Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΔΙΕΣΗ ΕΞΙ

Ας ξεκινήσουμε άλλο ένα ηλίθιο κείμενο, αυτή τη φορά ευχάριστα, μουσικά, με τροποποιημένους τους στίχους για να ταιριάζουν στη σημερινή εποχή:



Για να σ’ εκδικηθώ
Σου κάνω untag τις φωτογραφίες
Κι εσύ όπως κι εγώ
Κομμάτια από τα ξύδια στις πλατείες
Τα sms σου σβήνω
Μέσα στον πύρετό μου
Και σβήνω το όνομά σου
Απ’ τον κοινό facebook λογαριασμό μας

Για να σ’ εκδικηθώ
Πετάω τα αρκουδάκια και τα λούτρινα σκυλάκια
Κι εσύ όπως κι εγώ
Θρύψαλα και σκουπίδια τώρα
Τις καρδούλες στο Microsoft Paint σβήνω
Κάνω unfollow τις σελίδες που αγαπούσες
Και ποστάρω στο ίντσαγκραμ
Το τζατζίκι που μισούσες

Για να γιατρέψω τις ατέλειωτες πληγές
Μετά από 2 βδομάδες σχέση
Για να γιατρέψω τις ατέλειωτες εσωτερικές πληγές
Όπου κρατιόμουν για ώρες που δεν είχα χέσει.



          Για όσους δε γνωρίζουν, υπάρχει συγκρότημα που ονομάζεται «Ιμάμ Μπαϊλντί» και αυτό που κάνουν είναι να κλέβουν παλιά τραγούδια και να τα κάνουν ρεμίξ με «νέο ήχο». Τι ιμάμ μπαϊλντί ρε μαλάκες; Θα φτιάξω κι εγώ συγκρότημα. Θα το ονομάσω «αρνί στη σούβλα σερβιρισμένο με τηγανιτές πατάτες και σαλάτα Άβε Καίσαρα που υπάρχει μόνο για ντεκόρ».



Εν τω μεταξύ, τα σαΐνια του δεύτερου προγράμματος της ΕΡΤ παίζουν ακόμα Θηβαίο. Κατάντια!



Να πω κάτι για τους τυπάδες που το παίζουν βαρύμαγκες και ότι βλέπουν μπάλα και μπάσκετ γιατί είναι αντρικά αθλήματα και έτσι πρέπει να κάνει ο άντρας ο σωστός που δεν είναι λουλού και φρουφρού κι αρώματα. Και πρέπει να βρίζει παράλληλα ενώ κατεβάζει καφάσια με μπύρες. Αφαιρώντας λοιπόν το οπαδιλίκι και το θέαμα, ουσιαστικά, βλέπετε κάμποσους άτριχους, τουμπανιασμένους άντρες με κοντά σορτσάκια να τρέχουν ιδρωμένοι κυνηγώντας μπάλες. Μπορώ να σκεφτώ ελάχιστα πιο γκέι πράματα από αυτό.



Μια φορά στα 5-10 χρόνια υπάρχει περίπτωση να βγει κάτι καλό στην Τιβί. Και τώρα βγήκε και λέγεται Cinέλθετε με το Διονύση Ατζαράκη. Ο τυπάς είναι υπερβολικά γαμάτος (και σε προηγούμενες δουλειές του), και αν υπάρχει ένας λόγος να ανοίξετε αυτό το πράμα που είναι κάτω από το σεμεδάκι της μάνας σας και είχατε ξεχάσει τι είναι, είναι αυτός. Είναι τόσο γαμάτος που θα πάω να αγοράσω τα προϊόντα που έχει σα χορηγούς και ας μην τα καταναλώσω ποτέ. Και όπως και στις Λάθος Ταινίες, μηδαμινή σημασία έχει αν θα δεις τις ταινίες που σχολιάζει.




