Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

ΣΤΑΖΕΙ ΑΝΤΡΙΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΟΥ, ΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΜΑΖΕΨΕΙΣ



          Σάλος, τρόμος, χαμός, ο Νοσφεράτου θα σηκωθεί από τη σάουνα των καζανιών του να μας γαργαλήσει τις πατούσες ενώ εμείς είμαστε δεμένοι στον προκρούστη, οι Μεγάλοι Παλαιοί ξυπνήσαν χωρίς ξυπνητήρι (νάτος ο Κθούλου... Κθουλού... Κατούλου... Cthulu..., ετοιμάζει φρέντο εσπρέσσο με μία μαύρη από τώρα), οι αρχάγγελοι υποβιβάστηκαν σε άγγελοι και χάσανε 40% του μισθού τους και οι γάτες πήγαν όλες μαζί στη μία άκρη της γης και ρίχνουν πράματα στο κενό και μπατάρει η επίπεδη Γη ΔΓΙΑΔΟΣΤΑΙκαιτέτοια. Και όλα αυτά συνέβησαν μόνο και μόνο εξαιτίας της παρακάτω φωτογραφίας.








Τι είναι αυτά τα πράματα ρε;.....



Όπα σόρι....



ΤΗ ΙΝΕ ΑΦΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΩΡΕ ΣΙΝΕΛΙΝΑΙΣ;;;;; Ι ΝΑΙΑ ΤΑΞΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΝ ΘΕΛΙ ΝΑ ΚΑΝΙ ΤΟΝ ΑΝΗΡ ΝΤΙΓΚΙΝΤΑΝΓΚΑ!!11! ΟΛΙ ΣΤΗΣ ΠΛΑΤΙΑΙΣ ΓΗΑ ΔΗΑΜΑΡΤΙΡΕΙΑ!111!!
(Πωπω, 6 λεπτά έκανα να γράψω αυτή τη μαλακία)



          Πραγματικά δεν ξέρεις από που να τα πρωτοπιάσεις τα αρνητικά σχόλια και όλα δείχνουν πολλά, πάρα πολλά προβλήματα στην κοινωνία και στα σάπια μυαλά αρκετών (υπ)ανθρώπων και φυσικά δε θα αναλυθούν εδώ μέσα όλα γιατί έχουμε και δουλειέχαχαχαχαχα.

          Οκ, για να είμαι δίκαιος θα πω ότι τα περισσότερα σχόλια ήταν θετικά και αυτό είναι καλό σημάδι. Αν η ίδια ακριβώς φωτογραφία εμφανιζόταν 20 ή ακόμα και 10 χρόνια πριν οι αντιδράσεις θα ήταν ανάποδες, περισσότερες αρνητικές από θετικές. Έστω και με μικρά βήματα ο κόσμος προχωράει. Κι εγώ δεν πρόκειται να κρυφτώ πίσω απ’ το δάχτυλό μου, το πιο πιθανόν μερικά χρόνια πριν να είχα αρνητική αντίδραση για τη φωτογραφία. Γεννιόμαστε σε κοινωνία βόθρου και θα πεθάνουμε σε κοινωνία βόθρου και έτσι διαμορφωνόμαστε. Τουλάχιστον μέχρι να ψοφήσουμε έχουν καθαριστεί κάποια σκατά αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να καθαριστούν τα περισσότερα (όλα δε θα γίνει ποτέ). Και στην Ελλάδα ο βόθρος είναι τεράστιος και έχει να γίνει πολύ δουλειά. Όταν ακούς και βλέπεις απ’ όλους γύρω σου ότι πρέπει να είσαι άντρας που βρωμάει βαρβατίλα και άπαξ και κάνεις κάτι «παραδοσιακά γυναικείο» χαρακτηρίζεσαι γυναικωτός και ότι σου αρέσει να ρουφάς ψωλές. Και ακριβώς από αυτό βγαίνει και το συμπέρασμα ότι είναι κακό να είσαι γυναίκα ή γκέι ή ό,τι άλλο αλλά αυτό είναι ένα άλλο τεράστιο θέμα για μια άλλη φορά. «Μην το κάνεις αυτό, τι είσαι ρε μαλάκα; Γκόμενα; Μην κάνεις το άλλο, τι είσαι ρε μαλάκα; Λούγκρα;».
ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!
«Σιγά ρε πρόεδρε, μήπως να βάλουμε και τίποτα στον πάτο μας;».

Ναι, για την ακρίβεια βάλτε κάτι στον πάτο σας, κακό δε θα σας κάνει. Ή πειραματιστείτε με κάτι άλλο ξέρω γω. Να, εδώ στο vibrations.gr έχει ποικιλία να διαλέξετε (ναι, κάνω διαφήμιση για να μου δίνουν πράματα να βάζω στον πάτο μου, πού είναι το κακό;).

