείμενα σε αρκετούς που διαβάζω που είχαν γράψει προτού αρχίσω να τους διαβάζω. Και κάποια στιγμή θα καταφέρω να τους διαβάσω όλους.


Έχετε δημιουργήσει μια φιλική σχέση με άλλους bloggers; Έχετε γνωριστεί ποτέ προσωπικά;
Έχετε γκόμενα; Παιδιά; Εγγόνια; Ροχαλίζετε στον ύπνο σας; Τι χρώμα βρακί φοράτε τώρα; Μπορείτε να λύσετε διαφορικές εξισώσεις 3ου βαθμού; Πόσες μπύρες πίνετε τη βδομάδα; Ο σκύλος σας είναι γκέι; Προτιμάτε το παστίτσιο από το μουσακά; Πότε αυνανιστήκατε τελευταία φορά; Τι κάνει νιάου νιάου στο Τσέρνομπιλ;


Πώς φαντάζεστε το blog σας σε 2 χρόνια; Τι θα θέλατε να δείτε να μεγαλώνει / να αλλάζει και με ποιο τρόπο;
Το φαντάζομαι με κείμενο, γραμμές, τελείες, λέξεις και στο τέλος να γράφει «την είπε τη μαλακία του ο Πρόεδρος Α.Π.Ι. πίνοντας μπύρες στις ………2017. Θα ήθελα να μεγαλώσει κάτι που είναι μικρό και χρειάζεται μεγάλωμα και να αλλάξει κάτι που χρειάζεται αλλαγή.


Τι είναι αυτό που κάνετε καλύτερα;
Να λερώνω το πιάτο μου όταν τρώω.


Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας;
8ωρο, πενθήμερο, με ΙΚΑ και παίρνω και μούφα άδειες εγκυμοσύνης.


Πώς γεννιούνται τα ποστ σας;
Απ’ τον πάτο μου. Γνωστά και ως ποστ του κώλου. Καμιά φορά τους βάζω και προφυλακτικό. Γνωστά και ως για τον πούτσο ποστ.


Ευχές για τον αναγνώστη;
Να κλάνει και να βρωμάει το σπίτι του Πάγκαλου.



Τώρα υποτίθεται ότι πρέπει να δώσω το βραβείο σε άλλους βλόγερζ αλλά δεν το κάνω γιατί πόσες πρωτότυπες απαντήσεις θα διαβάσω ο άθρωπας πια! Αλήθεια, αν θέλετε να κάνετε ερωτήσεις δεξιά κι αριστερά τουλάχιστον ας είναι του στιλ «με ποιο φαγητό κλάνετε περισσότερο;» ή «γιατί οι χοντρές φοράνε μπραζίλ στην παραλία και καίγονται τα μάτια μας;».



Υ.Γ.: Η καλύτερη βράβευση που θυμάμαι είναι από τα Παρτάλια.

20 σχόλια:

  1. Πες την αλήθεια, σε ενθουσιάζει περισσότερο η θέα κι η κατανάλωση ενός καφασιού με Προστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι χοντρες φορανε μπραζιλ στην παραλια γιατι ειναι μαζοχες και γουσταρουν να ακουνε χριστοπαναγιες για την εμφανιση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε, κι εμένα με ενθουσιάζει ο ίδιος λόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην ερώτηση "Τι θα θέλατε να δείτε να μεγαλώνει στο βλογ σας;" μου κόπηκε η αναπνοή μέχρι να δω την απάντησή σου. Σκεφτόμουν "Όφου, έχει γούστο να θέλει να δει να μεγαλώνουν οι αναρτήσεις του"!
    Μετά, μόλις είδα τι απάντησες, εντάξει, ησύχασα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απλά κλαίω. Αυτό δε με το χέσιμο που δεν θέλει πολύ κωλόχαρτο μετά λέει την αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι παράδεισος σου λέω. Το ξέρεις ότι θα κυλήσει καλά όλη η υπόλοιπη μέρα.

      Διαγραφή
  6. Σοφά οδήγησες Πρόεδρε τις βραβεύσεις σε αδιέξοδο μη βραβεύοντας και απαντώτας έτσι που κανείς δε θέλει να απαντήσει.

    Καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαρίστως να το συνέχιζα αν είχε νόημα να απαντούσε κάποιος σε ερωτήσεις. Καλές ερωτήσεις, όχι αυτές. Γουδνάιτ!

      Διαγραφή
  7. Προεδρα ετοιμασου για Αθηνα...αρχες Ιουλη...περισσότερα πριβέ, έχω μάθει όλο το λαιν απ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πόσο αρχές Ιούλη γιατί 3-4 αν δεν κάνω λάθος είναι το Ροκ Φέστιβαλ εδώ

      Διαγραφή
    2. Πρώτη εβδομάδα...αλλά trust me...το ξεχνάς το εκεί...και έρχεσαι προς τα δω.

      Διαγραφή
  8. ωχ θέε μου τα θυμάμαι αυτά...νομίζω πως το blog μας ακόμη και όταν μεσουρανούσε δεν έκανε τέτοιες μαλακίες...ή έκανε και δεν το θυμάμαι...πάντως είχαμε οργανώσει την δική μας kafrovisio με όλους τους gay αναγνώστες μας fellow blogger με τους οποίους βγαίναμε και με μερικούς συνεχίζω και βγαίνω.
    Εγώ ήθελα να ρωτήσω κα΄τι άλλο πιο σημαντικό.
    Βυζιά ή κώλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για μένα κώλος, αν είναι καλός υπερκαλύπτει ακόμα και το βυζί πλάκα.

      Διαγραφή