Για εσάς που κλαίτε και οδύρεστε κάθε φορά που μπαίνει ένας χορηγός στη μέση και τον διαφημίζουν άμα ξέρει ο άλλος να το διαφημίσει σωστά, ας το κάνει. Έσοδα θέλουν κι αυτοί, δε δουλεύουν τσάμπα. Πάρτε για παράδειγμα αυτήν εδώ τη διαφήμιση:





Κάνετε σα μωρά παιδιά όταν βλέπετε μια διαφήμιση στο γιουτιούμπ. Μπουχουχουχουχου μα τους πληρώνει το γιουτιούμπ μπουχουχουχουχου γιατί προμοτάρουν προϊόντα; Μήπως, λέω μήπως για να βγάλουν κανα φράγκο παραπάνω να συνεχίζουν αυτό που κάνουν και να τα βλέπετε εσείς ΤΣΑΜΠΑ; Διάολε, υπάρχουν ακόμα τύποι που δεν έχουν ανακαλύψει το adblock και παραπονιούνται για τις διαφημίσεις στην αρχή κάθε βίντεο. Σας έχω λύση. Κλείστε τον υπολογιστή, δεν είναι για σας, λούστε τον με βενζίνη, βάλτε του φωτιά, χορέψτε γύρω γύρω από τη φωτιά προσευχόμενοι στο θεό της μαλακίας που σας δέρνει και ανοίξτε την τηλεόραση να δείτε μιάμιση ώρα ταινία και δυόμιση ώρες διαφημίσεις.
Τι να πω κι εγώ που ανά δυο κείμενα γράφω για την Προστ και δεν έχω πάρει ούτε ένα κουτάκι δώρο. Αυτοί ρε δεν ξέρουν καν ότι υπάρχω. Και μπορεί να σκάσει μύτη κάποιος μπαγλαμάς να μου πει ότι τα παίρνω από την Προστ.



Santa Run. Το Σάντα Ραν γίνεται κάθε χρόνο στις 27 Δεκέμβρη στα Χανιά και κάποιες χιλιάδες άτομα δίνουν 15 ευρώ τα οποία πάνε σε ιδρύματα, ντύνονται Άι Μπίλιδες και τριγυρνάνε την πόλη πίνοντας μέχρι να καταλήξουν σε ένα σχολείο που το έχουν μετατρέψει σε μπαρ για να συνεχίσουν να πίνουν. Οπότε έχουμε και λέμε: Χιλάδες ευρώ σε ιδρύματα, μαγαζιά-χορηγοί που διαφημίζονται, μαγαζιά-μπαρ που κερνάνε μπύρες στο δρόμο για να διαφημιστούνε, κόσμος που περνάει καλά, ποτό μέχρι αναισθησίας. Όλα καλά; Προφανώς όχι, γιατί υπάρχουν άτομα με μόνιμη περίοδο και τους κακοφαίνεται ότι και να γίνει. Και γιατί τους κακοφαίνεται το σάντα ραν; Επειδή λέει γινόμαστε ρεζίλι για την πόζα και είμαστε πρόβατα που κάνουμε κάτι τόσοι πολλοί μαζί. Και μετά φαντάζομαι ότι αυτοί θα πίνουν μόνοι τους σε καταγώγια καταριόντας την πουτάνα την κενωνία. Μπράβο μαλάκες, σας εύχομαι να κλείνεστε σπίτι μόνοι σας παρέα με ένα Σίβας.
«Μα αν δεν ήταν αυτό το σάντα ραν κανείς δε θα έδινε λεφτά στα ιδρύματα, απλά γίνεται επειδή είναι της μόδας και το κάνουν όλοι». Η αλήθεια είναι ότι αν δε γινόταν μαζικά, αυτοί που θα δίνανε λεφτά στα ιδρύματα δε θα γεμίζανε ούτε σμαρτ και ξέρεις κάτι; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ. Να δώσουν λεφτά αυτοί που δε θα δίνανε ούτε άμα τους έβαζες το πιστόλι στο πουλί τους. Είναι ανήθικο να βάζετε το πιστόλι στο πουλί του άλλου. Μην το κάνετε! Όσο και να γκρινιάζετε, όσο κι αν γίνεται επειδή είναι μόδα, τα λεφτά αυτά πάνε σε ιδρύματα, όχι σε ακαλαίσθητα παπούτσια που θα φορεθούν για 2 εξόδους.
Εσείς που γκρινιάζετε είστε η κατάντια του ανθρώπινου είδους. Είστε ο λόγος που ο κόσμος είναι μίζερος. Είστε ο λόγος που κάποιοι δεν περνάνε καλά. Μείνετε μέσα στο βαρέλι που είστε κλεισμένοι και μη βγείτε ούτε για χέσιμο. Για φαΐ να τρώτε τα σκατά σας!