          Αλλά είπαμε, άλλη φορά αυτά, πάλι θα ξεκινήσω από κάπου και δεν ξέρω που θα τελειώσω. Πρέπει να διαμορφώσεις αντρικό χαρακτήρα, αλλά ΑΝΤΡΙΚΟ ρε μαλάκα, να δείχνεις τόσο πολύ ΑΝΤΡΟΥΑ που ακόμα και αν η ίδια σου η κόρη θέλει να παίξετε να αρνείσαι ειδάλλως θα μαραθεί το τσουτσουνάκι σου και άντε τρέχα να ψάχνεις πουλί μεσημεριάτικα στη μαύρη αγορά. Σύμφωνα με ένα ποσοστό που έβγαλα για μια ακόμη φορά από τον πάτο μου, το 95% μεγαλώνει έτσι και έχει αυτές τις απόψεις για πολλά χρόνια, όπως κι εγώ. Από κει και πέρα αν συνεχίζεις να έχεις τις ίδιες απόψεις που είχες όταν ήσουν 15, 20, 25 ίσως ακόμα και παραπάνω χρονών και δε βλέπεις τον κόσμο να εξελίσσεται γύρω σου, το πρόβλημα γίνεσαι εσύ.
          Και δε χρειάζεται ούτε να είσαι ούτε να το παίζεις «πολιτικά ορθός» για να καταλάβεις πέντε βασικά πράματα.


Σκουπίδια τύπου Τζήμερου και Τσιάρτα δεν είναι καν άξια σχολιασμού, πάντα θα υπάρχουν δημόσιες κατάντιες ανθρώπων που ξερνάνε τη μία μαλακία πίσω από την άλλη. Και αν πάει κάποιος και κατουρήσει στον τάφο τους ενώ χορεύει το χορό της βροχής καλά θα κάνει, αλλά αυτό είναι ένα άλλο κυνικό θέμα για μια άλλη κυνική φορά.



ΗΡΘΕ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣ’ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥΣΤΗΔΟΙ!!! ΔΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;; ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΩΝΙΖΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!! ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΘΕ ΣΩΣΘΟΙ ΑΝΤΡΕΕΕΕΕ! BRO-ΫΚΟΤΑΖ ΤΩΡΑ!!

Από μένα αυτό είναι μπράβο και κάνει καλό σε όλους. Από τη μία τα σκουπίδια δε θα κάνουν πλέον τα ψώνια τους από εκεί και θα ψάξουν πιο βαρβάτα αντρικά σουπερμάρκετ που θα μπαίνουν μέσα και θα βάζουν το πουλί τους πάνω σε πάγκους που θα το μεγαλώνει αυτόματα 6 πόντους, τα μπράτσα τους θα γίνουν μεγάλα σα λάχανα και θα πετάξουν και 24pack μπύρες κοιλιακούς, από την άλλη κανονικός κόσμος θα πηγαίνει στου Βασιλόπουλου με λιγότερα σκουπίδια γύρω του. Πλάκα θα χει να κάνουν κάτι τέτοιο και λοιπές αλυσίδες και τελικά όλα τα σκουπίδια να μαζεύονται σε ένα δυο μέρη ή στους πάγκους της χρυσής αυγής για να ψωνίζουν.


Εν τω μεταξύ θυμήθηκα και τη διαφήμιση της Gillette πριν ένα δυο χρόνια (δε θυμάμαι πότε ήταν) και πολλοί τσαντίστηκαν που θίχτηκε ο «ανδρισμός» τους. Είναι σα να έρχεται κάποιος να σου λέει, μην είσαι ρε μαλάκα ένα τεράστιο κινητό αρχίδι με αρχίδια, γίνε λίγο άνθρωπος και συ να του λες ΟΧΙ! ΔΕ ΘΕΛΩ! ΕΙΜΑΙ ΑΝΗΡ! ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΙΔΙ! Ή το γνωστό χάσταγκnot_all_men, που βαριέμαι τελείως να το σχολιάσω.


Εδώ είναι σα να λένε «ναι, οκ, άμα θες μπορείς να παίξεις ελάχιστα με την κόρη σου, αλλά μέχρι ένα σημείο ρε μαλάκα, τι το πέρασες;». Είναι κακό απ’ ότι φαίνεται να περνάει χρόνο ο πατέρας με το παιδί. Και εδώ μετά ξεπηδάνε άλλα θέματα που άμα έπρεπε να τα σχολιάσω όλα που ξεπηδούσαν από την αρχή θα έγραφα βιβλίο που δε θα αγόραζε κανείς. Θα έλεγα εσείς που έχετε τέτοιες απόψεις να μην αναπαραχθείτε ποτέ αλλά δυστυχώς εσείς είστε που το κάνετε πάντα, αν είχατε μυαλό να μην αναπαραχθείτε ώστε να μη μεταδώσετε τέτοιες απόψεις στους απογόνους σας προφανώς θα είχατε και μυαλό να μη θίγεστε από τέτοιες διαφημίσεις.



«ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΕΒΑΨΕ ΠΟΤΕ».
Προφανώς τα παιδιά σου θα κουβαλάνε σκατά στο κεφάλι τους για πολλά χρόνια, πιθανότατα ψυχολογικά προβλήματα και μακάρι να καταφέρουν κάποια στιγμή να τα αποβάλλουν. Συγχαρητήρια, είσαι παράδειγμα γονέα προς αποφυγή. Επίσης, φυσικά και δε θα κάτσει το παιδί να συζητήσει αρκετά από τα προβλήματα του μαζί σου έτσι που συμπεριφέρεσαι. Είναι σα να λες ότι δε θες ο γιος σου να νοιάζεται για την κόρη του γιατί μπορεί να χάσει τη ματσίλα του και η κόρη σου να προσέχει σε κάθε στιγμή τον οποιοδήποτε μην τον παρεξηγήσει γιατί αφού δεν μπορεί καν να παίξει με τον πατέρα της φαντάσου τι δεν μπορεί να κάνει με άλλους ανθρώπους. Άλλο ένα τεράστιο θέμα που θα μπορούσε να αναλυθεί είναι πως αυτά τα πράματα μπορούν να συνδεθούν με ψυχολογικά προβλήματα, ενδοοικογενειακή βία, μετέπειτα βία κτλ., αλλά είπαμε, δεν είμαι πολυάσχολος. Και οκ, να βρεθεί κανείς γέρος να πει κάτι τέτοιο εν μέρει το καταλαβαίνω, διαφορετικές εποχές, διαφορετικά πρότυπα, διαφορετική ζωή αλλά έτσι κι αλλιώς άτομα που έχουν μείνει σε εποχές του ’50, του ’60 και του ’70 δεν είναι να τους παίρνεις στα σοβαρά. Κι εγώ κι εσείς συναντάμε πολλούς μεγάλους ανθρώπους που το μυαλό τους δεν ανοίγει πλέον καθόλου ό,τι και να πεις. Δεν ασχολείσαι. Ναι οκ, αν πάει να στην πει και να σε βρίσει, βρίσε τον και κατούρα τον κιόλας άμα θες, καλά θα του κάνεις. Βέβαια όταν κάποιος απ’ αυτούς είναι πιο ανοιχτός είναι καλό να του μιλάμε, ακόμα κι αν δεν τα καταλάβει όλα, όσα καταλάβει καλό είναι.


Επίσης, για όσους λένε ότι ο Βασιλόπουλος το έκανε αυτό μόνο και μόνο για να στραφεί η προσοχή απάνω του επειδή ήξερε ότι θα γινόταν χαμός από σχολιασμούς και ότι όλα ήταν θέμα μάρκετινγκ.
ΚΑΙ;
ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
Μακάρι όλο και περισσότεροι άνθρωποι του μάρκετινγκ να στρέφονται σε τέτοιες περιπτώσεις, να δίνουν το καλό παράδειγμα και σε άλλες εταιρίες. Δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που το κάνει. Ο κόσμος θα προχωράει, αργά, γρήγορα, άλλοτε με άλματα άλλοτε με πισωγυρίσματα μέχρι να επιστρέψει και να συνεχίσει, πάντως θα προχωράει. Και μην ανησυχείτε, εδώ είμαστε εμείς να αγοράζουμε ξύδι από το Βασιλόπουλο να σας το πετάμε στη μούρη.



Και ένα τελευταίο πριν......... μα ρε μαλάκα, κοίτα πως σου φεύγει η ματσίλα από την τσέπη, φυλάξε την, βάλε την σε λογαριασμό στην τράπεζα αν σου περισσεύει τόσο πολύ. Ή καλύτερα πήγαινε σε γκέι μπαρ και μοίραζέ την, μην δουν κανα γκέι τα παιδιά σου στο δρόμο και μεταμορφωθούν σε ντιντήδες απαπα......



Και ένα τελευταίο, λοιπόν, πριν κλείσουμε. Θα ήθελες να είσαι άντρας ΜΑΤΣΟ και ΒΑΡΒΑΤΟΣ; Φυσικά και θα ήθελες! Να βγεις 48 φορές μίστερ Ολίμπια, 534 φορές μίστερ Γιούνιβερς, μπρατσαράς σαν τον Κόναν, αλύγιστος σαν τον Τερμινέιτορ, να ρίχνεις μια σφαίρα να πεθαίνουν 9 μαζεμένοι, να ρίχνεις μπουκέτα και να γκρεμίζονται βουνά, να είσαι το ΑΠΟΛΥΤΟ ALPHA MALE!
Είπαμε, φυσικά και θέλεις! Τώρα μπορείς να γίνεις κι εσύ Σβαρτσενέγκερ!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


          Με ένα και μόνο απλό βήμα.