          Ας μιλήσουμε τώρα για τους μπάτσους των άλλων. Οι μπάτσοι των άλλων δεν είναι αυτοί οι καλοσυνάτοι κύριοι με κράνη στις κεφαλές τους που ανοίγουν τις κεφαλές γέρων σε πορείες αλλά είναι αυτοί που θέλουν να κάνουν κουμάντο στις επιλογές των άλλων.
          Για παράδειγμα, υπάρχουν οι μπάτσοι των άλλων σε οικονομικό επίπεδο. Αυτοί που σου λένε «πώς τολμάς να πετάς τα λεφτά σου στα μπαρ ενώ υπάρχει κόσμος που ψάχνει στα σκουπίδια;». «Γιατί δίνεις τα λεφτά σου βλέποντας το Σεφερλή στο θέατρο ενώ θα έπρεπε να τα δίνεις μόνο σε αρχαίες τραγωδίες;». Καταρχάς αν βγεις έστω και μία φορά έξω και πιείς ποτό ή καφέ είσαι υποκριτής του κερατά γιατί δεν έδωσες Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ σε φτωχούς, ιδρύματα κτλ. Δεύτερον, του άλλου μπορεί να του αρέσει να βλέπει μαλακίες, πού κολλάς εσύ; Άλλο να κάνεις κριτική για το πόσο για τον πούτσο είναι ο Σεφερλής ή ο κάθε Σεφερλής και άλλο να λες στον άλλον που πρέπει να δώσει τα λεφτά του. Και τέλος, ο καθένας θα δώσει και πληρώσει ό,τι γουστάρει. Κάνε κουμάντο εσύ στα δικά σου λεφτά και άσε τον καθένα να κάνει κουμάντο στα δικά του. Μήπως να σε ρωτήσουμε και τι μάρκα κωλόχαρτα να αγοράσουμε;
          Υπάρχουν επίσης και οι μπάτσοι των άλλων στη μουσική. Τώρα θα πεταχτεί καμιά πορδή να μου πει πως λέω όλη την ώρα για τη μουσική. Ναι, λέω μια άποψη για κάποιο είδος ή τραγουδιάρη αλλά δε θα στην επιβάλλω κιόλας ούτε θα σε αναγκάσω να ακούς μόνο ότι αρέσει σε μένα. Εκτός αν είσαι σπίτι μου που 9 στις 10 θα ακούσεις μέταλ γιατί απλά είσαι σπίτι μου και είσαι στην έδρα μου. Άμα έρθω στο δικό σου βάλε μου και ούλτρα προγκρέσιβ αιγυπτιακή χιπ χοπ. Το ότι κοροϊδεύω κάποια είδη μουσικής που τα θεωρώ κατάπτυστα βδελύγματα όπως το έντεχνο ή το σκυλοπόπ (είναι λεπτή η διαφορά ανάμεσα στο έντεχνο και στο σκυλάδικο) το κάνω πιο πολύ για να εκφράσω τη γνώμη μου προσπαθώντας να κάνω 5-10 άτομα να πούνε «ΧΑ! Αυτός ο πρόεδρος είναι τόσο για τον πούτσο που γελάω λίγο». Συγνώμη που δεν ακούμε όλοι την υπερθεάρεστη μουσική που έχεις επιλέξει εσύ ο ίδιος να ψυχαγωγείσαι.

          Τέλος, υπάρχουν και οι μπάτσοι των άλλων στο φαΐ. Χωρίζονται σε χορτοφάγους και αντιχορτοφάγους. Θυμάμαι μια μαλακισμένη μια φορά παλιά που είχαμε πάει σε σουβλατζίδικο παρέα και είχε αρχίσει τα γνωστά «Μα πώς μπορείς και το τρως αυτό; Αυτό ήταν κάποτε ζωντανό και περπατούσε;» κτλ κτλ. Άσε με μωρή να φάω το κρέας μου, τις μπουκιές μου μετράς; Λες και αυτά που τρως εσύ δεν είχαν κάποτε ζωή, να, πάρε μια πέτρα να τη φας να χορτάσεις. Μην αγχώνεσαι, οι πέτρες είναι ηλίθιες. Είναι πιο ηλίθιες και από τις ίδιες τις πέτρες. Λίγα πράματα σ’ αυτόν τον πλανήτη είναι πιο ηλίθια από τον ίδιο τους τον εαυτό. Και αν σε ξαναδώ ντυμένη αγελάδα και πασαλειμμένη στο αίμα θα ντυθώ ντομάτα, θα πασαλειφτώ με κέτσαπ και θα κάτσω να σουβλίζω δίπλα σου. Και φυσικά, αντίστοιχα είναι και οι αντιχορτοφάγοι που θέλουν να κάνουν τον άλλον με το ζόρι να φάει κρέας. Τι σε κόφτει τι επιλέγει ο άλλος να περνάει από τον οισοφάγο του ρε; Φάε εσύ το σάπιο πιτόγυρό σου, να φάει ο άλλος τη σάπια μπάμια του, να πάτε και οι δυο μαζί να γαμηθείτε, να ησυχάσουμε κι εμείς.

47 σχόλια:

  1. Ωραιος ρε προεδρα να πουμε. Σημερα ειχε καρε του ασσου και αναβασανε πολλοι αρθρα.
    Καλο αυτο, καλο.
    Μια τεραστια ενσταση ομως οσο αφορα το "αρνι στη σουβλα, σερβιρισμενο με πατατες τηγανητες".
    ΚΑΤΑΡΧΗΝ
    Ποιος φλωρομπινες σερβιρει αρνι στη σουβλα;
    Το εν λογω εδεσμα ανηκει στην κατηγορια φαγητων ποη αρπαζεις κομματια απο τη σουβλα σαν καθυστερημενη υαινα και το τρως κοιτωντας τον ψηστη στα μουτρα με μισος. Υπαρχει μια ερωτικη προδιαθεση απο αντρα σε αντρα αλλα καλυπτεται απο μισος και αλλα πρωτογονα αισθηματα. Οι πιο προχωρημενοι βαζουν τα χερια τους στο καυτο λαδι και αρπαζουν με το ζορι τις τηγανισμενες πατατες και αυτο ανηκει στις πανανθρωπινες αξιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό με το βούτηγμα χεριών στο καυτό λάδι γάμησε, πολύ μπανταςς!
      Σωστός με το αρνί στη σούβλα αλλά υπάρχουν πάντα αυτοί οι τύποι που περιμένουν στο τραπεζι και τρώνε ότι τους αφήσουν αυτοί που είναι δίπλα στην ψησταριά.

      Διαγραφή
    2. Αυτοι ειναι πολυ διακριτικοι ανθρωποι, ησυχοι. Δεν δινουν ενοχλουν.
      Ειναι αυτοι που μετα βγαζουνε τους γειτονες τους στις καμερες να λενε "ηταν ησυχο παιδι, κοιτουσε τη δουλεια του και δεν εδινε δικαιωματα στη γειτονια. Που να ξεραμε οτι ειχε μπλογκ;"

      Διαγραφή
    3. και τώρα που είπατε χέρι στη φριτέζα μου θυμίσατε αυτήν τη σκηνή από αυτήν την ταινιάρα.
      https://www.youtube.com/watch?v=stTuGQ1XfRw

      Διαγραφή
    4. ΛΤ, οπως και το επεισοδιο απο το Supernatural που σκαει στην πολη ο Famine, Καβαλαρης της Αποκαλυψης

      Διαγραφή
    5. Πωω τι μου θύμισες. Παλιό καλό σουπερνάτουραλ Το έβλεπα μέχρι την αποκάλυψη. Μετά έγινε σούπα. Βρήκα και το σκηνικό που λες.
      https://www.youtube.com/watch?v=qaYnz8HR6yY