Ναι, μόνο ένα.












Να κάτσεις να σε ντύσει η κόρη σου πριγκίπισσα.

11 σχόλια:

  1. Συμφωνώ παντού, μπράβο (Υ)

    ΥΓ: Δεν θυμάμαι ποτέ να έβαψα τον πατέρα μου ή την μάνα μου σαν παιδί, αλλά έπαιζαν μαζί μου, διάβαζαν μαζί μου, δεν μου είπαν ποτέ "αυτό είναι αγορίστικο, δεν στο παίρνω" και γενικά περάστε χρόνο με τα παιδιά σας και μην τα εγκλωβίζετε σε στερεότυπα, κακό δεν κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ και χαίρομαι που συμφωνείς :)

    Ένα μεγάλο μπράβο για τους υπέροχους γονείς σου! :)
    Και ένα ακόμα μπράβο που δεν είχαν θέμα για το "αγορίστικο, κοριτσίστικο". Ακόμα και σήμερα είναι ελάχιστοι γονείς που προσπαθούν να αποβάλλουν τέτοια στερεότυπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εν τω μεταξύ έχεις τόσα πολλά άρθρα στο δικό σου μπλογκ που δεν έχω προλάβει να τα τσεκάρω όλα. έχω δουλειά τις επόμενες μέρες :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς το έχω παρατηρήσει! Να έρχεται πελάτης στο μαγαζί του φίλου μου και να ζητάει σοκολάτα "για αγόρια", ή να φοβούνται ότι θα γίνει γκέι επειδή το σεντονάκι έχει ροζ λεπτομέρειες μαζί με τις γαλάζιες...
    Χαλαρά, δεν περιμένω ανταπόδοση ή κάτι :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τραγικά πράματα. Γι αυτό αργότερα τα παιδιά αυτά αγοράζουν/φοράνε κτλ συγκεκριμένα πράματα. Έτσι μάθανε. Και φαντάσου. Σοκολάτα για αγόρια! Απλή σοκολάτα είναι ρε, όχι μεγενθυντικό πέους! Πωπω ροζ λεπτομέρειες! Ούτε καν ολόκληρο ροζ (που πάλι δεν πρέπει να υπάρχει θέμα).
      Και σε μεγαλύτερη ηλικία συμβαίνει αυτό. Εγώ είχα πάει πέρισυ σε ένα μαγαζί να αγοράσω αθλητικά, κοιτούσα κάποια και μου φωνάζει η πωλήτρια "ΜΗΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣ ΑΥΤΑ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ!" Και δεν το είπε επειδή ας πούμε δεν έχει πολλά σε μεγαλύτερα μεγέθη αλλά όπως είπε η ίδια "ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ;" Τα σχέδια δεν είχαν τίποτα απολύτως, ούτε καν λίγο ροζάκι να τα πεις "γυναικεία"!

      Διαγραφή
    2. Ε βέβαια γιατί αν φάει σοκολάτα με φράουλα ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ τους θα φλωρέψει!
      Κι εννοείται ότι αυτή η καταπίεση υπάρχει σε μεγαλύτερο βαθμό προς τα αγόρια/άντρες, γιατί οτιδήποτε γυναικείο θεωρείται κατώτερο. Πού να καταλάβουν μετά αυτοί οι άνθρωποι για LGBT+ δικαιώματα...

      Διαγραφή
    3. Αυτό είναι αμφίδρομο. Σε αυτά τα θέματα υπάρχει καταπίεση προς τα αγόρια και αντίστοιχα οι γυναίκες θεωρούνται κατώτερες (μιας και αν κάνεις κάτι "γυναικείο" θεωρείται κατώτερο). Γενικά δεν ξέρεις από που να το πιάσεις, είναι τόσα πολλά.

      Και φυσικά και δε θα καταλάβουν lgbt δικαιώματα (όπως κι εγώ ήμουν με τέτοια μυαλά αρκετά χρόνια μέχρι ένα βαθμό)

      Διαγραφή
  5. Ο Πρόεδρος πραγμάτωσε την απειλή του. Δύο αναρτήσεις σε διάστημα δύο ημερών. Ακολουθεί καταιγισμός! Καλυφτείτε και προστατέψτε τα γυναικόπαιδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα έλα υπερβολικός! η προηγούμενη ήταν κάτι σαν ίντρο. Hellion για να ακολουθήσει electric eye ή battle hymn για να ακολουθήσει one shot at glory :P

      Διαγραφή
    2. Crystal Ann ακολουθούμενο από Alison Hell Πρόεδρε...

      Διαγραφή