      Διαγραφή
  2. Κοινός λογαριασμός στο fb με φωτογραφία διδοιμότιχο μπλουζ; Από εσένα ρε Πρόεδρε δεν το περίμενα.
    Όσο για την τελευταία παράγραφο γέλα με την πσίχα μου αχαχαχαχαχα.
    Μα και συ με ακτιβίστρια χορτόφαγος τα έφτιαξες; Βρες μπας και είσαι «πράσινος» και μας το περνάς έμμεσα; Για τους «αντί»...συμφωνώ απόλυτα τα έχω γράψει και εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω κοινό λογαριασμό στο φβ, είμαι κανονικός άνθρωπος και με τη δικιά μου μια χαρά είμαστε, απλά ήθελα να βάλω ένα ευχάριστο τραγουδάκι...

      Ούτε με χορτοφάγο τα είχα ποτέ (ευτυχώς). Δεν ξέρω αν θα άντεχα. Ή αυτή.

      Διαγραφή
    2. Εννοείται, χιούμορα κάνουμε. Πάντα καλά.

      Διαγραφή
  3. Ω τι αγαλλίαση!!

    Την ομοφυλοφιλικότητα των ποδοσφαιρόφιλων την έχω αναλύσει πολλάκις μα είμαι πανευτυχής που επιτέλους βρίσκω άνδρα να συμφωνεί μαζί μου πως πολύ στρέιτ δε μπορεί να είναι άνδρες στριμωγμένοι που βλέποντας άλλους (πιο γυμνασμένους) άνδρες (με σωβρακάκι και γαμπίτσα έξω) πορώνονται και με κάθε ευκαιρία αγκαλιάζονται με ενθουσιασμό φωνάζοντας 'έλα αγόρι μου' και 'μπράβο αγόρι μου' αλλά και άλλα τύπου (το άκουσα με τα αυτιά μου) 'Ίβιτς μουνάκι!'. Μουνάκι!!

    Αλληλούια Πρόεδρε,
    μου έφτιαξες το βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νταξ' υπάρχει και το θέαμα. Εκτός από το ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν υπάρχει τίποτα απολύτως. Τον τσάμπιον το λίγκο θα τον παρακολουθήσουμε αλλά δε θα τραβάμε και τα βυζά μας από την πόρωση. Τόση κάβλα για μια ομάδα που θα αλλάξει παίχτες, προπονητές, διοικήσεις, τα πάντα όλα είναι αν μη τι άλλο λίγο ηλίθιο. Το πρόβλημα επικεντρώνεται στους βαρύμαγκες και στους "άντρακλες".
      Οσο για αυτά που έχεις ακούσει, σε πληροφορώ ότι δεν έχεις ακούσει τίποτα. Είσαι τυχερή!

      Διαγραφή
  4. Άσε τα αρνιά της σούβλας Πρόεδρε. Στάκα με αβγά να το πεις το συγκρότημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τους Ιμαμ Μπαιλντι τους ακους τη Σαρακοστη;

    Οι χορτοφαγοι κανουν στοματικο σεξ ή αποφευγουν και το ωμο κρεας;

    Το καλοκαιρι βλεπουμε beach volley γιατι ειμαστε και πολυ αντρες.

    Τελος, σκοτωστε τον μπατσο που εχετε μεσα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρω γω; Και το δεκαπενταύγουστο ίσως.

      Είναι ζωντανό το κρέας οπότε δε νομίζω να το αποφεύγουν.

      Αυτό με το μπιτς βόλει εννοείται.

      Μην τον σκοτώσετε, δώστε του ένα βιβλίο χωρίς εικόνες, θα είναι μπερδεμένος μια ζωή!

      Διαγραφή
  6. Που να καταλάβεις ρε Πρόεδρε εσύ την αγάπη/λατρεία που έχει ο καθένας για την ομάδα του. Αν δεν έχεις παίξει ξύλο με τον πατέρα σου ο οποίος ήταν πρώην μποξέρ, μετά από ήτα της ομάδας σου και δεν έχεις καταστρέψει τουλάχιστον 2-3 λευκές ηλεκτρικές συσκευές στο σπίτι κάνοντας κινήσεις ''κατς'' στο καλογυμνασμένο κορμί του μπαμπά, δεν ξέρεις τι θα πει πραγματική αγάπη και αγνά συναισθήματα για μια ομάδα. Δακρυσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είχα κι εγώ κάποτε αγάπη και λατρεία για μια ομάδα αλλά μου φυγε... Και σταμάτησα ν ασχολούμαι. Κι εσύ από μποξέρ βρήκες να γεννηθείς;;;

      Διαγραφή
  7. Παντως το περασμενο Σ/Κ οι οπαδοι εδειξαν πως αγαπανε και τις γυναικειες ομαδες μπασκετ. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O χειροτερος μπατσος των αλλων Προεδρε, ειναι η
    ιδια η μανα.Στεκεις μπροστα της και σε κοιταει με
    ΕΚΕΙΝΟ το βλεμμα που λεει τα παντα..πως ειναι ετσι
    τα μαλλια σου, τι ειναι αυτα που φορας, που θα πας
    τωρα, ποτε θα σοβαρευτεις δεν εισαι παιδι, τι θα πει
    ο κοσμος..αν αρχισει να τα λεει κιολας αστα!
    Τους αλλους τους βολευεις, τη μανα με τιποτα!
    Μου βαζεις δυσκολα, δεν θυμαμαι πως ανοιγει η τηλεοραση
    μετα απο 5χρονια που ειναι κλειστη, απο metal ομως παω
    καλα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού πας καλά από μέταλ όλα τα άλλα είναι περιττά! Μέχρι να έρθει η μάνα σου και να σου πει τι πράματα είναι αυτά παιδί μου, θα σε ρουφήξει ο σατανάς και άλλα τέθοια χαριτωμένα.

      Διαγραφή
    2. Τα εχουμε ακουσει κι αυτα στα νιατα μας.
      Ευτυχως το καλο που μεγαλωνουμε ειναι οτι
      περιοριζονται στο βλεμμα, αυτο δεν το κοβουν
      με ΤΙ ΠΟ ΤΑ!

      Διαγραφή
    3. Το καλό είναι ότι το βλέμμα σου διαπερνάει λίγο την ψυχή αλλά φεύγει γρήγορα.

      Διαγραφή
  9. Εδώ που τα λέμε, πρέπει να έχεις ένα ιδιαίτερο είδος νοητικής καθυστέρησης για να πας να δώσεις λεφτά στον Σεφερλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να σκεφτείς ότι ο τύπος είχε ξεκινήσει αρκετά καλά κάνοντας τον ταρίφα σε εκείνη την αρχαία εκπομπή.

      Διαγραφή
  10. Εγώ ακούω ξεπουλημένη ρώσικη χάουζ. Περιμένω να ρθουν οι μπάτσοι της μουσικής να μου πούνε να ακούω μόνο Χαρούλη και λοιπούς εντεχνιάρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O wanna be Ξυλούρης να πάει να φορέσει κολάρο την ακουστική του κιθάρα.

      Διαγραφή
  11. Η αλήθεια να λεγεται: έχεις δίκιο! Και ρέντα, αλλά και δίκιο! Και οίστρο!
    Δεν ξέρω τι να πρωτοθυμηθώ (=δεν θυμάμαι τπτ πια τοσα θέματα που έπιασες, παναθεμα σε), αλλά έχεις δίκιο! Σε ολα νομίζω. Αυτη την εντυπωση αποκόμισα...
    Επαναλαμβανομαι...δεν περιγραφω άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και έχω δίκιο σε όλα αλλιώς δε θα ήμουν αλάνθαστος. Το ότι δε θυμάσαι σημαίνει ότι έπινες παράλληλα, εύγε!

      Διαγραφή
  12. περνάω κάθε ημέρα, πως σκατά κατάφερες να ανεβάσεις ποστ χωρίς να το πάρω χαμπάρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ περνάς αλλά στάση δεν κάνεις, πώς θες εσύ πώς θες εσύ για καλοκαίρια να μιλάμε;

      Διαγραφή
  13. (με την ιδιότητα του αντεπιστέλλοντος μέλους του ιδρύματος)

    Σεβαστέ μου Κύριε Πρόεδρε!

    Εγώ που παρακολουθώ γυναικείο σούμο (και ξέρετε, όχι μαγιώ ολυμπιακού τύπου και τέτοιες αηδίες στις αθλήτριες, αλλά μ' εκείνη την παραδοσιακή πάνα), κινδυνεύω να κατηγορηθώ ότι παρακολουθώ αδερφίστικο άθλημα; Πείτε μου, σας παρακαλώ!

    (Σε περίπτωση καταφατικής απαντήσεώς σας, δεν θα σταματήσω να βλέπω. Απλώς θα το κρύβω όταν με ρωτάνε.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω εντρυφήσει στο γυναικείο σούμο αλλά με μισό καφέ που έχω πιεί αυτή τη στιγμή, δε θα το έλεγα σε καμία περίπτωση. Ο άλλος πάντως περισσότερο θα παραξενευτεί που θα του πεις ότι βλέπεις σούμο γιατί, αλήθεια, ποιος βλέπει σούμο; Ουάου όμως! Εντυπωσιάστηκα! Σούμο ρε θηρίο;

      Διαγραφή
  14. Πρόεδρε έγραψες ολόκληρο πανωσέντονο κι άλλο τόσο κατωσέντονο για να μας πεις ότι είδες παράσταση του Σεφερλή, ντύθηκες Αϊ Βασίλης και σου αρέσει η σαλάτα του "Σίζαρ οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν" (κάπου εδώ εμφανίζεται κι ο Οβελίξ μ' ένα αγριογούρουνο υπό μάλης); Πρωτότυπος τρόπος εξομολόγησης (τέκνον μου)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαιρώντας ότι ντύθηκα άι Μπιλ τα άλλα δεν ισχύουν και μου λασπώνετε το όνομα που δεν έχω χτίσει με τόση προσπάθεια!

      Διαγραφή
  15. Είπα να μπω να γράψω κανα σχόλιο αλλά δυσκολεύομαι να διαβάσω το κείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα σέβη μου πρόεδρα.
    Αλλά Prost ρε παπάρα; :p πρέπει να σε βγάλω έξω για μπύρες να σου κάνω τον οισοφάγο καινούργιο λέμε :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ώρα είναι 9 το βράδυ και αποφασίζουμε να πάρουμε μπύρες να τις πιούμε σπίτι. Ο μινιμαρκετέας απέχει 50 μέτρα από το σπίτι μου. Έχει Προστ, άμστελ, χάινεκεν, μύθος και φιξ. Ίσως και κορώνα αλλά δεν την μετράω σαν μπύρα.
      άρα παίρνω Προστ.
      Έξω τώρα ή θα αρχίσω τα βαρέλια ή αν έχει καμιά καλή μπύρα θα πάρω μια δυο. Μετά είναι απαγορευτικές λόγω λεφτών.
      Στην Καστοριά που πήγα τις προάλλες πήρα μια Weinstephaner (ναι υπάρχουν και πολύ καλύτερες αλλά σε απλό μπαρ ήταν απλά τοπ) ή όπως διάολο γράφεται με 7,7 αλκοόλ η μισόλιτρη και 6 ευρώ. Εδώ αν τη βρω αυτήν έξω θα κάνει 8-9 ευρώ. Από ένα σημείο και μετά είναι απαγορευτικό γαμώτο :(

      Διαγραφή
  17. ναι καταλαβαίνω. H Weihenstephaner στην κατηγορία της είναι ποίημα. Από τις καλύτερες.
    Αμα σε φέρει ο δρόμος απο Θεσσαλονίκη θα σε πάω για Hardcore και Jackhammer. Kαι αμα είσια τυχερός και ο Γιώργος έχει φέρει, θα πιεις και καμια stout ωριμασμενη σε βαρελια bourbon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή